iPhone 5 προπαραγγελιες Ελλάδα
Δημοσίευση 02/10/2012 - 19:35
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Ad
Δημοσίευση 02/10/2012 - 19:39
Και κόστος ζωής Χ2 όμως....υπολόγισε και κατώτατο μισθό Χ2 σε σχέση με μας...
Δημοσίευση 02/10/2012 - 19:45
Το LTE(4G) είναι η εξέλιξη του HSPA+.
Μπορείς να δεις ΕΔΩ και στο πινακάκι δείχνει τις διαφορετικές ταχύτητες. Για τον πάροχο σου στην Γαλλία δεν γνωρίζω τι κάλυψη έχει, αλλά αν δεις στο twitter screenshots του iPhone με Speedtest από τους JB Devs, θα δεις απίστευτες ταχύτητες.
Καλα Νικο, απο ταχυτητες κλπ. ξερω, τα εχω δει εδω και καιρο,
Αυτο που δεν καταλαβα στην απαντηση σου: ''...Απλά να προσθέσω/διορθώσω στα γραφόμενα σου, πως τα iPhone 5 της at&t(A1428) δεν λειτουργούν 100% με Ευρώπη, Ελλάδα συγκεκριμένα. Βλέπε LTE(όποτε έρθει).'' .... ειναι οτι και καλα οποτε ερθει στην ελλαδα δεν θα λειτουργει!
Η εννοουσες οτι δεν θα λειτουργει το LTE? Γιατι και αυτο να εννοουσες, παλι μας αφηνει 'αδιαφορους' μιας που ηδη απο το νεο iPad (4G) που υποτιθεται οτι λειτουργουσε με 4G, κανενας παροχος στην ελλαδα δεν το προσφερε!
Αυτο βεβαια δεν εμποδισε τους μισους ελληνες να το αγορασουν!
Οποτε τι ακριβως εννοεις με το ''...δεν λειτουργούν 100% με Ευρώπη, Ελλάδα συγκεκριμένα. Βλέπε LTE(όποτε έρθει)'' ;;
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 02/10/2012 - 19:53
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 02/10/2012 - 19:47
Φυσικά,εδώ μιλάμε όμως για το κόστος και τις παροχές της κινητής τηλεφωνίας. (και όχι βέβαια για τις προπαραγγελίες του iphone 5 )Και κόστος ζωής Χ2 όμως....
Τελευταία επεξεργασία από: vromogato, 02/10/2012 - 19:48
Δημοσίευση 02/10/2012 - 19:54
και εγω ετσι πιστευω ή τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευωνα ξερεται παντως το iphone 5 θα σκασει ξαφνικα στα καταστηματα,δεν θα υπαρξουν επισιμα προπαραγγελιες
φιλε και στο skroutz τοσο το εχει καινουργιοΜεταχειρισμενο φιλε
Δημοσίευση 02/10/2012 - 19:56
Δημοσίευση 02/10/2012 - 19:58
Καλα Νικο, απο ταχυτητες κλπ. ξερω, τα εχω δει εδω και καιρο,
Αυτο που δεν καταλαβα στην απαντηση σου: ''...Απλά να προσθέσω/διορθώσω στα γραφόμενα σου, πως τα iPhone 5 της at&t(A1428) δεν λειτουργούν 100% με Ευρώπη, Ελλάδα συγκεκριμένα. Βλέπε LTE(όποτε έρθει).'' .... ειναι οτι και καλα οποτε ερθει στην ελλαδα δεν θα λειτουργει!
Η εννοουσες οτι δεν θα λειτουργει το LTE? Γιατι και αυτο να εννοουσες, παλι μας αφηνει 'αδιαφορους' μιας που ηδη απο το νεο iPad (4G) που υποτιθεται οτι λειτουργουσε με 4G, κανενας παροχος στην ελλαδα δεν το προσφερε!
Αυτο βεβαια δεν εμποδισε τους μισους ελληνες να το αγορασουν!
Οποτε τι ακριβως εννοεις με το ''...δεν λειτουργούν 100% με Ευρώπη, Ελλάδα συγκεκριμένα. Βλέπε LTE(όποτε έρθει)'' ;;
Εννοώ πως δεν θα υποστηρίζει LTE. Το πρόσθεσα σαν edit στο post μου.
Στην φώτο, λογικά θα καταλάβεις το γιατί.
Δημοσίευση 02/10/2012 - 19:58
Το 4S δεν Εχει 4G Λουκά.. Το iPad new Εχει αλλα σε bands Αμερικής..
Το a1428 της at & t Δεν Εχει συμβατότητα με το Lte band 3 που θα Εχει ενδεχομένως στην Ελλάδα αν ποτε γίνει..
Και στην Ευρώπη το 3 band χρησιμοποιούν..
Eχεις δικιο Φωτη, αυτο ηθελα να γραψω και μπερδευτικα! (..το διορθωσα ηδη)
Αλλα η ερωτηση μου παραμενει!! Το LTE μπορει να μην εχει συμβατοτητα στην ελλαδα οποτε αυτο γινει, αλλα δεν θα ειναι και η μοναδικη συχνοτητα που θα 'παιζει', ετσι δεν ειναι;
Θα μπορει να λειτουργει και σε αλλες μπαντες/συχνοτητες οπως EDGE, 3G, ect!
Τα λεω σωστα, η εχω μπερδευτει καπου;;
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 02/10/2012 - 19:59
Δημοσίευση 02/10/2012 - 19:59
μην παραμυθιαζεστε μονοι σας..κανονικα θα υπαρξουν προπαραγγελιες..το απαιτουν οι κανονες της αγορας..και ουτε θα σκασει ξαφνικα στα καταστηματα..και εγω ετσι πιστευω ή τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω
φιλε και στο skroutz τοσο το εχει καινουργιο
Δημοσίευση 02/10/2012 - 20:00
τα 2G, GPRS, EDGE & 3G θα λειτουργουν κανονικα. Το μονο προβλημα θα ειναι το 4G.Eχεις δικιο Φωτη, αυτο ηθελα να γραψω και μπερδευτικα! (..το διορθωσα ηδη)
Αλλα η ερωτηση μου παραμενει!! Το LTE μπορει να μην εχει συμβατοτητα στην ελλαδα οποτε αυτο γινει, αλλα δεν θα ειναι και η μοναδικη συχνοτητα που θα 'παιζει', ετσι δεν ειναι;
Θα μπορει να λειτουργει και σε αλλες μπαντες/συχνοτητες οπως EDGE, 3G, ect!
Τα λεω σωστα, η εχω μπερδευτει καπου;;
Μια χαρα τα λες.
Δημοσίευση 02/10/2012 - 20:03
Εγω που μενω ολλανδια εχω παραγγειλει ον λαιν το 5 κ ειχε κ εχει 3-4 εβδομαδες αναμονη.
Πηρα ομως κ τηλεφωνο στο αμστερνταμ στο applestore κ ρωτησα για τη φορμα που παιζει ον λαιν κ παραλαβη απο το καταστημα πχ την επομενη μερα κ μου ειπε ισχυει η παραλαβη απο το καταστημα αλλα φου δεν εχουν στοκ δεν θα ειναι την επομενη μερα αλλα παλι σε 3-4 εβδομαδες οποτε τζιφος.
Τουλαχιστων εδω
Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 02/10/2012 - 20:04
Εννοώ πως δεν θα υποστηρίζει LTE. Το πρόσθεσα σαν edit στο post μου.
Στην φώτο, λογικά θα καταλάβεις το γιατί.
Η φωτο δεν φαινεται, βλεπω ενα ερωτηματικο!
Αλλα οπως και να εχει, το οτι δεν θα υποστηριζει LTE, αυτο το περημεναμε για την ελλαδα! Δεν νομιζω να ειναι κανενας που να παραξενευτηκε γιατι δεν θα εχει LTE! Μην τρελαθουμε!
Εδω 1 km μακρια απο αντενα του παροχου, και δεν πιανουν ουτε 3G στην Αθηνα! Για να μην μιλησω για επαρχια τι πιανει!!
Δημοσίευση 02/10/2012 - 20:07
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες