Η Apple ανακοινώνει επίσημα το event παρουσίασης του επόμενου iPhone για τις 12 Σεπτεμβρίου
Δημοσίευση 08/09/2012 - 13:23
Ad
Δημοσίευση 08/09/2012 - 13:24
Προφανως αλλαξαν τα πραγματα απο το 2010...Οποτε μην εισαι απολυτος γιατι ο φιλος πιο πανω μας εδειξε αποδεικτικα...Ειναι απλα τα πράγματα και σταματάω εδω.τελος ιουνιου του 2010 δεν υπηρχε ξεκλειδωτο iPhone.
Δημοσίευση 08/09/2012 - 13:24
για το 2011 μιλαμε iphone 4s.... και θα σε παρακαλουσα να μην παραπληροφορεις τον κοσμο, παρακολουθω τα ποστ σου και λες ασυναρτησιες.... και αποδειξη ειναι η φωτο που ανερτησε ο φιλος πιο πανω με την παραγγελεια του iphone 4s factory unlocked..! σε παρακαλω, να προσεχεις!Με καμία παναγία δεν πήρε κανένας factory unlocked διότι ειμουνα επαγγελματικο ταξίδι τον ιουνιο του 2010 στην Νεα Υόρκη και τα applestores πούλαγαν μόνο μεσω at@t συμβολαιο απλος είχες την επιλογή να μην κάνεις συμβολαιο επι τοπου και σου έδιναν micro sim τις at@t που μέσω του itunes πηγαίνοντας σπίτι έφτιαχνες το συμβολαιό σου.ετσι αγόρασα οπως και ολοι οι ελληνες που είμασταν εκει.ξεκλείδωμα επίσημα βγήκε το 2011 απο την Apple.
Δεν χρειάζετε να λέμε ότι νανε για τις εντυπώσεις.
Πάρτε ένα τηλέφωνο και ρωτήστε ποτε βγήκε για iPhone 4
Δημοσίευση 08/09/2012 - 13:25
Ok παω passo.Από τη κυκλοφορία του iphone 4s γίνεται αμέσως η διάθεση και του factory unlocked φίλε μου.
Το ειχα ρωτήσει εαν υπάρχει στο iphone 4 official unlock και μου ειχαν πει οχι.Δεν ξερω εαν άλλαξε πολιτικη στο 4S αλλα κολάω στον pontiara που πήρε ο αδελφός του iPhone 4 απο τη πρωτη μερα ξεκλειδωτο. Μηπως ηταν μετα απο 6 μήνες;
Δημοσίευση 08/09/2012 - 13:25
Kαι στο κατάστημα ισχύει ο φόρος. Ο αδελφός μου το έφερε αυτός, δεν το στείλανε. Αλλά αν δηλωθεί ως δώρο δεν νομίζω να υπάρχει θέμα (με κάθε επιφύλαξη).Εδω ο φιλος πιο πανω εβαλε φωτο απο unlock σχεδον μολις κυκλοφορησε το τηλεφωνο και εσυ επιμενεις να λες οτι λενε καποιοι γεγονοτα που ισχυουν μονο για εντυπωσεις?
Και απο το καταστημα να το αγορασεις παλι πληρωνεις αυτον τον φορο ε??Οποτε βγαινει πολυ παραπανω απο οτι το περιμενα..Συν του οτι εχεις και το αγχος με το τελωνειο...
Επίσης από πέρσυ έχει αλλάξει αρκετά και η ισοτιμία (δολάρια - ευρώ) και έτσι έχει ανέβει η τιμή αν τα υπολογίσεις τώρα.
Δημοσίευση 08/09/2012 - 13:27
για το 2011 μιλαμε iphone 4s.... και θα σε παρακαλουσα να μην παραπληροφορεις τον κοσμο, παρακολουθω τα ποστ σου και λες ασυναρτησιες.... και αποδειξη ειναι η φωτο που ανερτησε ο φιλος πιο πανω με την παραγγελεια του iphone 4s factory unlocked..! σε παρακαλω, να προσεχεις!
Pontiaras στο ξανα λεω και θεωρω οτι ειμαι σίγουρος 100% .δεν υπηρχε factory unlock το έδωσαν μετά απο πολυ καιρό οχι απο την πρωτη μέρα κυκλοφοριας.
Δημοσίευση 08/09/2012 - 13:28
Ωραιος!Με διαφωτισες πληρως!!Αν δω οτι με συμφερει θα το παρω απο Αμερικη....Γιατι η πολιτεια που θα μου το στειλουν ειναι Miami!Οποτε λογικα ο φορος θα ειναι πιο μεγαλος αφου προκειται για πανακριβη πολιτεια...Μην ρισκαρουμε το τελωνειο για ψιχουλα...Kαι στο κατάστημα ισχύει ο φόρος. Ο αδελφός μου το έφερε αυτός, δεν το στείλανε. Αλλά αν δηλωθεί ως δώρο δεν νομίζω να υπάρχει θέμα (με κάθε επιφύλαξη).
Επίσης από πέρσυ έχει αλλάξει αρκετά και η ισοτιμία (δολάρια - ευρώ) και έτσι έχει ανέβει η τιμή αν τα υπολογίσεις τώρα.
Δημοσίευση 08/09/2012 - 13:29
και παλι αδερφε βλεπεις τα 706 δολαρια αντιστοιχουνε σε 570 ευρω πανω κατω οποτε παλι πιο φτηνα... αλλα αντε μπλεξε με τελωνεια με εγγυησης και τετοια... αλλα καλι μαγκια ο αδερφος σου... μια χαρα!Ορίστε η photo από την παραγγελία του αδελφού μου ενός 4S από αμερική το Νοέμβριο 2011
Δημοσίευση 08/09/2012 - 13:29
Το 2010 ομως...........Μην λεμε τα ιδια και τα ιδια!Κανενας δεν ειπε οτι δν ισχυει αυτο που ειπες!Απλα απο τοτε εχουν αλλαξει καποια πραγματα και εσυ δεν λες να πεις οτι για το 2011 και 2012 θα εχετε δικαιο για να το λετε!Pontiaras στο ξανα λεω και θεωρω οτι ειμαι σίγουρος 100% .δεν υπηρχε factory unlock το έδωσαν μετά απο πολυ καιρό οχι απο την πρωτη μέρα κυκλοφοριας.
Δημοσίευση 08/09/2012 - 13:31
και εγω σοθ ξαναλεω κανεις λαθος, πιστεψε με! ΔΕΜ εχω κανενα θεμα να σου λεω κατι που δεν υσχιει! factory unlocked apo thn prvth mera kykloforia toy 4s και μαλιστα ητανε και στο keynote της παρουσιασης του iphone 4s πως θα πωλειτε και ξεκλειδωτο..! anyway...! και ακνενας ΔΕΝ μιλησε για το 2010 ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΥΣΙ ΔΗΛΑΔΗ 2011 και iphone 4S...!Pontiaras στο ξανα λεω και θεωρω οτι ειμαι σίγουρος 100% .δεν υπηρχε factory unlock το έδωσαν μετά απο πολυ καιρό οχι απο την πρωτη μέρα κυκλοφοριας.
Τελευταία επεξεργασία από: pontiaras, 08/09/2012 - 13:33
Δημοσίευση 08/09/2012 - 13:31
Τα 57$ είναι στην Αστόρια πάντως. Επίσης και αυτή η τιμή μπορεί να έχει αλλάξει τώρα.Ωραιος!Με διαφωτισες πληρως!!Αν δω οτι με συμφερει θα το παρω απο Αμερικη....Γιατι η πολιτεια που θα μου το στειλουν ειναι Miami!Οποτε λογικα ο φορος θα ειναι πιο μεγαλος αφου προκειται για πανακριβη πολιτεια...Μην ρισκαρουμε το τελωνειο για ψιχουλα...
Ρώτησε πριν κάνεις την αγορά να είσαι σίγορος ότι σε συμφέρει.
Έχεις γνωστούς εκεί να σου το στείλουν?
Δημοσίευση 08/09/2012 - 13:33
Ειναι η κοπελα μου για σπουδες εκει...Το θεμα ειναι τι με συμφερει!Γιατι για 10 ευρω ας πουμε δεν ρισκαρω τελωνειο!Γιατι απο θεμα χρονου μεχρι να το αγορασει να το στειλει και να μου ερθει θα εχει κυκλοφορησει εδω το τηλεφωνο!!Τα 57$ είναι στην Αστόρια πάντως. Επίσης και αυτή η τιμή μπορεί να έχει αλλάξει τώρα.
Ρώτησε πριν κάνεις την αγορά να είσαι σίγορος ότι σε συμφέρει.
Έχεις γνωστούς εκεί να σου το στείλουν?
Δημοσίευση 08/09/2012 - 13:33
Μηπως άλλαξαν πολιτικη απο το iPhone 4S δηλαδη απο το 2011;και εγω σοθ ξαναλεω κανεις λαθος, πιστεψε με! ΔΕΜ εχω κανενα θεμα να σου λεω κατι που δεν υσχιει! factory unlocked apo thn prvth mera kykloforia toy 4s και μαλιστα ητανε και στο keynote της παρουσιασης του iphone 4s πως θα πωλειτε και ξεκλειδωτο..! anyway...!
Δημοσίευση 08/09/2012 - 13:34
Για το 4S η διάθεση Factory Unlocked συσκευών έγινε αμέσως. Τό ίδιο θα γίνει και με το νεο.
Γενικότερα σε Apple Stores πλέον έχεις τη επιλογή.
Δημοσίευση 08/09/2012 - 13:36
ακριβως φιλε!Μηπως άλλαξαν πολιτικη απο το iPhone 4S δηλαδη απο το 2011;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες