SMS Free - Στείλτε SMS χωρίς χρέωση σε όλο τον κόσμο!
Δημοσίευση 03/09/2012 - 10:54
Μηπως η εφαρμογη ειναι FREE γιατi τα τηλεφωνικα νουμερα που χρησιμοποιουμε τα πουλατε σε διαφημιστικες ετιαρειες και θα γεμισουμε με spam SMS?
Αλλιως τι νοημα εχει ενας develoepr να βγαλει μια τετοια εφαρμογη? Να χρεωνεται τζαμπα τοσους σερβερς? Κατι υποπτο παιζει. Εγω παντως αποκλειεται να την κατεβασω.
Ad
Δημοσίευση 03/09/2012 - 10:56
Σε περίπτωση που κάποιος στέλνει ενοχλητικά μηνύματα ή προσβλητικού περιεχομένου, η IP διεύθυνσή του καταγράφεται και μπλοκάρεται ΑΜΕΣΑ!
η ip του? μονο αυτο εμενα δε μου λεει κατι. ισως παμε στο "αλλο ακρο" των δικαιωματων αλλα για μενα θα επρεπε να κρατατε και εναν αριθμο κινητου(επιβεβαιωμενο). και υπαρχουν τροποι να γινει αυτο, οπως πχ γινεται και με το whatsapp.
Δημοσίευση 03/09/2012 - 10:58
Δημοκρατικό?ΔημοκρατικότατοΣε περίπτωση που κάποιος στέλνει ενοχλητικά μηνύματα ή προσβλητικού περιεχομένου, η IP διεύθυνσή του καταγράφεται και μπλοκάρεται ΑΜΕΣΑ!
Και τι θα γίνεται θα διαβάζετε τα sms μας? Δεν είναι λίγο παρόνομο αυτό?
Δημοσίευση 03/09/2012 - 10:59
σωστοος ... πανω που ετοιμαζομουν να ρωτησω ..Δημοκρατικό?Δημοκρατικότατο
Δημοσίευση 03/09/2012 - 11:01
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μηπως η εφαρμογη ειναι FREE γιατi τα τηλεφωνικα νουμερα που χρησιμοποιουμε τα πουλατε σε διαφημιστικες ετιαρειες και θα γεμισουμε με spam SMS?
Αλλιως τι νοημα εχει ενας develoepr να βγαλει μια τετοια εφαρμογη? Να χρεωνεται τζαμπα τοσους σερβερς? Κατι υποπτο παιζει. Εγω παντως αποκλειεται να την κατεβασω.
Αναφέρω για πολλοστή φορά ότι σκοπός της είναι ΜΟΝΟ η αποστολή FREE μηνυμάτων προς όλο τον κόσμο και όχι η πώληση των αριθμών, η χρήση τους κ.α. Δεν θα γεμίσετε spam sms!
Ακόμη η εφαρμογή δεν είναι FREE και πωλείται στην τιμή των 0,79 ευρώ.
Ευχαριστώ.
Δημοκρατικό?Δημοκρατικότατο
Τα μηνύματα αποθηκεύονται κρυπτογραφημένα. Δεν υπάρχει η δυνατότητα ανάγνωσης.
Δημοσίευση 03/09/2012 - 11:02
Και πως γίνεται η αξιολόγηση για ενα μήνυμα εαν είναι προσβλητικό και από ποιον? Ρωτάω επειδή είπες οτι αν υπάρχει προσβλητικό μήνυμα μπλοκάρεται η ipΑναφέρω για πολλοστή φορά ότι σκοπός της είναι ΜΟΝΟ η αποστολή FREE μηνυμάτων προς όλο τον κόσμο και όχι η πώληση των αριθμών, η χρήση τους κ.α. Δεν θα γεμίσετε spam sms!
Ακόμη η εφαρμογή δεν είναι FREE και πωλείται στην τιμή των 0,79 ευρώ.
Ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 03/09/2012 - 11:03
Δημοσίευση 03/09/2012 - 11:03
για το φιλτραρισμα σου λεει το παιδι. και μην πεις με μηχανες γτ δεν εχει ελληνικους χαρακτηρες απο οτι διαβασα εδω. επισης οπως σου εγραψα το μπλοκαρισμα της Ip δεν ειναι αρκετο οπως καταλαβαινεις και εσυ σαν προγραμματιστης. αρα

Δημοσίευση 03/09/2012 - 11:04
Οι τηλεφωνικοι αριθμοι ειναι κρυπτογραφημενοι?
Δημοσίευση 03/09/2012 - 11:07
Και πως γίνεται η αξιολόγηση για ενα μήνυμα εαν είναι προσβλητικό και από ποιον? Ρωτάω επειδή είπες οτι αν υπάρχει προσβλητικό μήνυμα μπλοκάρεται η ip
Η αξιολόγησή του γίνεται εάν έχουν σταλθεί υπερβολικά πολλά μηνύματα.
Οι τηλεφωνικοι αριθμοι ειναι κρυπτογραφημενοι?
Όχι, δεν είναι.
Δημοσίευση 03/09/2012 - 11:11
απο ποιον αξιολογειται?και ποιο νουμερο μυνηματων θεωρειται υπερβολικο για σενα?Η αξιολόγησή του γίνεται εάν έχουν σταλθεί υπερβολικά πολλά μηνύματα.
Όχι, δεν είναι.
Η αξιολόγησή του γίνεται εάν έχουν σταλθεί υπερβολικά πολλά μηνύματα.
Όχι, δεν είναι.
Δεν με καλύπτουν οι απαντήσεις σας. Δηλαδή εγώ εαν στέλνω στην κοπέλα μου πολλά μηνύματα είμαι παράνομος? Μέσα στα μηνύματα μπορώ να της γράφω οτι θέλω αλλά εαν μπλοκάρετε το ip μου δεν παραβιάζετε το απόρρητο της συνομιλίας εφόσον δεν έχει απειληθεί ανθρώπινη ζωή?
Το εγχείρημα σας κάπου χωλαίνει και μπάζει νερά φιλικά πάντα
οτι να ναι.. δλδ αν εγω στελνω στην κοπελα μου θα μου μπλοκαρετε την ip?Η αξιολόγησή του γίνεται εάν έχουν σταλθεί υπερβολικά πολλά μηνύματα.

σε παρακαλω προσπαθησε να μου απαντησεις και με το θεμα της Ip και το πως διαφυλασσεις την ασφαλεια του παραληπτη!! γτ μαζευονται πολλα ασχημα τελικα......
Αφου δεν ειναι κρυπτογραφημενοι οι τηλεφωνικοι αριθμοι μπορουν να ευκολα γινουν export και να πουληθουν σε κκαποια εταιρεια.
Εμεις σαν χρηστες δεν προστατευομαστε. Δεν αρκει ο προφορικος σου λογος δυστυχως.
χαχαΔεν με καλύπτουν οι απαντήσεις σας. Δηλαδή εγώ εαν στέλνω στην κοπέλα μου πολλά μηνύματα είμαι παράνομος?

Δημοσίευση 03/09/2012 - 11:15
δεν έχω άλλα μου αρέσει να σου προσθέσω σε σένα και στον ellin θα σας τα αφιερώσω αύριο πάντως συγκλίνουν οι απόψεις μαςχαχα
α γεια σου
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες