Ενα speedtouch του ΟΤΕ 10ετιας αλλά δεν τα σήκωνε όλα ταυτόχρονα.. Μετά τις 10 συσκευές δεν συνδέονταν καμια.Πριν με τι τα είχες όλα αυτά ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στάλθηκε από το A500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημοσίευση 23/09/2017 - 08:07
Ενα speedtouch του ΟΤΕ 10ετιας αλλά δεν τα σήκωνε όλα ταυτόχρονα.. Μετά τις 10 συσκευές δεν συνδέονταν καμια.Πριν με τι τα είχες όλα αυτά ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 23/09/2017 - 08:13
Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 23/09/2017 - 08:14
Δημοσίευση 23/09/2017 - 11:34
Καλημέρα παιδιά,
Παρηγγειλα χθες απο skroutz το ASUS DSL-AC68U .
Θέλω να μπουν πανω του με wifi 6 λαπτοπς 9 tablets 5-6 κινητα και με ethernet Εκτυπωτής και POS...
Αντέχει? Τι λέτε?
Θα κρατάει τις συσκευές όλες ή δεν θα συνδέονται?
Διάβασα καλες κριτικες..
Αλλιως να ακυρώσω την παραγγελία!!
Στάλθηκε από το A500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημοσίευση 23/09/2017 - 13:49
Μεγειές..! Στο δικό μου έχω συνδεδεμένα σκέψου μόνιμα 11 συσκευές το λιγότερο και δε καταλαβαίνει τίποτα.
Μη σε απασχολεί λοιπόν.
Δημοσίευση 23/09/2017 - 15:41
Να σαι καλά ρε Νίκο!! Αυτό ήθελα να ακούσω!
Θα χρειαστεί καμια ρύθμιση; Η να το αφήσω στα default?
Κάποια θα πρέπει να τα αλλάξεις ναι, π.χ. το κανάλι. Σου λέω το πιο απλό.
Σίγουρα θα δείς διαφορά σε σχέση με αυτό που έχεις τώρα.
Δημοσίευση 16/10/2017 - 13:11
Ξεκινησανε τα παρατραγουδα ακομα δεν ανοιξε..
Το Wifi υπολειτουργει. Τι εννοω. Βρισκομαι ακριβως διπλα απο το μοντεμ. Ειμαι στην εκδοση 10.12.6. Εχω ΗΔΗ δυο συσκευες συνδεδεμενες στο δικτυο και το Mac ακομα χαροπαλευει.
Wifi: Ενεργο
Wifi: Γινεται αναζητηση δικτυων (λεει)
Τι στο καλο ρε παιδια ? Μουτζωμενο ειναι ?
ΥΓ. Πως να κανω τον σκληρο να λειτουργει εν τελη δε μπορω να καταλαβω !
Δημοσίευση 16/10/2017 - 13:55
Ξεκινησανε τα παρατραγουδα ακομα δεν ανοιξε..
Το Wifi υπολειτουργει. Τι εννοω. Βρισκομαι ακριβως διπλα απο το μοντεμ. Ειμαι στην εκδοση 10.12.6. Εχω ΗΔΗ δυο συσκευες συνδεδεμενες στο δικτυο και το Mac ακομα χαροπαλευει.
Wifi: Ενεργο
Wifi: Γινεται αναζητηση δικτυων (λεει)
Τι στο καλο ρε παιδια ? Μουτζωμενο ειναι ?
ΥΓ. Πως να κανω τον σκληρο να λειτουργει εν τελη δε μπορω να καταλαβω !
Το router που έχεις είναι το εργοστασιακό από τον πάροχο σου? Έαν ναι, τα Mac έχουν ένα θεματάκι με αυτά τα router.
Τον δίσκο με τι τον κάνεις σύνδεση? Με αντάπτορα?
Δημοσίευση 16/10/2017 - 14:02
Το router που έχεις είναι το εργοστασιακό από τον πάροχο σου? Έαν ναι, τα Mac έχουν ένα θεματάκι με αυτά τα router.
Τον δίσκο με τι τον κάνεις σύνδεση? Με αντάπτορα?
Ναι το εργοστασιακο ειναι της HOL που εχω και χρησιμοποιω εδω και πολυ καιρο. Πως διορθωνεται αυτο εν τελη? Ως και εχθες το βραδυ μεχρι σημερα το πρωι δουλευε ρολοι.
Ναι με ανταπτορα γιατι ειναι με USB-C .Προσπαθησα να βγαλω και φωτο να στειλω αλλα δεν .. (θα ξαναδοκιμασω)
Δημοσίευση 16/10/2017 - 14:04
Δημοσίευση 16/10/2017 - 14:05
Ναι το εργοστασιακο ειναι της HOL που εχω και χρησιμοποιω εδω και πολυ καιρο. Πως διορθωνεται αυτο εν τελη? Ως και εχθες το βραδυ μεχρι σημερα το πρωι δουλευε ρολοι.
Ναι με ανταπτορα γιατι ειναι με USB-C .Προσπαθησα να βγαλω και φωτο να στειλω αλλα δεν .. (θα ξαναδοκιμασω)
Ο δίσκος φαίνεται στο disk utility? Αναγνωρίζεται δηλαδή από τον mac? Λέω μήπως είναι θέμα του αντάπτορα.
Για το router, δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι και ονομασία.
Δημοσίευση 16/10/2017 - 14:07
Έχω κανει κι ενα σωρο εκτελέσεις διαγνωστικών για το Ίντερνετ αλλα τιποτα
Ορίστε μια εικόνα απο τον σκληρο
Sent from Linux using Aircrack-ng
Οκ, οπότε τον βλέπει τον δίσκο, πήγαινε στην καρτέλα σβήσιμο και προσπάθησε να τον κάνει αρχικά FAT και εάν προχωρήσει η διαδικασία στη συνέχεια κάνε τον στο format Που θέλεις και με την ονομασία που θέλεις.
Την πρώτη φορά μπορεί να σου βγάλει error, δοκίμασε και δεύτερη.
Δημοσίευση 16/10/2017 - 14:14
Ο δίσκος φαίνεται στο disk utility? Αναγνωρίζεται δηλαδή από τον mac? Λέω μήπως είναι θέμα του αντάπτορα.
Για το router, δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι και ονομασία.
Να αλλαξω Ονομασια αντι για HOL12345 ας πουμε σε myrouter ας πουμε ? Εβαλα τυχαια ονοματα τωρα.
Εκανα σβησιμο και δημιουργια .. αλλα ακομα ειναι στην διαδικασια.. θα δουμε Εχω προσπαθησεις αρκετες φορες αλλα δε θυμαμαι σε τι φορματ το εκανα
Δημοσίευση 16/10/2017 - 14:19
Να αλλαξω Ονομασια αντι για HOL12345 ας πουμε σε myrouter ας πουμε ? Εβαλα τυχαια ονοματα τωρα.
Εκανα σβησιμο και δημιουργια .. αλλα ακομα ειναι στην διαδικασια.. θα δουμε Εχω προσπαθησεις αρκετες φορες αλλα δε θυμαμαι σε τι φορματ το εκανα
Ναι και άλλαξε του και κανάλι, βάλε το στο 11 π.χ
Δημοσίευση 16/10/2017 - 14:21
Ναι και άλλαξε του και κανάλι, βάλε το στο 11 π.χ
Ωπα Jiiiim. Αυτο με το καναλι δε το καταλαβα. Πως το αλλαζω αυτο ?
Δημοσίευση 16/10/2017 - 14:27
Ωπα Jiiiim. Αυτο με το καναλι δε το καταλαβα. Πως το αλλαζω αυτο ?
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες