Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

SMS Free - Στείλτε SMS χωρίς χρέωση σε όλο τον κόσμο!

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
757 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   niav

niav

iPH Elite Poster

• 2997 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:GioAth

Δημοσίευση 05/09/2012 - 16:12

Καλησπερα . χτες εστειλα 2-3 μυνηματακια και δεν πηγαν ποτε εκει που τα εστειλα ! και εντωμεταξυ το κινητο που τα εστελνα ηταν διπλα μου ! καμια ανταποκριση...μονο την 1η μερα δουλευε ! Κριμα !

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 05/09/2012 - 16:15

Φυσικά και ενδιαφέρει αλλα διορθώθηκε.. Παρ όλα αυτά το κράξιμο καλά κρατει

#198   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2012 - 16:20

Είπε ότι ο developer ότι σε λίγο θα επαναλειτουργήσει..Πες μου ότι φταίει και αυτός για τους servers..

#199   niav

niav

iPH Elite Poster

• 2997 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:GioAth

Δημοσίευση 05/09/2012 - 16:21

κοντος ψαλμος αλληλουια ! ?Μονο τη 1η μερα δουλευε ! αναμενουμε ......

#200   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 05/09/2012 - 16:23

Είπε ότι ο developer ότι σε λίγο θα επαναλειτουργήσει..Πες μου ότι φταίει και αυτός για τους servers..

Ναι οκ.. Με το που έβγαλε την εφαρμογή σταμάτησε να δουλευει την 2ερη μέρα.. μετά την επόμενη επανήλθε και τώρα ξαφνικά την 4η μέρα πάλι δεν λειτουργεί.. Αν είναι να λειτουργεί 5 ώρες τη μερα και μετά να μη λειτουργεί κ.ο.κ. ...

#201   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2012 - 16:25

Και δεν νομίζω ο developer να ευνοείται απο αυτή την κατάσταση..Προσπαθεί να το διορθώσει..Κρίνετε τον σε βάθος χρόνου ...Αρπαχτή είπε κάποιος..Ναι την έβγαλε για 1 μέρα την αγόρασαν 10 άτομα και πηρε7,9 ευρώ..Τρελό χρήμα...Οπότε μετά είπε να την παρατήσει..

#202   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2012 - 16:28

Και δεν νομίζω ο developer να ευνοείται απο αυτή την κατάσταση..Προσπαθεί να το διορθώσει..Κρίνετε τον σε βάθος χρόνου ...Αρπαχτή είπε κάποιος..Ναι την έβγαλε για 1 μέρα την αγόρασαν 10 άτομα και πηρε7,9 ευρώ..Τρελό χρήμα...Οπότε μετά είπε να την παρατήσει..

Δεν νομίζω να την αγόρασαν μόνο 10 άτομα και να βρίσκεται στη θέση νούμερο 12 όλων των paid apps. (kαι έχει και μόνο αρνητικές κριτικές όπως είναι λογικό). Από κάτι τέτοιο και μόνο που το ακούνε κάποιοι το αγοράζουν αμέσως και μπορεί να πουλήσει αρκετά ακόμα και με αυτό που υπόσχεται και μόνο.

#203   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2012 - 16:33

Δηλαδή εσείς πιστεύετε ότι έπιασε την καλή; Προσωπικά όταν πάω να αγοράσω μια τέτοια εφαρμογη , το πρώτο που κάνω είναι να διαβάσω κριτικές..Ένας να έγραψε ότι δεν δουλεύει , έχει χάσει αυτόματα..Και αφού υπάρχουν τα αρνητικά σχόλια τότε δεν νομίζω να την παίρνει καποιος

#204   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2012 - 16:37

Δηλαδή εσείς πιστεύετε ότι έπιασε την καλή; Προσωπικά όταν πάω να αγοράσω μια τέτοια εφαρμογη , το πρώτο που κάνω είναι να διαβάσω κριτικές..Ένας να έγραψε ότι δεν δουλεύει , έχει χάσει αυτόματα..Και αφού υπάρχουν τα αρνητικά σχόλια τότε δεν νομίζω να την παίρνει καποιος

Κι όμως.. καλώς ή κακώς κάποιοι την αγοράζουν κατευθείαν και μόνο που υπόσχεται αυτό χωρίς να διαβάσουν τίποτα άλλο.. Ξεχνάς κάτι εφαρμογές που είχαν σαν εικονίδιο τον flash player και ενώ ήταν οδηγός για flash player την κατέβασαν πολλοί πιστεύοντας ότι είναι flash player για το iPhone και έφτασε γρήγορα στην πρώτη θέση των paid apps?? (και αφού ήταν παγκόσμια έβγαλε πολλά και από διάφορα stores). (ή δες την iSouvla του ίδιου developer) Δεν λέω .. φταίνε κι αυτοί που την αγοράζουν, αλλά σίγουρα μπορεί κάποιος να κοροιδεψει κόσμο και να βγάλει κάποια λεφτά από αυτό.. Ακόμα κι αν μία δουλεύει μία όχι.. Ακόμα κι αν δεν σου εγγυάται κανείς πόσο "ασφαλή" είναι τα μυνήματα που στελνεις και ποιος ακριβώς τα βλέπει (αν και μπορεί να μην φταίει ο developer σε αυτό).. Anyway ο καθένας έχει την άποψή του.

#205   Lefteris23

Lefteris23

iPH Addict

• 624 μηνύματα
  • Twitter:@LefterisHaritou
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 06/09/2012 - 13:41

Το μήνυμα αφού ο άλλος δεν έχει την εφαρμογή δεν μπορεί να έχει end-to-end encryption γιατί πολύ απλά, πρέπει ο server να στείλει στον παραλήπτη "Θα πάμε για καφέ;" και όχι "sdg8692sdf10=".
Επίσης, μπορούν να προστατευτούν τα δεδομένα χωρίς κρυπτογράφηση, με hashing. Που θεωρείται καλύτερη μέθοδος.

Φανταστείτε πως υπάρχουν 100 servers σε όλον τον κόσμο (μπορεί η εφαρμογή να έχει 2 αλλά πες 100) οι οποίοι έχουν ειδικές συμφωνίες με παρόχους να στέλνουν SMS. Για να πας και να στείλεις SMS εσύ από τον server απ' ευθείας θα πρέπει να του πεις:

request{
token="sdf97s9d8f6sd75s6f5gdafh87098ghe",
privatekey="sdf87sd98f6d875230582mfed0f8nn",
mode="sms",
rec="306969696969",
body="Hello\nWorld"
}

Στην ουσία αυτή η εφαρμογή απλοποιεί την διαδικασία και βάζει ένα περιβάλλον χρήσης. Τώρα τι γίνεται στον server, πως και γιατί δεν μπορεί να ξέρει ο δημιουργός, γιατί έκανε απλά ένα client.
Αυτά με βάση ο, τι κατάλαβα. Λογικά ο ίδιος δεν έχει δικό του server και απλά έκανε ένα client για να χρησιμοποιεί άλλους.

Δηλαδή πως θα προστατέψεις δεδομένα με one way encryption που είναι ουσιαστικά το hashing ?
Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τρόπο, πέρα του απλά να επιβεβαιώσεις την ταυτότητα του άλλου, κάτι σαν signature δλδ που έχει και το Irdeto της Nova....

#206   DaKnOb

DaKnOb

iPH Contributor

• 1336 μηνύματα
  • Twitter:@DaKnObCS
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:DaKnObCS

Δημοσίευση 06/09/2012 - 17:28

Δηλαδή πως θα προστατέψεις δεδομένα με one way encryption που είναι ουσιαστικά το hashing ?
Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τρόπο, πέρα του απλά να επιβεβαιώσεις την ταυτότητα του άλλου, κάτι σαν signature δλδ που έχει και το Irdeto της Nova....

Ακριβώς έτσι. Δεν θα ξες ποιός έστειλε το μήνυμα εκτός αν έρθει η αστυνομία πχ και σου πεί "Το έστειλε αυτός;"

#207   Lefteris23

Lefteris23

iPH Addict

• 624 μηνύματα
  • Twitter:@LefterisHaritou
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 07/09/2012 - 12:11

Ακριβώς έτσι. Δεν θα ξες ποιός έστειλε το μήνυμα εκτός αν έρθει η αστυνομία πχ και σου πεί "Το έστειλε αυτός;"

Αν και είμαστε off topic, εσύ είπες για προστασία των δεδομένων. Οπότε προφανώς και δεν ισχύει ή το διατύπωσες λάθος.
Γι' αυτό και σε ρώτησα γιατί δεν μπορούσα να φανταστώ πως με one way encryption θα το έκανες αυτό.

#208   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 07/09/2012 - 12:17

Σίγουρα με hashing δεν μπορει να υπάρχει σωστή κωδικοποίηση.
Επισης εμένα δεν μου έχει δώσει την εντύπωση ο developer ότι θα καθόταν να κάνει κωδικοποιησεις και να προστατεύει
δεδομένα τη στιγμή που αυτο και απαιτεί περισσότερη γνώση και αρκετό χρόνο.Αν το έχει κάνει ζητάω συγγνώμη προκαταβολικά..

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 07/09/2012 - 12:18

Αναρτημένη εικόνα

#209   zozos

zozos

iPH User

• 173 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/09/2012 - 15:16

Να γράψω και εγώ την άποψή μου. Αγόρασα πριν 3 μέρες μια εφαρμογή που υποτίθεται ότι στέλνει free sms. Δεν κάνει τίποτα άλλο...Έχει φτιαχτεί για να στέλνεις sms. Όμως δεν δουλεύει. Είναι 100% άχρηστη. Εγώ όμως έδωσα 0.79ευρώ. Μικρό ποσό αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι. Και ρωτάω τί διαφέρει αν κάποιος μου έκλεβε από την τσέπη αυτό το χ ποσό; Δεν είναι ακριβώς το ίδιο; Δεν είναι κλεψιά αυτό που γίνεται; Θα μου πεις είναι λίγα τα λεφτά...όμως είναι για το γαμώτο. Έχεις τα στοιχεία κάποιου που σε κλέβει σκοπίμως. Δηλαδή όταν έχεις στην αγορά μια εφαρμογή που δεν δουλεύει για τόσες μέρες και συνεχίζεις να την πουλάς..τότε σκόπιμα προσπαθείς να 'κλέψεις' λεφτά από τους υποψήφιους αγοραστές-θύματα. Αν δεν δούλευε 1 ώρα, να πεις ok... αλλά εδώ μιλάμε για εφαρμογή που σχεδόν ποτέ δεν δουλεύει. Δεν είναι αυτό ποινικό αδίκημα; Δηλαδή ενώ γνωρίζω τα στοιχεία κάποιου που με κλέβει με πρόθεση δεν μπορώ να κάνω τίποτα, και τον αφήνω να συνεχίζει το "έργο" του; Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω....

#210   Sandbird

Sandbird

iPH newbie

• 69 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 07/09/2012 - 15:38

Τρελλο κραξιμο παντως. Ολοι οι ´απεχτοί εδω μαζευτηκαν. Αλλοι για Μακεδονια, αλλοι για οτι ναναι.
Βγαλτε πρωτα καμια εφαρμογη και μετα να εχετε αποψη. Αραχτοι στις καρεκλες βλεποντας τουρκικες σειρες και το παιζετε αρχοντες.
Ολες οι εφαρμογες ειχαν/εχουν/ θα εχουν bugs. Γι'αυτο βγαινουν τα updates. Περιμενετε λιγο. Τον πηρατε απο τον λαιμο τον ανθρωπο.
Και τι @@ιες ειναι αυτα για την μακεδονια. Απο τον καναπε κανω και γω κριτικη. Δράσε ή σκ....ε

Τελευταία επεξεργασία από: Sandbird, 07/09/2012 - 15:40

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0