Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

SMS Free - Στείλτε SMS χωρίς χρέωση σε όλο τον κόσμο!

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
757 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   stalll

stalll

iPH Contributor

• 1125 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 03/09/2012 - 20:22

Συγκεκριμένα τώρα είναι στα 150 μηνύματα/ημέρα.
Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές μελλοντικά ανάλογα με το φόρτο του server, γι'αυτό δεν γίνομαι πιο συγκεκριμένος στα προηγούμενα posts.
Μη στεναχωριέστε, πιστεύω δεν τίθεται θέμα αποκλεισμού με το παραπάνω νούμερο.

δλδ ποσα μνμτα πρεπει να στειλει καποιος και να μας τα σκοτιζει μεχρι να "ενοχληθουμε"¨εμεις και εσεις να καταλαβετε οτι μας ενοχλει?? 150ειναι λιγα???
πραγματικα δεν το πιστευω το πως ανταποκρινεσαι στις ερωτησεις..
μαθαμε λοιπον σημερα πως τα μνμτα μας ειναι και καλα κρυπτογραφημενα......αλλα και ελεγχονται... αλλα μετα μας ειπες πως τελικα δεν ελεγχονται αλλα καταμετρουνται... και ετσι κρινονται τα ανεπιθυμητα.. φοyκιν λοτζικ!!!!!! :P
επισης οι αριθμοι μας δεν κρυπτογραφουνται... αλλα προστατευονται....... :o πως?
και επισης μαθαμε πως ααααααν τελικα καποιος θεωρηθει οτι κανει καταχρηση.. δεν μπορει κανεις να μαθει ποιος ειναι και να προφυλακτει.. αλλα το μονο που γινεται ειναι να του μπλοκαρετε η ip... μπραβο τωρα κατι του κανες..
για μενα τετοιες εφαρμογες πιο πολυ κακο κανουν παρα καλο!! και θα επρεπε να περιοριζονται και να θαβονται και απο την κοινοτητα και απο το appstore...!!
και βγαζω εξω τα κρασαρισματα που εχουν αναφερθει.. + την ανικανοτητα του προγραμματιστη να απαντησεις στις ερωτησεις.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/09/2012 - 20:25

Αγοράζω μία εφαρμογή και αφού μιλώ με το developer απαιτώ να γνωρίζω με λεπτομέρεια σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να μπλοκαριστεί το ip μου!
Απαντήσεις σαν αυτή μπερδεύουν περισσότερο τους πελάτες σας.
Αρχικά μιλήσατε για μηνύματα ''προσβλητικού περιεχομένου'', όταν ρώτησα πως είστε σε θέση να γνωρίζετε το περιεχόμενο των μηνυμάτων απαντήσατε με υπεκφυγές και τώρα λέτε ότι και ο αριθμός των 500 μηνυμάτων ήταν τυχαίος.
Περίεργα και καθόλου ξεκάθαρα πράγματα..

Μαζι σου.
Πιστευω οτι τα μηνυματα τα διαβαζουν 100% και αυτο και μονο ....

#168   DaKnOb

DaKnOb

iPH Contributor

• 1336 μηνύματα
  • Twitter:@DaKnObCS
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:DaKnObCS

Δημοσίευση 03/09/2012 - 20:39

Το μήνυμα αφού ο άλλος δεν έχει την εφαρμογή δεν μπορεί να έχει end-to-end encryption γιατί πολύ απλά, πρέπει ο server να στείλει στον παραλήπτη "Θα πάμε για καφέ;" και όχι "sdg8692sdf10=".
Επίσης, μπορούν να προστατευτούν τα δεδομένα χωρίς κρυπτογράφηση, με hashing. Που θεωρείται καλύτερη μέθοδος.

Φανταστείτε πως υπάρχουν 100 servers σε όλον τον κόσμο (μπορεί η εφαρμογή να έχει 2 αλλά πες 100) οι οποίοι έχουν ειδικές συμφωνίες με παρόχους να στέλνουν SMS. Για να πας και να στείλεις SMS εσύ από τον server απ' ευθείας θα πρέπει να του πεις:
request{
token="sdf97s9d8f6sd75s6f5gdafh87098ghe",
privatekey="sdf87sd98f6d875230582mfed0f8nn",
mode="sms",
rec="306969696969",
body="Hello\nWorld"
}

Στην ουσία αυτή η εφαρμογή απλοποιεί την διαδικασία και βάζει ένα περιβάλλον χρήσης. Τώρα τι γίνεται στον server, πως και γιατί δεν μπορεί να ξέρει ο δημιουργός, γιατί έκανε απλά ένα client.
Αυτά με βάση ο, τι κατάλαβα. Λογικά ο ίδιος δεν έχει δικό του server και απλά έκανε ένα client για να χρησιμοποιεί άλλους.

#169   IakwvouChris

IakwvouChris

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2012 - 20:45

Έχω μια απορία. Σας ρωτάω επειδή η εφαρμογή διατίθεται σε όλα τα appstores. Τί ποσοστό των πωλήσεων αφορούν το ελληνικό appstore; Δεν είναι είναι πονηρή η ερώτησή μου. Εννοείται δεν θέλω νούμερα πωλήσεων. Απλώς το ποσοστό. Δηλαδή είναι περίπου το 5%, το 10%, το 50%. Έχω περιέργεια να δω γιατί θέλετε να προωθήσετε τόσο πολύ μια τέτοια εφαρμογή (που έχει παγκόσμιο ενδιαφέρον) στο ελληνικό Αppstore.

#170   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2012 - 20:50

Έχω μια απορία. Σας ρωτάω επειδή η εφαρμογή διατίθεται σε όλα τα appstores. Τί ποσοστό των πωλήσεων αφορούν το ελληνικό appstore; Δεν είναι είναι πονηρή η ερώτησή μου. Εννοείται δεν θέλω νούμερα πωλήσεων. Απλώς το ποσοστό. Δηλαδή είναι περίπου το 5%, το 10%, το 50%. Έχω περιέργεια να δω γιατί θέλετε να προωθήσετε τόσο πολύ μια τέτοια εφαρμογή (που έχει παγκόσμιο ενδιαφέρον) στο ελληνικό Αppstore.

Προς το παρόν 40% των πωλήσεων περίπου είναι από το Ελληνικό.
Η προώθηση γίνεται παγκοσμίως όπως και στην Ελλάδα βέβαια.

#171   IakwvouChris

IakwvouChris

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2012 - 20:53

Ενδιαφέρον. Θεωρούσα πως το ποσοστό θα ήταν πολύ μικρότερο. Ευχαριστώ

#172   tsoukalass

tsoukalass

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 03/09/2012 - 20:56

χμμμ μαλλον δεν θα παρω.

#173   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 03/09/2012 - 20:59

Επίσης, μπορούν να προστατευτούν τα δεδομένα χωρίς κρυπτογράφηση, με hashing. Που θεωρείται καλύτερη μέθοδος.

Σχετικό είναι αυτό.. ;)

ezgif_com_crop_2.gif

#174   GiannisD21

GiannisD21

iPH Enthousiast

• 363 μηνύματα
  • GameCenter:GiannisD21

Δημοσίευση 03/09/2012 - 21:00

η εφαρμογη βρισκεται στο appstore? δεν μπορω να την βρω..

#175   GeorgeP79

GeorgeP79

iPH User

• 131 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2012 - 21:08

Ενδιαφέρον. Θεωρούσα πως το ποσοστό θα ήταν πολύ μικρότερο. Ευχαριστώ

Είναι νωρίς ακόμα. Η εφαρμογή έχει πιασάρικο όνομα και δουλεύει σχετικά καλά. Φαντάζομαι σε λίγο καιρό που θα πέσει το ποσοστό, η προώθηση στην Ελλάδα θα περιοριστεί.

#176   pelo

pelo

iPH User

• 122 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 03/09/2012 - 21:17

παιδια η εφαρμογη πως λεγετε? γιατι δεν την βρεισκω στο appstore.

#177   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 03/09/2012 - 21:19

Στο πρώτο ποστ ρε παιδιά δίνει λινκ .. κάντε τον κόπο να διαβάσετε και το αρχικό ποστ http://itunes.apple....d543506546?mt=8

#178   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 03/09/2012 - 21:20

παιδια η εφαρμογη πως λεγετε? γιατι δεν την βρεισκω στο appstore.

sms free απλα εμενα δεν μου την εβγαλε στην πρωτη σελιδα οταν εκανα αναζητηση απο το ipad... ψαξε λιγο τις παρακατω σελιδες και θα την βρεις λογικα...

#179   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2065 μηνύματα
  • Twitter:@zarzonis
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:zarzonis

Δημοσίευση 03/09/2012 - 21:53

Θέλω να την αγοράσω την εφαρμογή αλλά έχω την εξής απορία... Ο προγραμματιστής εγγυάται πως οι server που χρησιμοποιεί για να στείλει sms θα λειτουργούς ας πούμε μετά από 3-4 μήνες; Ή υπάρχει πιθανότητα να σταματήσει να δουλεύει;

#180   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 03/09/2012 - 21:57

Θέλω να την αγοράσω την εφαρμογή αλλά έχω την εξής απορία... Ο προγραμματιστής εγγυάται πως οι server που χρησιμοποιεί για να στείλει sms θα λειτουργούς ας πούμε μετά από 3-4 μήνες; Ή υπάρχει πιθανότητα να σταματήσει να δουλεύει;

Εδώ σταμάτησε τη δεύτερη μέρα της λειτουργίας της κα ιεσύ λες αν θα δουλεύει συνεχόμενα σε 3-4 μήνες ; :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες