Γιατί μεγαλύτερη οθόνη; Ή αλλιώς, «Η ιδεοληψία της ίντσας»
Δημοσίευση 09/09/2012 - 22:34
Ad
Δημοσίευση 09/09/2012 - 22:59
Δημοσίευση 09/09/2012 - 23:02
Οταν παίρνεις ένα κινητό πρέπει να ξέρεις τι ζητάς.
Δημοσίευση 09/09/2012 - 23:02
Εκτός από υπερβολή είναι και απόλαυση για κάποιους.. Όπως είπες ο καθένας έχει τις ανάγκες του και αυτό είναι σεβαστό!!Σεβαστες όλες οι απόψεις και οι ανάγκες του καθενός προσωπικά! Προσωπικά πιστεύω ότι η ιδανικοτερη οθονη για ένα κινητο, επαναλαμβάνω ΚΙΝΗΤΟ που να καλύπτει λίγο πολυ όλες τις ανάγκες πλοήγησης, Ίντερνετ,παιχνιδιών,βίντεο κλπ κλπ είναι μια οθονη 4'. Μεγαλώνοντας την οθονη παραπάνω δεν θα μιλάμε πλέον για ένα κινητο αλλα για ένα mini tablet! Επαναλαμβάνω ο καθένας έχει τις δικές του ανάγκες και είναι σεβαστές! Δεν μπορω όμως να θεωρώ το Galaxy 3 κινητο! 4,8 ιντζεσειναι υπερβολή για κινητο!
Δημοσίευση 09/09/2012 - 23:08
Ο απώτερος σκοπός της δημιουργίας του θέματος, αυτός ήταν. Η θυματοποίηση. Είχα βαρεθεί να ακούω την καραμέλα «οι 3.5'' είναι λίγες πλέον». Όλοι το λένε, κανείς δε καταλαβαίνει τι εννοεί. Τι πλέον;;;Πολύ απλά η Apple επενδύει αλλού και καλά κάνει. Τα specs δεν κάνουν το κινητό αλλά η ευχρηστία του. Τι να το κάνω να έχει 16 πυρήνες το κινητό; Κινητό είναι παιδιά έχουμε ξεφύγει και έχουμε γίνει θύματα του μάρκετινγκ.
Οταν παίρνεις ένα κινητό πρέπει να ξέρεις τι ζητάς.
Δημοσίευση 09/09/2012 - 23:09
Δημοσίευση 09/09/2012 - 23:10
Με τη φράση "Θα πάρω το νέο iPhone όπως και να είναι"
Κι αυτό θύμα του μάρκετινγκ είναι και πολύ χειρότερο.
Γιατί ο άλλος που θέλει καλύτερα specs ξέρει εν μέρει τι ζητάει,αυτός που σκέπτεται όπως ο από πάνω απλά ακολουθεί μια τάση.
Δημοσίευση 09/09/2012 - 23:15
Ο απώτερος σκοπός της δημιουργίας του θέματος, αυτός ήταν. Η θυματοποίηση. Είχα βαρεθεί να ακούω την καραμέλα «οι 3.5'' είναι λίγες πλέον». Όλοι το λένε, κανείς δε καταλαβαίνει τι εννοεί. Τι πλέον;;;
δεν σκεφτονται ολοι σαν εσενα...για καποιους ειναι λιγες οι 3.5 πως να το κανουμε δηλαδη?
εσενα αυτες σε βολευουν οκ σεβαστο....ασε τους υπολοιπους να τη βρισκουν με παντοφλες.... ευτυχως οι επιλογες ειναι πολλες και καλυπτουν ολες τις αναγκες και τα γουστα
Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 09/09/2012 - 23:15
Δημοσίευση 09/09/2012 - 23:17
Καλά όσο γι' αυτό τι να λέμε...Καλά η θυματοποίηση γίνεται και με άλλο τρόπο φίλε μου.Να σου πω πως;
Με τη φράση "Θα πάρω το νέο iPhone όπως και να είναι"
Κι αυτό θύμα του μάρκετινγκ είναι και πολύ χειρότερο.
Γιατί ο άλλος που θέλει καλύτερα specs ξέρει εν μέρει τι ζητάει,αυτός που σκέπτεται όπως ο από πάνω απλά ακολουθεί μια τάση.
Δεν απαγόρευσα σε κανέναν να έχει διαφορετικές προτιμήσεις από εμένα. Το πλέον δεν καταλαβαίνω σε όλη αυτή την ιστορία.δεν σκεφτονται ολοι σαν εσενα...για καποιους ειναι λιγες οι 3.5 πως να το κανουμε δηλαδη?
εσενα αυτες σε βολευουν οκ σεβαστο....ασε τους υπολοιπους να τη βρισκουν με παντοφλες.... ευτυχως οι επιλογες ειναι πολλες και καλυπτουν ολες τις αναγκες και τα γουστα
Δημοσίευση 09/09/2012 - 23:22
Τελευταία επεξεργασία από: nidi, 09/09/2012 - 23:26
Δημοσίευση 09/09/2012 - 23:23
Δημοσίευση 09/09/2012 - 23:28
Δημοσίευση 09/09/2012 - 23:34
Δημοσίευση 09/09/2012 - 23:41
Εβαλες τριποντο μαμα...Καλησπέρα, εγω τελικά έχω καταλήξει διαβάζωντας πολλά ποστ, ότι δεν είναι θέμα μεγέθους αλλά θέμα σχεδιασμού... Δλδ εάν η μηλιά έφτιαχνε ένα σχέδιο απίστευτο και ΔΕΝ αύξανε την οθόνη ΔΕΝ θα ενδιέφερε κανέναν... Άρα κατ´ εμέ αυτοί που ζητούν μεγαλύτερη οθόνη στην ουσία ζητούν διαφορετικό σχεδιασμό... Αυτό είναι που λείπει απο το τηλέφωνο. Όλοι μετά θα έλεγαν... Ποιες 4"... παντόφλα... Χαχαχα
Οι ιδιοι που ζητανε 4+ ιντσες οθονη θελουν αλλαγη του "βαρετου" iOS. Κατ'ουσια θελουν αλλαγη στην εμφανιση με καποιο τροπο (μην αρχισετε τα flames, δε το θεωρω κακο. Απλα εγω θεωρω οτι οπως ειναι τωρα η συσκευη ως συνολο με καλυπτει και θα με καλυπτει 100% για πολλα χρονια).
Δημοσίευση 10/09/2012 - 00:04
καλα δεν υπηρχε περιπτωση να ειχα iphone στις 3,5 ιντσες και να το αλλαζα γιατι θα θεωρουσα οτι εχω μικρη οθονη!θα το ειχα μεχρι να ψοφαγε..Ο απώτερος σκοπός της δημιουργίας του θέματος, αυτός ήταν. Η θυματοποίηση. Είχα βαρεθεί να ακούω την καραμέλα «οι 3.5'' είναι λίγες πλέον». Όλοι το λένε, κανείς δε καταλαβαίνει τι εννοεί. Τι πλέον;;;
Αλλα σιγουρα το επομενο κινητο μου θα ηταν μεγαλυτερο..οποιο και εαν ηταν αυτο
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες