Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 7 ψήφοι

Αρχισαν..τα οργανα....scratchgate..Or scuffgate...για το iphone 5 black & slate

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
600 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   vagos456

vagos456

iPH Contributor

• 1291 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/09/2012 - 00:02

Πάντως όταν παίρνεις ένα iphone 5 και μετά από 5-6 μήνες βγάζει πρόβλημα,το ανακατασκευασμένο που θα μας δίνουν θα είναι αγρατζούντιστο?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   IMarios

IMarios

iPH newbie

• 69 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 24/09/2012 - 00:04

Το ανοίγεις στο κατάστημα όταν το παίρνεις και όλα καλά.

#228   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1600 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 24/09/2012 - 00:05

ναι αλλα τωρα εχουμε 2012, και υποτιθεται, ολοκληρα διαμαντια τριβουν αυτο το κινητο!!!
και εν ετη 2012, θες ενα μηνιατικο για το iphone, ενω δεν θυμαμαι το 1999 να ηθελες ενα μηνιατικο για το νοκια!

120.000 χιλιαδες δραχμες ειχε τοτε...! Δηλαδη τοτε δεν ειχανε αρκετο ασημενιο χρωμα για το κουμπι....? αλλα τελος παντων ας μην τρολλαρουμε! και ναι εχεις δικιο σου ξαναλεω! ΔΕΝ θα επρεπε να εχει πανω του ουτε μια τριχουλα... και εγω το θελω αψεγαδιαστο! ΑΛΛΑ σαν εταιρια η μαμα αππλε εως 2-3% ελλατωματικες συσκευες ειναι μεσα στα πλαισια του αποδεκτου! ειτε το θελουμε ειτε οχι...! και οχι μονο η αππλε αλλα ΟΛΕΣ οι εταιριες!

Πάντως όταν παίρνεις ένα iphone 5 και μετά από 5-6 μήνες βγάζει πρόβλημα,το ανακατασκευασμένο που θα μας δίνουν θα είναι αγρατζούντιστο?

θελω να πιστευω πως οχι!

#229   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 24/09/2012 - 00:08

σαν εταιρια η μαμα αππλε εως 2-3% ελλατωματικες συσκευες ειναι μεσα στα πλαισια του αποδεκτου! ειτε το θελουμε ειτε οχι...! και οχι μονο η αππλε αλλα ΟΛΕΣ οι εταιριες!

Συμφωνω μαζι σου. Μονο που οταν το ανοιξει καποιος και του βγει γδαρμενο, για εκεινον το 2-3% γινεται αυτοματως 100% και αποκτα αλλο ειδικο βαρος. Οταν συμβει στο διπλανο ειναι απλα μια στατιστικη.

#230   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1600 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2012 - 00:10

Συμφωνω μαζι σου. Μονο που οταν το ανοιξει καποιος και του βγει γδαρμενο, για εκεινον το 2-3% γινεται αυτοματως 100% και αποκτα αλλο ειδικο βαρος. Οταν συμβει στο διπλανο ειναι απλα μια στατιστικη.

δεν εχει ΜΟΝΟ ΠΟΥ..... λεω πως συμφωνω μαζι σας.... πως δεν θα επρπε να γινετε ΛΛΑ γινετε! μπαααα σε καλο σας...! ΔΕΝ ειμαι ο δικηγορος της αππλε απλα λεω πως ειναι τα πραγματα!

#231   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2012 - 00:12

Μα και εγω πιστευω οτι διογκωσανε ενα μαλλον μικρο προβλημα επειδη μιλαμε για την Apple. Απλα καταλαβαινω και την οργη στα forum απο οσους την επαθαν.

#232   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1600 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2012 - 00:13

Μα και εγω πιστευω οτι διογκωσανε ενα μαλλον μικρο προβλημα επειδη μιλαμε για την Apple. Απλα καταλαβαινω και την οργη στα forum απο οσους την επαθαν.

αυτο ακριβως οπως το λες λεξη προς λεξη φιλε!

#233   Crackbrain

Crackbrain

iPH Addict

• 806 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

ΔΕΝ μιλησα για τυχαιο συμβαν.... Ναι εχω απολυτη επιγνωση του τι λεω! για ολες τιε εταιριες εως 2-3% ελλατωματικες συσκευες ειναι αποδεκτο γεγονος ειτε μας αρεσει ΕΙΤΕ ΟΧΙ...! καταλαβαινω το αγοραστη που θα χαλαστει αλλα, ετσι ειναι για τις εταιριες! Απλα λεω πως ειναι τα πραγματα μια και τα ξερω εκ των εσω (νομικος στο επαγγελμα) χωρις να λεω πως μου αρεσει!

FACT.... το NOKIA 3210 πολυαγαπημενο κινητο το 4% των συσκευων ειχε σβησμενο το κουμπι της διεσης # out of the box σαν να ηταν φθαρμενο.... 4% απο τa 160.000.000 ειναι πελωριο νουμερο φιλε... ΑΛΛΑ κανεις δεν ασχοληθηκε.... ΔΕΝ ητανε τυχαιο! Αλλα ετσι συναιβει τοτε το 1999!

Σωστός!
Και να προσθέσω ότι είναι αδύνατο να μην βγουν ελαττωματικά, όποια εταιρεία και να είναι αυτή, ότι τιμή και να έχουν τα προιόντα της.
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσει ώς καταναλωτής, που αν γίνεται αλλαγή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. (Σε χώρες εκτός Ελλάδας δυστυχώς!)

#234   NiKlaus

NiKlaus

iPH Contributor

• 1406 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

εγω αυτο με το 2-3% δεν το πιστευω σε θεμα κατασκευης απο καμια εταιρεια .....
2-3% σε θεμα λογισμικου, ναι το πιστευω απο ολες τις εταιρειες οτι μπορει να τυχει...
αλλα...
whatever...!

#235   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2012 - 00:18

εγω αυτο με το 2-3% δεν το πιστευω σε θεμα κατασκευης απο καμια εταιρεια .....
2-3% σε θεμα λογισμικου, ναι το πιστευω απο ολες τις εταιρειες οτι μπορει να τυχει...
αλλα...
whatever...!

Ακομα και οι πρωτες υλες που θα χρησιμοποιηθουν για να κατασκευαστει μια καταναλωτικη συσκευη παρουσιαζουν διακυμανσεις ποιοτητας (δε μιλαμε για medical/military/aerospace grade κατασκευες με τα παρα πολυ μικρα περιθωρια ανοχων).
Γιατι σου φαινεται περιεργο?

#236   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 24/09/2012 - 00:22

Απλά τους βγαίνει πιο φτηνά να παίζει το ρόλο της διόρθωσης του quality and optical control o καταναλωτής από το προσλάβουν κι άλλους να τα ελέγχουν. Όσους και να πάρουν πάντα θα υπάρχουν ελαττωματικές συσκευές επειδή υπάρχει ο ανθρώπινος παράγοντας κι επειδή φτιάχνονται μαζικά.
Ιατρικές/στρατιωτικές κατασκευές δεν φτιαχνονται τόσο μαζικά.

Αναρτημένη εικόνα

#237   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 24/09/2012 - 00:23

παντως ολα τα iphone πριν το 5 ,εξωτερικα τουλαχιστον οταν τα ανοιγες δεν ειχαν ουτε κοκκο σκονης πανω. Το ποσοστο των χτυπημενων κινητων εξωτερικα ηταν κυριολεκτικα 0%. Εγω τουλαχιστον δεν θυμαμαι καμια αναφορα για τετοιο θεμα.

#238   NiKlaus

NiKlaus

iPH Contributor

• 1406 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/09/2012 - 00:24

δεν το δεχομαι, γιατι μιλαμε για ενα κατασκευαστικο λαθος της ταξεως του 2-3% όπως αναφερετε,
και με βαση αυτο, Htc, Nokia, Samsung, Erickson, κτλ κτλ, δεν ακουστηκε ποτε τιποτα, τα τελευτα χρονια, και λεω τελευταια που αναπτυχθηκε πιο πολυ η τεχνολογια
και η διαδικασια παραγωγης, οχι πριν 10 χρονια....
δεν θα λεγανε καπου, για το htc touch πχ, πριν 4 χρονια, και για αλλες τετοιες συσκευες απο την χρονια αυτη και μετα...
Μονο τωρα ακουστηκε.!

#239   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 24/09/2012 - 00:26

Εγώ πάντως πριν χρόνια είχα πάρει ένα NOKIA 8210 αν θυμάμαι καλά που όταν πάτησα πρώτη φορά το 0 βγήκε το κουμπί έξω...Πάντα υπάρχουν αστοχίες παιδιά..Μηχανήματα είναι.

Αναρτημένη εικόνα

#240   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2012 - 00:30

Εγώ πάντως πριν χρόνια είχα πάρει ένα NOKIA 8210 αν θυμάμαι καλά που όταν πάτησα πρώτη φορά το 0 βγήκε το κουμπί έξω...Πάντα υπάρχουν αστοχίες παιδιά..Μηχανήματα είναι.

http://www.surfacefi...und-on-Spa-0001
Για να μην τρελαθουμε κιολας...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;