Βγήκε το Samsung Galaxy S3(!)
Δημοσίευση 08/05/2012 - 11:09
Ad
Δημοσίευση 08/05/2012 - 11:20
κανεις δεν αμφιβαλει οτι τα παραπανω κινητα που ανεφερες ειναι οπως λες μια χαρα τηλεφωνα.........κανεις δεν λει το αντιθετο.....αλλα το θεμνα μας ειναι κατα ποσο εξυπηρετουν τον σκοπο για τον οποιο εχουν φτιαχτει....δηλ να ειναι μια κινητη συσκευη τηλεφωνου......οσο και να το υποστηριζουμε η οχι ξεφευγουν λιγο απο τον ορο συσκευη τηλεφωνου........και επειδη μιλησες για το note,συγνωμη αλλα ειχα δει πριν μερικες μερες εναν φιλο να το εχει και να μιλαει με το συγκεκριμενο τηλ χωρις την χρηση bluetooth,και οπως να το κανουμε ειναι λιγο αστεια η εικονα αυτη.......προς θεου δεν εχω κατι με το note,απλα ανεφερα αυτο το οποιο ειδα και πραγματικα το θεωρησα αστειο........(οπως αστειο ηταν οταν ειχα το qtek 9000 και μιλαγα με αυτο χωρις bluetooth,ακομα και εγω γελαγα με αυτη την εικονα.......)και η διαφορα αναμεσα στα 4,7 με το 5,3 δεν ειναι τοσο μεγαλη......πιστευω οτι μεχρι του χρονου εκει θα εχει καταληξει και η samsung,και η HTC,σε τετοιες οθονες.....
και για να μην παρεξηγηθω δεν ειμαι ουτε fun boy τηε apple,ουτε πολεμιος του android,απλα με βολευει στην καθημερινοτητα μου το iphone,και κατεληξα σε αυτο,αν και ειχα και δυο συσκευες android,το wildfire και το desire HD απλα δεν με βολεψαν καθολου.........αρα δεν εχω κανενα λογο να εκφρασω αποψη υπερ του ενος λειτουργικου και να θαψω το αλλο......
τωρα αν το επομενο iphone εχει και αυτο μια οθονη πανω απο 4'' τοτε πραγματικα θα δω τι θα κανω,αφου εμενα το μεγεθος θελω να ειναι σε λογικα πλαισια......βλεποντας και κανοντας(και φυσικα να εχουμε λεφτα μεχρι τοτε...........)
αυτα απο εμενα,χωρις να θελω να θιξω κανενα,ουτε να το παιξω εξυπνος υπερ του ενος η του αλλου λειτουργικου,απλα ο καθενας αυτο που τον βολευει και αυτο που ψαχνει,το αναζητα στις συσκευες και στα λειτουργικα που επιλεγει......
συμφωνω σε αυτο φιλε μου.ο καθενας εχει τα δικα του προσωπικα γουστα και επιλεγει οτι τον βολευει καλυτερα.επειδη εγω εχω σαν συσκευη το lg optimus black με 4' οθονη και επειδη εχω πιανει iphone 4 δεν με βολευει.δεν λεω απο κατασκευη το iphone σκιζει αλλα για δικους μ λογους πηγα android και οχι iOS.Θεωρω πως ολα ειναι μια συνηθεια.Εχω συνηθησει με την 4' εγω τωρα και δεν μπορω να παω παρακατω.Αλλα τις 4,7 δεν τις θεωρω ταμπλετ οπως ειπαν μερικοι.
Δημοσίευση 08/05/2012 - 12:26
Το iOS όταν βγήκε ήταν κατά δήλωση του ίδιου του μακαρίτη του Jobs ήταν 5-6 χρόνια πιο μπροστά από την αγορά (τραγικά windows mobile κλπ). Τα 5-6 χρόνια όμως πέρασαν και το android 4ICS έκλεισε την ψαλίδα κατά πολύ και έδειξε ότι η google είναι πλέον στο σωστό δρόμο. Με ταχύτερη αντίδραση από τις εταιρείες που θα ενσωματώνουν πιο γρήγορα τα updates θα δούμε πολύ καλύτερες συσκευές. Η apple έχει κρατήσει ουσιαστικά ίδιο το λειτουργικό με μόνες βελτιώσεις ανά διαστήματα διάφορες ενσωματώσεις δυνατοτήτων jailbroken κινητών. Βεβαίως και όταν κάτι είναι τόσο καλό δεν το αλλάζεις εύκολα, αλλά ένα διαολεμένο task manager που είχαν ακόμα και τα symbian κινητά πόσο δύσκολο είναι να βάλεις; Πρέπει να "χάνεις" την εγγύηση σου, και να πληρώνεις και εξτρά, για να έχεις αυτονόητες δυνατότητες όπως να στέλνεις με bluetooth αρχεία και να αλλάζεις θέματα κλπ; Πρέπει πια η apple, άποψη μου, να κάνει ένα βήμα στο επόμενο update που θα ικανοποιήσει το μέσο χρήστη και θα του δείξει ότι τον ακούει και όχι ότι τον βλέπει σαν ζεστά μετρητά και τίποτα άλλο. Αλλιώς πολλοί θα πάνε εν ευθέτω χρόνω στο android 5 όταν βγεί. Μεγάλο πλεονέκτημα βέβαια η άμεση ενσωμάτωση των updates στις παλαιότερες συσκευές.
Για την ποιότητα κατασκευής το iphone δε συγκρίνεται στη στιβαρότητα και την αίσθηση ποιότητας, αλλά είναι τραγικό το πόσο ευαίσθητα είναι σε πτώσεις και πόσα έχουν σπάσει, ακόμα και από slide- out θήκες. Μιλάμε για κινητά 600 ευρώ! Πλαστικά τα samsung, αλλά κάνει τούμπες στο τσιμέντο και είναι μια χαρά! Στο iphone πρέπει να δώσεις και μια "περιουσία" για θήκη.
Η οθόνη ήταν έτη φωτός μπροστά, αλλά πλέον και οι υπόλοιπες είναι αρκετά ψηλά και ο μέσος χρήστης δεν ενδιαφέρεται πιστεύω για το αν το ppi είναι 310 ή 330.
Όσο για αυτό που είπαν κάποιοι φίλοι ότι για σερφάρισμα έχουν το ipad, δεν έχουν όλοι 400-500 ευρώ για tablet, οπότε μια μεγάλη οθόνη σε κάποιους, ειδικά πιο νέους, είναι πολύτιμη.
Το appstore χωρίς συζήτηση είναι το μεγάλο όπλο για την apple, που και πιο φιλικό στο χρήστη είναι και πιο "βολικό" για τους developers και με μεγάλη πληρότητα, κάτι που αποδεικνύει την επιτυχία του marketing της apple.
Συγνώμη για το μεγάλο post, το μεγαλύτερο που έχω γράψει, αλλά επειδή έχω περάσει από πολλές συσκευές μέχρι το 3gs και μετά στο 4, εκφράζω την άποψη μου και δυστυχώς βλέπω ότι η apple χάνει τη φρεσκάδα της και δυστυχώς προβλέπω ότι χωρίς τον Jobs δύσκολα θα την ξαναβρεί. Άλλωστε ξαναήταν στην κορυφή και βρέθηκε στα τάρταρα από παλαιότερα λάθη. Για να μην παρεξηγηθώ είμαι fun της apple. Από το ipod μέχρι το imac σου δίνει αίσθηση υψηλής ποιότητας. Αλλά πριν πάρω το 4άρι είχα μεγάλο δίλημμα για android κινητό και φοβάμαι πως όταν έρθει η ώρα της αλλαγής θα πάω προς τη μεριά της samsung και της google που δείχνουν ραγδαία εξέλιξη.
Φιλικά.
Τελευταία επεξεργασία από: koustakis, 08/05/2012 - 12:27
Δημοσίευση 08/05/2012 - 12:41
Δημοσίευση 08/05/2012 - 14:22
εμενα παντως ειναι να μου κανει κλικ!οι εφαρμογες που χρειαζομαι υπαρχουν και στα 2 λογισμικα!οσο για τα παιχνιδια και που εχω τοσα κατεβασμενα σπανια θα παιξω!το μονο που εχω θεμα ειναι οτι παρα πολλες αγορασμενες εφαρμογες απο appstore και δεν μπορω να τις μεταφερω σε android!περα απο κει ξερουμε την κυκλοφορια του 3?
Κι εμένα είναι γεγονός ότι κατά την μετάβαση δεν μου έλειψε απολύτως τίποτα για αυτά που εγώ πάντα χρησιμοποιουσα.. Είναι καλά όσα γράφονται και χαίρομαι να ακούω ότι όλοι μας γενικά ψαχνόμαστε γιατί είναι μικρές περιουσίες πλέον οι τιμές όλων των καλών smartphones.. Εμένα δεν με χαλάει το design σε ορισμένα android αφού παίζει θήκη πάντα.. Εξάλλου έχω και το imac η το ipad2 να μου θυμίζουν τι εστι apple στον τομέα της καλαισθησιας

30 Μάη θα κυκλοφορήσει επίσημα Αγγλία οπότε αρχές Ιούνη και εδω

Δημοσίευση 08/05/2012 - 20:48
εμενα παντως ειναι να μου κανει κλικ!οι εφαρμογες που χρειαζομαι υπαρχουν και στα 2 λογισμικα!οσο για τα παιχνιδια και που εχω τοσα κατεβασμενα σπανια θα παιξω!το μονο που εχω θεμα ειναι οτι παρα πολλες αγορασμενες εφαρμογες απο appstore και δεν μπορω να τις μεταφερω σε android!περα απο κει ξερουμε την κυκλοφορια του 3?
10 Ιουνίου...εκεί κοντά
Δημοσίευση 08/05/2012 - 20:51
ρητορική ερώτηση :
Πόσοι θα το πάρουν όμως....?
Δημοσίευση 08/05/2012 - 21:13
τίτλος ποστ :
ρητορική ερώτηση :
αρκετοί φιλε μου πιστευω.. ειδη το σκευτομαι σοβαρά αν το 5 δεν με ξετρελανει με νεα χαρακτηριστικα, πχ 4 ιντζες οθόνη καλυτερη μπαταρια πιο λεπτο και διαφορα αλλα.
Δημοσίευση 08/05/2012 - 21:35
Οθόνη μεταξύ 3,7 και 4,2
Ελεύθερο bluetooth ( όχι και τόσο αναγκαίο αν υπάρχει το NFC ελευθερο)
Και μερικές αλλαγές στο πληκτρολόγιο.
Πιστεύω ότι η Apple θα καταλάβει τις διάφορες και θα δεχτεί να κάνει μερικά βήματαρος το συμβιβασμό. Όσο για τα αξεσουάρ των συσκευών που κυκλοφορούν είναι με δια φορά μεγαλύτερη η γκάμα και με διαφορετικες τιμές. ( Το eBay μας φέρνει κοντά)!
Δημοσίευση 09/05/2012 - 06:25

Δημοσίευση 09/05/2012 - 12:59
παιδιά ήμουν από τους πιο φανατικούς σε iphones σχεδόν με όλα τα μοντέλα κτλ... φυσικά έχω 2 ipods, imac 27, ipad 2 και η apple είναι μια εταιρεία που την ακολουθώ και επίσης η πρώτη μου δουλειά ήταν στην apple σαν product management την εποχή του πρώτου ipod mini κτλ.. Η αλήθεια είναι ότι πέρασα σε android τον προηγούμενο Νοέμβρη με galaxy s2 το οποίο το βρήκα πραγματικά εξαιρετικό τηλέφωνο..εμένα προσωπικά με βόλεψε σε όλα τα επίπεδα και σε μέγεθος λόγω μικρού βάρους το ένοιωθα πιο καλά από ότι το iphone στις τσέπες μου... μετά πέρασα στο note το οποίο αν το έβλεπα 6 μήνες πριν θα γελούσα και θα το χλεύαζα... απεδείχθει μέγας έρωτας και δεν το αλλάζω με τίποτα απολύτως! Αποτέλεσμα είναι να μην χρησιμοποιώ ούτε το ipad πλέον και τα κάνω όλα μέσω galaxy note (με γλίτωσε και από τα έξοδα αγοράς του new ipad). Η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω πολλές κλήσεις ημερησίως οπότε ίσως για αυτό να με βολεύει τόσο πολύ αλλά η απόλαυση του "sofa browsing" δεν συγκρίνεται καθαρά λόγω οθόνης... φυσικά και δεν θα βολέψει πολλούς απλά είναι ένα ακραίο παράδειγμα προκειμένου να πω ότι καλό είναι να δοκιμάζουμε!! Επίσης να πω ότι το S3 είναι ένα πολύ ολοκληρωμένο τηλέφωνο και πραγματικά δεν του λείπει κάτι... φυσικά δεν είναι για όλους αλλά πολλούς θα τους βολέψει και θα το απολαύσουν λόγω "δυνατών" χαρακτηριστικών και φυσικά μεγάλης οθόνης...
φιλε συμφωνω με οσα λες,εχει ανεβει πολυ η samsung γενικα κ δε το περιμενα ποτε να παρω samsung..ειχα κ γω iphone4 κ πηγα στο s2 κ το κινητο δε τρωει το παραμικρο κολλημα,χωρις προβλημα ενα χρονο τωρα!!χωρις jb κ προβληματα,ασε που αλλαζω οτι γουσταρω π δε φανταζομουν καν.. γ αυτο ειπα πιο πανω να ψαχνομαστε γενικα κ να κοιταμε λιγο δεξια κ αριστερα γτ τα κινητα εχουν ηδη εξελιχθει παρα πολυ κ οσο περνανε τα χρονια θα εχουν παρα πολλες δυνατοτητες π ισως δε φανταζομαστε καν...περιμενε ποτε κανενας 4πυρηνα κινητα??

Δημοσίευση 09/05/2012 - 13:04
τίτλος ποστ :
ρητορική ερώτηση :
Παααρα πολλοι. Το κινητο ετσι και αλλιως ειναι ενα απο τα 2 κορυφαια (μαζι με το htc one x) Οποιος θελει top αυτη τη στιγμη παει android. Ios ξε ios τα 2 κινητα ξεφυγαν πολυ μπροστα...
Τελευταία επεξεργασία από: sayian, 09/05/2012 - 13:05
Δημοσίευση 09/05/2012 - 13:56
Δημοσίευση 09/05/2012 - 15:09
Δημοσίευση 09/05/2012 - 19:17
Συμφωνώ απόλυτα! Αγόρασα το imac τον Σεπτέμβριο και είναι 4πυρηνο επίσης! Φυσικά και δεν είναι το ίδιο δεν το συζητάω αλλά η εξέλιξη στα κινητά είναι ραγδαία κι αυτό γιατί ο ανταγωνισμός λειτουργεί προς όφελος μας! Αυτή την στιγμή υπάρχουν κορυφαία μοντέλα από apple, HTC, samsung και μην ξεχνάτε τα Lumia αλλά και 808 από Nokia.. Μακάρι να εριχναν και λιγάκι τις τιμές αλλά τι να κάνουμε ζούμε στο Elladistan!!φιλε συμφωνω με οσα λες,εχει ανεβει πολυ η samsung γενικα κ δε το περιμενα ποτε να παρω samsung..ειχα κ γω iphone4 κ πηγα στο s2 κ το κινητο δε τρωει το παραμικρο κολλημα,χωρις προβλημα ενα χρονο τωρα!!χωρις jb κ προβληματα,ασε που αλλαζω οτι γουσταρω π δε φανταζομουν καν.. γ αυτο ειπα πιο πανω να ψαχνομαστε γενικα κ να κοιταμε λιγο δεξια κ αριστερα γτ τα κινητα εχουν ηδη εξελιχθει παρα πολυ κ οσο περνανε τα χρονια θα εχουν παρα πολλες δυνατοτητες π ισως δε φανταζομαστε καν...περιμενε ποτε κανενας 4πυρηνα κινητα??

Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες