Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

SMS Free - Στείλτε SMS χωρίς χρέωση σε όλο τον κόσμο!

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
757 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   DaKnOb

DaKnOb

iPH Contributor

• 1336 μηνύματα
  • Twitter:@DaKnObCS
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:DaKnObCS

Δημοσίευση 07/09/2012 - 23:29

Επειδή απ ότι καταλαβαίνω είσαι φίλος με τον developer ή είσαι κι εσύ developer της εφαρμογής.

Τα μηνύματα σε τι μορφή αποθηκεύονται στο server που τα διαχειρίζεται;
Αν δε δούλευε Ελλάδα έπρεπε να το βγάλει για να μην αγοράζει κάποιος κάτι που δε δουλεύει.Τόσο απλά.

Αν έκανες εσύ μια εφαρμογή και βασιζόσουν σε 3ους που σου λένε "Στέλνουμε Ελλάδα, ΗΠΑ, Ρωσσία" δεν θα έβαζες και την Ελλάδα στις υποστηριζόμενες χώρες; Δεν ξες τι θα γίνει μετά. Είναι σαν να έγινες manager ενός μαγαζιού που δεν ξες πως έχει 10 τραπέζια και έρχονται 1,000 παρέες. Όταν το μαθαίνεις είναι πολύ αργά. Τι κάνεις; Κλείνεις το μαγαζί ή παραιτήσαι;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 07/09/2012 - 23:31

Σίγουρα δεν αναφέρω την Ελλάδα στις υποστηριζόμενες χώρες αν δεν υποστηρίζεται για να προλάβω και το αρνητικό feedback.

Αναρτημένη εικόνα

#228   DaKnOb

DaKnOb

iPH Contributor

• 1336 μηνύματα
  • Twitter:@DaKnObCS
  • GameCenter:DaKnObCS

Δημοσίευση 07/09/2012 - 23:33

Σίγουρα δεν αναφέρω την Ελλάδα στις υποστηριζόμενες χώρες αν δεν υποστηρίζεται για να προλάβω και το αρνητικό feedback.

Φαντάζομαι ξες πολύ καλά και καταλαβαίνεις πως δεν είναι κανένα λάθος του developer αλλά των servers. Χαίρομαι που το κατάλαβες αυτό. Τώρα, συμφωνώ πως πρέπει να βγει η Ελλάδα από τις υποστηριζόμενες χώρες αλλά και να βγει, σιγά μην κάθεται ο άλλος να διαβάζει. Με το που το δει στο iPhoneHellas κατ' ευθειαν θα διαμαρτηρηθεί.

--- Δεν ξέρω / έχω οποιαδήποτε προσωπική ή/και επαγγελματική σχέση με τον developer απλά προβάλω γεγονότα που πολλοί αγνοούν ---

#229   paliotomaro

paliotomaro

iPH Addict

• 601 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 07/09/2012 - 23:34

Ξερει κανεις αμα υπαρχει αντιστοιχη εφαρμογη που να δουλευει πραγματικα?

#230   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 07/09/2012 - 23:36

Φαντάζομαι ξες πολύ καλά και καταλαβαίνεις πως δεν είναι κανένα λάθος του developer αλλά των servers. Χαίρομαι που το κατάλαβες αυτό. Τώρα, συμφωνώ πως πρέπει να βγει η Ελλάδα από τις υποστηριζόμενες χώρες αλλά και να βγει, σιγά μην κάθεται ο άλλος να διαβάζει. Με το που το δει στο iPhoneHellas κατ' ευθειαν θα διαμαρτηρηθεί.

--- Δεν ξέρω / έχω οποιαδήποτε προσωπική ή/και επαγγελματική σχέση με τον developer απλά προβάλω γεγονότα που πολλοί αγνοούν ---

Σίγουρα είναι πρόβλημα των servers αλλά κάτι πρέπει να γίνει.
Ή φτιάχνεις το πρόβλημα αυτό με τους servers ή βγάζεις την Ελλάδα από τις υποστηριζόμενες χώρες και είσαι κατοχυρωμένος.Αν δεν το διαβάσει ο άλλος εσύ είσαι ΟΚ με τον εαυτό σου και δεν εξαπάτησες.

Επίσης ρωτάω κάτι πιο σημαντικό. Καλύτερα να μη δουλεύει αν αποθηκεύει τα μηνύματα έτσι χύμα σε text format.

Αναρτημένη εικόνα

#231   magnett

magnett

iPH User

• 186 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 08/09/2012 - 02:02

Έχετε κάνει topic 14 σελίδων για μια εφαρμογη των 0,79€ που δεν δουλεύει, λες και ειναι μονη ή πρώτη, λες και δεν έχετε ξαναδεί στα χρονικά τέτοιο "φαινόμενο"...ε ρε jumbo που σας χρειάζεται...

#232   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 08/09/2012 - 02:15

Έχετε κάνει topic 14 σελίδων για μια εφαρμογη των 0,79€ που δεν δουλεύει, λες και ειναι μονη ή πρώτη, λες και δεν έχετε ξαναδεί στα χρονικά τέτοιο "φαινόμενο"...ε ρε jumbo που σας χρειάζεται...

Οι 14 σελίδες έχουν γίνει γιατί ειναι παραπλανητικό.. όταν βλέπεις την πρώτη σελίδα μπορεί να ενθουσιαστείς με αυτά που υπόσχεται τουλάχιστον. Υπάρχουν κι άλλες τόσες εφαρμογές που δεν δουλευουν που ούτε 1 σελίδα μπορει να μην έχουν στο φορουμ. Το ίδιο μπορει να γινει και με μια εφαρμογή αν βγει που σου υποσχεται να κάνεις δωρεάν τηλεφωνα χωρις να έχει ο άλλος την εφαρμογή όπως το bobsled (αν πας θα δεις κι εκεί ότι έχουν γίνει πολλές σελίδες)

#233   Sandbird

Sandbird

iPH newbie

• 69 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 08/09/2012 - 02:38

Οχι καμια σχεση. Δεν το ξερω το παιδι. Απλα και γω ειμαι προγραμματιστης και ξερω πως δουλευουν ή καλυτερα πως δε δουλευουν καποια πραγματα. Απειρες φορες μενεις παγωτο με πραγματα που ενω επρεπε να δουλευουν με τον Χ τροπο, αυτα κανουν και Χ και Υ και ψαχνεις 10 ωρες το γιατι.
Καταλαβαινω τα παιδια το αγορασανε και θελουν να δουλευει...αλλα ας δουνε ποιος ή τι φταει πρωτα πριν αρχισουν τις φωνες.
Δλδ αν φτιαξω εγω ενα προγραμμα για καποιον και εχει bug να φωναξει κατευθειαν; Με το ιδιο σκεπτικο και εγω αν δε με πληρωσει στην ωρα του να του στειλω μπραβους;

Και απο την αλλη ρε παιδια που θελετε να στειλετε μηνυματα; Σε cosmote ή vodafone θα θελετε οι περισσοτεροι. Γιατι δεν στελνετε email->sms;
Και με τις 2 εταιριες μπορειτε να ενεργοποιησεται την υπηρεσια και να δεχεστε sms απο εμαιλ. Μου φαινεται της vodafone ειναι 69xxxxxxx@sms.vodafone.gr και της cosmote κατι αντιστοιχο. Λιγο google και το βρισκεται. Για την cosmote μου φαινεται τους παιρνετε τηλεφωνο πρωτα ενω η vodafone το εχει αυτοματα.

Τελευταία επεξεργασία από: Sandbird, 08/09/2012 - 02:41

#234   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2012 - 02:43

Οχι καμια σχεση. Δεν το ξερω το παιδι. Απλα και γω ειμαι προγραμματιστης και ξερω πως δουλευουν ή καλυτερα πως δε δουλευουν καποια πραγματα. Απειρες φορες μενεις παγωτο με πραγματα που ενω επρεπε να δουλευουν με τον Χ τροπο, αυτα κανουν και Χ και Υ και ψαχνεις 10 ωρες το γιατι.
Καταλαβαινω τα παιδια το αγορασανε και θελουν να δουλευει...αλλα ας δουνε ποιος ή τι φταει πρωτα πριν αρχισουν τις φωνες.
Δλδ αν φτιαξω εγω ενα προγραμμα για καποιον και εχει bug να φωναξει κατευθειαν; Με το ιδιο σκεπτικο και εγω αν δε με πληρωσει στην ωρα του να του στειλω μπραβους;

Και απο την αλλη ρε παιδια που θελετε να στειλετε μηνυματα; Σε cosmote ή vodafone θα θελετε οι περισσοτεροι. Γιατι δεν στελνετε email->sms;
Και με τις 2 εταιριες μπορειτε να ενεργοποιησεται την υπηρεσια και να δεχεστε sms απο εμαιλ. Μου φαινεται της vodafone ειναι 69xxxxxxx@sms.vodafone.gr και της cosmote κατι αντιστοιχο. Λιγο google και το βρισκεται. Για την cosmote μου φαινεται τους περνετε τηλεφωνο πρωτα ενω η vodafone το εχει αυτοματα.

Εγώ πάλι νομίζω είσαι λάθος. Τον χρήστη δεν τον ενδιαφέρει πώς και γιατί. Έδωσε κάποια χρήματα για να αγοράσει μια εφαρμογή και θελει το λιγότερο να δουλεύει. Λάθη μπορεί να γίνουν αλλά θα έχει και τις επιπτώσεις ο δημιουργός. Αν κάποιος λανσάρει ένα προϊόν στην αγορά και το προϊον για διάφορους λόγους που μπορεί να μην ευθυνεται η εταιρία χαλάσει και πάει ληγμένο στον πελάτη .. αυτός θα τα βάλει με την εταιρία και δεν μπορει να καταλάβει πώς και γιατί. Φυσικά στο παιχνίδι μπαίνει τώρα και η apple που έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης για μία εφαρμογή.

Θέλω να πω ότι ο δημιουργός θα πρέπει να τα σκεφτεί όλα αυτά από πριν και να είναι σε θέση να αναλάβει κάθε ευθύνη που στραβώσει κάτι. Και ιδιαίτερα αν είναι ακόμα στην αρχή. Anyway δεν ξέρω αν είσαι ο ίδιος ο developer, αν είσαι στην ομάδα papapductions ή φίλος της papaductions μπορεί απλά να έχουμε διαφορετικές απόψεις

Όσο γι το τελευταίο κομμάτι επίσης είσαι τελείως λάθος. Τι θα πει να στέλνετε e-mail κτλ... Ο άλλος γούσταρε να στε΄λνει μέσω της εφαρμογής και την αγόρασε.. Εντελώς άσχετο είναι αυτό που λες...

Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 08/09/2012 - 02:44

#235   Sandbird

Sandbird

iPH newbie

• 69 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2012 - 02:58

Δεν ειμαι ο developer ουτε τον ξερω ουτε την ομαδα του ουτε wtf κανει και που μενει. Rss το εχω το forum στο κινητο και διαβασα το αρθρο. Οσοι βλεπετε το forum απο το κινητο ξερετε οτι δεν παει στην τελευταια σελιδα. Καθισα λοιπον και διαβασα 14 σελιδες κραξιμο μεχρι να φτασω στην τελευταια. Εεεε τα πηρα στο κρανιο μεχρι το τελος με το κεφαλι μερικων και μιλησα.

Και ο τυπακος που ειπε πριν οτι ειμαι ο developer απο αλλο account....να μη σου πω τιποτα τωρα ανεγκεφαλε. Αντε πανε τραβα δες καμια τουρκικη σειρα και ασε το iphone για αλλους. Αυτο ακριβως που ελεγα πριν...καχυποψια στο 100%.
Αν θες να ζησεις εσυ ετσι τι ζωη σου καλα να παθεις. Οχι 0.50€ ....100€ να χασεις.
Και μη πιανεις την Μακεδονια στο στομα σου. Κατι σαν και σενα πουλησανε το ονομα. Παιδεια 0.

Τελευταία επεξεργασία από: Sandbird, 08/09/2012 - 03:05

#236   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2012 - 03:06

Δεν ειμαι ο developer ουτε τον ξερω ουτε την ομαδα του ουτε wtf κανει και που μενει. Rss το εχω το forum στο κινητο και διαβασα το αρθρο. Οσοι βλεπετε το forum απο το κινητο ξερετε οτι δεν παει στην τελευταια σελιδα. Καθισα λοιπον και διαβασα 14 σελιδες κραξιμο μεχρι να φτασω στην τελευταια. Εεεε τα πηρα στο κρανιο μεχρι το τελος με το κεφαλι μερικων και μιλησα.

Και ο noobas που ειπε πριν οτι ειμαι ο developer απο αλλο account....να μη σου πω τιποτα τωρα ανεγκεφαλε. Αντε πανε τραβα δες καμια τουρκικη σειρα και ασε το iphone για αλλους. Αυτο ακριβως που ελεγα πριν...καχυποψια στο 100%.
Αν θες να ζησεις εσυ ετσι τι ζωη σου καλα να παθεις. Οχι 0.50€ ....100€ να χασεις.
Και μη πιανεις την Μακεδονια στο στομα σου. Κατι σαν και σενα πουλησανε το ονομα. Παιδεια 0.

Το συνεχίζεις στο ίδιο ύφος ε; Πώς ξέρεις αν ο άλλος έχει παιδεία ή όχι ή αν βλέπει τούρκικες σειρές ή κάθεται στον καναπέ ; απορώ.. Οποισδήποτε κι αν διάβαζε τα επιθετικά σου σχόλια και τις προσβολές θα νευρίαζε. Πες την άποψή σου (άσχετα αν συμφωνούμε ή όχι) χωρίς να προσβάλεις τους άλλους και να μιλάς για το αν έχει παιδεία ή όχι.

Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 08/09/2012 - 03:06

#237   Sandbird

Sandbird

iPH newbie

• 69 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2012 - 03:18

Αφου το συνεχιζει ο αλλος και με τρελαινει. Αφηστε τον και αξια του δινεται κτλ κτλ.
Ειναι σιγουρος κιολας πως εγω ειμαι ο developer αλλο account. Ακουυυυυυ τι λεειιιι!!! Ο 'ζουνε αναμεσα μας'.

Τεσπα τελικο αποτελεσμα:

-Ναι να παρετε τα χρηματα σας πισω
-Ναι να φυγει το app απο το appstore
-Αλλα οχι και να λει οτι βγει απο το κεφαλι του ο καθενας και να αναγκαζει τους αλλους να διαβαζουν τις θεωριες του 10 σελιδες και να περιμενει κιολας να συμφωνησουν και μαζι του. Και οποιος δε συμφωνει : ο developer ειναι! Φιλος του ειναι!

Τελευταία επεξεργασία από: Sandbird, 08/09/2012 - 03:26

#238   zozos

zozos

iPH User

• 173 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/09/2012 - 08:30

Νομίζω υπάρχει αποπροσανατολισμός. Το θέμα δεν είναι:
1)Αν μια εφαρμογή όταν βγαίνει πρέπει να είναι bug-free (που εδώ δεν μιλάμε για bug αλλά για εφαρμογή που δεν δουλεύει καθόλου).
2)Αν ο developer έχει ευθύνη όταν "κρεμάει" ο server (που δεν κρεμάει στιγμιαία αλλά έχει δουλέψει ελάχιστα)
3)Αν ο developer έχει δουλέψει ώρες ή μέρες για την εφαρμογή.
4)Αν όποιος διαφωνεί, βλέπει τούρκικα (!!!). και έχει παιδεία 0...

Το θέμα είναι:
Γιατί ενώ έχει διαπιστώσει πως η εφαρμογή του δεν υποστηρίζει την Ελλάδα, δεν την έχει αποσύρει (όπως την πρώτη φορά) απ' το ελληνικό Appstore. 4 μέρες τώρα γνωρίζει πως πουλάει στον κόσμο μια εφαρμογή που δεν δουλεύει. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να την αποσύρει και να την ξανανεβάσει όταν αυτή γίνει λειτουργική. Γιατί δεν το κάνει; Eπειδή προφανώς βγάζει χρήματα κλέβοντας.

Υ.Γ
14 σελίδες κράξιμο; Όχι 14, αλλά 114 θα γραφτούν μήπως συνετιστεί ο κλέφτης, προτού αρχίσουμε τις ονομαστικές καταγγελίες.

Σύσταση στο forum. Να απαγορευτεί η προώθηση οποιασδήποτε εφαρμογής από το συγκεκριμένο developer στο μέλλον.

#239   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2012 - 13:08

Παρακαλώ ηρεμήστε και ακούστε.
Η εφαρμογή δουλεύει περιστασιακά και όχι αξιόπιστα. Σε μερικούς στέλνει sms σε άλλους όχι.
Ενημερώνω όσους έχουν πρόβλημα, ότι η εφαρμογή θα αλλάξει servers και θα λειτουργεί και πάλι ξανά χωρίς κανένα πρόβλημα.
Έχει σταλθεί το update, απλά λίγο υπομονή για έγκρισή του από την apple.
Και παρακαλώ μείνετε στο θέμα του topic.

#240   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2012 - 15:08

Η εφαρμογή θα αποσυρθεί προσωρινά λόγω τεχνικών προβλημάτων και αστάθειας στους servers.
Θα ξαναεπανέλθει διορθωμένη μετά την κυκλοφορία του update που έχουμε στείλει για έγκριση.
Ευχαριστούμε.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0