Φίλε μου έχεις σε αρκετά σημεία δίκιο, όμως το χάνεις με τον τρόπο σου. Ο φίλος παραπάνω είπε τη γνώμη του, όπως και εσύ λες τη δικιά σου. Οι χαρακτηρισμοί και οι προσβολές δεν χρειάζονται.
Αγαπητέ μου αντιλαμβάνομαι αυτό που λες και το δέχομαι....όμως δεν χαρακτήρισα πρώτος κανένα συνομιλητή μου " εξυπνάκια " κοροϊδευτικά , ούτε έκανα τον εκπρόσωπο και manager πωλήσεων της isquare , λέγοντας ανακρίβειες περί διαθεσιμότητας- έλλειψης ενός προϊόντος στην Ελληνική αγορά λόγο κρίσης , πριν αυτό έρθει καν εδώ !!
Δεν χαρακτήρισα κανένα εξυπνάκια....κοροϊδευτικά , απεναντίας , αυτό το έπραξε το παλικάρι απέναντι σε εμένα !! Αυτό που έγραψα εγώ , στο αρχικό μου post , δεν είναι ανακρίβειες ούτε τα έβγαλα από το μυαλό μου , είναι το ΣΎΝΟΛΟ των μέχρι τώρα στοιχείων - φημών που κυριαρχούν στο διαδίκτυο και δεν σημαίνει φυσικά πως όλα αυτά που έγραψα θα υιοθετηθούν τελικά και το ανέφερα !! Είναι ένα σύνολο ενδεχόμενων αναβαθμίσεων που παίζουν πολύ και που τις δημοσίευσαν γνωστές ιστοσελίδες τεχνολογίας και όχι εγώ φυσικά !!
Ο τρόπος του παλικαριού με έθιξε και του απάντησα ανάλογα , τόσο απλά !!
Όσο για το θέμα αγοράς είναι προσωπικό ζητούμενο του καθενός , όμως....αν εσύ θεωρείς ότι πρέπει να αγοράσεις κάτι λίγες εβδομάδες πριν βγει κάτι καλύτερο με τα ίδια χρήματα , είναι δικό σου θέμα συμφωνώ....εκεί που διαφωνώ είναι να το περνάς ως ντεμεκ σωστή άποψη και στους άλλους που δεν γνωρίζουν....αν π.χ. πήγαινες σε ένα κατάστημα για αγορά χ,ψ προϊόντος και σου έκρυβαν ή σε παρέσερναν να κάνεις αγορά τώρα , ενώ έρχεται το αντίστοιχο καινούριο και το ξέρουν και δεν στο συμβουλεύουν δεν στο λένε...δεν θα ένιωθες μετά κυριολεκτικά μαμακας ??
Αυτό προσπάθησα να αποτρέψω....τόσο απλά...οι 9 στους 10 δεν θα ήθελαν με τίποτα να πέσουν θύματα και μαμακες.....!!
Τελευταία επεξεργασία από: CybeRTroN, 22/05/2012 - 22:45