1) Πήγες στον Κωτσοβολο να πάρεις το Μακ 27'' , όχι ότι ο Κωτσοβολος πουλά " άλλα " Μακ , απλά οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα από Μακ , είναι πωλητές που δεν ειδικεύονται πουθενά...ο ίδιος θα πουλήσει καφετιέρα και κατσαρόλα σε ένα πελάτη και μετά σε σένα Μακ....άρα δεν έχει γνώση για να σου δώσει πληροφορίες σωστές και αν εσύ δεν είσαι διαβασμένος καλά....θα σου πουλήσει λέγοντας σου πραγματικά κουραφέξαλα και ότι να ναι πληροφορίες....!!Παιδια πήγα χθες στον Κωτσοβολο και ήταν να πάρω τον iMac με την 27 οθόνη και τον i7 και μου είπαν ότι πλέον δεν τους πουλάνε αυτούς γιατι χθες στους υπολογιστές τους βγήκαν καινούργια κομμάτια και έχουν μόνο αυτα και πείρα έναν καινούργιο με 27 και i7 και αλλα καλλυτερα χαρακτηριστικά και μου είπαν ότι σε 10 μέρες θα τον έχω!!
2) Όταν σου είπε ο άνθρωπος , εμφανίστηκαν καινούρια κομμάτια στον υπολογιστή , εννοούσε προφανώς ΟΧΙ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ iMac 2012 , αλλά νέες παραλαβές του ΤΡΕΧΟΝ Μοντέλου 2011 που έκανε από την αποθήκη , δηλαδή εσύ παρήγγειλες τον iMac 2011 που κυκλοφορεί εδώ και 442 ημέρες !! Προφανώς ο πωλητής ιδέα δεν είχε όταν σου μίλησε για καινούριο Μακ με i7 , όλοι οι iMac i7 που κυκλοφορούν τώρα οπουδήποτε στον κόσμο είναι με τον Sandy Bridge.........iMac με καινούριο - νεο i7 δηλαδή τον Ivy Bridge ακόμα ούτε η ιδια η Apple ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ και ούτε ξέρουμε το πότε , και παρόλα αυτά......τον έχει ο Κωτσοβολος.....μήπως παγκόσμια αποκλειστικότητα ή μήπως ψάχνει μεγάλα κορόιδα και πρόβατα για να ξε-στοκάρει ?? Ότι να ναι σου είπαν....αυτός ο i7 που αγόρασες στα 2100 Ευρό νομίζω.....είναι αγαπητέ παλιά ξινά σταφύλια για νέα αγορά.....είναι μόνο 442 ημερών !!
3) Τα άλλα καλύτερα καινούρια χαρακτηριστικά σε σχέση με το τρέχων μοντέλο του 2011 , ποια είναι φίλε..σου τα εξήγησε ο πανέξυπνος πωλητής....?? Άντε αυτός σου είπε ότι του κατέβηκε....εσύ τον πίστεψες δηλαδή....?? Δηλαδη εσύ πήγες και αγόρασες έναν υπολογιστή...οποιονδήποτε υπολογιστή.....άπλα επειδή έχει ένα Μήλο επάνω..και το μόνο που ήξερες ότι ήταν της Apple και φυσικά την τιμή...τίποτα άλλο δεν ήξερες...σωστά...??
4) Πριν δώσετε ένα σκασμό χρήματα....ψάξτε τουλάχιστον τα βασικά.....τα πολύ πολύ βασικά και αυτονόητα ρε γαμώτο....με λίγο googling βρίσκεις τα πάντα κυριολεκτικά....μερικοί είστε τελείως απίστευτοι...πραγματικά....όπως και αν σας χαρακτηρίσει κάποιος θα έχει απόλυτο δίκιο !!
Δύστυχος αγαπητέ....αγόρασες ένα μοντέλο 442 ήμερων και όχι καινούριο...αλλά αν εσένα δεν σε χαλά και είσαι εντάξει και είναι αυτό που ήθελες.....τότε με γεια και καλοδούλευτο από καρδιάς....αλλά από την άλλη μην νομίζεις ότι αγόρασες και καινούριο iMac 27'' i7 με καινούρια χαρακτηριστικά κιόλας επειδή στο είπε ο πωλητής και εσύ το πίστεψες πλήρως..... μην δουλευόμαστε και μεταξύ μας......!!