Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 4 ψήφοι

Νεο Lumia 920. Mολις κυκλοφορησε.

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
166 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   SteveWho

SteveWho

iPH User

• 136 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 10/10/2012 - 22:18

Δεν συμφώνω ότι λόγω μιας κακής εμπειρίας στο παρελθόν δεν δίνεις μία ευκαιρία σε ένα καινούργιο και εντελώς διαφορετικό λειτουργικό αλλά το καταλαβαίνω και το σέβομαι.
Αν είδες έστω και υποψία lag σε WP είχε πρόβλημα η συσκευή σου, ίσως το μόνο + σε σχέση με το iOS να είναι το smothness.

Δεν νομίζω να υπάρχει σοβαρός άνθρωπος να αμφισβητήσει ότι στο iPhone θα βρεί κανείς τα ποιοτικότερα υλικά κατασκευής και το καλύτερο desing για εμένα, αλλά υπάρχουν και άλλα κριτήρια για την αγορά ενός smartphone, πως κάθεται στο χέρι, το μέγεθος της οθόνης, το χρώμα, η καλύτερη κάμερα και για το lumia πιο συγκεκριμένα οι χάρτες της Nokia, τα Μs Office, η ασύρματη φόρτιση, το γεγονός ότι μπορείς να χειριστείς το τηλέφωνο με γάντια, τα 100-150€ λιγότερα που θα κάνει (μάλλον) απο το iPhone ή ακόμα οτί μπορεί να βαρέθηκε τα εικονίδια και τα widgets και προτιμά live tiles.

Οπως καταλαβαίνεις λοιπόν όπως εσύ έχεις το θέμα σου άλλοι έχουν τα δικά τους θέματα και βάση αυτών επιλέγουν.

Κοιταξε, ειναι το πιο βαρυ smartphone κ αν οχι το πιο βαρυ απο τα πιο βαρια. Αν ηθελα να κανω γυμναστικη θα επαιρνα βαρακια. Οποτε το πως καθεται στο χερι κ εαν εχει μεγαλυτερη οθονη τι να το κανω οταν θα θελω 2 χερια για να το χειριστω; Το office ειλικρινα δεν ειναι πλεονεκτημα, υπαρχουν πολλες εφαρμογες που μπορουν να καλυψουν αυτην την αναγκη. Οσον αφορα την ασυρματη φορτιση, δε νομιζω καποιος να κατσει να ξοδεψει τον διπλασιο χρονο απ'οτι με καλωδιο για να το φορτισει ασυρματα εκτος αν θελει να πουλησει μουρη! Δεν εχω τεσταρει αν το Iphone5 μπορεις να το χρησιμοποιησεις με γαντια, δε μπορω να σου πω κατι για αυτο αλλα το οτι η νοκια το παρουσιαζει σαν προσον, τι να πω; τιμη δεν ξερουμε δεν εχει κυκλοφορησει, επισημα δε μπορουμε να πουμε κατι.
Αναρτημένη εικόνα

Ούτε σοκ, ούτε εγκεφαλικό! Χαίρομαι να μιλάω με άτομα που δεν ειναι κολλημένα!
Οσο αφορά το πλαστικό νοκια, απο όσο ξέρω το s3 το ίδιο και χειρότερο δεν ειναι...; Νομίζω ναι.
Οσο αφορά το 5, το αλουμίνιο ειναι πιο ελαφρί υλικό αλλά η επεξεργασία που του έχουν κάνει (ανοδίωση) το καθιστούν ευαίσθητο!

κι εγω χαιρομαι. δεν ειπα οτι το s3 ειναι καλυτερο! οποτε συμφωνουμε σε αυτο. Πιστεψε με ακομα κ ετσι το αλουμινιο ειναι πιο ανθεκτικο απο το πλαστικο. αλλωστε λεφτα θα πληρωσεις για να το παρεις οποιο κ να παρεις βαλε αλλα 20 ευρω και παρε μια θηκη.

Τελευταία επεξεργασία από: SteveWho, 10/10/2012 - 22:26

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   paliotomaro

paliotomaro

iPH Addict

• 601 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 10/10/2012 - 22:34

Κοιταξε, ειναι το πιο βαρυ smartphone κ αν οχι το πιο βαρυ απο τα πιο βαρια. Αν ηθελα να κανω γυμναστικη θα επαιρνα βαρακια. Οποτε το πως καθεται στο χερι κ εαν εχει μεγαλυτερη οθονη τι να το κανω οταν θα θελω 2 χερια για να το χειριστω; Το office ειλικρινα δεν ειναι πλεονεκτημα, υπαρχουν πολλες εφαρμογες που μπορουν να καλυψουν αυτην την αναγκη. Οσον αφορα την ασυρματη φορτιση, δε νομιζω καποιος να κατσει να ξοδεψει τον διπλασιο χρονο απ'οτι με καλωδιο για να το φορτισει ασυρματα εκτος αν θελει να πουλησει μουρη! Δεν εχω τεσταρει αν το Iphone5 μπορεις να το χρησιμοποιησεις με γαντια, δε μπορω να σου πω κατι για αυτο αλλα το οτι η νοκια το παρουσιαζει σαν προσον, τι να πω; τιμη δεν ξερουμε δεν εχει κυκλοφορησει, επισημα δε μπορουμε να πουμε κατι.
Αναρτημένη εικόνα

κι εγω χαιρομαι. δεν ειπα οτι το s3 ειναι καλυτερο! οποτε συμφωνουμε σε αυτο. Πιστεψε με ακομα κ ετσι το αλουμινιο ειναι πιο ανθεκτικο απο το πλαστικο. αλλωστε λεφτα θα πληρωσεις για να το παρεις οποιο κ να παρεις βαλε αλλα 20 ευρω και παρε μια θηκη.

ελα ρε αδερφε με 185 γραμμαρια θα κανεις βαρακια?το κινητο που κρατας τωρα ποσο ζυγιζει?130-150?με τα εξτρα 30 γραμμαρια θα κανεις βαρακια?

#108   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2340 μηνύματα
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 10/10/2012 - 22:36

Δεν ξερω γιατι αλλα εμενα με χαλαει στα windows phone το κουμπι για αναζητηση...εχει η μανα μου ενα και μου λεει συνεχεια οτι το παταει κατά λαθος και τετοια...κατα τα αλλα οπτικα αρκετα ομορφο κινητο

#109   SteveWho

SteveWho

iPH User

• 136 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2012 - 22:48

ελα ρε αδερφε με 185 γραμμαρια θα κανεις βαρακια?το κινητο που κρατας τωρα ποσο ζυγιζει?130-150?με τα εξτρα 30 γραμμαρια θα κανεις βαρακια?

88γρ! και λεγεται ειρωνεια! τελος παντων ειναι καθαρα προσωπικη μου αποψη. εμενα δε μου λεει τπτ το Λουμια 920. και γενικα τα WindowsPhones.

#110   paliotomaro

paliotomaro

iPH Addict

• 601 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 10/10/2012 - 22:54

ποιο θεωρεις τοπ κινητο αυτη τη στιγμη στην αγορα?και ποιο ειναι το βαρος του?τα τοπ κινητα ειναι πανω απο 120 γραμμαρια..(αν θυμαμαι καλα).ε το νοκια ειναι το πιο..καρδαμωμενο :P.αλλα δε νομιζω να εχει τεραστια διαφορα με τα high end κινητα που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη..

#111   SteveWho

SteveWho

iPH User

• 136 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2012 - 22:58

ποιο θεωρεις τοπ κινητο αυτη τη στιγμη στην αγορα?και ποιο ειναι το βαρος του?τα τοπ κινητα ειναι πανω απο 120 γραμμαρια..(αν θυμαμαι καλα).ε το νοκια ειναι το πιο..καρδαμωμενο :P.αλλα δε νομιζω να εχει τεραστια διαφορα με τα high end κινητα που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη..

112γρ... iphone 5. εκτος αν δεν το θεωρεις τοπ λογω του βαρους του.

#112   taigetos

taigetos

iPH Contributor

• 1271 μηνύματα
  • Twitter:@niko_grigo
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 10/10/2012 - 23:00

Ναι είναι ίσως το πιό βαρύ τηλέφωνο στην αγορά ( +45 ολόκληρα γραμμάρια από το 4s) και γι αυτό είπα και πιό πάνω ότι θέλω να το δω απο κοντά, τώρα αν όντως εννοείς αυτο με τα βαράκια μάλλον πρέπει να τα αρχίσεις τα βαράκια πάρε και καμιά βιταμίνη να δυναμώσεις λίγο.
Εσύ μπορεί να χρειάζεσαι 2 χέρια κάποιος άλλος όχι ή στο κάτω της γραφής να μην τον ενοχλεί αυτό. Προσωπικά όπως δουλευω το 4s δουλεύω και το razr που θεωρείται πλατυ τηλέφωνο για 4,3 οθόνη που έχει.
Αν συγκρίνεις το ms office με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή μάλλον δεν τα έχεις δουλέψει παράλληλα σε smartphone για να δείς πόσο καλύτερα είναι στην χρήση.

Όσον αφορά την φόρτιση δεν το ανέφερα σαν κανένα τεχνολογικό επίτευγμα αλλά αφού υπάρχει είναι ένα + και ναι υπάρχει κόσμος που του αρέσεί να πουλάει μούρη(λες και θα πάει στην καφετέρια και θα βάλει το κινητό να φορτίζει ασύρματα) γι αυτό θα πάρει iPhone ή ακόμα και sg3 και όχι ένα ασήκωτο τούβλο (δικά σου λόγια).

Θα σου λύσω εγώ την απορία, όχι το 5 δεν μπορείς να το δουλέψεις με γάντια και βέβαια είναι προσόν, για εσέμα ίσως όχι αλλά για άλλους είναι είναι για όταν θα πάς χιονοδρομικό και θα θέλεις να απαντήσεις μια κλήση να βγάλεις μια φωτογραφία και θα πρέπει να λύνεις και να βγάζεις γάντια και αν αυτο σου φαίνεται λίγο ας πουμε για τις χώρες που για τις ώρες που είσαι έξω πρέπει να φοράς γάντια 5 μήνες το χρόνο πόσο χρήσιμο θα είναι αυτο...

Τιμη:
1) http://wmpoweruser.c...iced-and-dated/
2)http://www.cyberport...a-920-gelb.html
3) http://www.plaffo.co...-meta-novembre/

Για την κάμερα και τους χάρτες συμφωνείς γι αυτο και δεν τα ανέφερες μάλλον.

#113   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 10/10/2012 - 23:02

Το ψήνω τόσο πολύ που σκέφτομαι να ρωτήσω Cyberport....Ελλάδα θα αργήσει και θα κάνει και πάνω από 650.

Αναρτημένη εικόνα

#114   SteveWho

SteveWho

iPH User

• 136 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2012 - 23:07

Ναι είναι ίσως το πιό βαρύ τηλέφωνο στην αγορά ( +45 ολόκληρα γραμμάρια από το 4s) και γι αυτό είπα και πιό πάνω ότι θέλω να το δω απο κοντά, τώρα αν όντως εννοείς αυτο με τα βαράκια μάλλον πρέπει να τα αρχίσεις τα βαράκια πάρε και καμιά βιταμίνη να δυναμώσεις λίγο.
Εσύ μπορεί να χρειάζεσαι 2 χέρια κάποιος άλλος όχι ή στο κάτω της γραφής να μην τον ενοχλεί αυτό. Προσωπικά όπως δουλευω το 4s δουλεύω και το razr που θεωρείται πλατυ τηλέφωνο για 4,3 οθόνη που έχει.
Αν συγκρίνεις το ms office με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή μάλλον δεν τα έχεις δουλέψει παράλληλα σε smartphone για να δείς πόσο καλύτερα είναι στην χρήση.

Όσον αφορά την φόρτιση δεν το ανέφερα σαν κανένα τεχνολογικό επίτευγμα αλλά αφού υπάρχει είναι ένα + και ναι υπάρχει κόσμος που του αρέσεί να πουλάει μούρη(λες και θα πάει στην καφετέρια και θα βάλει το κινητό να φορτίζει ασύρματα) γι αυτό θα πάρει iPhone ή ακόμα και sg3 και όχι ένα ασήκωτο τούβλο (δικά σου λόγια).

Θα σου λύσω εγώ την απορία, όχι το 5 δεν μπορείς να το δουλέψεις με γάντια και βέβαια είναι προσόν, για εσέμα ίσως όχι αλλά για άλλους είναι είναι για όταν θα πάς χιονοδρομικό και θα θέλεις να απαντήσεις μια κλήση να βγάλεις μια φωτογραφία και θα πρέπει να λύνεις και να βγάζεις γάντια και αν αυτο σου φαίνεται λίγο ας πουμε για τις χώρες που για τις ώρες που είσαι έξω πρέπει να φοράς γάντια 5 μήνες το χρόνο πόσο χρήσιμο θα είναι αυτο...

Τιμη:
1) http://wmpoweruser.c...iced-and-dated/
2)http://www.cyberport...a-920-gelb.html
3) http://www.plaffo.co...-meta-novembre/

Για την κάμερα και τους χάρτες συμφωνείς γι αυτο και δεν τα ανέφερες μάλλον.

οπως ειπα και πιο πανω, "...ειναι καθαρα προσωπικη μου αποψη. εμενα δε μου λεει τπτ το Λουμια 920. και γενικα τα WindowsPhones." δε θα κατσω να βαλω μυαλο σε κανεναν.

#115   taigetos

taigetos

iPH Contributor

• 1271 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2012 - 23:26

οπως ειπα και πιο πανω, "...ειναι καθαρα προσωπικη μου αποψη. εμενα δε μου λεει τπτ το Λουμια 920. και γενικα τα WindowsPhones." δε θα κατσω να βαλω μυαλο σε κανεναν.

Έτσι άσε εμάς τους άμυαλους να ψαχνόμαστε...

Έλα ρε Steve αν σου πώ οτί θα μάλλον προς iPhone 5 με βλέπω (σοβαρά) θα αισθανθείς καλύτερα;;; :)

#116   martini

martini

iPH Member

• 273 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:mart!ni

Δημοσίευση 10/10/2012 - 23:29

Εγώ πλέον είμαι στη φάση που θέλω τιμή και απόδοση. Κακά τα ψέματα αλλά επειδή οι καιροί όσο πάνε και δυσκολεύουν εγώ πλέον 700ε+ για το 5 δεν ξέρω αν θα τα δώσω ενώ 650ε για το νόκια που μου δίνει πολλά παραπάνω μπορώ να τα δώσω!
Τόσα χρόνια είμαι με iphone και είναι η πρώτη χρονιά που το σκέφτομαι και το συζητάω τόσο πολύ!

#117   taigetos

taigetos

iPH Contributor

• 1271 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2012 - 23:46

Το ψήνω τόσο πολύ που σκέφτομαι να ρωτήσω Cyberport....Ελλάδα θα αργήσει και θα κάνει και πάνω από 650.

Ίσως αν και Ιταλία θα έχει 600 που το φπα μας είναι κοντά και μιλάμε πάντα για 32gb άρα ακόμη μεγαλύτερη διαφορά.
Ασε που αν ακολουθήσει τιμολόγηση android σε 3-4 μήνες μπορεί να το πετύχεις και με 500.

Αλλά το θέμα είναι πως έχουμε επενδύσει στο app store και δεν είναι και εύκολο (για εμένα τουλάχιστον) να φύγουμε.

Θα δούμε, δεν θα χάσω και τον ύπνο μου έχω και άλλα προβλήματα.

#118   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2340 μηνύματα
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 10/10/2012 - 23:51

Αυτά τα λεφτά που έχουμε δώσει στο App Store είναι το μεγαλύτερο θεμα για να μείνω σε iPhone...

#119   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 10/10/2012 - 23:52

Ίσως αν και Ιταλία θα έχει 600 που το φπα μας είναι κοντά και μιλάμε πάντα για 32gb άρα ακόμη μεγαλύτερη διαφορά.
Ασε που αν ακολουθήσει τιμολόγηση android σε 3-4 μήνες μπορεί να το πετύχεις και με 500.

Αλλά το θέμα είναι πως έχουμε επενδύσει στο app store και δεν είναι και εύκολο (για εμένα τουλάχιστον) να φύγουμε.

Θα δούμε, δεν θα χάσω και τον ύπνο μου έχω και άλλα προβλήματα.

Κι εγώ μόνο τα λεφτά στο App Store σκέφτομαι,τίποτα άλλο..

Αναρτημένη εικόνα

#120   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21572 μηνύματα
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 10/10/2012 - 23:56

Προβλέπω αγελλίες "πωλείται AppleID αξίας 500€ μόνο 200".... :P

Το κακό είναι μόνο για όσους από εμάς το χρησιμοποιούμε και στο Mac AppStore