Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Περιεργος ηχος μεσα απο το Iphone

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
27 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα
  • Twitter:@sector2001
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:sector2001

Δημοσίευση 03/06/2012 - 17:37

παρατηρησα οτι και οταν το χτυπαω λιγακι ψηλα κανει εναν παρομοιο ηχο κοντα στην καμερα!Η δονηση δουλευει κανονικα!
Το θεμα με την καμερα λετε να ειναι κατι ασχετο με αυτον τον ηχο ε?
Σκεφτομαι να το κανω παλι restore as new ομως τωρα μπας και ισωσει το θεμα με την καμερα :huh:

το Τηλεφωνο ειχε καμια Πτωση παραξενη ?

το Προβλημα απο οσο Καταλαβα στο εκανε και Πριν το REstore ετσι ? Δοκιμασες να Κανεις ενα Καθαρο restore και μετα να δεις αν Παιζει η καμερα Σωστα ?

αν και Απο οσο μπορω να καταλαβω για Hardware θεμα Μοιαζει....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   teo006

teo006

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2012 - 00:32

παιδια καλησπερα. αντιμετοπιζω και εγω ενα παρομοιο θεμα. ειμαι καινουργιος στο forum και δεν ξερω αν μπορω να γραψω ενα παρομοιο προβλημα που αντιμετοπιζω εδω η αν πρεπει να ανοιξω νεο θεμα οποτε συγνωμη εκ των προτερων αν δεν πρεπει. εχω iphone 4s και οπως ο mpempas μου κανει και εμενα εναν παραξενο ηχο οταν το χτυπαω δεξια απο την καμερα. αρχικα ακουγοταν ελαχιστα αλλα οσο περναει ο καιρος γινετε ποιο εντονο. σε αλλα iphone 4s που το εκανα δεν ακουγετε τιποτα.αν μπορει καποιος να με διαφοτησει και εμενα γιατι το κινητο ειναι ενος μηνος καινουργιο και εχω τρελαθει

#18   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2012 - 00:34

παιδια καλησπερα. αντιμετοπιζω και εγω ενα παρομοιο θεμα. ειμαι καινουργιος στο forum και δεν ξερω αν μπορω να γραψω ενα παρομοιο προβλημα που αντιμετοπιζω εδω η αν πρεπει να ανοιξω νεο θεμα οποτε συγνωμη εκ των προτερων αν δεν πρεπει. εχω iphone 4s και οπως ο mpempas μου κανει και εμενα εναν παραξενο ηχο οταν το χτυπαω δεξια απο την καμερα. αρχικα ακουγοταν ελαχιστα αλλα οσο περναει ο καιρος γινετε ποιο εντονο. σε αλλα iphone 4s που το εκανα δεν ακουγετε τιποτα.αν μπορει καποιος να με διαφοτησει και εμενα γιατι το κινητο ειναι ενος μηνος καινουργιο και εχω τρελαθει

μην το φοβασε Φιλε μου Ετσι κανει ! ειναι Ηχοι που κανουνε Γενικα τα Κουμπακια Τριγυρο σε καθε χτυπηματακι !

αν δοκιμασεις να Βαλεις τα Δαχτυλα σου σε Ολα τα Κουμπακια Πλαγια και πανω και το χτυπισεις θα Δεις οτι ο Ηχος ελατωνετε κατα πολυ !

ειναι Ο Τζογος που Εχουνε και παιζουνε Ελαχιστα .

Τελευταία επεξεργασία από: Sectoras, 05/06/2012 - 00:37

#19   teo006

teo006

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2012 - 00:43

ευχαριστω για την αμεση απαντηση sectora . το παρουσιαζει και σε εσας αυτον τον ηχο? επειδη σε κανα δυο αλλα iphone 4s που το δοκημασα δεν το εκανε, και με την παροδο του χρονου γινετε ποιο εντονο. το δοκημασα αυτο που μου λες αλλα συνεχιζει να ακουγετε ο ηχος. σταματαει τελειως μονο οταν πιεζω την καμερα

#20   sophos

sophos

iPH User

• 118 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2012 - 00:58

αν εννοείς αυτόν το ήχο με το κουμπάκι φίλε τεο006,ναι σε πολλά iphone το κάνει από 3g έως και 4s

#21   teo006

teo006

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2012 - 01:05

ευχαριστω sophos για την αμεση ανταποκριση. δεν εχω προβλημα με το κουμπι. οταν το χτυπαω ελαφρως απο την πισω πλεβρα πανω απο το μηλο, δεξια της καμερας ακουγετε κατι απο μεσα σαν "κουδουνιστρα". με την λειτουργια του δεν εχω κανενα προβλημα

#22   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2012 - 01:14

ευχαριστω sophos για την αμεση ανταποκριση. δεν εχω προβλημα με το κουμπι. οταν το χτυπαω ελαφρως απο την πισω πλεβρα πανω απο το μηλο, δεξια της καμερας ακουγετε κατι απο μεσα σαν "κουδουνιστρα". με την λειτουργια του δεν εχω κανενα προβλημα

Ναι φίλε μου τα περισσότερα 4s τρίζουν σε μικρό χτυπήματα ;)

#23   teo006

teo006

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2012 - 01:21

αρα δεν εχω καποιο προβλημα?! να μην ανυσηχω. παιδια ευχαριστω για τον χρονο που αφιεροσατε για να ασχολιθειτε με το προβλημα μου.

#24   ilionmelegos21

ilionmelegos21

iPH Elite Poster

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2218 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 05/06/2012 - 01:28

ευχαριστω για την αμεση απαντηση sectora . το παρουσιαζει και σε εσας αυτον τον ηχο? επειδη σε κανα δυο αλλα iphone 4s που το δοκημασα δεν το εκανε, και με την παροδο του χρονου γινετε ποιο εντονο. το δοκημασα αυτο που μου λες αλλα συνεχιζει να ακουγετε ο ηχος. σταματαει τελειως μονο οταν πιεζω την καμερα

Χτυπα το τζαμακι της καμερας....αν κουνιεται αυτο ειναι ;)

#25   teo006

teo006

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2012 - 03:18

δεν νομιζω οτι κουνιετε κατι μεσα στην καμερα η τουλαχιστον ετσι νομιζω. παντως ειναι κατι φυσιολογικο? δεν χρειαζετε να ανισιχω?

#26   GARBAKOS

GARBAKOS

iPH Enthousiast

• 527 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 05/06/2012 - 04:29

δεν νομιζω οτι κουνιετε κατι μεσα στην καμερα η τουλαχιστον ετσι νομιζω. παντως ειναι κατι φυσιολογικο? δεν χρειαζετε να ανισιχω?

Φιλε μου αφου ανησυχεις τοσο γιατι δεν πας να δουν το κινητο σου εκει που το αγορασες αφου ειναι καινουριο και στο καλυπτει η εγγυηση?Εγω παντως αυτο θα εκανα αμα ακουγα θορυβους σε καινουριο κινητο!Εκτος αμα εχει φαει καμια τουμπα και ειναι απο αυτο..

#27   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2012 - 06:14

ρε παιδια τι Τον Τρομαζετε Εχει αναφερθει πολλες φορες οτι και το 4 αλλα και ειδικα το 4s τριζουνε σε Χτυπηματακια και ειναι λογικο

#28   giorgakis1990

giorgakis1990

iPH newbie

• 6 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 17/05/2015 - 15:03

εχω κ εγω ενα προβλημα με το iphone 6.. με το που το πηρα παρατηρησα οτι καθως το κουνουσα εντονα ακουγοταν ενας εσωτερικος ηχος κοντα στην καμερα.. το πηγα πισω και μου το αντικατεστησαν με αλλο σφραγισμενο.. ομως εχω το ιδιο θεμα κ με το καινουριο.. ειναι φυσιολογικο μηπως?? μπορει κανεις να βοηθησει?? ευχαριστω!

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες