Θήκη για iPhone 5/5S & SE
Δημοσίευση 31/12/2013 - 01:27
Ad
Δημοσίευση 31/12/2013 - 04:30
η μονη μαυρη ΕΧ που θα βρεις σε καπως λογικη τιμη ειναι αυτη απο Amazon...απο Ελλαδα δεν θα βρεις.Οποτε η παιρνεις ενα πιο απλο bumper να κανεις τη δουλεια σου(θα χρειαστεις και πισω προστασια) η γενικα μια απλη θηκη σαν προσωρινη λυση και εναλλακτικη συγχρονως οταν θα εχεις και τη Saturn.Aλλιως κανεις υπομονη.
Δημοσίευση 31/12/2013 - 09:54
Την πηρα αυτη απο τον φατσουλα, ωραια φαινεται αλλα δεν την εχω βαλει ακομα.
Γυρω στα 23ε μου βγηκε.
Τα εχω κοιταξει ολα αυτα που στειλατε ομως ο φατσουλας τωρα δεν την εχει και εγω την χρειαζομαι
Δημοσίευση 31/12/2013 - 12:01
Τα αξεσουάρ υπήρχαν εδώ και μέρες με εξαίρεση το PerfectFit. Ήρθε και αυτό και το γλυκό έδεσε.
Το 5S αποσφραγίστηκε και "ντύθηκε" με τα εξής:
Στην πλάτη ένα 3-piece protector της SGP που είχε ξεμείνει από ένα προηγούμενο πακέτο Glas.tr Slim.
Γύρω γύρω ένα διάφανο set Lucky Skins που θέλει πολύ προσπάθεια πλέον για να διακρίνεις ότι υπάρχει.
Στην οθόνη το Diamond GlasShield της PerfectFit ευθυγραμισμένο απόλυτα χάρη στο χρηστικότατό του applicator. Κάποτε γράφαμε οδηγούς για το πως να μπει σωστά ένα screen protector. Μετά έβγαλε η PerfectFit το Applicator.
Τέλος για τη μεταφορά μπαίνει στην StrapMotion της Beyzacases που λανσάρει ένα νέο είδος στα pouch με κορδόνι αφού το τηλέφωνο βγαίνει μόνο του χωρίς να χρειαστεί να τραβηχτεί το κορδόνι καθόλου! Επίσης δεν υπάρχει πιθανότητα να "φύγει" το τηλέφωνο από μέσα αφού ασφαλίζει μαγνητικά.
Για όσους θέλουν το τηλέφωνο γυμνό στα χέρια τους για να το χαίρονται όπως το σχεδίασε και το φαντάστηκε ο sir Johny θεωρώ ότι είναι το πιο πλήρες set προστασίας.
Επιφυλάσσομαι για φωτογραφικό υλικό εντός της ημέρας.
Δημοσίευση 31/12/2013 - 12:08
εχω παραγγειλει τον γυαλι της spigen 5 Δεκ και απο τις 9 ειναι ακομα L.A.(in transit).
Δημοσίευση 31/12/2013 - 12:52
Τα αξεσουάρ υπήρχαν εδώ και μέρες με εξαίρεση το PerfectFit. Ήρθε και αυτό και το γλυκό έδεσε.
Το 5S αποσφραγίστηκε και "ντύθηκε" με τα εξής:
Στην πλάτη ένα 3-piece protector της SGP που είχε ξεμείνει από ένα προηγούμενο πακέτο Glas.tr Slim.
Γύρω γύρω ένα διάφανο set Lucky Skins που θέλει πολύ προσπάθεια πλέον για να διακρίνεις ότι υπάρχει.
Στην οθόνη το Diamond GlasShield της PerfectFit ευθυγραμισμένο απόλυτα χάρη στο χρηστικότατό του applicator. Κάποτε γράφαμε οδηγούς για το πως να μπει σωστά ένα screen protector. Μετά έβγαλε η PerfectFit το Applicator.
Τέλος για τη μεταφορά μπαίνει στην StrapMotion της Beyzacases που λανσάρει ένα νέο είδος στα pouch με κορδόνι αφού το τηλέφωνο βγαίνει μόνο του χωρίς να χρειαστεί να τραβηχτεί το κορδόνι καθόλου! Επίσης δεν υπάρχει πιθανότητα να "φύγει" το τηλέφωνο από μέσα αφού ασφαλίζει μαγνητικά.
Για όσους θέλουν το τηλέφωνο γυμνό στα χέρια τους για να το χαίρονται όπως το σχεδίασε και το φαντάστηκε ο sir Johny θεωρώ ότι είναι το πιο πλήρες set προστασίας.
Επιφυλάσσομαι για φωτογραφικό υλικό εντός της ημέρας.
Πολυ ωραίες επιλογές

Το μόνο που με κρατάει λίγο είναι τα lucky skins που σε εμένα όταν το είχα χωρίς θηκη μου έφευγαν πολυ γρήγορα .
Δημοσίευση 31/12/2013 - 12:54
εχω παραγγειλει τον γυαλι της spigen 5 Δεκ και απο τις 9 ειναι ακομα L.A.(in transit).
Κάπου τότε πήρα την sgp και τα lucky skins και ηρθαν 19 και 23 Δεκεμβρίου αντίστοιχα . Ελλάδα είναι σίγουρα. Εμένα ακόμα δείχνει ότι έφυγε απο LA ενω έχω παραλάβει απο την προηγούμενη Δευτέρα !
Δημοσίευση 31/12/2013 - 15:36
Δημοσίευση 31/12/2013 - 15:52
To tracking της USPS στην απλή αποστολή δουλεύει μόνο μέσα στην Αμερική.
Οπότε είναι απόλυτα λογικό να έχει κολλήσει τη στιγμή που φεύγει από εκεί.
Απλά το περιμένεις στο σπίτι από μέρα σε μέρα.
Δημοσίευση 31/12/2013 - 22:22
Δημοσίευση 01/01/2014 - 13:36
Belkin Grip Candy Sheer Case για λίγες ώρες απο $29.99, $16.95.
Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια καλά bumber για iPhone 5s άσπρο ?
Δες της SGP.
Δημοσίευση 02/01/2014 - 19:50
Καλη προσφορα, την εχει ακομη στα 19,95. Αν ειχε και το πιο ανοιχτο μαυρο θα την τσιμπουσα.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 02/01/2014 - 20:12
Θα κανω μια παραγγελια απο luckyskins σε λιγη ωρα μιας και εχει 20% εκπτωση, οποιος θελει να κανουμε μαζι ας μου στειλει ενα πμ.
Λεω να παρω το glass screen protector, σε καλη τιμη ειναι.
Δημοσίευση 02/01/2014 - 22:16
Μετά από αρκετό ''διάβασμα'' αποφάσισα να πάρω το bumper power support PJK-40. Υπάρχει σε ελληνικό site ή έστω ευρωπαϊκό; Μου φαίνεται κάπως δύσκολο και χρονοβόρο η παραγγελία απο το επίσημο site.
Το αντίστοιχο προϊόν που φέρνει το Public κλπ έχει κωδικό PJK-60 και το επίσημο site της power support γράφει: This product is not compatible with iPhone 5s/5c.
Ευχαριστώ
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (2)