ολα τα μήλα απ το πρώτο μεχρι το τελευταίο 3,5 ίντσες ειναι
ευχαριστώ :ρ

Δημοσίευση 05/05/2012 - 17:27
ολα τα μήλα απ το πρώτο μεχρι το τελευταίο 3,5 ίντσες ειναι
Δημοσίευση 07/05/2012 - 06:30
Τελευταία επεξεργασία από: koumbouni, 07/05/2012 - 06:32
Δημοσίευση 07/05/2012 - 11:25
Δημοσίευση 07/05/2012 - 14:09
Κοιτάξτε πόσο μικρό είναι το περιθώριο γύρω από την οθόνη στο samsung. Δείτε πόσο πιο ''ξεπερασμένο'' (εντός εισαγωγικών) φαίνεται δίπλα του το iPhone με το κατά πολύ μεγαλύτερο περιθώριο γύρο από την οθόνη του.
Αυτό ελπίζω οτι θα δούμε στο iPhone 6 (το έκτο μοντέλο θα είναι). Μια μεγαλύτερη οθόνη 4'' με μια πολύ μικρή αύξηση στις διαστάσεις του. Υπάρχει πολύ περιθώριο επέκτασης προς τα πάνω που βρίσκεται το ακουστικό. Επίσης δεν πιστεύω οτι θα δούμε πάλι το ίδιο σχέδιο. Πρέπει να δούμε κατι φρέσκο
Ότι είναι τεράστιο πάντως το samsung δεν πιστεύω οτι θα το αρνηθεί κανείς. Ξεφεύγει απο την κατηγορία κινητό
Τελευταία επεξεργασία από: iManiac, 07/05/2012 - 14:10
Δημοσίευση 07/05/2012 - 14:11
Δημοσίευση 07/05/2012 - 15:53
Ξυπνηστε μερικοι κ μη συγκρινετε ''φορωντας'' ματια apple..Ναι οκ ειμαστε σε forum της iphone αλλα ας ξεφυγουμε λιγο απ τη νοοτροπια της Ελλαδας κ ας γινουμε λιγο αντικειμενικοι..ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ θα βγαινει κατι καλυτερο απ το δικο μας πραγμα,ας μαθουμε να το αναγνωριζουμε..η samsung εχει εξελιχθει παρα πολυ κ προσωπικη μ γνωμη περισσοτερο απ την apple (αν οχι νωριτερα με το S2 τοτε σιγουρα με το s3)...
φιλικα μιλαω κ καθε διαφωνια δεκτη
Δημοσίευση 07/05/2012 - 15:58
Δημοσίευση 07/05/2012 - 16:01
μια χαρά είμαι εδώ.Δεν αλλάζω το μήλο μου
Δημοσίευση 07/05/2012 - 16:34
Εγώ πχ τα ενημερώνομαι μέσα απο διάφορες εφαρμογές που έχω κατεβάσει, για φόρουμ χρησιμοποιώ το Tapatalk για mail με βολεύει πολυ η μαμίσια εφαρμογη της apple επιμένως χρησιμοποιω ελάχιστα το safari και τις λίγες φορές που τον χρησιμοποιω διαβάζω μια χαρα και σπάνια κάνω zoom, επίσης δεν παίζω παιχνίδια στο κινητο(έχω το ps3 για αυτήν τη δουλεια).Οπότε γιατι να θέλω κινητο με 4.8";;το θεωρω υπερβολικό.Η apple και η εκάστοτε εταιρεία μπορεί να κρατήσει το μέγεθος του κινητού που εχει τωρα και μικραινοντας το πλαίσιο γύρω απο την οθόνη να φτάσει σε ένα μέγεθος 3,8"-4" που πιστεύω θα είναι ιδανικό.Ελα μου ντε εμένα με βρίσκεις απόλυτα συμφωνο .. Επίσης δουλέψτε ένα τηλέφωνο για 2-3 μερούλες με μεγάλη οθόνη και αν σας χαλάσει εμένα να μου περάσετε χαλκα! Φυσικά πάω πάσο αν δεν κάνετε browsing από το κινητό, δεν βλέπετε mails ή αρχεία και απλά το έχετε για κλήσεις και μηνύματα.. Βέβαια τότε τι το θέλετε το smartphone αλλά κι αυτό είναι του καθενός θέμα φυσικά..
Τελευταία επεξεργασία από: mihalis, 07/05/2012 - 16:36
Δημοσίευση 07/05/2012 - 17:26
Τελευταία επεξεργασία από: aballos, 07/05/2012 - 17:27
Δημοσίευση 07/05/2012 - 17:47
το galaxy s3 μια χαρά τηλέφωνο θεωρείται όπως θεωρείται και το htc titan με τις 4,7 οπως το htc sensation xl και οπως και αλλες τετοιες κινηταρες."Ταμπλετ" θα μπορουσε να θεωρείτε το galaxy note που εχει 5,3 ιντσες και οχι οι 4,7.
Δημοσίευση 07/05/2012 - 22:47
Δημοσίευση 08/05/2012 - 08:39
Τελευταία επεξεργασία από: timi, 08/05/2012 - 08:40
Δημοσίευση 08/05/2012 - 10:33
Δημοσίευση 08/05/2012 - 10:48
παιδιά ήμουν από τους πιο φανατικούς σε iphones σχεδόν με όλα τα μοντέλα κτλ... φυσικά έχω 2 ipods, imac 27, ipad 2 και η apple είναι μια εταιρεία που την ακολουθώ και επίσης η πρώτη μου δουλειά ήταν στην apple σαν product management την εποχή του πρώτου ipod mini κτλ.. Η αλήθεια είναι ότι πέρασα σε android τον προηγούμενο Νοέμβρη με galaxy s2 το οποίο το βρήκα πραγματικά εξαιρετικό τηλέφωνο..εμένα προσωπικά με βόλεψε σε όλα τα επίπεδα και σε μέγεθος λόγω μικρού βάρους το ένοιωθα πιο καλά από ότι το iphone στις τσέπες μου... μετά πέρασα στο note το οποίο αν το έβλεπα 6 μήνες πριν θα γελούσα και θα το χλεύαζα... απεδείχθει μέγας έρωτας και δεν το αλλάζω με τίποτα απολύτως! Αποτέλεσμα είναι να μην χρησιμοποιώ ούτε το ipad πλέον και τα κάνω όλα μέσω galaxy note (με γλίτωσε και από τα έξοδα αγοράς του new ipad). Η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω πολλές κλήσεις ημερησίως οπότε ίσως για αυτό να με βολεύει τόσο πολύ αλλά η απόλαυση του "sofa browsing" δεν συγκρίνεται καθαρά λόγω οθόνης... φυσικά και δεν θα βολέψει πολλούς απλά είναι ένα ακραίο παράδειγμα προκειμένου να πω ότι καλό είναι να δοκιμάζουμε!! Επίσης να πω ότι το S3 είναι ένα πολύ ολοκληρωμένο τηλέφωνο και πραγματικά δεν του λείπει κάτι... φυσικά δεν είναι για όλους αλλά πολλούς θα τους βολέψει και θα το απολαύσουν λόγω "δυνατών" χαρακτηριστικών και φυσικά μεγάλης οθόνης...
Φιλικά πάντα, καλό είναι να ακούγονται όλες οι γνώμες και οι εμπειρίες
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες