Βγήκε το Samsung Galaxy S3(!)
Δημοσίευση 11/05/2012 - 10:17
Θα περιμενω και το νεο Iphone, να συγκρινω και να επιλεξω ποιο απο τα 2 (αν δεν εχει βγει και κατι αλλο στην αγορα) θα ειναι το επομενο μου κινητο.
Ad
Δημοσίευση 11/05/2012 - 10:53
Έλεος πια !! Το λειτουργικό και Store πρέπει να συγκρίνουμεΠροσωπικα μου αφησε θετικες εντυπωσεις το sgs3... και το design το οποιο αρκετοι κριτικαρουν αρνητικα, μου αρεσε... και η μεγαλη οθονη, ειναι θεμα συνηθειας.
Θα περιμενω και το νεο Iphone, να συγκρινω και να επιλεξω ποιο απο τα 2 (αν δεν εχει βγει και κατι αλλο στην αγορα) θα ειναι το επομενο μου κινητο.
Τελευταία επεξεργασία από: dion75, 11/05/2012 - 10:53
Δημοσίευση 11/05/2012 - 11:27
Δεν ενδιαφέρονται όλοι για το store αν ένα κινητό προσφέρει από μόνο του πράγματα που να σε καλύπτουν. Άλλωστε πριν από λίγα χρόνια όλοι μέσα στα fora λέγανε ότι αν θέλεις ένα κινητό out-of-the-box, να το πάρεις και να μην ασχοληθείς πολύ με την παραμετροποίηση και τις εφαρμογές, πάρε το iphone, κάτι με το οποίο συμφωνούν πολλοί, αλλιώς κάποιο άλλο με άλλο λειτουργικό. Το ότι θα δώσει κάποιος τόσα λεφτά για μια συσκευή που τον καλύπτει λειτουργικά και αισθητικά δε σημαίνει ότι θέλει να δώσει και ένα κάρο λεφτά για εφαρμογές ή να το "σπάει" για να το παραμετροποιεί, και να μην έχει ποτέ την ησυχία του!Έλεος πια !! Το λειτουργικό και Store πρέπει να συγκρίνουμε
Δημοσίευση 11/05/2012 - 13:52
Σε τι μοιάζει με το iphone το s2?? Αυτό πρώτη φορά το ακούω!!Δεν ειναι μονο η ταχυτητα η διαφορα του 3GS με το 4S,ειναι και η απιστευστη Retina,η ποιοτητα κατσκευης και πολλα αλλα.Ασε μην πω και οτι το Sii που αγορασες και σε ξετρελανε προσπαθει απεγνωσμενα να μοιασει στο iPhone!!!Τυχαιο
Δε νομιζω...
Δημοσίευση 11/05/2012 - 14:01
Σε τι μοιάζει με το iphone το s2?? Αυτό πρώτη φορά το ακούω!!
Πρωτη φορα το ακους

Δημοσίευση 11/05/2012 - 14:05
Δημοσίευση 11/05/2012 - 20:25
Άρα δεν κατάλαβες ότι όλοι έχουν ή είχαν iphone και δεν τσακώνονται πιο κάνει πιο εύκολη ή δύσκολη τη ζωή περισσότερο ή λιγότερο. Το forum είναι εξ' ορισμού χώρος ανταλλαγής απόψεων οπότε ο καθένας λέει την άποψη του, ακόμα και για τα "αντίπαλα" κινητά. Άλλωστε η αξία του αντιπάλου δείχνει τη αξία του νικητή, όποιος και αν βγει τελικά στο τέλος...Εγω ενα πραγμα δεν καταλαβαινω, αν δεν σας κανει το iphone τι κανετε εδω? πηγαινετε να μετρησετε τα mhz σας στα φορουμ τον "κορυφαιων" κινητων και αφηστε εμας τους ταλαιπωρους με τις mercedes των κινητων να περιοριζομαστε και να ξενερωνουμε που ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ τα κινητα μας οχι γιατι ειναι τα μεγαλυτερα η τα γρηγοροτερα αλλα γιατι κανουν αυτο που φτιαχτηκαν αψογα καθε μερα και μας κανουν την ζωη πιο ευκολη.
Αν λανθασμένα η συζήτηση γίνεται εδώ, αυτό θα το κρίνουν οι moderators που είναι και η δουλειά τους.
Δημοσίευση 11/05/2012 - 20:37
ακομα και αν το Χ κινητο, ειναι καλυτερο στα specs απο το iphone και παλι καποιοι θα συνεχιζουν να αγαπουν το iphone.
ειναι καθαρα υποκειμενικο το θεμα καθενος πρωτα τι του αρεσει και δευτερον πως τον εξυπηρετει καθημερινα.
Και να κανω τελειωνοντας τον δικηγορο του διαβολου μιας και ειμαι στο φορουμ iphone και οχι της samsung για προφανείς λογους συσκευης,
καθαρα για μενα, εαν το ενα φορτωνει στα 3 δευτρολεπτα η στα 2. δεν ειναι κριτηριο.!δεν θα γινει η ζωη μου πιο ευκολη..
Δημοσίευση 12/05/2012 - 07:57
Δημοσίευση 12/05/2012 - 08:36
Ρε πάτε καλά μερικοι?? Διαβάσατε τι λέει ο τίτλος? Καταλάβατε σε ποια συσκευή αφορά το νήμα? Και με ποιο θα το συγκρίνουμε δηλαδή αν όχι με το iphone στο iphonehellas.gr?? Τι άλλο θα ακούσουμε δηλαδή!! Τότε όλα τα νήματα έπρεπε να έχουν τίτλο "βγήκε το χι-ψι τηλέφωνο αλλά το iphone ειναι καλύτερο, πιο βολικο, πιο όμορφο, πιο μαματο" και να κλειδώνει το νήμα να μην κάνει κάνεις ποστ!! Ήμαρτον κύριε λυπαμαι που το λέω αλλά μερικοί είστε τόσο κολημμενοι.. Το φόρουμ είναι ανοιχτό για "ελεύθερη ανταλλαγή αποψεων" και για να γράφουμε εδώ κάποιοι προφανώς είχαμε iphone κάποτε και ίσως καν πριν έρθει επίσημα στην Ελλάδα που ίσως apple ξέρατε μόνο τα σωβρακα!!
Είμαι στο tapatalk κ δεν μπορώ να σου δώσω +1000!!!ελεος και εμένα μ´αρεσει το iPhone αλλα δεν κάνω έτσι!ειδικα τωρα τελευταία λέω να πάω σε android γιατί για μένα έχουν καλύτερα χαρακτηριστικά !και ποιοι είστε εσείς που θα μας πείτε να πάμε σε άλλο φόρουμ να τα πούμε!της χρυσής αυγής;;;;πρέπει κάποια στιγμή να μάθουμε να ακούμε κ να κάνουμε συζήτηση απο όλες τις πλευρές!για κινητά μιλάμε!
Δημοσίευση 12/05/2012 - 09:32
Δημοσίευση 14/05/2012 - 23:16
Δημοσίευση 15/05/2012 - 00:19
Δημοσίευση 15/05/2012 - 00:49
αλλλα δεν χρειαζεται να ειμαστε απολυτοι σε τιποτα.
εγω θα ηθελα πω χωρις να ειμαι φανατικος apple ουτε τελειωμενος γκατζετακιας οτι, οτι καινουριο βγαινει ειναι υπερ μας.
Ας το καλοσχολιασουμε και δεν νομιζω οτι οι καλες κριτικες του ς3 θα περασουν απαρατηρητες απο την apple.
αν αυτο το κινητο(s3) φορουσε ή μπορουσε να ειχε IOS KAI APPLE STORE,ολα τα ανωθεν σχολια θα ηταν διαφορετικα..
στο κατω κατω της γραφης στο ιδιο εργοστασιο κατασκευαζονται

Δημοσίευση 15/05/2012 - 13:27
Το ότι εχει ξεπεραστεί το iPhone το κρίνεις εσυ ή κάποια συγκεκριμένη έρευνα;;;
Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό σαφέστατα και καμία έρευνα δεν μπορεί βγάλει ασφαλές συμπέρασμα.. Ο αδερφός μου που έχει ακόμα ένα Sony Ericsson με πλήκτρα θα νομιζε ότι είναι κάποιο εργαλείο εξωγηινου πολιτισμού, εμένα πάλι που πέρασα από εκεί για αρκετά χρόνια δεν μου λέει κάτι αυτή την στιγμή

Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες