Βγήκε το Samsung Galaxy S3(!)
Δημοσίευση 15/05/2012 - 14:07
Ad
Δημοσίευση 15/05/2012 - 14:20
Βέβαια και πολλά ακόμη τηλέφωνα, γνωστά ώς "iPhone killers" ξεπέρασαν κατά καιρούς τό iPhone.
Στά χαρακτηριστικά μόνο, γιατί στίς πωλήσεις και τήν συνείδηση τού κόσμου καμία σχέση!
Δημοσίευση 15/05/2012 - 14:35
Πές τα όμως σέ αυτούς (bloggers, εταιρείες, κτλ.) που κάθε 15 μέρες βγάζουν και από έναν "iPhone killer", ο οποίος βέβαια όσο γρήγορα βγαίνει, τόσο γρήγορα ξεχνιέται!
Τελευταία επεξεργασία από: giannisg2004, 15/05/2012 - 14:35
Δημοσίευση 15/05/2012 - 14:39
Τον πολύ τον κόσμο όμως που αγοράζει κινητό δεν τον νοιάζει αν έχει 200MHz παραπάνω χρονισμό η CPU ή αν έχει Tegra κάρτα ή ενσωματωμένη,τον νοιάζει να κάνει εύκολα τη δουλειά του.Και το κοινώς αποδεκτό είναι ότι το iOS είναι πιο εύχρηστο για
το μέσο χρήστη που δεν έχει γνώσεις και όρεξη να κάτσει να ασχοληθεί.Όλα τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση.
Δημοσίευση 15/05/2012 - 14:41
Δημοσίευση 15/05/2012 - 14:44

Τελευταία επεξεργασία από: timi, 15/05/2012 - 14:46
Δημοσίευση 15/05/2012 - 15:23
Είναι ένα σύγχρονο, τεχνολογικά εξελιγμένο και σταθερό λειτουργικό!
Άρα γιατί όλοι αυτή η μανία με τούς κατασκευαστές, να βάζουν όλο και ισχυότερα parts?
Προσωπικά, νομίζω κυρίως γιατί θέλουν να διαφοροποιηθούν. Όταν π.χ. Samsung καί HTC βγάζουν ένα τηλέφωνο που τρέχει ακριβώς τό ίδιο Android λειτουργικό, ο μόνος τρόπος να πείσεις τόν πελάτη να προτιμήσει τήν δικιά σου εταιρεία είναι να προσφέρεις ισχυρότερο hardware.
Η Nokia (Windows Phone) μπορεί να διαφοροποιηθεί με τό έξυπνο design τού λειτουργικού. Η apple μέ τό App Store. H Samsung και η HTC με τόν ισχυρότερο επεξεργαστή!
Αυτό βέβαια είναι λογικό, και συμβαίνει και στά PC (Apple έναντι όλων τών άλλων εταιρειών)!
Δημοσίευση 15/06/2012 - 14:44
Υ..Γ
Φαντασθείτε το iPhone χωρίς την ελευθερία του jb... Εγω δεν μπορώ...
Καλό απόγευμα
Δημοσίευση 15/06/2012 - 14:47
Δημοσίευση 15/06/2012 - 15:04
Ηδη καποια tweaks ενσωματωνονται σιγα σιγα στο νεο IOS 6 Και ειμαστε ακομα στην πρωτη beta. Οσο για παχος, νομιζω οτι ακομα και σημερα το Iphone 4-4s ειναι το πιο λεπτο smartphone. Βαρος συμφωνω, αλλα οχι να γινει παντοφλα για εχει 4+ inch οθονι, κινητο ειναι οχι tablet!
Συμφωνώ φίλε μου αλλά θα σου πω για την προσωπική μου χρήση... για την ενημέρωση μου χρησιμοποιώ κατα 90% το τηλέφωνο, οπότε καλύτερο διάβασμα, video κλπ το βράδυ που κοιμείζω τον 23 μηνών γιό μου όταν είναι η σειρά μου φυσικά...χαχαχα, βλέπω λίγο tv ή κάποιες εκπομπές διαδυκτιακές, βολεύει απίστευτα... Και όχι δεν θέλω να πάρω ταμπλετα... Δεν μπορώ να κρατάω κάδρα για να πλοηγηθώ κλπ κλπ...χαχαχα!!! Θα περιμένω να δώ το νέο iPhone αλλά ότι μου μπήκαν ιδέες μου μπήκαν...
Δημοσίευση 15/06/2012 - 16:54

Οι ανταγωνιστες της apple, δεν μεγαλωνουν τις inches γιατι ειναι πιο βολικο, αλλα για να βρουν μπαταρια και χωρο για τους 100 πυρηνους που χρειαζεται το android για να ειναι πιο γρηγορο απο το iphone. Το δυσκολο ειναι να κρατησεις το ιδιο μεγεθος κια να μεγαλωσεις αναλυση-μπαταρια-ταχυτητα και οχι καθε νεα γενια να μεγαλωνεις το ΚΙΝΗΤΟ, στο τελος θα γινει σταθερο!
Δημοσίευση 15/06/2012 - 16:56
Δημοσίευση 15/06/2012 - 22:43
Ενδιαφέρουσα άποψη. Μάλλον γι αυτό θα είναι μεγάλο το iPhone 5. Για να βάλουν 100 πυρήνες και για να βρουν χώρο για την μπαταρία.Κι εγω ετσι ελεγα μεχρι που δοκιμασα να "χαζεψω" σε ενα ipad 2. Αλλιως ειναι οι 9-10 Inches σε browsing και καταλαβαινεις γιατι πουλαει τοσο. ΤΟ κινητο ειναι κινητο, λεγεται ετσι για καπιο λογο
μπορεις φθσικα πλεον να κανεις τα παντα, αλλα δεν θα γινει ποτε υπολογιστης η εστω tablet.
Οι ανταγωνιστες της apple, δεν μεγαλωνουν τις inches γιατι ειναι πιο βολικο, αλλα για να βρουν μπαταρια και χωρο για τους 100 πυρηνους που χρειαζεται το android για να ειναι πιο γρηγορο απο το iphone. Το δυσκολο ειναι να κρατησεις το ιδιο μεγεθος κια να μεγαλωσεις αναλυση-μπαταρια-ταχυτητα και οχι καθε νεα γενια να μεγαλωνεις το ΚΙΝΗΤΟ, στο τελος θα γινει σταθερο!
Πάντως φαίνονται με μια ματιά στους διαξιφισμούς κάθε είδους ποιοί δεν έχουν πιάσει ποτέ τη μία από τις δύο συσκευές, αλλά ξέρουν πως η δική τους είναι η καλύτερη, ποιοί δεν έχουν ιδέα καν από τη δική τους συσκευή και ποιοι έχουν σχετική πείρα και μπορούν να συγκρίνουν.
Δημοσίευση 16/06/2012 - 09:55
μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μη λες...κατσε να σου ερθει στις 4 ιντσες το νεο Iphone και να σε δω τη θα λες μετα για την μηλια...μετα ελα και πες μου ποιος εβλεπε μπροστα....Δυστηχώς το galaxy εάν και έχει δυνατότητες εξαιρετικές, είναι παρα πολυ παντόφλα...και όπως έγραψα πιο πάνω, δυστυχώς για εμάς, πάλι μονοπόλιο θα το έχει η μηλιά...να δείτε που στο νέο iPhone οι ουρές θα είναι ανεπανάληπτες...
Μα καλά τόσο παντόφλα...τόσο χάλια... Πως να πιέσεις έτσι την μηλιά,... Ο συγχωρεμένος είχε σε πολλά δίκιο αλλα και όραμα πάνω στο οποίο δούλεψε, η Samsung αυτο δεν έχει στο συγκεκριμένο τομέα , όραμα και κάποιον να την οδηγήσει....
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες