Παραφιλολογία που σπάει κόκκαλα πραγματικά...ο άνθρωπος γενικότερα έχει την τάση να υπερβάλλει και την τσιπούρα να την κάνει φάλαινα..
Λοιπόν να πω και εγώ την γνώμη μου για το 5αρι μετά από πάρα πολλά βίντεοζ και ριβιούζ που είδα.
1) Η πλάτη του κινητού είναι αθάνατη
2) Η οθόνη του σε καθημερινή χρήση και με λογικές πτώσεις δεν παθαίνει τίποτα εκτός και αν το προσπαθήσεις επί τούτου
3) Πολύ πιο ανθεκτική σαν κατασκευή από οποιοδήποτε άλλο iphone
4) Πολύ πιο ανθεκτικό σε σχέση από οποιοδήποτε άλλο smartphone που κυκλοφορεί έως και σήμερα
5) Το γύρω πλαίσιο είναι επιρρεπής στην φθορά λόγω κατεργασίας και εκεί ίσως να δημιουργηθεί κάποιο θέμα
ας μην ξεχνάμε ότι δεν υπάρχει κινητό στον κόσμο μέχρι στιγμής που να μην είναι επιρρεπής στην φθορά στο
γύρω πλαίσιο...είτε είναι πλαστικό, είτε είναι γυαλί, είτε είναι αλουμίνιο...οπότε η τεράστια αυτή συζήτηση που
έχει ανοιχτεί παγκοσμίως κατά την προσωπική μου άποψη θεωρώ ότι είναι τελείως άκυρη
Θα συμφωνήσω σε όλα. Το μόνο πρόβλημα στο νέο iphone είναι στο γύρω πλαίσιο και ειδικά στο σημείο που είναι γυαλισμένο πάνω στη γωνία και ακόμα πιο ειδικά θα έλεγα στο μαύρο γιατί τα σημάδια φαίνονται περισσότερο. Εγώ προσωπικά, εάν τελικά το αγοράσω είτε θα πάω σε λευκό (το πιθανότερο) είτε σε μαύρο με ενα καλό bumper.