Επαναληπτικές Εκλογές 2012-Τι θα ψηφίσετε?
Δημοσίευση 10/06/2012 - 01:51
Ad
Δημοσίευση 10/06/2012 - 06:16
Ρε παιδιά δώστε λίγο δύναμη και στο ΚΚΕ. Είναι ένα αυθεντικό κόμα που λέει πάντα την αλήθεια. Είναι από τα λίγα κόμματα που δεν κάνει κωλοτούμπες και είναι σίγουρο ότι η ψήφος σας δεν θα καταλήξει από σπόντα κάπου αλλού.
Δημοσίευση 10/06/2012 - 07:15
"Ο αρχηγός του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» (που στις δημοσκοπήσεις βρίσκεται στο 3-4%) σε επιστολή του προς την καγκελάριο Μέρκελ σημειώνει «Εάν ήμουν στη θέση σας, θα έλεγα: Αφήστε αυτή την χώρα να πάει στην κόλαση»
http://www.tovima.gr...cle/?aid=460803
Δημοσίευση 10/06/2012 - 10:45

αν τα λεμε εμεις σκεφτητε τη λεν οι αλλοι
απαραδεκτος ο τζημερος
Τελευταία επεξεργασία από: sofser, 10/06/2012 - 10:46
Δημοσίευση 10/06/2012 - 15:36
Έλα να βλέπω τα ποσοστά της ΧΑ να ανεβαίνουν...
Ρε παιδιά δώστε λίγο δύναμη και στο ΚΚΕ. Είναι ένα αυθεντικό κόμα που λέει πάντα την αλήθεια. Είναι από τα λίγα κόμματα που δεν κάνει κωλοτούμπες και είναι σίγουρο ότι η ψήφος σας δεν θα καταλήξει από σπόντα κάπου αλλού.
Πλακα κανεις ε;
Δημοσίευση 10/06/2012 - 15:57
Όχι δε κάνω καθόλου πλάκα και το έχω αιτιολογήσει.Πλακα κανεις ε;
Εσυ τι υποστηρίζεις;
Δημοσίευση 10/06/2012 - 16:10
Απλά βγαίνουν και λένε τώρα ότι κατάλαβαν.... Ότι δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους ..... Και ότι απο δώ και πέρα θα την κάνουν!!!!! Στ @ρχιδι@ μου!!!!!!!!!!να απολυθούν !!!!!!!!! Έξω απο τη Βουλή!!!!!!αν δεν έκανα εγω σωστά την δουλειά μου θα με έδιωχναν!!!!!!!!!!!!
Δεν συγχωρώ !!!
Μακάρι να μπορούσαμε να τους διώξουμε απο την Βουλή όλους .... Αλλα δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι μ@λ@κες που ακόμα τους ψηφίζουν !!!!
Ποιος νομίζει ότι έχουμε δημοκρατία ;;;;;
Χουντική δημοκρατία έχουμε και φοβούνται μήπως την χαλάσει η Χ.Α....
γι αυτό και τόσος πόλεμος .
Κρίμα ......
Η Κανελλη τι έκανε τοοοοσα χρόνια που είναι μέσα ;;;;;;;;; Ούτε μια κουβέντα για τον Τσοχατζοπουλο για Εφραιμ και Siemens ...... Ούτε μια σφαλιάρα !!!!!!!
Άχρηστη !!!!!μονο στα κανάλια τα λέει μήπως και μαζέψει καμμιά ψήφο η άχρηστη .
Δημοσίευση 10/06/2012 - 16:22
Από το ΠΑΣΟΚ ήδη έμειναν μόλις καμιά εικοσαριά όλοι κι όλοι...Δοκιμάσαμε πολλές φορές τα αλλα δυο κόμματα .... Και δεν έκαναν τίποτα !!!!!!!
Απλά βγαίνουν και λένε τώρα ότι κατάλαβαν.... Ότι δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους ..... Και ότι απο δώ και πέρα θα την κάνουν!!!!! Στ @ρχιδι@ μου!!!!!!!!!!να απολυθούν !!!!!!!!! Έξω απο τη Βουλή!!!!!!αν δεν έκανα εγω σωστά την δουλειά μου θα με έδιωχναν!!!!!!!!!!!!
Δεν συγχωρώ !!!
Μακάρι να μπορούσαμε να τους διώξουμε απο την Βουλή όλους .... Αλλα δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι μ@λ@κες που ακόμα τους ψηφίζουν !!!!
Ποιος νομίζει ότι έχουμε δημοκρατία ;;;;;
Χουντική δημοκρατία έχουμε και φοβούνται μήπως την χαλάσει η Χ.Α....
γι αυτό και τόσος πόλεμος .
Κρίμα ......
Η Κανελλη τι έκανε τοοοοσα χρόνια που είναι μέσα ;;;;;;;;; Ούτε μια κουβέντα για τον Τσοχατζοπουλο για Εφραιμ και Siemens ...... Ούτε μια σφαλιάρα !!!!!!!
Άχρηστη !!!!!μονο στα κανάλια τα λέει μήπως και μαζέψει καμμιά ψήφο η άχρηστη .
Από τη ΝΔ αν δε βγει πρώτη και δεν πάρει το +50 θα μείνουν μόλις καμιά 40 άτομα....
Οπότε φεύγουν σιγά σιγά....
Αλλά όταν λες ότι η ΧΑ θα χαλάσει την "χουντική δημοκρατία" τι εννοείς? Ότι θα την κάνει κανονική δημοκρατία? Ας γελάσω....
Δημοσίευση 10/06/2012 - 16:30
Από το ΠΑΣΟΚ ήδη έμειναν μόλις καμιά εικοσαριά όλοι κι όλοι...
Από τη ΝΔ αν δε βγει πρώτη και δεν πάρει το +50 θα μείνουν μόλις καμιά 40 άτομα....
Οπότε φεύγουν σιγά σιγά....
Αλλά όταν λες ότι η ΧΑ θα χαλάσει την "χουντική δημοκρατία" τι εννοείς? Ότι θα την κάνει κανονική δημοκρατία? Ας γελάσω....
Ο φιλος μαλλον εννοει οτι οι πολιτικοι φοβουνται μην μπει στην βουλη η ΧΑ και χαλασει την "δημοκρατια" που εχουμε αυτη τη στιγμη.
Δημοσίευση 10/06/2012 - 16:31
Θέλω μια ισχυρή αντιπολίτευση απο την Χ.Α όπως μόνο αυτοί μπορούν.
Βαρέθηκα τα πολιτισμένα.....δεν είχαν αποτέλεσμα.
Δημοσίευση 10/06/2012 - 16:58
Δημοσίευση 10/06/2012 - 17:37
Ο Πικραμμένος παραιτείται των αποδοχών του
http://www.newsbeast...n-apodohon-tou/
Μπραβο του αλλα μην τρελαινεσαι καποιος θα τα τσεπωσει αφηνουν αυτοι ευρω να πεσει κατω;
Δημοσίευση 10/06/2012 - 17:50
Να φίλε μου ποιοί είναι:Δεν θέλώ πρώτο κόμμα την Χ.Α γιατί δεν ξέρω 100% ποιοι είναι και κρατάω μια πισινή.
Θέλω μια ισχυρή αντιπολίτευση απο την Χ.Α όπως μόνο αυτοί μπορούν.
Βαρέθηκα τα πολιτισμένα.....δεν είχαν αποτέλεσμα.
Χρυσή Αυγή
Υποψήφιοι
(βασισμένα όπως θα δεις αποκλειστικά σε δικά τους ντοκουμέντα και πεπραγμένα)
Για αυτό λέω εγώ μακάρι να μη βγάλουμε κυβέρνηση και να μείνουν αυτοί που είναι τώρα....Ο Πικραμμένος παραιτείται των αποδοχών του
http://www.newsbeast...n-apodohon-tou/
Όχι γιατί δεν πήρε το μισθό, αλλά για το ήθος που δείχνει η κίνηση αυτή.
Με τον πανικό που γίνεται, και 100000 ευρώ μισθό να έκοβε στον εαυτό του, κανείς δεν θα τον έπαιρνε χαμπάρι...
Δημοσίευση 10/06/2012 - 17:53
Όχι δε κάνω καθόλου πλάκα και το έχω αιτιολογήσει.
Εσυ τι υποστηρίζεις;
Εγω υποστηριζω ΧΑ και το εχω αιτιολογησει επισης.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες