Blacksn0w: iPhone 3GS - iPhone 3G Unlock
Δημοσίευση 24/01/2010 - 15:23
1) Κανω μεσω του iTunes update στην 3.1.2
2) Χανεται το unlock & jailbreak με αυτο τον τροπο
3) Τρεχω το blackrain, ακολουθω τον οδηγο απο το παρον thread, βαζω cydia και κατεβαζω bootneuter για unlock
Με την 3.1.2 υποστηριζονται ελληνικα σε μενου,sms και 160 χαρακτηρες?
Λογω του φορματ οταν παω να κανω authorize το pc με το iTunes δεν με αφηνει γιατι εχω φτασει το οριο των 5 pc (βλεπει το φρεσκοφορμαρισμενο pc σαν νεο υπολογιστη). Πως γινεται να κανω de-authorize τον παλιο υπολογιστη (που πλεον δεν υπαρχει λογω του φορματ)?
Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σου
Ad
Δημοσίευση 24/01/2010 - 15:34
Δημοσίευση 24/01/2010 - 15:49
Τελευταία επεξεργασία από: ktzaf, 26/01/2010 - 12:40
Greeklish to Greek
Δημοσίευση 24/01/2010 - 16:07
κανεις ακριβως την διαδικασια οπως την εχεις συνοψισει.. οσο αφορα το authorize.. οταν φτασεις στα 5 pc ή θα πρεπει να κανεις deauthorize ενα απο τα 5 pc.. η πας itunes - store - view my account και κανεις deauthorize all.. και authorize οποιους θελεις να συγχρονιζεται το iphone..
Σε ευχαριστω
Με την 3.1.2 έχω ελληνικα στα μενου, sms και 160 χαρακτηρες? Ή απαιτείται πρόσθετη διαδικασία?
Δημοσίευση 27/01/2010 - 20:22
Να πατησω restore,και μετα?
Σας ευχαριστω
Δημοσίευση 27/01/2010 - 20:33
ΠΡΟΣΕΞΕ ομως πολυ, απο ωρα σε ωρα βγαινει νεα εκδοση οποτε μπορει να σου πεταξει το itunes καποιο μηνυμα για να περασεις αυτην.. εσυ πρεπει να επιλεξεις την 3.1.2....
Δημοσίευση 27/01/2010 - 20:45
Δημοσίευση 27/01/2010 - 23:38
Τo σήμα της wind ίσως..?Ενα μεγαλο ευχαριστο στον Geohot. Επιτελους το 3G μου απο Σιγκαπουρη μπορει να δεχτει SIM!!!! ¨,
Ομως εχω ενα προβλημα ρε παιδια αν μπορει καποιος να βοηθησει.... εκει που δειχνει το σημα WIND, μια μου το δειχνει καμπανα το σημα, μια "searching" και συνεχως ετσι.... τι μπορει να φταει?
Ευχαριστω
Δημοσίευση 05/02/2010 - 13:23
Συνδεω iphone, μου ανοιγει το itunes και τρεχω το blackra1n->make it rain και μου βγαζει την κλασική photo και μετα το iphone με πεταει στην αρχική οθονη, ενω παραλληλα το itunes μου πεταει σφαλμα: "itunes has detected iphone in recovery mode.You must restre this iphone before it can be used with itunes".
Το blackra1n μου πεταει μυνημα: "Enjoy your jailbroken phone" και ακομα ενα παραθυρο "done wait for reboot".
(Επειδη το iphone ειναι της αδερφης μου, ειχε προσπαθησει να το κανει μονη της και ενω της ειχε βγαλει την εικονα με την σταγονα στο μενου του iphone πατησε ΔΙΑΓΡΑΦΗ, γι'αυτο θεωρησα σκοπιμο να κανω restore την v3.1.2, χωρις ωστοσο να τα καταφερω!)
Δημοσίευση 05/02/2010 - 13:31
Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 05/02/2010 - 13:32
Δημοσίευση 05/02/2010 - 13:36
Λοιπον για να τα παρουμε απο την αρχη:
Εχω το itunes 9.0.3.15, iphone 3GS software v. 3.1.2
Συνδεω iphone, μου ανοιγει το itunes και τρεχω το blackra1n->make it rain και μου βγαζει την κλασική photo και μετα το iphone με πεταει στην αρχική οθονη, ενω παραλληλα το itunes μου πεταει σφαλμα: "itunes has detected iphone in recovery mode.You must restre this iphone before it can be used with itunes".
Το blackra1n μου πεταει μυνημα: "Enjoy your jailbroken phone" και ακομα ενα παραθυρο "done wait for reboot".
(Επειδη το iphone ειναι της αδερφης μου, ειχε προσπαθησει να το κανει μονη της και ενω της ειχε βγαλει την εικονα με την σταγονα στο μενου του iphone πατησε ΔΙΑΓΡΑΦΗ, γι'αυτο θεωρησα σκοπιμο να κανω restore την v3.1.2, χωρις ωστοσο να τα καταφερω!)
δεν μπορεις να κανεις restore στην 3.1.2 φιλε μου πλεον γιατι η apple σταματησε το sign για αυτην την version.ελπιζω να βοηθησει αυτο που ειπε ο DINFUN...
Δημοσίευση 05/02/2010 - 13:38
ποτε προσπαθησες να κανεις.. restore;.. εαν εκανες τωρα χωρις ( shift+restore) εχεις περασει την 3.1.3.. στην οποια δεν γινεται jailbraek.. εαν οντως εχεις την 3.1.2.. δηλαδη dfu mode και την εχεις περασει.. με shift+restore.. και setup as new.. τρεξε το blackra1n, και οταν σου κολλησει ξανατρεξτο μονο το blackra1n.. μηπως και ξελολησει.. εχει αναφερθει πως λειτουργησε
Το itunes μου εβγαζε v3.1.2 (λεω εβγαζε γιατι τωρα στην προσπαθεια μου να τρεξω 2η φορα το blackrain κολλησε το iphone και δεν κλεινει! γκαντεμια!)
Δημοσίευση 05/02/2010 - 13:44
δηλαδή της έκανες restore επειδή διέγραψε την σταγόνα ;; οι οδηγίες λένε να την διαγράψεις την σταγόνα μετά το jailbreak με το blackra1n.. οδηγίες διάβασες πριν κάνεις ό,τι κάνεις ; δεν υπήρχε κανένας λόγος για τέτοιο restore. τώρα ότι και να γίνει είσαι αναγκασμένος να περάσεις την 3.1.3 που δεν θα ασχοληθεί κανείς να σπάσει μιας και σύντομα θα κυκλοφορήσει ανώτερο firmware update.Λοιπον για να τα παρουμε απο την αρχη:
Εχω το itunes 9.0.3.15, iphone 3GS software v. 3.1.2
Δημοσίευση 05/02/2010 - 13:44
Δημοσίευση 05/02/2010 - 13:46
φιλε μου διεγραψε την σταγονα πριν κατεβασει το cydia.. εκει ειναι το προβλημα..δηλαδή της έκανες restore επειδή διέγραψε την σταγόνα ;; οι οδηγίες λένε να την διαγράψεις την σταγόνα μετά το jailbreak με το blackra1n.. οδηγίες διάβασες πριν κάνεις ό,τι κάνεις ; δεν υπήρχε κανένας λόγος για τέτοιο restore. τώρα ότι και να γίνει είσαι αναγκασμένος να περάσεις την 3.1.3 που δεν θα ασχοληθεί κανείς να σπάσει μιας και σύντομα θα κυκλοφορήσει ανώτερο firmware update.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες