Βγήκε το Samsung Galaxy S3(!)
Δημοσίευση 27/04/2012 - 10:49

Ad
Δημοσίευση 27/04/2012 - 17:54
Τα bench είναι της πλάκας στα κινητά. Το iPhone τρέχει εκπληκτικά γρήγορα και δεν χρειάζομαι bench για να το δώ. Το ζω καθημερινά.
Η εμπειρία χρήσης είναι αυτή που μετράει. Και το νέο htc έχει τετραπυρηνο αλλα αποδείχτηκε ότι στον browser λαγκαρει και γενικά υστερεί του iPhone. Το iOS είναι ακόμα πολυ μπροστά τι να κάνουμε...
Δημοσίευση 27/04/2012 - 18:22
Φίλε τα bench που αναφέρεις δε λένε τίποτα απολύτως. Κάναμε κόντρα με ένα φίλο που έχει android σε ένα bench για browser. Βγάλαμε το ίδιο σκορ αλλά στις πραγματικές συνθήκες ανοίγω όλες τις σελίδες τραγικά πιο γρήγορα απο εκείνον. (εννοείται ότι είχε κλειστό το flash) έπισης εκείνος είχε ics.
Τα bench είναι της πλάκας στα κινητά. Το iPhone τρέχει εκπληκτικά γρήγορα και δεν χρειάζομαι bench για να το δώ. Το ζω καθημερινά.
Η εμπειρία χρήσης είναι αυτή που μετράει. Και το νέο htc έχει τετραπυρηνο αλλα αποδείχτηκε ότι στον browser λαγκαρει και γενικά υστερεί του iPhone. Το iOS είναι ακόμα πολυ μπροστά τι να κάνουμε...
δεν εχει σχεση ο browser ομως με τις εφαρμογες..
δεν εχω τωρα στην κατοχη μου το HTC ουτε το S2 μου,ουτε το 4αρι. αλλα τα ειχα. και που κατελειξα??
σε android. απλα γιατι μπορω να το κανω οτι θελω εγω,χωρις jailbreak..κλπ κλπ.
αλλος που απλα θελει να παιρνει ενα τηλεφωνο και να χαζευει στο facebook απλα παιρνει iphone,blackberry που ειναι γι αυτην την δουλεια.
τελειο κινητο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ο τσακωμος σας λοιπον ειναι ΑΝΩΦΕΛΟΣ. γιατι εσυ μπορει να θες να το "χακαρεις" το κινητο σου και να το κανεις κινητο pc.ο αλλος ομως οχι. ΑΛΛΑ ολοι ξερουμε να στηριζουμε οτι κατεχουμε εδω μεσα,ασχετως αν ο απεναντι κανει την ιδια χρηση με εμας.
ο ανταγωνισμος μας βοηθαει εμας τους χρηστες. γι αυτο καθιστε κ απολαυστε τα κινητα σας,οτι κι αν ειναι αυτα..
και galaxy S105 να βγει παλι θα βγαλει ενα iphone 15s να το κοντραρει,εστω στα ματια ενος χρηστη να κοντραρεται το τηλεφωνο,η εταιρεια ειναι επιτυχημενη..
Δημοσίευση 27/04/2012 - 18:47
Αλλά φτιάχνουν οθόνες και πράγματά μαζί
Δημοσίευση 27/04/2012 - 19:41
δεν εχει σχεση ο browser ομως με τις εφαρμογες..
Μα μονο ο browser ειναι πιστευω το 80% ενος smartphone. Οποτε αν εκει τρωει ηττα ενα τετραπυρηνο κινητο απο το διπυρηνο 800mhz του iphone τι συζηταμε? Οταν λες εφαρμογες τι εννοεις? Οτι στο gs2 σου ανοιγουν 0.5 sec πιο γρηγορα? Γελαω εδω... Μηπως υστερει σε γραφικα το μηλο και δεν το ξερω? Μη λεμε οτι θελουμε.
Δεν υποστηριζω κανεναν γιατι δεν ειμαι fanboy, τη πραγματικοτητα λεω. Φετος εκανα την επιλογη μου με το 4s, του χρονου αν εχει πεθανει το jb η ακομα δεν εχει αλλαξει και το μεγεθος οθονης θα παρω android. Αλλο ομως αυτο και αλλο να λεμε οτι το iphone ειναι πιο αργο απο τα αλλα κινητα και να βγαζουμε συμπερασματα απο τα benchmarks που στην τελικη δεν ξερουμε και κατα ποσο ειναι αμεροληπτα και δεν ωφελουν τη μια η την αλλη πλευρα.
Τελευταία επεξεργασία από: sayian, 27/04/2012 - 19:42
Δημοσίευση 27/04/2012 - 20:00
Δεν ειμαι fanboy αν δω 4πυρηνο 1,4-1,6GHz,HD μεγαλη οθονη,και 12αρα καμερα απο πισω απο την Sammy και μου βγαλει το 5 η Apple με 2πυρηνο 1ghz και 8mp και απλα αλλαξει design θα παρω το λογοτυπο της θα το φωτοτυπισω και θα του πεταω βελακια με μανια λες και εχω απεναντι μου τον Χιτλερ με τον Μπιν Λαντεν αγκαλια.Τωρα ειναι ενα κομβικο σημειο να καταλαβουμε ποια εταιρεια προσφερει στους καταναλωτες της και ποια μας πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες!Galaxy SIII Vs iPhone 5 εκει θα δουμε αν οντως η Apple ενδιαφερεται για τα FanBoy και αν αυτα αξιζουν να ειναι FanBoy.Apple εχεις κανει καλη δουλεια στο λογισμικο αλλα θελω αναλογες ταχυτητες επεξεργαστη με παρομοιας τιμης μοντελα!
Και μην ακουσω κανεναν να πει οτι τα Windows Phone ειναι καλυτερα απο τις iOS ή Android συσκευες γιατι πολυ απλα bootαρουν πιο γρηγορα ή ανεβαζουν μια φωτο στο Facebook σε 3 δευτερολεπτα!ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ iOS Ή ΤΟ ANDROID!Γιατι ακομα και το εικονιδιο της καμερας που εχει προστεθει διπλα στο ξεκλειδωμα μετα την 5.1 ειναι κατι σαν ενα tweak απο το Cydia και καθυστερει και αυτο λιγο παραπανω το ανοιγμα της συσκευης!Microsoft οι διαφημισεις των Windows Phone σου ειναι γελοιες!
Πεστε να με φατε!
Δημοσίευση 28/04/2012 - 02:53
Δημοσίευση 28/04/2012 - 07:29
οταν το εκανε η apple στην microsoft ηταν καλη κινηση τοτε?αυτα παιχνιδια εντυπωσεων ειναι μη τσιμπατε και κρινετε κατι που η apple το εκανε πρωτη....Πολύ λανθασμένη κίνηση marketing από την Samsung.
Προσβάλλουν τους ίδιους ανθρώπους που θέλουν να κερδίσουν σαν πελάτες.
Δεν θα μπορούσαν να πέσουν χαμηλότερα...
αληθεια σε τι ακριβως αντεγραψε το αντροιντ το ιος?στο ios 5 που με το δαχτυλο προς τα κατω ανοιγει ο καιρος μετοχες και τα λοιπα ποιος το εκανε πρωτος?το ιος ή το αντροιντ πριν 3 χρονια?αν αναφερεις ως αντιγραφη το σκρολαρισμα στο μενου τοτε να το δεχτω αλλα ολα τα λειτουργικα πλεον ετσι λειτουργουν ειναι απλη λογικη.ουσιαστικη αντιγραφη ειναι το imessage που το αντεγραψε απο το αντροιντ.το android που αντέγραψε σε παρα πολλα το IOS
Τελευταία επεξεργασία από: fonikoxeris, 28/04/2012 - 07:29
Δημοσίευση 28/04/2012 - 09:07
Δημοσίευση 28/04/2012 - 09:54
Δημοσίευση 28/04/2012 - 19:20
και τα windows μπορει να πει καποιος οτι ειναι αντιγραφη του ios πχ στη μεγεθυνση φωτογραφιων.η ουσια ειναι οτι ολα αναγκαστικα θα μοιαζουν σε καποια πραγματα μεταξυ τους γιατι οι λειτουργιες ολων των συσκευων πανω κατω ειναι οι ιδιες.αναγκαιο κακο ειναι να μοιαζουν.οταν δεν εχεις πληκτρολογιο ή ποντικι καπως πρεπει να ζουμαρεις και ο μονος τροπος ειναι με τα δαχτυλα οποτε δεν εχεις πολλες επιλογες.θελω να καταληξω πως οι αντιγραφες δεν ειναι αντιγραφες ουτε καν καινοτομιες ή πατεντες.οταν εχεις να χειριστεις μια οθονη μονο, οι λυσεις ειναι μετριμενες στα δαχτυλα ενος χεριου.τελος παντων εγω θελω να πω και να κλεισω οτι ειχα iphone μεχρι το 4 και πλεον εχω galaxy s2.το android οπως ειπαν και καποιοι αλλοι ειναι οντως πολυ φτωχο στο πως διχνει το μενου του αλλα αυτο ειναι μονο απο αποψη αισθητικης και μονο.το ios ειναι πολυ απλο ειναι πολυ λογικο και μπορει να το δουλεψει ανετα και μια γιαγια 80 χρονων και αυτο ειναι το μονο καλο που εχει.κανει τη ζωη πιο ευκολη σε πολλες απλες λειτουργιες.το android ειναι μεν πιο πολυπλοκο αλλα ειναι παραμετροποιησιμο και το τι μπορει να κανει ο καθενας περιοριζετε απο τις ικανοτητες του καθε χρηστη και αυτη ειναι και η μαγεια του.εμενα προσωπικα η τακτικη του "κλειδωνω τη συσκευη μου και αν κανεις καμια μπιπ στο λειτουργικο σε φτηνω και σε γραφω ακομα και σε εναν παπυρο και χεστηκα ποσα εδωσες" (apple) θα εχει μια μουτζα τεραστια απο μενα και δεν θα τις δωσω ουτε ευρο για κινητο.ας βαλουν λιγο μυαλο εκει τα παιδακια απο το Κουπερτινο ας δουνε σε τι καιρους ζουμε και ας καταλαβουν επιτελους οτι δεν πουλανε τα κρυφα αρχεια του πενταγωνου για να κλειδωνουν τις συσκευες οπως τις κλειδωνουν και να μαθουν να βγαζουν πραγματικες αναβαθμησεις και οχι αναβαθμησεις τυπου διακοπτη για το 3g...ειλικρινα ελεος!μια περιουσια τους εχω δωσει αλλα ας ξυπνησουν λιγακι...και ρε παιδια μη τους χαιδευετε τοσο ολοι.δεν ειναι ο θεος η apple.
+1
Δημοσίευση 01/05/2012 - 09:24
Νέες κινήσεις marketing από την Samsung:
http://youtu.be/Ldq2tNLRDwA
Άδικα κατηγορήσαμε την Samsung...
Την εκστρατεία "Wake Up" διοργάνωσε η RIM (BlackBerry)!!!
"We can confirm that the Australian ‘Wake Up’ campaign, which involves a series of experiential activities taking place across Sydney and Melbourne, was created by RIM Australia. A reveal will take place on May 7th that will aim to provoke conversation on what ‘being in business’ means to Australians."
RIM behind 'Wake Up' flash mob at Sydney Apple store
Τελευταία επεξεργασία από: panart, 01/05/2012 - 09:26
Δημοσίευση 01/05/2012 - 10:44
οκ μπορει σε 1 χρονο να ειναι καλα αλλα ακομα δεν ειναι σε καμια περιπτωση το smartphone που με καλυπτει.Οταν το iOS ειχε τα πραγματα που εχουν τα windows τωρα οι επεξεργαστες ηταν ακομα μονοπυρηνοι στα 412 mhz οποτε δεν ειχαν αυτην την γρηγοραδα που εχουν τωρα τα διπυρινα τερατα .Τωρα διαλεγει και περνει κανεις...ενα ολοκληρωμενο λογισμικο που θα ειναι ελαχιστα πιο αργο στο να bootαρει και να ανεβαζει φοτο στο Fb-twitter(android,iOS) ή ενα αγουρο ακομα λογισμικο που παει πολυ γρηγορα.Οσοι εχουν αντιρρηση οτι τα windows phone ειναι ακομα αγουρα τους λεω μονο για την διαφορα App Store Vs Marketplace...δεν υπαρχει συγκριση (500.000 vs 35.000)...Φίλε εδω θα διαφωνίσω και ας μην έχω πάρει ακόμα windows phone απλα έχω δει απο έναν συνάδελφο το λειτουργικο είναι ωραίο και διαφορετικό όχι όπως το android που αντέγραψε σε παρα πολλα το IOS και εκτός απο φρέσκο δουλεύει και πολυ καλα απλα ακόμα είναι καινούργιο πιστεύω σε καν χρόνο θα είναι υπόλογισιμος αντίπαλος όταν αποκτήσει αρκετές εφαρμογές και βελτιωθεί σε λεπτομέρειες απλα άργησε αρκετά η Microsoft να μπει στο παιχνίδι αλλα το κάνει καλα της το αναγνωρίζω όταν αποκτήσει εφαρμογές σίγουρα θα κάνω μια δοκιμή
Δημοσίευση 01/05/2012 - 23:02
Αν και να πω ελπίζω κάτι τέτοιο να ανακοινώσει και η apple με την έλευση του καινούργιου iOS και μέσα στο λειτουργικο του iPhone να υπάρχει μια έκδοση του lion και να τρέχει οπότε το συνδέω με το apple tv ξέρω σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλα απλα κάνω όνειρα :-)
Δημοσίευση 03/05/2012 - 14:19
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες