οι pouch θήκες ειναι πολυ δημοφιλεις οποτε λογικα δεν εισαι μονοςΜερικές φορές αναρωτιέμαι αν είμαι ο μόνος που δε συμπαθεί τις θήκες που όταν χειρίζεσαι το τηλέφωνο είναι επάνω.Δηλαδή που κουμπώνουν είτε στην πλάτη του είτε κάποιο bumper.
Μόνο σε μένα αρέσουν οι pouch θήκες?
Εγώ πήρα πάντως την ultraslim της sena
Θήκη για iPhone 5/5S & SE
Δημοσίευση 23/10/2012 - 16:44
Ad
Δημοσίευση 23/10/2012 - 16:47
Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν είμαι ο μόνος που δε συμπαθεί τις θήκες που όταν χειρίζεσαι το τηλέφωνο είναι επάνω.Δηλαδή που κουμπώνουν είτε στην πλάτη του είτε κάποιο bumper.
και σε μένα μόνο οι pouch. θέλω το κινητό γυμνό και σέξυ. Ένα παιδί πριν την κυκλοφορία είχε βρει κάτι ωραίες μεταλικές pouch, με λίγο τσιμπημένη τιμή. Είχε διαλέξει μία κρεπ για το λευκό iPHone αλλά δε μπορώ με τίποτα να βρω το post.
Πριν πουλήσω το iPhone μου είχα παραγγείλει αυτήν που ήρθε σήμερα τελικά:
Τελευταία επεξεργασία από: Researcher, 23/10/2012 - 16:48
Δημοσίευση 23/10/2012 - 16:48
Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν είμαι ο μόνος που δε συμπαθεί τις θήκες που όταν χειρίζεσαι το τηλέφωνο είναι επάνω.Δηλαδή που κουμπώνουν είτε στην πλάτη του είτε κάποιο bumper.
και εγω το ιδιο γυμνο το εχω.τωρα εγω pouch spg και περιμενω ενα bezacases zeroΜερικές φορές αναρωτιέμαι αν είμαι ο μόνος που δε συμπαθεί τις θήκες που όταν χειρίζεσαι το τηλέφωνο είναι επάνω.Δηλαδή που κουμπώνουν είτε στην πλάτη του είτε κάποιο bumper.
Δημοσίευση 23/10/2012 - 16:50
Δεν είσαι ο μόνος γιατι και εγω θέλω όταν μιλάω να πιάνω το τηλ όπως ακριβώς είναι χωρίς έξτρα θήκες και μυστήρια
Δημοσίευση 23/10/2012 - 16:52
απλα και αυτη θελει δαχτυλακι απο κατω για να βγει το τηλ,ετσι δεν ειναι ?Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν είμαι ο μόνος που δε συμπαθεί τις θήκες που όταν χειρίζεσαι το τηλέφωνο είναι επάνω.Δηλαδή που κουμπώνουν είτε στην πλάτη του είτε κάποιο bumper.
Δημοσίευση 23/10/2012 - 16:53
Είναι πολύ καλές σίγουρα .... αλλά αν έχεις μικρά παιδιά που θέλουν να παίξουν και κανένα παιχνιδάκι καλύτερα να είναι συνεχώς προστατευμένοΜερικές φορές αναρωτιέμαι αν είμαι ο μόνος που δε συμπαθεί τις θήκες που όταν χειρίζεσαι το τηλέφωνο είναι επάνω.Δηλαδή που κουμπώνουν είτε στην πλάτη του είτε κάποιο bumper.
Δημοσίευση 23/10/2012 - 16:58
Δημοσίευση 23/10/2012 - 17:03
ρε ακη παρτο απο ebay θα στο ειχαν στειλει τωρα.11 λιρες εχειΞερει κανεις που μπορω να βρω spigen glas απο ελλαδα
Δημοσίευση 23/10/2012 - 17:14
δεν υπαρχει προς το παρων στα publicΤα Public φέρνουν. Αλλά απ'οσο είδα όχι για το 5..
Και ο επίσημος Reseller δεν έχει.. Απο το Site δες..
Δημοσίευση 23/10/2012 - 17:27
http://www.spigen.co...ena-series.html
Δημοσίευση 23/10/2012 - 17:41
Πήρα την σκούρο καφέ
Δημοσίευση 23/10/2012 - 17:58
Δημοσίευση 23/10/2012 - 18:05
δεν χρειαζεται να την δεις ειναι super δεσ και beyzacases zeroPantsos και panais13 έχετε απόλυτο δίκιο! Είναι κρίμα να είναι κρυμμένο πίσω απο μια θήκη ή ένα bumper. Το καταλαβα τώρα που το ξεβράκωσα! Με γλιτώσατε και από έξοδα! Άλλα μου μπήκε στο μάτι η Sena! Μένει κανείς Βόρεια Προάστεια να την δω?
δαχτυλακι απο κατω για να βγειΕμένα το μόνο pouch που μου αρέσει είναι της Sena γιατί είναι και λεπτό και δε δίνει όγκο,και επίσης δεν έχει εκείνη τη παπαριά το κορδονάκι να τραβάς για να βγαίνει το κινητό.
Πήρα την σκούρο καφέ
Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 16/01/2013 - 04:37
Αφαίρεση εικόνας σε quote
Δημοσίευση 23/10/2012 - 18:07
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (2)