Καλησπερα παιδια.
Εγω εχω συνδεση στην Wind (24mbps) αλλα το router που εχω νομιζω οτι ειναι τρελη πατατα!
Για κοιταξτε τα αποτελεσματα μου και πεστε την γνωμη σας..
Link Status Connected
Rate (Up/Down) 969/12628 kbps
Noise Margin (Up/Down) 10.6/8.6 dB
Modulation Type ADSL_2plus
Line Attenuation (Up/Down) 12.1/21.3 dB
Output Power (Up/Down) 12.1/18.6 dBm
Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved
Max Rate(Up/Down) 969/13492 kbps
Interleave depth 8
Annex Type AnnexA
CRC errors 5072
Με 21.3 dB Attenuation down και είσαι στα 12628....??
Κανονικά έπρεπε να ήσουν 16+ !! Η η γραμμή σου είναι μέτρια...ο χαλκός...ή εχεισ τόσο πολύ crosstalk στο καφαο της γειτονιάς που σε χάλα άσχημα ή η περιοχή σου γενικά έχει προβλήματα ή η εσωτερική σου καλωδίωση είναι λάθος ή η καλωδίωση μέσα στην πολυκατοικία σου έχει βραχυκύκλωμα ή κάποια άσχετη εξωτερική ηλεκτρομαγνητική πηγή επηρεάζει συνεχόμενα την γραμμή σου !!
Πάρε τηλ στην εταιρία σου να κάνουν ψηφιακό έλεγχο...δεν είναι σωστά νούμερα αυτά..μπορείς καλύτερα !!
Φιλε μου wind εισαι?Αν ναι και παιζεις παιχνιδια καλο ειναι να τους παρεις να σου αλλαξουν την γραμμη απο Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved σε Fast Path εχω ακουσει παει πιο καλα στα παιχνιδια.....Αν και εγω ημουν Wind και καθε μερα ειχα αποσυνδεσεις πηγα Hol και ειναι καπως καλυτερα...λολ μετα το ειδα πως γραφεις Wind....
Fast path ΔΕΝ δίνουν όλοι οι παροχή !! Το συγκεκριμένο σωστά είναι για gamers και γενικά για on line games ότι καλύτερο , πρακτικά δίνει καλύτερα ping , μπορεί να πιάσει λίγο ψηλότερα ίσως , όμως θα έχει μεγαλύτερη αστάθεια και χαμένα πακέτα δεδομένων στανταρ και θα επαναλαμβάνεται η διαδικασία αποστολής , διοτι το mode Fast Path δεν διορθώνει τα λάθη των πακέτων όπως το Intrleaved , όποτε θα έχει καθυστέρηση κυρίως αν κανει downloading !!
Τελευταία επεξεργασία από: CybeRTroN, 02/10/2012 - 03:36