Φιλε psab αυτη ειναι η πρωσοπικη σου αποψη και φυσικα τι σεβομαι! Ακου τωρα και τι δικη μου σε παρακαλω...
Ολα αυτα που μου λες τα γνωριζω ηδη και για αυτο το λογο πηγα αμεσως στο της wind που ειναι οτι πιο επισημο και δεν υπηρχε τιποτε ! !
Επιπλεον , το οτι γνωριζουμε εμεις αυτες τις λςπτομερειες δεν σημαινει οτι τις γνωριζει και ολος ο κοσμος!!
3ων carrier και εισαγωγεας δεν ειναι μονο η wind οπως και εγω αναφερομενος στα μουλτιραμα δεν εννοεισα ΜΟΝΟ ΤΗ WIND. γιατι δε δωσανε και τα παμπλικ τοτε τιμη στο σαιτ τους εφοων ειναι στον ιδιο ομιλο οπως επισης και γιατι σε κεντρικα καταστηματα germanos δεν γνωριζουν ακομη τιποτε απολητως??
Οπως βλεπεις λοιπον δεν ημουν και τοσο αστοχος!! φιλικα παντα
Το οτι εφτασαν συσκευες στην Ελλαδα ειναι σιγουρο φιλε μου?? και αν ναι απο ποιον παροχο??
εγω θα σου κάνω μια μικρή ερώτηση... από όλες τις εταιρείες του καλού κυριου Γερμανού... ποία έχει το μεγαλύτερο κίνδυνο να κλείσει....
Μάντεψε! τα mutlirama... αυτός λοιπόν που έχει τα καρπούζια και το μαχαίρι, έκανε τεστ δοκιμής σε αυτό που άρχισε να χαλάει! και φυσικά έγινε ο χαμός.
Τα public έχουν μέχρι και ειδικό section apple reseller οπότε νομίζω παραπάνω κατανοείς για πιο λόγο επέλεξαν για το πρώτο crash test τα multirama.
επίσης η ερώτηση σου ήταν γιατι δεν υπάρχει άμεση ενημέρωση από πάροχο, και η απάντηση ήταν οτι έχεις ουσιαστικά έμμεση απάντηση από πάροχο...
Όντως πολύ φιλικά...