Κανονικά δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Αλλά με ενα safe boot είσαι μπαμ. Τώρα άμα θες και permissions κάνε ένα repair, δεν παίρνει πολύ χρόνο. Προληπτικά είναι όλα αυτάααα.. ωραιος... αρα κανουμε αυτο με το περμισιον και μετα ενα safe boot και ειμαστε κομπλε??
OS X Mountain Lion, διαθέσιμο στο Mac App Store
Δημοσίευση 27/07/2012 - 14:43
Ad
Δημοσίευση 27/07/2012 - 14:45
αντε να δουμε ποτε θα ερθει το κουπονι... 2 μερες και.. περασαν...
Δημοσίευση 27/07/2012 - 14:51
Έχει πλάκα! Με αφορμή σχόλιο για να δοθεί το Mountain Lion δωρεάν σε όσους αναβάθμισαν σε Lion, μιλώντας εδώ και 15' με το τμήμα υποστήριξης της Apple, προσπαθώντας να καταλάβω γιατί έπρεπε να πληρώσω προ εξαμήνου ένα πρόγραμμα που δεν έτρεχε σωστά (το Lion), και γιατί να μπω στη διαδικασία να ξανακάνω αυτό το λάθος (να βάλω το Mountain Lion), ο φίλος τεχνικός μου εξήγησε ότι έστω και αν υποθετικά υπήρχε πρόβλημα με τα Lion (που δεν υπάρχει, γιατί ως γνωστόν τα Apple products είναι τέλεια!!!), θα έπρεπε να τρέξει ένα clean install (που έχει ήδη τρέξει στο macbook των 1500€), και αν όντως υπήρχε πρόβλημα, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας και εξ αποστάσεως θα βλέπαμε τι συμβαίνει. Αλλά, ακόμη και αν συνέβαινε κάτι, δεν θα μπορούσαν (δεν θα ήθελαν ας πούμε καλύτερα) να κάνουν κάτι παραπάνω (ας πούμε refund)!!
Οπότε, όπως καταλαβαίνει κανείς, δεν υπάρχει επί του παρόντος λόγος αναβάθμισης σε Mountain Lion, γιατί ακόμη και αν βγάλουν πρόβλημα, δεν θέλουν έτσι εύκολα να σου κάνουν refund!
Θεωρώ ότι το Mountain Lion είναι ένα Service Pack του Lion, με τα τόσα προβλήματα που έβγαλε, αλλά δεν το παραδεχόμαστε! Και το λανσάρουμε σαν το Γ@μ@το νέο λογισμικό! Λαμόγια !
Για την ιστορία, το δικό μου Macbook δούλευε μια χαρά μέχρι που έβαλα επάνω Lion. Εκεί, έπαψα να συνδέομαι στο internet μέσω wi-fi, σχεδόν λίγες μέρες αργότερα, ένα πρόβλημα για το οποίο έχει βουήξει το διαδίκτυο με χρήστες που είχαν το ίδιο πρόβλημα.
Έγινε clean install δύο φορές, πήγε και στους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες (αλλά όπως ο φίλος στο call center ανέφερε "όχι στην ίδια την Apple" - κρίμα για την Infoquest που δεν τη θεωρούν προέκτασή τους), συνδέθηκε για μια ώρα σε wi-fi, αλλά μετά πάλι είχαμε το ίδιο πρόβλημα!
Μέχρι που το έβγαλα τελείως το Lion από πάνω και δουλεύω σε Leopard μια χαρά...
Δουλειά δεν είχε ο διάλος, μ@μούσε τα παιδιά του, λέει η παροιμία...
Ισχύει. Το είχα γράψει και προηγουμένως ότι όλοι εμείς που αγοράσαμε το Lion ήμασταν Beta Testers.
Το δίκαιο θα ήταν σε εμάς να το έδιναν δωρεάν...
Πάντως από την μία το καλό είναι οτι το Mountain Lion φαίνεται να είναι το σωστό λειτουργικό που έπρεπε να είχε βγει από πέρυσι...
Δημοσίευση 27/07/2012 - 15:27
Δημοσίευση 27/07/2012 - 15:33
Παιδιά αξίζει να το αγοράσω?
Κοίταξε, αν ρωτήσεις εμένα, θα περίμενα (αρκετά, όπως και θα κάνω) για μια τέτοια αγορά, γιατί ο καμμένος από τον χυλό φυσσάει και το γιαούρτι! Και άλλοι θα έλεγαν τα ίδια περί παιδικών ασθενειών...
Δημοσίευση 27/07/2012 - 15:41
Δημοσίευση 27/07/2012 - 15:50
Δημοσίευση 27/07/2012 - 15:50
Δημοσίευση 27/07/2012 - 15:52
σε περιπου 782 ωρες πανω κατω.....απ' τη στιγμη που θα συμπληρωσω τη φορμα για να παρω δωρεαν το ml, σε ποση ωρα θα μου στειλουν το redeem code;
φιλαρακι εγω περιμενω απο προχθες το μεσημερι... καλη υπομονη να εχεις... :/
Δημοσίευση 27/07/2012 - 15:54
Πήρα τηλ στο Apple Support στην Ελλάδα και μου είπε σε 72 ώρες συνήθως.Αν περάσουν να τους πάρω τηλ να κάνουν κάτι αυτοί.
μπραβο ρε μαρκ.. αντε να δουμε...
Δημοσίευση 27/07/2012 - 15:57
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες