Επειδη διαβασα με προσοχη την αποψη των δυο φιλων δικηγόρων που έγραψαν, θα ήθελα να ακουσω και τη γνώμη τους.Αυτο που πλέον αναρωτιέται κανείς είναι ποιος και τι συμφέροντα έχει για να επιτρέπει στην Apple να κάνει ότι θέλει να και να επιβάλει εγγύηση ενός έτους; Ποια είναι δηλαδή η Apple και η Ευρώπη και η νομοθεσια της την φοβούνται;;;;
Σας κάνω αυτήν την ερώτηση με αφορμή ότι παγκόσμιοι κολοσσοί που η Apple μπροστα τους είναι ψίχουλα, υποχρεώθηκαν απο την ευρωπαϊκή Ένωση και απο τη νομοθεσια της να παρέχουν διετή εγγύηση στα προιοντα τους και όπως καταλαβαίνεται αναφέρομαι στις αυτοκινητοβιομηχανίες!!!!!
Πως δηλαδή η ευρωπαϊκή νομοθεσια υποχρέωσε την Daimler(Mercedes),Toyota,BMW και όλες τις άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες να δώσουν διετη εγγύηση στα προϊόντα τους και δεν μπορει να το κάνει με την Apple???
Και μην μου πείτε ότι ένα αυτοκίνητο κάνει χιλιάδες ευρω γιατί αν κάνουμε αναλογία πόσο κάνει ένα iPhone/iPad, σε αναλογία με τα αυτοκίνητα, έχει όσο μια Ferrari!
Ευχαριστω, καλο απόγευμα!
πριν λιγο επεστρεψα απο το golden i στο cosmos και ρωτησα ενα παλικαρι καποια πραγματα και μου ειπε οτι δεν υπαρχει νομος που λεει οτι πρεπει να δινουν 2 χρονια εγγυηση
οπως δεν υπαρχει νομος για doa σε περιπτωση ελαττωματικης συσκευης...ειναι απλα οδηγιες που οποιος θελει τις ακολουθει και οποιος θελει οχι.....
αν δηλαδη μου κατσει ελαττωματικη συσκευη ειτε λογο καμμενων pixel η λογο αλλου προβληματος ακομα και τη πρωτη μερα να το παω πισω θα το στειλουν στο service και θα
μου δωσουν ανακατασκευασμενο....
αντε βγαλε ακρη τωρα
http://www.neagenia.gr/appdata/documents/odigos_katanaloti.pdf
Σελίδα 20-22! Νόμος 3043/21-08-02 Που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 192/21-08-02 σχετικά με την ευρωπαϊκή οδηγία 99/44EC