Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

OC iMac ( 2010 ) Radeon 5750M to Radeon 6870M και επικείμενη αγορά ενός imac


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
47 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   EnGiNeEr25

EnGiNeEr25

    iPH newbie

  • 56 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 27/08/2012 - 23:05

Έπεσα μπροστά σε ένα άρθρο για κάρτες γραφικών που χρησιμοποιούνται στα mac και συγκεκριμένα πάνω σε αυτό:
http://www.techpower...ad.php?t=147475

Όποιος δε βαριέται να το διαβάσει θα ήθελα να μου πει τη γνώμη του κατά πόσο αξιόπιστο είναι.
Δε σκαμπάζω πολλά από αυτά τα θέματα και θα ήθελα τη γνώμη σας.

Μάλιστα, έχω βρει έναν imac( ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΕΛΑΦΡΩΣ ) του 2010 με
Model No: Z0JP
Συγκεκριμένα: 2.93QC/2x2GB/1TB/5750/SD/IEA , 27''
Με προβληματίζει ιδιαίτερα η κάρτα γραφικών του.
Πιστεύετε ότι αξίζει η αγορά του για χρήση με προγράμματα CAD όπως AUTOCAD, SOLIDWORKS αλλά και υπολογιστικά όπως MATLAB.

Στην ίδια τιμή με αυτό έχω βρει ένα άλλο μοντέλο( ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ) του 2011 με 21.5'' το MC309 με i5 στα 2.5ghz και κάρτα γραφικών την 6750m με 500G HD αλλά με 8g RAM και 128G SSD.

Αν θέλετε πείτε μου τη γνώμη σας.


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   EnGiNeEr25

EnGiNeEr25

    iPH newbie

  • 56 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/08/2012 - 12:24

Κανένας?Τίποτα?

#3   tsak4

tsak4

    iPH Member

  • 332 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:tsak4

Δημοσίευση 29/08/2012 - 15:09

Και εγώ δεν σκαμπάζω από αυτά αλλά έχει κάνει ένα λάθος το παλικάρι, νομίζει ότι έχει ο iMac την mobile έκδοση της 5750 ενώ ο iMac έχει την desktop 5750 και για αυτό τα νούμερα δεν ταιριάζουν..
Αλλά και πάλι τις διαφορές τις βλέπει σε περιβάλλον windows και όχι στο OS X.

#4   EnGiNeEr25

EnGiNeEr25

    iPH newbie

  • 56 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/08/2012 - 15:29

Το γεγονός ότι βλέπει τις διαφορές σε windows θεωρώ ότι είναι το επιθυμητό διότι τα παιχνίδια που παίζουμε βγαίνουν σε windows. Σχετικά με τη σύγκριση των δύο imac τι γνώμη έχεις???

#5   hyperlost

hyperlost

    iPH Addict

  • 855 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 29/08/2012 - 15:31

Φιλε ολα εχουν mobile καρτα γραφικων... Απλα πως ειναι δυνατον να εχει ενα all in one computer καρτα γραφικων και να μην ειναι mobility version, δε θα χωραγε απλα. Οι mobile με τις desktop εχουν μεγαλη διαφορα και οσο αλλαζει το νουμερο γινετα ακομα μεγαλυτερη η διαφορα. Μη κοιτας σε μακ μονο, κοιτα γενικα να δεις οτι τα καλα μοντελα των mobile εχουν πυρηνα κατωτερων desktop εκδοσεων. Αυτο γιατι τα μεγαλα τσιπακια θελουν τρομερες ψυξεις και καταναλωνουν 3πλασια ενεργεια απο οτι θα καταναλωνει ολος ο imac, ουτε καν ο macbook...

Τωρα στην ερωτηση σου, προφανως η 6750 mobility ειναι καλυτερη της 5750 mobility, αλλα οχι τοσο οσο να κανεις τετοια αγορα. Ενω το matlab και το autocad λειτουργουν πληρως σε μακ δε μπορω να καταλαβω με το solidworks πως την παλευεις. Δε ξερω για το τι ακριβως δουλεια το χρειαζεσαι και ποσο "βαρια" πραγματα κανεις, αλλα αν χρειαστεις να τρεξεις κατι σοβαρα μονο απο αποψη ταχυτητας και συμβατοτητας το κανονικο desktop pc ειναι μονοδρομος. Ή ενα λαπτοπ με επαγγελματικη καρτα γραφικων μονο για cad. Σε cad μετραει η ραμ αναλογα με το φορτο/πολυπλοκοτητα σχεδιων/μεγαλος αριθμος και καλο ειναι να εχει πολυ dedicated μονη της 1gb και πανω για να μην εχεις καθυστερησεις. Δεν σου αναφερω πουθενα για quadro nvidia ή ati firegl που ειναι αποκλειστικα επαγγελματικες καρτες γιατι φανταζομαι για να ρωτας μαλλον για πτυχιακη θα ασχολεισαι.

Τελος το oc σε τετοια καρτα απλα δε πρεπει να το σκεφτεσαι καν. Δε θα ψυχεται...

Τελευταία επεξεργασία από: hyperlost, 29/08/2012 - 15:34


#6   hyperlost

hyperlost

    iPH Addict

  • 855 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 29/08/2012 - 15:37

Το γεγονός ότι βλέπει τις διαφορές σε windows θεωρώ ότι είναι το επιθυμητό διότι τα παιχνίδια που παίζουμε βγαίνουν σε windows. Σχετικά με τη σύγκριση των δύο imac τι γνώμη έχεις???


Μην σε μπερδευει αυτο γιατι στα παιχνιδια τρεχεις σε περιβαλλον direct x, απλα στα cad αυτο δεν υφισταται, οι καρτες γραφικων που εχουν τα pc ή τα λαπτοπ που κανουν τετοιες δουλειες για σχεδια και αποκλειστικα cad και cax τρεχουν μονο open gl. Δες μια καρτα radeon και δες και την αντιστοιχη σε fire gl που θα κανει τα 2πλασια λεφτα και δες που η 2η δεν παιζει παιχνιδια σε περιβαλλον windows ή δεν εχει καλα drivers για να παιξει.

#7   hyperlost

hyperlost

    iPH Addict

  • 855 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 29/08/2012 - 16:05

Ριξε μια ματια μαι εδω για να καταλαβεις: http://www.notebookc...50.23245.0.html


#8   EnGiNeEr25

EnGiNeEr25

    iPH newbie

  • 56 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/08/2012 - 16:27

Την ιστοσελίδα αυτή την έχω ήδη κοιτάξει. Βασικά τελειώνω μηχανολόγος μηχανικός και ψάχνω για υπολογιστή, Ψάχνω την περίπτωση να αγοράσω ένα imac με το οποίο θέλω να κάνω τα πάντα. Από τις απλές καθημερινές τυπικές ασχολίες μέχρι τη δουλειά μου και ολίγον gaming. Έχω ρωτήσει κάποιους μηχανολόγους μηχανικούς που χρησιμοποιούν mac και δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και απλά όταν χρειάζεται χρησιμοποιούν τα windows μέσω bootcamp ή vmware fusion. Όσο για το autocad και γενικά προγράμματα cad, υπολογιστικά όπως matlab κτλ υπάρχουν κάποιες σε mac και τρέχουν άψογα από ότι μου λένε. Το solidworks απλά το έχω χρησιμοποιήσει και όντως είναι βαρύ και μάλιστα νομίζω υπάρχει σε mac.
Με λίγα λόγια έχω την εντύπωση ότι τη δουλειά μου με mac μπορώ να την κάνω. Βέβαια, όποιος ξέρει κάτι παραπάνω παρακαλώ να με διαφωτίσει.
Θέλω ο υπολογιστής να βγάλει καμιά 5αετία γιαυτό κάθομαι και μπλέκομαι με τα χαρακτηριστικά του ενός και του άλλου.
Πάντως η 5750 είναι του 1gb ενώ η άλλη η 6750 είναι των 512mb.
Όποιος έχει άποψη ευπρόσδεκτη.

#9   jig

jig

    iPH Elite Poster

  • 2012 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/08/2012 - 17:01

Καλησπέρα!
Η γνώμη μου είναι ότι αν θέλεις να βγάλεις μια 5αετια, όπως λες, να αγοράσεις καινούργιο και να πάρεις μαζί και Apple care(δλδ. σύνολο 3χρονια εγγύηση)
Όσο για το autocad ''τρέχει'' super. Ότι μηχάνημα κ να αγοράσεις να του βάλεις 8GB μνήμη.

ps
Το πολύ σε 2 μήνες, θα κυκλοφορήσουν τα καινούργια iMac

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]


#10   hyperlost

hyperlost

    iPH Addict

  • 855 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 29/08/2012 - 17:25

Εμαστε συναδελφοι τοτε. Εχω πολλα να γραψω αλλα θα βγει παλι μακρυναρι. Κουραγιο και διαβαζε, τα λεω συνοπτικα κιολας.

Τα μακ κανουν απιστευτη δουλεια και ειναι τρομερα σταθερα, αλλα δεν κανουν για cad περαν του autocad... Για animation κανουν τρομερη δουλεια και γενικα η autodesk το υποστηριζει οσο μπορει αλλα σε cad γενικα δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Για φωτογραφια ακομα καλυτερα, ειναι τελεια σε επαγγελματικο περιβαλλον (photoshop).

Δε ξερω ποιος "επιτυχημενος" μηχανικος στο ειπε αυτο, αλλα δεν ισχυει. Σα (μηχανολογος) μηχανικος θα συναντησεις το προβλημα της ασυμβατοτητας με τις μορφες αρχειων που θα σου στελνουν οι συνεργατες και το γεγονος οτι δε θα υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ addon για τα προγραμματα cad να τρεξεις που να τρεχει σε περιβαλλον os x. Αυτο γιατι το 99,99999% εχουν γραφτει σε VBA για windows. Με εξαιρεση τα matlab, autocad που τρεχουν καλα σε μακ και πληρως, πολλα που χρησιμοποιει αυτη τη στιγμη η αγορα δεν τρεχουν τοσο καλα σε περιβαλλον για μακ. -

Για αυτο σε ρωτησα αν εχεις τρεξει solidworks σε μακ πριν... Το προβλημα θα διογκωθει αν αυριο θα θελησεις να κανεις δουλεια με τον μακ και απλα σε μια κατηγορια παραπανω με catia/delmia θα φας χαστουκι, αν ποτε σου ζητηθει κατι. Γενικα αν καποια εχουν εκδοσεις για μακ ειναι πιο παλιες και δεν ειναι τοσο καλογραμμενες οσο των windows (εδω και το linux που υποστηριζουν μερικες πλεον ειναι ανωτερο του μακ). Δες πως τρεχουν fea (ansys πχ) στα μακ να καταλαβεις. Οχι οτι δεν γινεται, αλλα απλα δεν εχεις την ιδια υποστηριξη, συμβατοτητα και το κυριοτερο αποδοση με το αν ειχες pc και windows.

Για αυτο σου συνιστω να κρατησεις το imac που εχεις ηδη ωστε να σε ικανοποιησει 101% στις καθημερινες τυπικες ασχολιες που λες για αρκετο καιρο. Αργοτερα πρεπει να σκεφτεις αν θες φορητο ή επιτραπεζιο ωστε να παρεις ενα δυστυχως για αυτη τη δουλεια. Οπως και να εχει οι περισσοτερες ελληνικες εταιριες που ασχολουνται με τετοια, εχουν ηδη ετοιμα pc ή θα σου δωσουν την δυνατοτητα να παρεις ενα δικο σου για να κανεις αυτη τη δουλεια, αλλα θα διαπιστωσεις οτι δεν υπαρχουν πολλοι με μακ εξαιτιας συγκεκριμενου λογου αν θελουν να τρεξουν κατι παραπανω απο autocad.

Τωρα μου λες και παιχνιδια και δε ξερω τι να σου πω... Προφανως εννοεις αναλαφρα και χαλαρα απλα παιχνιδακια, κατι πιο βαρυ απο steam γιατι τις ελαχιστες retail εκδοσεις των παιχνιδιων που υπαρχουν για μακ τις πληρωνεις ανετα 2πλασια τιμη απο αυτες των windows, ακομα και αν τις παρεις σε προσφορα. Οχι οτι δε μπορουν να παιξουν, αλλα με τις καρτες γραφικων που εχουν μην περιμενεις και πολλα.

Αν το ζηταγε κοσμος θα εβαζαν firegl ή nvidia quadro στους mac καθως και αυτες εχουν mobile εκδοσεις. Απλα δεν ασχολειται κανενας και οσοι το κανουν, δεν κανουν κατι βαρυ ή καθαρα επαγγελματικο, ουτε τους πιεζει ο χρονος να τρεξουν κατι, ουτε εχουν το προβλημα των ασυμβατοτητων και της πιεσης γενικα. Ουτε τους νοιαζει να τρεξουν συγκεκριμενο προγραμμα με βαση το project.

Εισαι σιγουρος οτι η 5750m εχει 1gb? δε ξερω αλλα χλωμο το κοβω. Σιγουρα κρατα αυτον τοτε, η 6750 θα εχει νεες εντολες στο open gl και θα υποστηριζει περισσοτερα πραγματα αλλα οι διαφορες με βαση την τιμη μικρες.

Γενικα σημασια εχει ποσο θα ασχοληθεις με το cad και το ποια προγραμματα θα χρησιμοποιησεις. Δεν εχει νοημα να σου πω να δωσεις λεφτα για κατι μονο για να δοκιμασεις πως παει, ειδικα αν σε συστημα pc θα εβγαζες πολυ καλυτερη ταχυτητα και αποδοση για χαμηλοτερο κοστος με τον μακ.

Τελευταία επεξεργασία από: hyperlost, 29/08/2012 - 17:34


#11   zarzonis

zarzonis

    iPH Elite Poster

  • 2065 μηνύματα
  • Twitter:@zarzonis
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2
  • GameCenter:zarzonis

Δημοσίευση 29/08/2012 - 18:08

Φίλε επειδή λόγω της δουλειάς σου καταλαβαίνω ότι θες κάτι δυνατό για να τα τρέχεις όλα αυτά αλλά σε ενδιαφέρει και το θέμα συμβατότητας έχω να σου προτείνω την εξής λύση... Φτιάξε ένα CustoMac σύστημα να ξεμπερδεύεις για πολλά χρόνια... Τι εννοώ με αυτό; Φτιάχνεις ένα PC το οποίο θα έχει συμβατό hardware με Mac os(είναι πολύ μεγάλη γκάμα) το οποίο θα είναι 100% σταθερό(μιλάω εκ πείρας σε αυτό από προσωπική εμπειρία) και θα τρέχεις τα πάντα. Τα πλεονεκτήματα αυτού; Ας πούμε ότι θες να πάρεις έναν iMac που κάνει 1800 ευρώ. Δίνοντας αυτά τα λεφτά παίρνεις ένα συμβατό σύστημα το οποίο είναι τουλάχιστον 2 φορές καλύτερο(μην πω παραπάνω) από τον iMac σε όλα(επεξεργαστές, μητρική, κάρτα γραφικών, RAM, SSD, ψύξη κτλ...) Επίσης μπορείς να δώσεις έμφαση σε όποιο σημείο θες εσύ... Ας πούμε ότι χρησιμοποιείς ένα πρόγραμμα που χρειάζεται τέλεια κάρτα γραφικών... Η 5750 και 6750 δεν θα βγάλουν και πολύ δουλειά. Τι λες όμως για μια nvidia geforce 680 που υποστηρίζεται native από τα Μountain Lion; Εδώ μιλάμε κιόλας για τις desktop εκδόσεις και όχι για τις mobile που έχουν τα Mac. Θα κάνεις παπάδες... Χρησιμοποιείς όλα τα προγράμματα στον ίδιο υπολογιστή....Σε ένα CustoMac σύστημα θα μπορείς να τρέχεις και τα windows αλλά και τα Mac όπως επίσης και τα Linux χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν αναφέρομαι σε τροποποιημένες εκδόσεις των Mac OS X όπως είναι το iAtkos αλλά στα λεγόμενα Vanilla Kernel συστήματα τα οποία τρέχουν το λειτουργικό χωρίς καμία υποστήριξη. Μπορείς να βρεις πάρα πολλές πληροφορίες για την συμβατότητα των μερών του υπολογιστή αλλά και πως να τα εγκαταστήσεις στο site του tonymacx86.com
Ενδεικτικά σου αναφέρω ότι με περίπου 1300 ευρώ κάνεις ένα σύστημα το οποίο είναι 101% συμβατό με Mac και εννοείται από κάθε εφαρμογή κτλ που περιέχει:

Intel Core i7-3770K


Gigabyte Intel Z77 LGA


EVGA GeForce GTX680


Corsair Vengeance 32 GB



Corsair Professional Series 650-Watt


Corsair Carbide Series 500R




Seagate Barracuda 7200.12 1 TB


SanDisk Extreme SSD 120 GB






Πρόκειται για ένα πολύ πρόχειρο build που έκανα μόλις τώρα με 100% συμβατότητα και φυσικά που κάνει σκόνη κάθε iMac που υπάρχει στην αγορά για την πλάκα.

#12   tsak4

tsak4

    iPH Member

  • 332 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:tsak4

Δημοσίευση 29/08/2012 - 18:31

Τελικά η κάρτα που έχει ο iMac 2010 είναι η 5850M και όχι η 5750M

#13   EnGiNeEr25

EnGiNeEr25

    iPH newbie

  • 56 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/08/2012 - 18:35

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας παιδιά.
Απλά θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι.
Πρώτον, δεν διαθέτω mac, απλά σκέφτομαι να αγοράσω ένα!
Δεύτερον, κοιτούσα να φτιάξω ένα pc από την αρχή διότι τώρα έχω ένα pc 8 ετών χωρίς καμία αναβάθμιση και όπως καταλαβαίνετε η κατάσταση είναι ζόρικια.
Το pc που κοιτούσα να φτιάξω κομμάτι κομμάτι έβγαινε πάνω-κάτω στα 1100 ευρώ μαζί με οθόνη.
Η διαφορά σε σχέση με ένα mac σε hardware είναι ότι βάζω 8 gb ram, επεξεργαστή amd fx(άμα βάλω i7 θα βγει 100 ευρώ παραπάνω) και φυσικά μια κάρτα γραφικών καλύτερη όπως την amd radeon 7850 2gb ή μια nvidia 560 1gb.
Αγοράζοντας ένα mac με 1400 το πολύ ευρώ (μάλλον μεταχειρισμένο) θα έχω έναν i7, με χειρότερη κάρτα γραφικών όμως, με 4gb ram αλλά αναβαθμίζεται τουλάχιστον εύκολα και τα παραπανίσια λεφτά ουσιαστικά πηγαίνουν στην πολύ καλύτερη οθόνη και φυσικά τη δυνατότητα να τρέχω 2 λογισμικά μιας και θα ήθελα να δοκιμάσω mac osx.
Σκέφτομαι ότι εφόσον έχουν παρόμοιο hardware, ότι θα έκανα με το pc θα έκανα και με ένα mac.
Τώρα βέβαια θα μου πείτε ότι η κάρτα γραφικών παίζει σημαντικό ρόλο και μάλλον θα συμφωνήσω για αυτό άλλωστε στράφηκα εδώ για να σας ρωτήσω και να μάθω από πρώτο χέρι.
Όσο για τους μηχανολόγους που χρησιμοποιούν mac δεν είναι πολλοί αλλά έγινα μέλος και στο michanikos.gr και μίλησα με κάποιους που τα χρησιμοποιούν χρόνια για εφαρμογές autocad από ότι κατάλαβα και φυσικά μέσω windows χρησιμοποιούν το 4μ.
Συνοψίζοντας, κατάλαβα ότι εφόσον το hardware είναι παρόμοιο τρέχεις ότι θα έτρεχες σε pc απλά μεταβαίνεις για ότι δεν υπάρχει στο mac osx σε windows και τέλος. Ναι, αναβάθμιση στην κάρτα γραφικών δε μπορείς να κάνεις για αυτό ρωτώ αν θα μου βγάλει μια 5αετία, να βγάλει και τα λεφτά του γιατί για μένα ένα ποσό της τάξης των 1000 - 1400 ευρώ είναι μεγάλο.

Ώπα το έστειλα το κείμενο μου πριν προλάβω να δω τα προηγούμενα δύο, σόρρυ.

#14   EnGiNeEr25

EnGiNeEr25

    iPH newbie

  • 56 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/08/2012 - 18:46

Ζarzonis πολύ ενδιαφέρον αυτό που γράφεις και μάλιστα δεν είχα ιδέα για κάτι τέτοιο, ούτε είχα ακούσει κιόλας. Αν κατάλαβα καλά μου λες να φτιάξω ένα σύστημα με τις προδιαγραφές που θέλω εγώ και ταυτόχρονα θα έχω και mac osx. Περίεργο διότι κανένας δε μου έχει αναφέρει κάτι τέτοιο και προφανώς συμφέρει οικονομικά. Ουσιαστικά, η διαφορά είναι στην εμφάνιση!!! Θα ήθελα να μάθω περαιτέρω γιαυτό διότι μου λες ότι πρόκειται για σταθερό σύστημα χρησιμοποιώντας αυτό το vanilla kernel. Αν έχεις να μου προτείνεις οτιδήποτε άλλο πες μου ελεύθερα, ευχαριστώ.
Τότε γιατί δεν το κάνουν πολλοί αυτό??? Απορία...

#15   hyperlost

hyperlost

    iPH Addict

  • 855 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 29/08/2012 - 18:49

Αμα ο μακ λεει 5750 σκετο χωρις m στα specs του, τοτε ναι εχει αυτη, που ειναι το ισοδυναμο αντιστοιχο με την 5850m. Αν δεις στο φορουμ το λενε παρακατω. Γενικα η apple ειχε μια περιεργη ταση να ονομαζει τις καρτες αντιστοιχα με το σε ποιες desktop αντιστοιχουν. Αυτα πλεον δεν παιζουν και δινει τις αντιστοιχες mobile εκδοσεις στα specs απο το '11 και μετα. Αν ομως εχει και το m τοτε εχει mobility. Δε ξερω με τι εκδοσεις εβγαινε. Αν ο φιλος λεει 5750m εννοει την mobility ηδη.

Παιδια οι διαφορες mobility με desktop ειναι χαοτικες και απο αποψη μεγεθους, watt που καταναλωνουν και ψυξης που θελουν.

Ακομα και τα νουμερα παιζουν σημασια και δεν ειναι τα ιδια στις mobility. Μια 5730m γενικα αν δειτε στο λινκ που εστειλα παραπανω ειναι πολυ πιο δυνατη απο την 5750m και καταναλωνει γυρω στα 150-180watt σε υλοποιησεις high end φορητων (ολο το laptop μαζι με επεξεργαστη). Αντιλαμβανεστε ποσο γρηγορα κατεβαζει την μπαταρια αμα τα ζητησει η καρτα??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες