Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 7 ψήφοι

Βγήκε το Samsung Galaxy S3(!)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
432 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   nik94

nik94

iPH Enthousiast

• 444 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XR
  • GameCenter:nikkour

Δημοσίευση 05/05/2012 - 17:27

ολα τα μήλα απ το πρώτο μεχρι το τελευταίο 3,5 ίντσες ειναι ;)

ευχαριστώ :ρ :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1803 μηνύματα
  • Twitter:@koumbouni
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 07/05/2012 - 06:30

Αναρτημένη εικόνα
Κοιτάξτε πόσο μικρό είναι το περιθώριο γύρω από την οθόνη στο samsung. Δείτε πόσο πιο ''ξεπερασμένο'' (εντός εισαγωγικών) φαίνεται δίπλα του το iPhone με το κατά πολύ μεγαλύτερο περιθώριο γύρο από την οθόνη του.
Αυτό ελπίζω οτι θα δούμε στο iPhone 6 (το έκτο μοντέλο θα είναι). Μια μεγαλύτερη οθόνη 4'' με μια πολύ μικρή αύξηση στις διαστάσεις του. Υπάρχει πολύ περιθώριο επέκτασης προς τα πάνω που βρίσκεται το ακουστικό. Επίσης δεν πιστεύω οτι θα δούμε πάλι το ίδιο σχέδιο. Πρέπει να δούμε κατι φρέσκο

Ότι είναι τεράστιο πάντως το samsung δεν πιστεύω οτι θα το αρνηθεί κανείς. Ξεφεύγει απο την κατηγορία κινητό

Τελευταία επεξεργασία από: koumbouni, 07/05/2012 - 06:32

#333   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 669 μηνύματα

Δημοσίευση 07/05/2012 - 11:25

Μια χαρα βλεπω να πηγαινει το sIII...μεγαλο η οχι εφυγε μπροστα στον ανταγωνισμο ,προσωπικα δυσκολα θα εκανα την αλλαγη απο apple σε samsung...αλλα η αληθεια ειναι οτι αυτη την στιγμη ειναι μπροστα τεχνολογικος...θα δειξη ο χρονος...

#334   iManiac

iManiac

iPH Contributor

• 1121 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 07/05/2012 - 14:09

Αναρτημένη εικόνα
Κοιτάξτε πόσο μικρό είναι το περιθώριο γύρω από την οθόνη στο samsung. Δείτε πόσο πιο ''ξεπερασμένο'' (εντός εισαγωγικών) φαίνεται δίπλα του το iPhone με το κατά πολύ μεγαλύτερο περιθώριο γύρο από την οθόνη του.
Αυτό ελπίζω οτι θα δούμε στο iPhone 6 (το έκτο μοντέλο θα είναι). Μια μεγαλύτερη οθόνη 4'' με μια πολύ μικρή αύξηση στις διαστάσεις του. Υπάρχει πολύ περιθώριο επέκτασης προς τα πάνω που βρίσκεται το ακουστικό. Επίσης δεν πιστεύω οτι θα δούμε πάλι το ίδιο σχέδιο. Πρέπει να δούμε κατι φρέσκο

Ότι είναι τεράστιο πάντως το samsung δεν πιστεύω οτι θα το αρνηθεί κανείς. Ξεφεύγει απο την κατηγορία κινητό

To SIII της φωτο υποφερει απο yellowgate :D

Τελευταία επεξεργασία από: iManiac, 07/05/2012 - 14:10

#335   tikis

tikis

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 07/05/2012 - 14:11

Ξυπνηστε μερικοι κ μη συγκρινετε ''φορωντας'' ματια apple..Ναι οκ ειμαστε σε forum της iphone αλλα ας ξεφυγουμε λιγο απ τη νοοτροπια της Ελλαδας κ ας γινουμε λιγο αντικειμενικοι..ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ θα βγαινει κατι καλυτερο απ το δικο μας πραγμα,ας μαθουμε να το αναγνωριζουμε..η samsung εχει εξελιχθει παρα πολυ κ προσωπικη μ γνωμη περισσοτερο απ την apple (αν οχι νωριτερα με το S2 τοτε σιγουρα με το s3)...

φιλικα μιλαω κ καθε διαφωνια δεκτη

#336   timi

timi

iPH User

• 192 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/05/2012 - 15:53

Ξυπνηστε μερικοι κ μη συγκρινετε ''φορωντας'' ματια apple..Ναι οκ ειμαστε σε forum της iphone αλλα ας ξεφυγουμε λιγο απ τη νοοτροπια της Ελλαδας κ ας γινουμε λιγο αντικειμενικοι..ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ θα βγαινει κατι καλυτερο απ το δικο μας πραγμα,ας μαθουμε να το αναγνωριζουμε..η samsung εχει εξελιχθει παρα πολυ κ προσωπικη μ γνωμη περισσοτερο απ την apple (αν οχι νωριτερα με το S2 τοτε σιγουρα με το s3)...

φιλικα μιλαω κ καθε διαφωνια δεκτη

Ελα μου ντε εμένα με βρίσκεις απόλυτα συμφωνο .. Επίσης δουλέψτε ένα τηλέφωνο για 2-3 μερούλες με μεγάλη οθόνη και αν σας χαλάσει εμένα να μου περάσετε χαλκα! Φυσικά πάω πάσο αν δεν κάνετε browsing από το κινητό, δεν βλέπετε mails ή αρχεία και απλά το έχετε για κλήσεις και μηνύματα.. Βέβαια τότε τι το θέλετε το smartphone αλλά κι αυτό είναι του καθενός θέμα φυσικά..

#337   123abs

123abs

iPH Member

• 239 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/05/2012 - 15:58

μια χαρά είμαι εδώ.Δεν αλλάζω το μήλο μου

#338   turbomakis

turbomakis

iPH Contributor

• 900 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/05/2012 - 16:01

μια χαρά είμαι εδώ.Δεν αλλάζω το μήλο μου

+++

#339   mihalis

mihalis

iPH Addict

• 681 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 07/05/2012 - 16:34

Ελα μου ντε εμένα με βρίσκεις απόλυτα συμφωνο .. Επίσης δουλέψτε ένα τηλέφωνο για 2-3 μερούλες με μεγάλη οθόνη και αν σας χαλάσει εμένα να μου περάσετε χαλκα! Φυσικά πάω πάσο αν δεν κάνετε browsing από το κινητό, δεν βλέπετε mails ή αρχεία και απλά το έχετε για κλήσεις και μηνύματα.. Βέβαια τότε τι το θέλετε το smartphone αλλά κι αυτό είναι του καθενός θέμα φυσικά..

Εγώ πχ τα ενημερώνομαι μέσα απο διάφορες εφαρμογές που έχω κατεβάσει, για φόρουμ χρησιμοποιώ το Tapatalk για mail με βολεύει πολυ η μαμίσια εφαρμογη της apple επιμένως χρησιμοποιω ελάχιστα το safari και τις λίγες φορές που τον χρησιμοποιω διαβάζω μια χαρα και σπάνια κάνω zoom, επίσης δεν παίζω παιχνίδια στο κινητο(έχω το ps3 για αυτήν τη δουλεια).Οπότε γιατι να θέλω κινητο με 4.8";;το θεωρω υπερβολικό.Η apple και η εκάστοτε εταιρεία μπορεί να κρατήσει το μέγεθος του κινητού που εχει τωρα και μικραινοντας το πλαίσιο γύρω απο την οθόνη να φτάσει σε ένα μέγεθος 3,8"-4" που πιστεύω θα είναι ιδανικό.

Τελευταία επεξεργασία από: mihalis, 07/05/2012 - 16:36

#340   aballos

aballos

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 07/05/2012 - 17:26

το galaxy s3 μια χαρά τηλέφωνο θεωρείται όπως θεωρείται και το htc titan με τις 4,7 οπως το htc sensation xl και οπως και αλλες τετοιες κινηταρες."Ταμπλετ" θα μπορουσε να θεωρείτε το galaxy note που εχει 5,3 ιντσες και οχι οι 4,7.

Τελευταία επεξεργασία από: aballos, 07/05/2012 - 17:27

#341   jimlos

jimlos

iPH Addict

• 857 μηνύματα
  • GameCenter:jimlost

Δημοσίευση 07/05/2012 - 17:47

το galaxy s3 μια χαρά τηλέφωνο θεωρείται όπως θεωρείται και το htc titan με τις 4,7 οπως το htc sensation xl και οπως και αλλες τετοιες κινηταρες."Ταμπλετ" θα μπορουσε να θεωρείτε το galaxy note που εχει 5,3 ιντσες και οχι οι 4,7.

κανεις δεν αμφιβαλει οτι τα παραπανω κινητα που ανεφερες ειναι οπως λες μια χαρα τηλεφωνα.........κανεις δεν λει το αντιθετο.....αλλα το θεμνα μας ειναι κατα ποσο εξυπηρετουν τον σκοπο για τον οποιο εχουν φτιαχτει....δηλ να ειναι μια κινητη συσκευη τηλεφωνου......οσο και να το υποστηριζουμε η οχι ξεφευγουν λιγο απο τον ορο συσκευη τηλεφωνου........και επειδη μιλησες για το note,συγνωμη αλλα ειχα δει πριν μερικες μερες εναν φιλο να το εχει και να μιλαει με το συγκεκριμενο τηλ χωρις την χρηση bluetooth,και οπως να το κανουμε ειναι λιγο αστεια η εικονα αυτη.......προς θεου δεν εχω κατι με το note,απλα ανεφερα αυτο το οποιο ειδα και πραγματικα το θεωρησα αστειο........(οπως αστειο ηταν οταν ειχα το qtek 9000 και μιλαγα με αυτο χωρις bluetooth,ακομα και εγω γελαγα με αυτη την εικονα.......)και η διαφορα αναμεσα στα 4,7 με το 5,3 δεν ειναι τοσο μεγαλη......πιστευω οτι μεχρι του χρονου εκει θα εχει καταληξει και η samsung,και η HTC,σε τετοιες οθονες.....
και για να μην παρεξηγηθω δεν ειμαι ουτε fun boy τηε apple,ουτε πολεμιος του android,απλα με βολευει στην καθημερινοτητα μου το iphone,και κατεληξα σε αυτο,αν και ειχα και δυο συσκευες android,το wildfire και το desire HD απλα δεν με βολεψαν καθολου.........αρα δεν εχω κανενα λογο να εκφρασω αποψη υπερ του ενος λειτουργικου και να θαψω το αλλο......
τωρα αν το επομενο iphone εχει και αυτο μια οθονη πανω απο 4'' τοτε πραγματικα θα δω τι θα κανω,αφου εμενα το μεγεθος θελω να ειναι σε λογικα πλαισια......βλεποντας και κανοντας(και φυσικα να εχουμε λεφτα μεχρι τοτε...........)
αυτα απο εμενα,χωρις να θελω να θιξω κανενα,ουτε να το παιξω εξυπνος υπερ του ενος η του αλλου λειτουργικου,απλα ο καθενας αυτο που τον βολευει και αυτο που ψαχνει,το αναζητα στις συσκευες και στα λειτουργικα που επιλεγει......

#342   GeorgeSohos

GeorgeSohos

iPH Enthousiast

• 497 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:lifeowner771

Δημοσίευση 07/05/2012 - 22:47

αν και χρηστης blackberry παροτι οτι ειχα και εχω ακομα iphone..καμια σχεση με android ..δεν παει να εχει 800 πυρηνες και 10 ιντσες το μηλοφωνο ειναι σκαλες ανωτερο..στο design στις εφαρμογες και στην αποδοση..

#343   timi

timi

iPH User

• 192 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 08/05/2012 - 08:39

παιδιά ήμουν από τους πιο φανατικούς σε iphones σχεδόν με όλα τα μοντέλα κτλ... φυσικά έχω 2 ipods, imac 27, ipad 2 και η apple είναι μια εταιρεία που την ακολουθώ και επίσης η πρώτη μου δουλειά ήταν στην apple σαν product management την εποχή του πρώτου ipod mini κτλ.. Η αλήθεια είναι ότι πέρασα σε android τον προηγούμενο Νοέμβρη με galaxy s2 το οποίο το βρήκα πραγματικά εξαιρετικό τηλέφωνο..εμένα προσωπικά με βόλεψε σε όλα τα επίπεδα και σε μέγεθος λόγω μικρού βάρους το ένοιωθα πιο καλά από ότι το iphone στις τσέπες μου... μετά πέρασα στο note το οποίο αν το έβλεπα 6 μήνες πριν θα γελούσα και θα το χλεύαζα... απεδείχθει μέγας έρωτας και δεν το αλλάζω με τίποτα απολύτως! Αποτέλεσμα είναι να μην χρησιμοποιώ ούτε το ipad πλέον και τα κάνω όλα μέσω galaxy note (με γλίτωσε και από τα έξοδα αγοράς του new ipad). Η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω πολλές κλήσεις ημερησίως οπότε ίσως για αυτό να με βολεύει τόσο πολύ αλλά η απόλαυση του "sofa browsing" δεν συγκρίνεται καθαρά λόγω οθόνης... φυσικά και δεν θα βολέψει πολλούς απλά είναι ένα ακραίο παράδειγμα προκειμένου να πω ότι καλό είναι να δοκιμάζουμε!! Επίσης να πω ότι το S3 είναι ένα πολύ ολοκληρωμένο τηλέφωνο και πραγματικά δεν του λείπει κάτι... φυσικά δεν είναι για όλους αλλά πολλούς θα τους βολέψει και θα το απολαύσουν λόγω "δυνατών" χαρακτηριστικών και φυσικά μεγάλης οθόνης...

Φιλικά πάντα, καλό είναι να ακούγονται όλες οι γνώμες και οι εμπειρίες <_<

Τελευταία επεξεργασία από: timi, 08/05/2012 - 08:40

#344   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 08/05/2012 - 10:33

Ότι και να λέμε το SGS3 έχει τρομερά χαρακτηριστικά!!!

Μειονέκτημα για μένα είναι η τεράστια οθόνη και το Android(προσωπικά δεν με βολεύει)

Αλλά εκεί που μειονεκτεί κατά πολύ η Samy είναι στην ποιότητα, μερικοί δεν ασχολούνται μ'αυτό άλλοι πάλι ζητάν κάτι καλύτερο(ποιοτικό).

Αν και όταν αρχίσει να χρησιμοποιεί πιο ποιοτικά υλικά κατασκευής τότε το κοινό της θα αυξηθεί κατά πολύ.

#345   oboys10

oboys10

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 08/05/2012 - 10:48

παιδιά ήμουν από τους πιο φανατικούς σε iphones σχεδόν με όλα τα μοντέλα κτλ... φυσικά έχω 2 ipods, imac 27, ipad 2 και η apple είναι μια εταιρεία που την ακολουθώ και επίσης η πρώτη μου δουλειά ήταν στην apple σαν product management την εποχή του πρώτου ipod mini κτλ.. Η αλήθεια είναι ότι πέρασα σε android τον προηγούμενο Νοέμβρη με galaxy s2 το οποίο το βρήκα πραγματικά εξαιρετικό τηλέφωνο..εμένα προσωπικά με βόλεψε σε όλα τα επίπεδα και σε μέγεθος λόγω μικρού βάρους το ένοιωθα πιο καλά από ότι το iphone στις τσέπες μου... μετά πέρασα στο note το οποίο αν το έβλεπα 6 μήνες πριν θα γελούσα και θα το χλεύαζα... απεδείχθει μέγας έρωτας και δεν το αλλάζω με τίποτα απολύτως! Αποτέλεσμα είναι να μην χρησιμοποιώ ούτε το ipad πλέον και τα κάνω όλα μέσω galaxy note (με γλίτωσε και από τα έξοδα αγοράς του new ipad). Η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω πολλές κλήσεις ημερησίως οπότε ίσως για αυτό να με βολεύει τόσο πολύ αλλά η απόλαυση του "sofa browsing" δεν συγκρίνεται καθαρά λόγω οθόνης... φυσικά και δεν θα βολέψει πολλούς απλά είναι ένα ακραίο παράδειγμα προκειμένου να πω ότι καλό είναι να δοκιμάζουμε!! Επίσης να πω ότι το S3 είναι ένα πολύ ολοκληρωμένο τηλέφωνο και πραγματικά δεν του λείπει κάτι... φυσικά δεν είναι για όλους αλλά πολλούς θα τους βολέψει και θα το απολαύσουν λόγω "δυνατών" χαρακτηριστικών και φυσικά μεγάλης οθόνης...

Φιλικά πάντα, καλό είναι να ακούγονται όλες οι γνώμες και οι εμπειρίες <_<

Φίλε, για sofa internet έχουμε το iPad, για ίντερνετ μου κάνει μια χαρά το 4S!

Ας βγάλει και πυραύλους η Samsung, μόνο Apple!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες