Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Εντυπώσεις απο το Galaxy S3 και σύγκριση με Iphone.

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
343 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   taksidiotis25

taksidiotis25

iPH Member

• 306 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 06/10/2012 - 22:54

καλα αν το επιανες στα χερια σου φιλε μου ΔΕΝ θα τα εγραφες αυτα, 2 μερες τωρα δεν μπορω να ξεκολλησω απο πανω του, δυστυχως θα περιμενω ακομα μεχρι να ερθει στα χερια μου το δικο μου....το s3 το χω δουλεψει αρκετες φορες απο φιλους και ειναι πολυ αργο, κολλαει γενικα δεν δεν ειναι iphone ρε φιλε, δεν σου δινει την λεγομενη ικανοποιηση χρηστη οτι κ να λετε, τωρα οσον αφορα τα tweeks κ αλλα τετοια σαχλαμαρακια οκ, πασο δεν με ενδιαφερουν, θελω να κανω 5 δουλειες σωστα γρηγορα κ με ευχαριστηση...αυτο δινει κ εδινε το iphone κ ολα τ αλλα ειναι...επισης μην ξεχνας οτι το nadroid ειναι μια επιτυχημενη αντιγραφη του iOS kegv protimv sth zvh moy panta ta gnhsia kai ta prvtotypa, ola t alla einai aplew odontokremew.

Καλά,μείνε εσύ με την μετριότητα πού θεωρείς μία τρελά σύμφωνα με τα γούστα σού κι άσε μας εμάς με τις αντιγραφές.
Πού ουδέτερο μία σχέση με αντιγραφή έχει....έτη μπροστά το android...άντε,εύχομαι στο ios 7 να δείτε τίποτα διαφορετικά εικονίδια να αλλάξετε και το look του 2007...κοντεύει να γίνει Retro:lol:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   supergeorge

supergeorge

iPH Member

• 332 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/10/2012 - 22:55

καλα αν το επιανες στα χερια σου φιλε μου ΔΕΝ θα τα εγραφες αυτα, 2 μερες τωρα δεν μπορω να ξεκολλησω απο πανω του, δυστυχως θα περιμενω ακομα μεχρι να ερθει στα χερια μου το δικο μου....το s3 το χω δουλεψει αρκετες φορες απο φιλους και ειναι πολυ αργο, κολλαει γενικα δεν δεν ειναι iphone ρε φιλε, δεν σου δινει την λεγομενη ικανοποιηση χρηστη οτι κ να λετε, τωρα οσον αφορα τα tweeks κ αλλα τετοια σαχλαμαρακια οκ, πασο δεν με ενδιαφερουν, θελω να κανω 5 δουλειες σωστα γρηγορα κ με ευχαριστηση...αυτο δινει κ εδινε το iphone κ ολα τ αλλα ειναι...επισης μην ξεχνας οτι το nadroid ειναι μια επιτυχημενη αντιγραφη του iOS kegv protimv sth zvh moy panta ta gnhsia kai ta prvtotypa, ola t alla einai aplew odontokremew.

Χωρίς παρεξήγηση αλλά δεν έχεις δει το Galaxy ούτε σε φωτογραφία.

Η μόνη λογική εξήγηση που δίνω για κάποιον που έγραψε αυτό το κείμενο είναι να είναι κάτω από 15 χρονών.

Τελευταία επεξεργασία από: supergeorge, 06/10/2012 - 22:57

#153   fonikoxeris

fonikoxeris

iPH Enthousiast

• 393 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2012 - 22:56

το Iphone δουλευει πιο σταθερα τα κολληματα που μπορει να σου συμβουν ελαχιστα και ειναι παντα smooth οσο ζορι και να εχει φαει.
το samsung s3 ειναι αρκετα smooth ειναι αρκετα γρηγορο σε ολα σε ορισμενα πραγματα πιο γρηγορο και απο το iphone 4ς, εχει μεγαλη ευαναγνωστη οθονη και οι δυνατοτητες του δε σταματανε πουθενα.θες να βαλεις πληκτρολογιο απο το pc σου?μπορεις να το κανεις.θελεις να βαλεις ποντικι με usb?μπορεις να το κανεις.θελεις να κανεις dual boot με καποια αλλη custom rom?μπορεις να το κανεις.σε λιγο καιρο αν βγουν και τα windows 8 με υποστηριξη arm θα μπορεις να εχεις ισως και dual boot με windows8 η με firefox os. οι δυνατοτητες του galaxy δεν σταματανε πουθενα ενω στο Iphone υπαρχει ενα οριο.

#154   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 06/10/2012 - 22:57

Καλά,μείνε εσύ με την μετριότητα πού θεωρείς μία τρελά σύμφωνα με τα γούστα σού κι άσε μας εμάς με τις αντιγραφές.
Πού ουδέτερο μία σχέση με αντιγραφή έχει....έτη μπροστά το android...άντε,εύχομαι στο ios 7 να δείτε τίποτα διαφορετικά εικονίδια να αλλάξετε και το look του 2007...κοντεύει να γίνει Retro:lol:

Χωρίς παρεξήγηση αλλά δεν έχεις δει το Galaxy ούτε σε φωτογραφία.

Η μόνη λογική εξήγηση που δίνω για κάποιον που έγραψε αυτό το κείμενο είναι να είναι κάτω από 15 χρονών.

γιατι ρε παιδια δεν ειναι αργο το s3?? o φιλος λογικα το συγκρινε με την ταχυτητα του φωτος....... :P

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 06/10/2012 - 22:59

#155   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/10/2012 - 23:05

Ποιοι αλλοι λογοι Νικο? Πειτε βρε παιδια οσο πιο αντικειμενικα γινεται και οχι προβατισια τι παραπανω εχει το S3 απο το iphone εσεις που τα χετε δουλεψει και τα δυο? εκτος απο ραδιοφωνο, αναφορες και BT? και τι παραπανω εχει το iphone εκτος απο πολυ ομορφο (κατα τη γνωμη μου) interface?
PS. δεν εχω δουλεψει samsung

Συμπεριφορά. Και σεβασμό σε αυτούς που σου σκάνε 700+ κάθε φορά. Απο εκεί ξεκινάνε όλα.. Φυσικά και αναφέρομαι στην Apple.

Ήδη πιο πίσω αναφέρθηκε το θέμα της εγγύησης.

Μετά πάμε στις συσκευές όπως το iPhone 5 και στους ποιοτικούς ελέγχους γενικότερα. Να μη μιλήσω για το iOS 6..

Είναι θέμα νοοτροπίας και η Apple πρέπει να αλλάξει σε αυτό. Αλλά πρώτα θα πρέπει να αλλαξούν και αυτοί που σκάνε τα 700+. Να μην εθελοτυφλούν..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#156   gavroulis

gavroulis

iPH User

• 150 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2012 - 23:42

τι να πεις ρε φιλε για ios 6 ;
εγω εχω να πω μονο ζητω η τρελλα !!!! ειμαι με 6 εδω και 5 ημερες και η μπαταρια του ειναι ενα χαλι μαυρο δεν βγαζει μερα με την καμια!!! αναγκαστικα εχω κληση τα παντα
για να το εχω μεχρι το βραδυ.
και κατι αλλο το iphone ειναι κλειστο λειτουργικο γι αυτο δεν κανει τα διαφορα που κανει το android αλλα αν εχουν τα αντερα ας το βγαλουν με ανοικτο κωδικα και μετα τα λεμε.
και μην ξεχνατε στο android δεν φοβασε να κανεις αναβαθμηση μην χασεις το jailbrake για να κατεβασεις οτι θελεις απ τα διαφορα μαγαζακια.
ενω στο android απλα κατεβαζεις απο το play store το aptoid και εισαι ready ετσι απλα!!!!
το ξανα λεω ειμαι κατοχος iphone 4s.

#157   ElectTheDeaD

ElectTheDeaD

iPH Member

• 344 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2012 - 23:45

και εσυ οικολογος δουλευεις ε?

οχι φιλε μου.
δεν δουλευω ποτε power saving στις συσκευες μου.
συνηθως τα ανοιγω ολα και δεν με ενδιαφερει η καταναλωση.
ουτως η αλλως καθε βραδυ φορτιζω τα κινητα μου αν εχουν 70% και κατω.
μικρη εξαιρεση το 4s που ειχα μολις βγηκε και το φορτιζα 2 φορες τη μερα (μεσημερι-βραδυ).

δεν εχει νοημα ομως να συζηταμε αφου δεν θελεις να καταλαβεις.
Συνηθως κανω διαλογο αλλα οταν ακουω φανατισμενες αποψεις απο ατομα που δεν εχουν δοκιμασει κατι (και εχουν αποψη) σταματω :)

εσεισ ποΥ γραφετε εδω για /
/
φιλε μοΥ εσΥ εχεισ πιασει στα χερια σοΥ το iphone 5 για να βγαλεισ σΥμπερασματα;

ναι και τα δυο χρωματα (κανενα δικο μου βεβαια).
παραπανω μιλαω για το 4s και οχι για το 5.

πιστευω οτι το Note2 που εχω τωρα παταει χαλαρα το 5αρι στο θεμα μπαταρια.
θα το δω βεβαια οταν παρω το 5 και το επιβεβαιωσω :)

Τελευταία επεξεργασία από: ElectTheDeaD, 06/10/2012 - 23:51

#158   giannis42

giannis42

iPH User

• 139 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 06/10/2012 - 23:52

Πάτε στο note 2, και μετά μου λέτε εντυπώσεις.....
Έχωκαι το ipad2.....

#159   ilionmelegos21

ilionmelegos21

iPH Elite Poster

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2218 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 07/10/2012 - 00:10

τι να πεις ρε φιλε για ios 6 ;
εγω εχω να πω μονο ζητω η τρελλα !!!! ειμαι με 6 εδω και 5 ημερες και η μπαταρια του ειναι ενα χαλι μαυρο δεν βγαζει μερα με την καμια!!! αναγκαστικα εχω κληση τα παντα
για να το εχω μεχρι το βραδυ.
και κατι αλλο το iphone ειναι κλειστο λειτουργικο γι αυτο δεν κανει τα διαφορα που κανει το android αλλα αν εχουν τα αντερα ας το βγαλουν με ανοικτο κωδικα και μετα τα λεμε.
και μην ξεχνατε στο android δεν φοβασε να κανεις αναβαθμηση μην χασεις το jailbrake για να κατεβασεις οτι θελεις απ τα διαφορα μαγαζακια.
ενω στο android απλα κατεβαζεις απο το play store το aptoid και εισαι ready ετσι απλα!!!!
το ξανα λεω ειμαι κατοχος iphone 4s.

οχι φιλε μου.
δεν δουλευω ποτε power saving στις συσκευες μου.
συνηθως τα ανοιγω ολα και δεν με ενδιαφερει η καταναλωση.
ουτως η αλλως καθε βραδυ φορτιζω τα κινητα μου αν εχουν 70% και κατω.
μικρη εξαιρεση το 4s που ειχα μολις βγηκε και το φορτιζα 2 φορες τη μερα (μεσημερι-βραδυ).

δεν εχει νοημα ομως να συζηταμε αφου δεν θελεις να καταλαβεις.
Συνηθως κανω διαλογο αλλα οταν ακουω φανατισμενες αποψεις απο ατομα που δεν εχουν δοκιμασει κατι (και εχουν αποψη) σταματω :)

ναι και τα δυο χρωματα (κανενα δικο μου βεβαια).
παραπανω μιλαω για το 4s και οχι για το 5.

πιστευω οτι το Note2 που εχω τωρα παταει χαλαρα το 5αρι στο θεμα μπαταρια.
θα το δω βεβαια οταν παρω το 5 και το επιβεβαιωσω :)

Εσεις λετε οτι το φορτιζατε η το φορτιζετε το 4s δυο φορες την ημερα και ενα αλλο παιδι σε αλλο τοπικ πριν καμια ωρα ανεβασε τους χρονους χρησης του σε 4s στην ios 6 και εχει 2 ημερες και 15 ωρες αναμονη και 4 ωρες και 47 λεπτα χρηση.....Αν τα αφηνεται ολα ανοιχτα η δεν ξερετε τι προγραμματα περνατε απο jb κτλ..δεν φταει το κινητο..ο χρηστης φταιει

#160   steved

steved

iPH Member

• 225 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 07/10/2012 - 00:12

Καποιοι εδω μεσα το φαγατε το παλικαρι...
Οπως εγραψα σε αλλο τοπικ:

"Δν θα σας κουρασω πολυ.
Οπως εχω γραψει σε αλλο ποστ εχασα/μου εκλεψαν το 4s.
Περασα εναν εκνευρισμο διοτι η apple δν εχει διαδικασια δηλωσης κλεμμενου κλπ κλπ οποτε τις πρωτες μερες λεω αι στο καλο δν παιρνω αλλο.
Μετα την πρωτη αντιδραση απολυτως φυσικα αποφασισα να παρω το 5αρι(χαχαχα!!!).
Λεω σε εναν φιλο που ειναι Αμερικη αυτες τις μερες να μου φερει,δν εχουν πουθενα σκετη συσκευη και δη factory unlocked,και αποκλειεται να βγαλουν στην αγορα μεχρι να γυρισει.
Ζηταω απο εναν γνωστο απο Αγγλια να μου στειλει ΤΖΙΦΟΣ δν εχει πουθενα ετοιμοπαραδοτο.
Αυριο Παρασκευη ερχεται ο κολλητος μου απο Γερμανια,ψαχνει να μου βρει σε ολοκληρο Βερολινο ολη την βδομαδα τιποτα παλι.
Τα παιρνω στο κρανιο χτες βραδυ κ αποφασιζω να παρω s3.Ζυγιζω τα θετικα,πολλα υπερ του (sd,τιμη,αναλυση οθονης κλπ κλπ)Βρισκω εναν γνωστο που το εχει το χαιδευω,το επεξεργαζομαι το κραταω τον ρωταω κλπ κλπ κλπ συμπερασμα δν ειναι κ δν θα γινει ποτε iphone ειδικα στην ποιοτητα κατασκευης.
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ 5ΑΡΙ.
Fuck once iphone always iphone."

Ειμαι σκορπιος ,αναποφασιστος και παρορμητικος,αλλα...με τρωει ασχημα η τσεπη μου απο χτες και παλι να παρω το s3 κυριως λογω του android και των δυνατοτητων του απο οσα εχω δει ονλαιν,δν εχω δουλεψει καθολου τετοιο λογισμικο...αλλα ομολογω πως με ιντριγκαρει και με εντυπωσιαζει ειδικα στον τομεα του customization.
Και αν αποδειχτει λαθος η επιλογη γυρναω στα γνωστα μηλολημερια!
Παντως να ξερετε πως κανενα προιον δν μπορει να ειναι παντα στην κορυφη ,ολα κανουν κυκλους,και ολοι εμεις οι πολυ φανατικοι ισως να πρεπει να σκεφτουμε την πιθανοτητα πως εν ετη 2012 ( 6 χρονια μετα το 2g και το ios ) ισως οι ανταγωνιστες να εχουν φτασει ή ακομα κ ξεπερασει το μηλο (κυριως σε λογισμικο) αλλα αν δν δοκιμασουμε τετοιο διαφορετικο προιον δν θα το αντιληφθουμε ποτε.
Εκει που κερδιζει με διαφορα ομως η apple ειναι στο στυλ,στην ομορφια αλλα και στα υλικα παραγωγης αλλα τι να το κανουμε πια εαν εξελισσεται στα προιοντα της (κυριωσ software) με ρυθμο χελωνας συγκριτικα με τους ανταγωνιστες???
Ξανα σημειωνω πως αν δν μου ειχαν κλεψει το κινητο ουτε καν θα διαβαζα το ποστ,αλλα τελευταια,ειδικα αφου εχω να διαθεσω 700€ αμμεσα σε τετοιους καιρους,και δν μπορω να βρω το 5αρι ειμαι στα ορια μου να αλλαξοπιστησω.
Εκει που δν μπορει κανενας να παιξει ακομα ειναι στο ipad.
Τεσπα σας κουρασα,παω να συνεχισω τα reviews iphone 5 vs sgs3 ,να τελειωσω αυτη την αναθεματισμενη λιστα με pros+cons (δεκτες σημειωσεις btw) και να αποφασισω επιτελους ποιο θα παρω επειδη το 3gs δν αντεχεται αλλο.
Και να θυμαστε κατι που για εμενα αποτελει μειονεκτημα για καποιον αλλο μπορει πλεονεκτημα οποτε να ειστε οσο μπορειτε αντικειμενικοι.

#161   gavroulis

gavroulis

iPH User

• 150 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2012 - 00:14

το δικο μου το κινητο δεν το εχω κανει ποτε jb εχω αρκετες εφαρμογες αγορασμενες .
καταλαβες φιλε μου ;
και κατι αλλο στο κινητο μου τα εχω ολα κλειστα και κραταει 1 μερα με το ζορι!
ενω σε ios 5.1.1 τα ειχα ολα ανοικτα και ειχα κινητο για 2 μερες.
τωρα τι λες ;

#162   vicbar

vicbar

iPH newbie

• Pip
  • 59 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2012 - 00:17

αδελφε vicbar μαλλον δεν ειχες ποτε αλλο κινητο εκτος απο iphone ε ;
συγνωμη αλλα εμεις οι απολητιστοι θελουμε και bluetooth και ραδιοφωνακι για να ακουμε και καμια κουβεντα απο κανενα αλλο ανθρωπο.
τι να κανουμε δεν ειμαστε ολοι το ιδιο.

Λάθος κατάλαβες φίλε μου, έχουν περάσει από τα χέρια μου αρκετά "έξυπνα" κινητά. Αυτό που πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως μπορείς να κατηγορήσεις έναν προϊών μιας εταιρίας που κοιτάει μπροστά για κάτι πράγματα που είναι ξεπερασμένα εδώ και χρόνια και οι περισσότεροι σταμάτησαν να τα χρησιμοποιούν.

#163   ilionmelegos21

ilionmelegos21

iPH Elite Poster

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2218 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 07/10/2012 - 00:21

το δικο μου το κινητο δεν το εχω κανει ποτε jb εχω αρκετες εφαρμογες αγορασμενες .
καταλαβες φιλε μου ;
και κατι αλλο στο κινητο μου τα εχω ολα κλειστα και κραταει 1 μερα με το ζορι!
ενω σε ios 5.1.1 τα ειχα ολα ανοικτα και ειχα κινητο για 2 μερες.
τωρα τι λες ;

παιζουνε πααααρα πολλα ρολο...απο software λαθη που μπορει να εχεις κανει μεχρι και στην χειροτερη να θελεις αλλη μπαταρια....γιατι οπως σου ειπα το αλλο το παιδι και οχι μονο αυτος αλλα και αλλοι εχουν πει οτι στο ιοσ 6 βλεπουν καλυτερη μπαταρια...αμα πας σε αλλο ios χωρις καθαρο ρεστορε αλλα με backup υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να παρεις και σκουπιδια η διαφορα αλλα που στο νεο ιοσ θα το επηρεασουν αρνητικα...επισης υπαρχει και η πιθανοτητα να εχεις phantom usage..το εχεις κοιταξει?

Τελευταία επεξεργασία από: ilionmelegos21, 07/10/2012 - 00:22

#164   paliotomaro

paliotomaro

iPH Addict

• 601 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 07/10/2012 - 00:29

Εγω προσωπικα δεν εχω καταληξει εαν το iphone ειναι καλυτερο κινητο απο το galaxy ή το note..με βεβαιοτητα ομως εχω καταληξει οτι η αππλ ειναι κωλοεταιρια

#165   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 07/10/2012 - 00:33

Εσεις λετε οτι το φορτιζατε η το φορτιζετε το 4s δυο φορες την ημερα και ενα αλλο παιδι σε αλλο τοπικ πριν καμια ωρα ανεβασε τους χρονους χρησης του σε 4s στην ios 6 και εχει 2 ημερες και 15 ωρες αναμονη και 4 ωρες και 47 λεπτα χρηση.....Αν τα αφηνεται ολα ανοιχτα η δεν ξερετε τι προγραμματα περνατε απο jb κτλ..δεν φταει το κινητο..ο χρηστης φταιει

μηπως το παλικαρι αναφερεται στο ios 5.1.1??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες