Καποιο προβλημα με mac
Δημοσίευση 12/06/2012 - 13:19
Ad
Δημοσίευση 12/06/2012 - 13:26
Δημοσίευση 12/06/2012 - 13:28
Παλι τα ιδια.. Δεν εφτιαξε κατι.. Οποτε λογικα τωρα μονο reinstall ε;
Δηλαδή, πατάς το κουμπί για να ανοίξει και που σε βγάζει?
Δημοσίευση 12/06/2012 - 13:35
Δημοσίευση 12/06/2012 - 13:35
Καλεσα τηλεφωνο την apple και μου ειπαν να κανω reinstall τα lion.. Μου ειπαν 5 φορες οτι δεν προκειται να χασω το παραμικρο.. Τι να πω.. Οποτε δοκιμαζω αυτο
Καλα για προχώρα και ο Θεός βοηθός αφού το λένε στην Apple...
Επίσης όταν πάτησες το shift κατά την εκκίνηση (για να μπεις σε Safe mode) δεν σε έβγαλε στην οθόνη που είναι να επιλέξεις τον λογαριασμό σου?
Τελευταία επεξεργασία από: jimmakos, 12/06/2012 - 13:37
Δημοσίευση 12/06/2012 - 13:38
Δηλαδή, πατάς το κουμπί για να ανοίξει και που σε βγάζει?
Παλι στο ιδιο..
Καλα για προχώρα και ο Θεός βοηθός αφού το λένε στην Apple...
Toυς ρωτησα 10 φορες και ετσι μου ειπαν.. Να κανω reinstall τα lion (αφου δοκιμασα και με repair disk permisssions) .. Αυτο ειναι το τελευταιο σταδιο απο οτι μου ειπαν και δεν εχω αλλη επιλογη.. Τι να πω.. Λες να ναι τοσο ασχετοι και να χασω δεδομενα;; Ηταν πολυ εξυπηρετικοι παντως
Δημοσίευση 12/06/2012 - 13:40
Δημοσίευση 12/06/2012 - 13:48
Παλι στο ιδιο..
Toυς ρωτησα 10 φορες και ετσι μου ειπαν.. Να κανω reinstall τα lion (αφου δοκιμασα και με repair disk permisssions) .. Αυτο ειναι το τελευταιο σταδιο απο οτι μου ειπαν και δεν εχω αλλη επιλογη.. Τι να πω.. Λες να ναι τοσο ασχετοι και να χασω δεδομενα;; Ηταν πολυ εξυπηρετικοι παντως
Αν δεν πειράξεις εσύ τον δίσκο με του να του κάνεις εκ νέου Format, που κανονικά το σωστό αυτό θα ήταν, σου κάνει νέο partition από μόνο του και σου αφήνει τα πάντα όπως είναι + το παλιό λειτουργικό δεσμευμένο σαν χώρο. Κάνε το έτσι. Οπωσδήποτε να πας να πάρεις έναν εξωτερικό να κρατάς Back up και μετά αν θες του κάνεις ένα clean install ώστε να είναι τελείως καθαρό το μηχάνημα σου.
Δημοσίευση 12/06/2012 - 13:54
Αν δεν πειράξεις εσύ τον δίσκο με του να του κάνεις εκ νέου Format, που κανονικά το σωστό αυτό θα ήταν, σου κάνει νέο partition από μόνο του και σου αφήνει τα πάντα όπως είναι + το παλιό λειτουργικό δεσμευμένο σαν χώρο. Κάνε το έτσι. Οπωσδήποτε να πας να πάρεις έναν εξωτερικό να κρατάς Back up και μετά αν θες του κάνεις ένα clean install ώστε να είναι τελείως καθαρό το μηχάνημα σου.
Εννοειται θα παρω σκληρο για back up.. Βασικα περιμενα λιγο για να παρω το tome capsule μηπως το ανανεωσουν.. Περιμενω να κατεβει τωρα (3.30 ωρες μου γραφει) και θα σας πω τι εγινε.. Ελπιζω να πανε ολα καλα.. Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου
Δημοσίευση 12/06/2012 - 13:59
Εννοειται θα παρω σκληρο για back up.. Βασικα περιμενα λιγο για να παρω το tome capsule μηπως το ανανεωσουν.. Περιμενω να κατεβει τωρα (3.30 ωρες μου γραφει) και θα σας πω τι εγινε.. Ελπιζω να πανε ολα καλα.. Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου
Το μόνο σπαστικό με το Recovery HD. Αν το είχες έτοιμο σε flashaki (προσωπικά το έχω) δεν θα σου έπαιρνε πάνω από 30-45 λεπτά η όλη διαδικασία. Κάνε το κι αυτό κάποια στιγμή.
Δημοσίευση 12/06/2012 - 14:01
Το μόνο σπαστικό με το Recovery HD. Αν το είχες έτοιμο σε flashaki (προσωπικά το έχω) δεν θα σου έπαιρνε πάνω από 30-45 λεπτά η όλη διαδικασία. Κάνε το κι αυτό κάποια στιγμή.
Εννοεις να κατεβασω το αρχειο απο το site της apple και να το περασω σε ενα usb? τωρα βεβαια που κανω αυτο δεν ξερω σε ποια εκδοση θα με βγαλει.. Στην τελευταια με ολα τα update? ή στην αρχικη του lion..
Υγ ξεχασα να αναφερω πριν.. Μου ειπαν οτι με το reinstall το μονο που μπορει να χασω ειναι καποια updates των εφαρμογων
Δημοσίευση 12/06/2012 - 14:03
Εννοεις να κατεβασω το αρχειο απο το site της apple και να το περασω σε ενα usb? τωρα βεβαια που κανω αυτο δεν ξερω σε ποια εκδοση θα με βγαλει.. Στην τελευταια με ολα τα update? ή στην αρχικη του lion..
Υγ ξεχασα να αναφερω πριν.. Μου ειπαν οτι με το reinstall το μονο που μπορει να χασω ειναι καποια updates των εφαρμογων
Λογικά στην τελευταία θα σε βγάλει τώρα η στην 10.7.3, ναι μετά, να το κατεβάσεις και υπάρχει οδηγός πως να το κάνεις bootable σε USB flash είτε DVD.
Δημοσίευση 12/06/2012 - 18:06
Δημοσίευση 12/06/2012 - 19:32
Δημοσίευση 12/06/2012 - 19:35
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες