Κοιταξε, ειναι το πιο βαρυ smartphone κ αν οχι το πιο βαρυ απο τα πιο βαρια. Αν ηθελα να κανω γυμναστικη θα επαιρνα βαρακια. Οποτε το πως καθεται στο χερι κ εαν εχει μεγαλυτερη οθονη τι να το κανω οταν θα θελω 2 χερια για να το χειριστω; Το office ειλικρινα δεν ειναι πλεονεκτημα, υπαρχουν πολλες εφαρμογες που μπορουν να καλυψουν αυτην την αναγκη. Οσον αφορα την ασυρματη φορτιση, δε νομιζω καποιος να κατσει να ξοδεψει τον διπλασιο χρονο απ'οτι με καλωδιο για να το φορτισει ασυρματα εκτος αν θελει να πουλησει μουρη! Δεν εχω τεσταρει αν το Iphone5 μπορεις να το χρησιμοποιησεις με γαντια, δε μπορω να σου πω κατι για αυτο αλλα το οτι η νοκια το παρουσιαζει σαν προσον, τι να πω; τιμη δεν ξερουμε δεν εχει κυκλοφορησει, επισημα δε μπορουμε να πουμε κατι.Δεν συμφώνω ότι λόγω μιας κακής εμπειρίας στο παρελθόν δεν δίνεις μία ευκαιρία σε ένα καινούργιο και εντελώς διαφορετικό λειτουργικό αλλά το καταλαβαίνω και το σέβομαι.
Αν είδες έστω και υποψία lag σε WP είχε πρόβλημα η συσκευή σου, ίσως το μόνο + σε σχέση με το iOS να είναι το smothness.
Δεν νομίζω να υπάρχει σοβαρός άνθρωπος να αμφισβητήσει ότι στο iPhone θα βρεί κανείς τα ποιοτικότερα υλικά κατασκευής και το καλύτερο desing για εμένα, αλλά υπάρχουν και άλλα κριτήρια για την αγορά ενός smartphone, πως κάθεται στο χέρι, το μέγεθος της οθόνης, το χρώμα, η καλύτερη κάμερα και για το lumia πιο συγκεκριμένα οι χάρτες της Nokia, τα Μs Office, η ασύρματη φόρτιση, το γεγονός ότι μπορείς να χειριστείς το τηλέφωνο με γάντια, τα 100-150€ λιγότερα που θα κάνει (μάλλον) απο το iPhone ή ακόμα οτί μπορεί να βαρέθηκε τα εικονίδια και τα widgets και προτιμά live tiles.
Οπως καταλαβαίνεις λοιπόν όπως εσύ έχεις το θέμα σου άλλοι έχουν τα δικά τους θέματα και βάση αυτών επιλέγουν.

κι εγω χαιρομαι. δεν ειπα οτι το s3 ειναι καλυτερο! οποτε συμφωνουμε σε αυτο. Πιστεψε με ακομα κ ετσι το αλουμινιο ειναι πιο ανθεκτικο απο το πλαστικο. αλλωστε λεφτα θα πληρωσεις για να το παρεις οποιο κ να παρεις βαλε αλλα 20 ευρω και παρε μια θηκη.Ούτε σοκ, ούτε εγκεφαλικό! Χαίρομαι να μιλάω με άτομα που δεν ειναι κολλημένα!
Οσο αφορά το πλαστικό νοκια, απο όσο ξέρω το s3 το ίδιο και χειρότερο δεν ειναι...; Νομίζω ναι.
Οσο αφορά το 5, το αλουμίνιο ειναι πιο ελαφρί υλικό αλλά η επεξεργασία που του έχουν κάνει (ανοδίωση) το καθιστούν ευαίσθητο!
Τελευταία επεξεργασία από: SteveWho, 10/10/2012 - 22:26