SMS Free - Στείλτε SMS χωρίς χρέωση σε όλο τον κόσμο!
Δημοσίευση 03/09/2012 - 14:51
Ad
Δημοσίευση 03/09/2012 - 15:03
Δημοσίευση 03/09/2012 - 15:08
Δημοσίευση 03/09/2012 - 15:12
Δημοσίευση 03/09/2012 - 15:21
Δημοσίευση 03/09/2012 - 15:28
Πολύ καλή εφαρμογή. Δεν έχω δει αντίστοιχη εφαρμογή στο εξωτερικό. Μου δουλεύει άψογα. Από μένα συγχαρητήρια.
Texttoo Pro, Jaxtr και το πολύ διάσημο πλέον bobsled που είναι για να παίρνεις τηλέφωνο σε κινητά ΤΖΑΜΠΑ.
Δημοσίευση 03/09/2012 - 15:35
Texttoo Pro, Jaxtr και το πολύ διάσημο πλέον bobsled που είναι για να παίρνεις τηλέφωνο σε κινητά ΤΖΑΜΠΑ.
1)To Texttoo Pro δεν το ξέρω και δεν το βρίσκω στο Appstore. Aν μπορείς δώσε link
2)To Jaxtr μου κρασσάρει και θέλει registration
3)Tο Βobsled το χρησιμοποιώ για τις κλήσεις. Το BobsledSMS δεν υποστηρίζει Ελλάδα
Τελευταία επεξεργασία από: IakwvouChris, 03/09/2012 - 15:38
Δημοσίευση 03/09/2012 - 15:43
Πολύ καλή εφαρμογή. Δεν έχω δει αντίστοιχη εφαρμογή στο εξωτερικό. Μου δουλεύει άψογα. Από μένα συγχαρητήρια.
Επειδή έχουν γραφτεί πολλά για την εφαρμογή.
Μερικά και από εμένα!
Η εφαρμογή δουλεύει κανονικά τώρα, αν θα εξακολουθήσει να δουλεύει χωρίς πρόβλημα δεν το γνωρίζω.
και πήρε τη θέση της στο dock, δίπλα στο biteSMS.
Με κάθε επιφύλαξη..
Ευχαριστούμε πολύ!
Δημοσίευση 03/09/2012 - 15:49
1)To Texttoo Pro δεν το ξέρω και δεν το βρίσκω στο Appstore. Aν μπορείς δώσε link
2)To Jaxtr μου κρασσάρει και θέλει registration
3)Tο Βobsled το χρησιμοποιώ για τις κλήσεις. Το BobsledSMS δεν υποστηρίζει Ελλάδα
Nαι το θέμα μας δεν ήταν αν παίζει ή όχι στην Ελλάδα, αλλά το πόση διευκρίνηση έχει γίνει σχετικά με τους αριθμούς που καταχωρούνται...οι περισσότερες εταιρείες τους πουλούν μετά για διαφημιστικούς λόγους.
"ΑΝ δε πληρώνεις για κάτι, τότε είσαι το εμπόρευμα"
Δημοσίευση 03/09/2012 - 15:58
Nαι το θέμα μας δεν ήταν αν παίζει ή όχι στην Ελλάδα, αλλά το πόση διευκρίνηση έχει γίνει σχετικά με τους αριθμούς που καταχωρούνται...οι περισσότερες εταιρείες τους πουλούν μετά για διαφημιστικούς λόγους.
"ΑΝ δε πληρώνεις για κάτι, τότε είσαι το εμπόρευμα"
Καλά το θέμα είναι και αν παίζει στην Ελλάδα. Στις 3 εφαρμογές που ανέφερες οι 2 δεν δουλεύουν Ελλάδα. Η εφαρμογή πλέον δουλεύει καλά. Έχει κάποια προβλήματα (π.χ μη υποστήριξη ελληνικών χαρακτήρων). Το σημαντικότερο είναι αυτό που αναφέρεις. Δηλαδή κανένας δεν εξασφαλίζει το απόρρητο των συνομιλιών και τη μη χρήση για διαφημιστικούς σκοπούς.
Υπάρχει και το θέμα με τα Σκόπια. Προσωπικά με ενοχλεί ελληνική εφαρμογή να έχει τέτοια θέση. Είναι βασικός λόγος για να μην την προτείνω.
Δημοσίευση 03/09/2012 - 16:01
Καλά το θέμα είναι και αν παίζει στην Ελλάδα. Στις 3 εφαρμογές που ανέφερες οι 2 δεν δουλεύουν Ελλάδα. Η εφαρμογή πλέον δουλεύει καλά. Έχει κάποια προβλήματα (π.χ μη υποστήριξη ελληνικών χαρακτήρων). Το σημαντικότερο είναι αυτό που αναφέρεις. Δηλαδή κανένας δεν εξασφαλίζει το απόρρητο των συνομιλιών και τη μη χρήση για διαφημιστικούς σκοπούς.
Υπάρχει και το θέμα με τα Σκόπια. Προσωπικά με ενοχλεί ελληνική εφαρμογή να έχει τέτοια θέση. Είναι βασικός λόγος για να μην την προτείνω.
Το ελληνικό πληκτρολόγιο έχει μπεί στο πλάνο για υλοποίηση σε επόμενο update όπως και το θέμα με τα Σκόπια έχει διορθωθεί ήδη στο update που έρχεται προσεχώς.
Τελευταία επεξεργασία από: kotsoum, 03/09/2012 - 16:05
Δημοσίευση 03/09/2012 - 17:05
Δημοσίευση 03/09/2012 - 17:48
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μηπως η εφαρμογη ειναι FREE γιατi τα τηλεφωνικα νουμερα που χρησιμοποιουμε τα πουλατε σε διαφημιστικες ετιαρειες και θα γεμισουμε με spam SMS?
Αλλιως τι νοημα εχει ενας develoepr να βγαλει μια τετοια εφαρμογη? Να χρεωνεται τζαμπα τοσους σερβερς? Κατι υποπτο παιζει. Εγω παντως αποκλειεται να την κατεβασω.
Απο καποιον (Ελληνα) που ειχε βαλει τα Σκοπια σαν μακεδονια ολα να τα περιμένεις....
Δεν μας τα λες καλα.....Ρε παιδιά αν στέλνετε μηνύματα ανα δευτερόλεπτο θα μπλοκαριστείτε, πως αλλιώς να το πώ. Νομίζω είναι προφανές
Αλλα νταλα ξερεις .....
Δημοσίευση 03/09/2012 - 17:51
Τελευταία επεξεργασία από: iJulio, 03/09/2012 - 17:52
Δημοσίευση 03/09/2012 - 17:55
Μπραβο ρε μαγκα , υπερασπιστη των developer ...πωπω γέμισε ο τόπος εθνικιστικά reply! Άντε να τα πείτε αλλού αυτά που λέτε και μην ζαλίζετε το κεφάλι του ανθρώπου... Μια δουλειά είπε να κάνει ο άνθρωπος ώστε να εξυπηρετήσει χιλιάδες κόσμο και του το βγάζετε ξινό. Κύριε developer συγχαρητήρια για την δουλειά σας φαίνεται πολύ καλή εφαρμογή κι'ας μην την έχω δοκιμάσει ακόμα. Έχω όμως μια ερωτησούλα (δεν ξέρω αν απαντήθηκε ποιο πριν). Ο παραλήπτης εκτός από την υπογραφή σαν όνομα η όπως και να το βάλεις , λαμβάνει τίποτα άλλο? Εννοώ π.χ "Κώστα σε περιμένω στην πλατεία , <<υπ:julio:>> " ?
Μια δουλεια για να εξυπηρετησει

Αφου την αγοραζεις την εφαρμογη !!! LOL
Και μαλιστα δεν εχει δωσει ακομα καποια σοβαρη απαντηση για το πως καταλαβαινει αν καποιο μηνυματα ειναι κακοπροαιρετο.
Απο οτι φανηκε μπορουν να διαβαζουν τα μηνυματα.
Με γεια σου λοιπον και να χερεσαι και τα σκοπια....
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες