Σταθερο δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να έχουμε με το ζόρι αφου δεν γίνεται να έχουμε γραμμή ιντερνετ χωρίς τηλεφωνικη γραμμή. Αν κάποια στιγμη το κάνουν αυτο να έχουμε μόνο ιντερνετ και όχι τηλέφωνο θα ειναι απλα τέλεια. Εγω ποτε δεν χρησιμοποιω το σταθερο αλλα το πληρώνω για να έχω ιντερνετ.Εάν είναι αληθινό και δεν έχει γίνει κάποιο λάθος στους Servers της Εταιρίας νομίζω ότι αυτή η εφαρμογή θα αλλάξει την κινητή τηλεφωνία για πάντα._
δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να έχουμε σταθερό τηλ σπίτι μας, στο γραφείο μας, και γενικά απλά θα έχουμε μια κάρτα SIM pay as you go για τις περιπτώσεις που δεν υπάρχει wifi ή καλό γρήγορο ασύρματο δίκτυο data!
Στοιχηματίζω ότι σε λίγες μέρες ή ώρες θα βρεθεί η λαλακία που κάποιος ξέχασε την πόρτα (server) ανοιχτεί ή είναι κάποιο Marketing τρικ για να μαθευτεί γρήγορα πριν γίνει επί πληρωμή σαν πχ το Skype!
Bobsled για δωρεάν κλήσεις σε σταθερά/κινητά
Δημοσίευση 20/04/2012 - 12:42
Ad
Δημοσίευση 20/04/2012 - 12:43
Δημοσίευση 20/04/2012 - 12:46
Τελευταία επεξεργασία από: vlad, 20/04/2012 - 12:48
Δημοσίευση 20/04/2012 - 12:50
Το περίεργο είναι ότι πουθενά δεν αναφέρει για κινητά και... τα σταθερά αναφέρει μόνο σε και το βάζω αυτούσιο "allows you to call any phone number in the U.S., Canada, and Puerto Rico, for free"
άρα κάτι δεν πάει καλά σύμφωνα με το παραπάνω...σωστά ή εγώ καταλαβαίνω λάθος?
Σταθερο δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να έχουμε με το ζόρι αφου δεν γίνεται να έχουμε γραμμή ιντερνετ χωρίς τηλεφωνικη γραμμή. Αν κάποια στιγμη το κάνουν αυτο να έχουμε μόνο ιντερνετ και όχι τηλέφωνο θα ειναι απλα τέλεια. Εγω ποτε δεν χρησιμοποιω το σταθερο αλλα το πληρώνω για να έχω ιντερνετ.
Ναι στην Ελλάδα είναι όπως τα λές...αλλά για φαντάσου να ζούσες στο Παρίσι ή στην Βαρκελώνη?
Δημοσίευση 20/04/2012 - 12:51
allows you to call any phone number in the U.S., Canada, and Puerto Rico, for free. The kicker here is that you don't have to be within one of those countries to use it, so if you have family in Albania, they can use this web service to call you on your home phone in Alabama and it won't cost a thing. Um, that's awesome. You can make calls from from the web without even downloading the app, but you'll get better voice quality if you do. There is also text messaging built into the web app.Το έγραψα και το ξαναγράφω...
Το περίεργο είναι ότι πουθενά δεν αναφέρει για κινητά και... τα σταθερά αναφέρει μόνο σε και το βάζω αυτούσιο "allows you to call any phone number in the U.S., Canada, and Puerto Rico, for free"
άρα κάτι δεν πάει καλά σύμφωνα με το παραπάνω...σωστά ή εγώ καταλαβαίνω λάθος?
Δημοσίευση 20/04/2012 - 12:57
Και παρολα αυτά ότι και να προσπαθώ να κανω call βγάζει " Connection is in progress" Please try again in a few seconds.....
Τι κάνω λάθος;;;
Δημοσίευση 20/04/2012 - 12:58
Δεν αναφέρει πουθενά για κινητά και Ελλάδα ή Γερμανία που τα έχουμε τεστάρει εμείς σήμερα ! ! !
Δημοσίευση 20/04/2012 - 12:58
Κλείσει το app και ξανα άνοιξε το.Έχω μπει σε airplane mode, εχω ενεργοποιήσει το wifi, έχω λάβει το μαιλ ενεργοποίησης από Bobsled κκαι έχω βάλει τον κωδικό...
Και παρολα αυτά ότι και να προσπαθώ να κανω call βγάζει " Connection is in progress" Please try again in a few seconds.....
Τι κάνω λάθος;;;
Δημοσίευση 20/04/2012 - 13:01
Κλείσει το app και ξανα άνοιξε το.
Το έκανα... Τίποτα, πάλι τα ίδια " Connection is in progress" Please try again in a few seconds....
Δημοσίευση 20/04/2012 - 13:04
Δημοσίευση 20/04/2012 - 13:07
Δημοσίευση 20/04/2012 - 13:08
Εγω έκανα με το email μου. Έχεις και αυτήν την επιλογη.γιατι ζητα να κανεις sing in με το account του facebook?
Δημοσίευση 20/04/2012 - 13:09
Δημοσίευση 20/04/2012 - 13:10
εγω με το fb,το ιδιο ομως ειναι ετσι?δεν νομιζω να εχει διαφορα αν κανεις με το email η το fbΕγω έκανα με το email μου. Έχεις και αυτήν την επιλογη.
Δημοσίευση 20/04/2012 - 13:13
Δηλαδή: Έχουμε ανοιχτό μόνο το wifi? Πρέπει να είμαστε σε airplane mode? κλπ...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες