Και οι φωτογραφιες λοιπον!!Σημερα εβαλα το glas tr και το αλουμινενιο home button της sgp. Αψογος συνδυασμος παιδια. Θα ανεβασω φωτογραφιες μολις παω σπιτι

Δημοσίευση 13/12/2012 - 00:45
Και οι φωτογραφιες λοιπον!!Σημερα εβαλα το glas tr και το αλουμινενιο home button της sgp. Αψογος συνδυασμος παιδια. Θα ανεβασω φωτογραφιες μολις παω σπιτι
Δημοσίευση 13/12/2012 - 00:47
Δημοσίευση 13/12/2012 - 00:49
9.50 ευρω ολα μαζι. μεταφορικα και τα κουμπακια. εχει 3 χρωματα μεσα. μαυρο , ασημι και ροζΠολυ ωραιο,ποσα πηγε το home button?
Τελευταία επεξεργασία από: smoothjimmy27, 13/12/2012 - 00:50
Δημοσίευση 13/12/2012 - 12:54
Nice!
Αλλα μεγιστη προστασια δε το λες, το μισο iphone εξω ειναι...
Δημοσίευση 13/12/2012 - 12:54
Δημοσίευση 13/12/2012 - 14:30
Ναι .
Την έχω ένα μήνα και όποια θήκη και να έχω πάρει δεν την αλλάζω αυτήν με έχει βολέψει πολύ στην καθημερινή μου χρήση και τις άλλες τις έχω απλά για να αλλάζω.
Δημοσίευση 13/12/2012 - 15:54
Σχετικά με την SGP Spigen Crumena S
Πως είναι όλο έξω βρε αφού μπαίνει όλο μέσα και εφαρμόζει?
Οι άκρες που βλέπεις είναι για να το τραβάς έξω.
Έχει να κάνει με το αν σου αρέσουν οι pouch θήκες ή όχι. Το καλό με τη συγκεκριμένη είναι ότι μπαίνει στην τσέπη του jean χωρίς να μεγαλώνει το μέγεθος και το προστατεύει και στην οθόνη, κάτι που δεν κάνει ένα bumper.
Δεν το προστατεύει όμως όταν το έχεις στα χέρια σου.
Γενικά η απόλυτη προστασία είναι μη εφικτή και η επιλογή του είδους θήκης έχει να κάνει με τον τρόπο χρήσης του καθενός.
Συνεπώς δεν υπάρχει η καλύτερη θήκη αλλά υπάρχει αυτή που βολεύει τον καθένα.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 13/12/2012 - 15:59
Δημοσίευση 13/12/2012 - 17:32
Δημοσίευση 13/12/2012 - 17:42
δεν αφηνει κανενα σημαδι. Δεν το παχαινει ιδιαιτερα. Ενταξει βεβαια δεν εχει το παχος ζελατινας αλλα η προστασια ειναι ολα τα λεφτα. Βαβαια το gorilla glass δεν γρατζουνιεται αλλα κουβεντα να κανουμε. Παντως η αισθηση ειναι ιδια σαν να μην φορας τιποτα. Και βεβαια καθαριζει το ιδιο ευκολα χωρις δαχτυλιες και τετοια. Δεν ξερω τι λεει η παρομοια ζελατινα oleophobic της εταιρειας. Αν την εχει δοκιμασει καποιος να μας πει εντυπωσεις. Τωρα ειμαι σε διλημμα για το ποια θηκη να παρω. Το slim bumper ή την ultra thin??δεν τρελαινομαι με το γυαλι...το παχαινει πολυ και το κουμπι αν το ξεκολλησεις απο κατω τι σημαδι θα αφησει;;
Δημοσίευση 13/12/2012 - 17:57
εγω προτειμω το bumper πάντος και μεμβρανη και εισαι goodδεν αφηνει κανενα σημαδι. Δεν το παχαινει ιδιαιτερα. Ενταξει βεβαια δεν εχει το παχος ζελατινας αλλα η προστασια ειναι ολα τα λεφτα. Βαβαια το gorilla glass δεν γρατζουνιεται αλλα κουβεντα να κανουμε. Παντως η αισθηση ειναι ιδια σαν να μην φορας τιποτα. Και βεβαια καθαριζει το ιδιο ευκολα χωρις δαχτυλιες και τετοια. Δεν ξερω τι λεει η παρομοια ζελατινα oleophobic της εταιρειας. Αν την εχει δοκιμασει καποιος να μας πει εντυπωσεις. Τωρα ειμαι σε διλημμα για το ποια θηκη να παρω. Το slim bumper ή την ultra thin??
Δημοσίευση 13/12/2012 - 18:18
Δημοσίευση 13/12/2012 - 19:08
το bumper το ειχα στο μαυρο που ειχα. Ενταξει δεν φοβομουν τιποτα!! Δεν ηταν το slim ομως και το παχαινε αρκετα. Τωρα λογικα με το slim πρεπει να ειναι καλυτερα. Παντως και η ultra thin μου αρεσει. Μια αντιστοιχη απο το Γερμανο εχω αλλα ειναι πολυ μαπα για τα 10 ευρω που εδωσα.εγω προτειμω το bumper πάντος και μεμβρανη και εισαι good
Το θεμα ειναι ποια να παρω πρωτα γιατι υα τις τσιμπησω και τις δυοτο bumper το ειχα στο μαυρο που ειχα. Ενταξει δεν φοβομουν τιποτα!! Δεν ηταν το slim ομως και το παχαινε αρκετα. Τωρα λογικα με το slim πρεπει να ειναι καλυτερα. Παντως και η ultra thin μου αρεσει. Μια αντιστοιχη απο το Γερμανο εχω αλλα ειναι πολυ μαπα για τα 10 ευρω που εδωσα.
Δημοσίευση 13/12/2012 - 19:53
Δημοσίευση 13/12/2012 - 20:26
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες