Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

SMS Free - Στείλτε SMS χωρίς χρέωση σε όλο τον κόσμο!

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
757 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   Adelo

Adelo

iPH newbie

• 90 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 07/09/2012 - 15:45

Το αγορασα χτες μπας και αλλα κλαιν μαιν:-/ Δεν δουλεύει, έχω στείλει 10 sms, λέει ότι τα έστειλε αλλα κανεις δεν τα παίρνει οπότε επαναλαμβανω ΚΛΑΙΝ:-/

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   zozos

zozos

iPH User

• 173 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/09/2012 - 15:46

Άκου άπεχτε. Όταν αγοράζω μια εφαρμογή απαιτώ να κάνει ό,τι υπόσχεται. Εδώ δεν μιλάμε για bugs, αλλά για μια εφαρμογή που δεν κάνει απολύτως τίποτα. Γιατί να περιμένω να βγάλει update για να κάνει τα αυτονόητα. Για να έχω άποψη θα πρέπει να βγάλω πρώτα εφαρμογή; Είναι άποψη αυτή; Ότι αγόρασα την εφαρμογή δεν αρκεί; Δηλαδή οι προγραμματιστές απευθύνονται αποκλειστικά σε προγραμματιστές; Ότι δεν σε αγγίζει το θέμα με τη Μακεδονία είναι δικό σου ζήτημα. Όσον αφορά το σκάσε ή δράσε... αυτός είναι ο προβληματισμός μου. Πώς μπορώ να δράσω ενάντια στους απατεώνες...

#213   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 07/09/2012 - 15:47

Τρελλο κραξιμο παντως. Ολοι οι ´απεχτοί εδω μαζευτηκαν. Αλλοι για Μακεδονια, αλλοι για οτι ναναι.
Βγαλτε πρωτα καμια εφαρμογη και μετα να εχετε αποψη. Αραχτοι στις καρεκλες βλεποντας τουρκικες σειρες και το παιζετε αρχοντες.
Ολες οι εφαρμογες ειχαν/εχουν/ θα εχουν bugs. Γι'αυτο βγαινουν τα updates. Περιμενετε λιγο. Τον πηρατε απο τον λαιμο τον ανθρωπο.
Και τι @@ιες ειναι αυτα για την μακεδονια. Απο τον καναπε κανω και γω κριτικη. Δράσε ή σκ....ε

Πρέπει δηλαδή να έχουμε βγάλει κι εμείς μια εφαρμογή για να έχουμε άποψη ε; Ναι έχεις δίκιο έτσι πάει.. Και για ένα βιβλίο για να το κρίνουμε θα πρέπει να έχουμε γίνει και εμείς συγγραφείς για να μπορούμε να κρίνουμε...

Τι άλλο θα ακούσουμε πια.. :wacko: :wacko: :mellow:

Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 07/09/2012 - 15:48

#214   Sandbird

Sandbird

iPH newbie

• 69 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 07/09/2012 - 16:58

Σχετικοι βλεπω με το θεμα. ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ δεν θα επαιρνε εγκριση απο την Apple για να βγει στο appstore.
Και γω οταν πηρα το worms και δεν επαιζε τι εκανα, αρχισα τις κραυγες και τα refunds? περιμενε βρε ανθρωπε.

Οσο για το σχολιο περι 'του αυτονοητου'. ΑΛΛΟ το debug relase και αλλο το deploy release. Σε απειρες εφαρμογες εχει γινει τετοιο πραγμα. Το app να μην συμπεριφερεται το ιδιο οταν γινεται deployed. Ο προγραμματιστης δεν μπορει να το ξερει αυτο.
Alexx οπως και το βιβλιο που λες, δεν εγινε σε μια μερα. Η 'αρπαχτη' τον εχει παρει βδομαδες η μηνες να κανει το app αυτο. Αρπαχτη ειναι αυτο;
...μονο στην Ελλαδα.
Υπομονη 0
Καχυποψια 100
Παιδεια 0

#215   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 07/09/2012 - 17:01

Εγώ δεν ξέρω αν δουλεύει δεν τη δοκίμασα.Περίπου τα ίδια με σένα έλεγα σελίδες πίσω αλλά διαφωνώ στο ότι δεν μπορεί να κρίνει ο καθένας. Σαφώς και μπορεί. Δεν είναι όλοι οι χρήστες developers.

Έχω μια σοβαρή ένσταση για την εφαρμογή και τη διατύπωσα πριν.Αν δεν διασαφηνιστεί τη θεωρώ junk γιατί μπορεί ο οποιοσδήποτε που έχει πρόσβαση στο server να διαβάσει το περιεχόμενο των μηνυμάτων.
Τι είδους κωδικοποίηση χρησιμοποιείται; Τα μηνύματα σε τι μορφή αποθηκεύονται στον server?

Αναρτημένη εικόνα

#216   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα

Δημοσίευση 07/09/2012 - 17:02

Σχετικοι βλεπω με το θεμα. ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ δεν θα επαιρνε εγκριση απο την Apple για να βγει στο appstore.
Και γω οταν πηρα το worms και δεν επαιζε τι εκανα, αρχισα τις κραυγες και τα refunds? περιμενε βρε ανθρωπε.

Οσο για το σχολιο περι 'του αυτονοητου'. ΑΛΛΟ το debug relase και αλλο το deploy release. Σε απειρες εφαρμογες εχει γινει τετοιο πραγμα. Το app να μην συμπεριφερεται το ιδιο οταν γινεται deployed. Ο προγραμματιστης δεν μπορει να το ξερει αυτο.
Alexx οπως και το βιβλιο που λες, δεν εγινε σε μια μερα. Η 'αρπαχτη' τον εχει παρει βδομαδες η μηνες να κανει το app αυτο. Αρπαχτη ειναι αυτο;
...μονο στην Ελλαδα.
Υπομονη 0
Καχυποψια 100
Παιδεια 0

Απλά δεν συμφωνώ καθόλου. Αρπαχτές έχουν γίνει και έχω πολλά παραδείγματα αλλά δεν θέλω να βγω οφφτοπικ εδώ. Αν θες πάντως ρίξε μια ματιά εδώ http://www.iphonehel...ηνες-developer/

#217   konion2010

konion2010

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα

Δημοσίευση 07/09/2012 - 17:06

...μονο στην Ελλαδα.
Υπομονη 0
Καχυποψια 100
Παιδεια 0

Σε αυτο εχεις δικιο οτι γινετε.Αλλα το θεμα ειναι γιατι αφου υπαρχουν πολλα προβληματα δεν αποσυρει την εφαρμογη για να την διορθωσει?Οσοι δουλεια και να εχει ριξει,αμα δεν δουλευει δεν σημαινει οτι πρεπει να την αφησει μηπως και την κατεβασει κανεις που δεν ξερει,γιατι αυτο ειναι ο ορισμος της αρπαχτης.

#218   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα

Δημοσίευση 07/09/2012 - 17:07

Δεν ήθελα να προσβάλω τα δεκάδες μέλη απλά είπα ότι δεν τη δοκίμασα...Δε νομίζω ότι είναι τόσο κακό...
Δεν θα την αγόραζα ούτως ή άλλως για το λόγο που ανέφερα.

Αναρτημένη εικόνα

#219   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα

Δημοσίευση 07/09/2012 - 17:09

Μάθαμε και ένα καινούριο πάντως σήμερα.. Για να κρίνεις ένα προϊόν , μία δουλειά developer ή κάτι τέτοιο πρέπει και εσύ ο ίδιος να είσαι developer ή κι εσύ ο ίδιος να είσαι δημιουργός ενός προϊόντος. Σαν απλός χρήστης δεν μπορείς να κρίνεις.
Επίσης όσοι υποστηρίζουμε το αντίθετο δεν έχουμε παιδεία

Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 07/09/2012 - 17:10

#220   zozos

zozos

iPH User

• 173 μηνύματα

Δημοσίευση 07/09/2012 - 17:32

Υπομονη 0: Αγοράζω κάτι για να το χρησιμοποιήσω Άμεσα. Δεν κάνω preorder για να το πάρω όταν βγει ένα σταθερό update. Η εφαρμογή δεν δουλεύει όχι μόνο σε μένα αλλά σε κανέναν. Δεν είναι κάποιο απλό bug επομένως.

Καχυποψια 100: Δεν υπάρχει καμιά καχυποψία. Ο developer θα μπορούσε να αποσύρει την εφαρμογή τη στιγμή που διαπίστωσε ότι δεν δούλευε καλά. Η επιλογή 'remove binary' μπορεί να γίνει σε λιγότερο από 1min. Δεν το κάνει, αν και έχουν περάσει μέρες...

Παιδεια 0: Όσον αφορά το developer πιστεύω πολύ απλά ότι κλέβει σκοπίμως. Όσον αφορά όσους προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα... συμφωνώ με τη βαθμολόγηση της παιδείας τους,

Αρπαχτη ειναι αυτο; ...μονο στην Ελλαδα: Aρπαχτή είναι αυτό σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. Η εφαρμογή αυτή είναι διεθνώς "απάτη", όχι μόνο ελληνική. Δεν θα είχα ασχοληθεί καθόλου με αυτήν αν
1)Δεν την αγοράζα, δηλαδή αν δεν είχα ζημιά από αυτή
2)Αν δεν με προκαλούσε το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε το forum για να προωθηθεί (ασχέτως αν στη συνέχεια δυσφημίστηκε) η "δουλειά" αυτού του προγραμματιστή

#221   IakwvouChris

IakwvouChris

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 07/09/2012 - 20:20

Δεν είναι αυτό ποινικό αδίκημα; Δηλαδή ενώ γνωρίζω τα στοιχεία κάποιου που με κλέβει με πρόθεση δεν μπορώ να κάνω τίποτα, και τον αφήνω να συνεχίζει το "έργο" του; Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω....

Αδίκημα στοιχειοθετείται, από τη στιγμή που ο developer είναι νομικό πρόσωπο. Στην αγοραπωλησία μεσολαβεί όμως η Αpple, με διακριτά ποσοστά συμμετοχής στην πώληση του προιόντος. Θεωρητικά θα μπορούσε να στραφεί κάποιος ενάντια και στις 2 πλευρές ή μόνο στη 1. Επαγγελματικά έχω ασχοληθεί με αντίστοιχες περιπτώσεις. Πάντως δεν αξίζει τον κόπο νομίζω. Απλώς σου επιβεβαιώνω ότι υπάρχει νομοθεσία που πορεί να εφαρμοστεί. Έχω παραστεί σε δίκες με ασήμαντα κίνητρα. Η δικομανία δυστυχώς είναι μια ελληνική αρρώστια. Καλό είναι να μην συνεχίζουμε...

Τελευταία επεξεργασία από: IakwvouChris, 07/09/2012 - 20:22

#222   zozos

zozos

iPH User

• 173 μηνύματα

Δημοσίευση 07/09/2012 - 21:01

Ενδιαφέρον. Κουβέντα να γίνεται... Ας μου γίνει μάθημα να προσέχω περισσότερο στις αγορές μου....

#223   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 07/09/2012 - 21:23

Τρελλο κραξιμο παντως. Ολοι οι ´απεχτοί εδω μαζευτηκαν. Αλλοι για Μακεδονια, αλλοι για οτι ναναι.
Βγαλτε πρωτα καμια εφαρμογη και μετα να εχετε αποψη. Αραχτοι στις καρεκλες βλεποντας τουρκικες σειρες και το παιζετε αρχοντες.
Ολες οι εφαρμογες ειχαν/εχουν/ θα εχουν bugs. Γι'αυτο βγαινουν τα updates. Περιμενετε λιγο. Τον πηρατε απο τον λαιμο τον ανθρωπο.
Και τι @@ιες ειναι αυτα για την μακεδονια. Απο τον καναπε κανω και γω κριτικη. Δράσε ή σκ....ε

Εσυ για πες μας τι παιζεις ?
Και που ξερεις εμεις αν ειμαστε στον καναπε ?
Η μηπως κρινεις απο το υψος σου ?
Και οταν λεω υψος δεν εννοω το αναστημα....

p.s εισαι και ενεργο μελος βλεπω.... 26 μηνυματα σε 3+ χρονια βρε θηριο ??? Προσεχε πας για spam.... LOL

Τελευταία επεξεργασία από: gore, 07/09/2012 - 21:26

#224   Sandbird

Sandbird

iPH newbie

• 69 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 07/09/2012 - 23:18

Wow απειλη για ban. Πως το περιμενα. Τεσπα αν ειναι να το φαω ας το φαω. 26 ποστ εχω μονο ε;
Το app μπορει να μην το εβγαλε γιατι το προβλημα δεν αφορα το app αλλα τον server που διαχειριζεται τα sms. (δηλαδη 3ους)
Για σενα μπορει μη δουλευει αλλα να δουλευει για αλλες χωρες. Αλλα ξεχασα, τι λεω....τον ευατουλη μας πρωτα και μετα οι αλλοι.
Τεσπα ακρη δεν θα βγαλουμε εδω. Απλα καντε υπομονη 1-2 μερες πρωτα πριν φωναζετε. Οχι τιποτα....καποια μερα θα κανετε και σεις κανα σφαλμα και θα σας παρουν και το δικο σας το κεφαλι τα φιλαρακια σας.
Συγνωμη αν τσατιστηκα με καποιες απαντησεις εδω μεσα αλλα ρε παιδια, ηρεμια...με το δαχτυλο παντα να δειχνει καπου δεν γινεται ποτε τιποτα. Μπειτε πρωτα στα παπουτσια του αλλου και μετα μιληστε.
Αν σε μια βδομαδα η apple βγαλει το app επειδη ο developer ειναι κλεφτης τοτε ναι αρπαξτε τον και απο τα σωβρακα. Αλλα λιγο υπομονη δεν βλαπτει.

Τελευταία επεξεργασία από: Sandbird, 07/09/2012 - 23:19

#225   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα

Δημοσίευση 07/09/2012 - 23:21

Επειδή απ ότι καταλαβαίνω είσαι φίλος με τον developer ή είσαι κι εσύ developer της εφαρμογής.

Τα μηνύματα σε τι μορφή αποθηκεύονται στο server που τα διαχειρίζεται;
Αν δε δούλευε Ελλάδα έπρεπε να το βγάλει για να μην αγοράζει κάποιος κάτι που δε δουλεύει.Τόσο απλά.

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1