Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Εντυπώσεις απο το Galaxy S3 και σύγκριση με Iphone.

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
343 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   paliotomaro

paliotomaro

iPH Addict

• 601 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 06/10/2012 - 20:42

Οτι ναναι.Υπολογιζουν σε υπερκερδη λεει αλλα και ο ιδιος τους τα εχει σκασει.Ε ναι.Με κατι τυπους σαν εσενα που την κραζουν για να δειξουν κατι αλλα μετα την πληρωνουν καλα.

να σου πω και κατι αλλο μεταξυ μας να το ξερεις??οταν (χτυπα ξυλο) θα σου χαλασει το iphone και θα πας στο γερμανο και θα του πεις εμενα με καλυπτει το ευρωπαικο δικαιο και δε με νοιαζει που χαλασε μετα απο ενα χρονο και 2 μηνες το κινητο μου και θελω να μου το φτιαξεις....μην παραξενευτεις τοτε εαν ο γερμανος σου βρει υγρασια στο κινητακι..(οπως διαβαζω συνεχεια οτι γινεται) προφανως ουτε αυτος θα αναλαβει το εξτρα κοστος του επιπλεον ετους εγγυησης..τωρα που το ξερεις φανταζομαι σε αναλογη περιπτωση δε θα μιλησεις για ασεβεια του γερμανου προς το μερος σου ε?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 06/10/2012 - 20:45

Αναμενομενη απαντηση.Η εταιρια εκανε την μαγκια της για τον εαυτο της και σου λεει εγω θα τα πουλαω με εναν χρονο.Αμα δεν θες δεν τα φερνω καν και χανεις κατι εκατομμυρια πωλησεις το χρονο.Τους νομους της δεν τους σεβαστηκε η ιδια η ευρωπη.

Εδω θα συμφωνησω και γω. Η apple επιβαλλει την πολιτικη της στην ευρωπη ή η ευρωπη τους νομους της στην apple; το πρωτο σωστα...;
Ποιος ειναι υπευθυνος να επιβαλλει τους νομους, αν οχι η ιδια η ενωση;

Οτι ναναι.Υπολογιζουν σε υπερκερδη λεει αλλα και ο ιδιος τους τα εχει σκασει.Ε ναι.Με κατι τυπους σαν εσενα που την κραζουν για να δειξουν κατι αλλα μετα την πληρωνουν καλα.

φιλε σε νοιωθω οτι πρεπει να υπερασπιστεις την εταιρια που σου αρεσει, αλλα πραγματικα δεν εχει νοημα η αντιπαραθεση.

ολα ειναι υποκειμενικα. ας λενε οι ερευνες οτι πρωτο σε ολα ειναι το sgs3, ας λενε οτι το iphone δεν υπαρχει πουθενα. αν εξυπηρετει εσενα τον ιδιο τοτε εχει τελειωσει εκει η κουβεντα. και οποιος σου λεει το αντιθετο πετα του απλα ενα ξερο "οτι πεις φιλε" και αστον να τρωγεται μονος του.

Τελευταία επεξεργασία από: Jimmy08, 06/10/2012 - 20:47

#138   Evangelia

Evangelia

iPH Enthousiast

• 548 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 06/10/2012 - 20:59

Εγω δεν μπορω να χωνεψω με τίποτα το γεγονός ότι η θύρα των ακουστικων μεταφέρθηκε στην κάτω πλευρα :( Το σχήμα όπως το εχω δει στις φωτο με άφησε αδιάφορη-πρέπει να το δω απο κοντά όμως για να εχω μια ολοκληρωμενη άποψη !!προτιμω ομωσ καλύτερα το 4s !!!!
Πριν λίγες μέρες μου έδειχνε ένας φίλος μου ένα Htc desire hd - το οποίο είναι 2 χρόνων μοντέλο κ το πηρε απο το eBay για 120€ !!!!ομορφο κ ποιοτικό κινητο!!!το έβαλα διπλα στο δικο μου 4s κ πραγματικα αυτο μου με τσαντισε πιο πολυ ήταν το εξής: Ηταν τόσο δύσκολο για την apple να δώσει ένα πιο όμορφο σχήμα στο 5;;;;
Ήταν τόσο δύσκολο να καταργήσει το home button κ να κερδίσει χωρο χρησιμοποιώντας πλήκτρα αφής!!!!!2 χρόνων κινητο το Htc κ κάνει πιο πολλα απο το δικο μου!!!
Καλώς η κακώς αρκετός κόσμος με το που ανακοινώθηκε το 5 άλλαξε εταιρία!!!Ειτε πήγαν στη Samsung είτε στη Htc είτε σε κάποια άλλη!!!!
Μακαρι στα επόμενα iPhone's η apple να καινοτομησει σχεδιαστικά όπως έκανε με το 4αρι :)

Τελευταία επεξεργασία από: Evangelia, 06/10/2012 - 21:02

#139   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2012 - 21:05

Εγω δεν μπορω να χωνεψω με τίποτα το γεγονός ότι η θύρα των ακουστικων μεταφέρθηκε στην κάτω πλευρα :( Το σχήμα όπως το εχω δει στις φωτο με άφησε αδιάφορη-πρέπει να το δω απο κοντά όμως για να εχω μια ολοκληρωμενη άποψη !!προτιμω ομωσ καλύτερα το 4s !!!!
Πριν λίγες μέρες μου έδειχνε ένας φίλος μου ένα Htc desire hd - το οποίο είναι 2 χρόνων μοντέλο κ το πηρε απο το eBay για 120€ !!!!ομορφο κ ποιοτικό κινητο!!!το έβαλα διπλα στο δικο μου 4s κ πραγματικα αυτο μου με τσαντισε πιο πολυ ήταν το εξής: Ηταν τόσο δύσκολο για την apple να δώσει ένα πιο όμορφο σχήμα στο 5;;;;
Ήταν τόσο δύσκολο να καταργήσει το home button κ να κερδίσει χωρο χρησιμοποιώντας πλήκτρα αφής!!!!!2 χρόνων κινητο το Htc κ κάνει πιο πολλα απο το δικο μου!!!
Καλώς η κακώς αρκετός κόσμος με το που ανακοινώθηκε το 5 άλλαξε εταιρία!!!Ειτε πήγαν στη Samsung είτε στη Htc είτε σε κάποια άλλη!!!!
Μακαρι στα επόμενα iPhone's η apple να καινοτομησει σχεδιαστικά όπως έκανε με το 4αρι :)

δε μπορει να καταργησει το home button! ειναι σα να βαζει πλαστικο πληκτρολογιο..

#140   gavroulis

gavroulis

iPH User

• 150 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2012 - 21:17

αντε να πω κι εγω τα δικα μου τωρα.
ειμαι κατοχος iphone 4s 16gb για να μην παρεξηγηθω ε :)
ειχα το s3 για πανω απο 2 μηνες και η γνωμη μου ειναι οτι αυτη την στιγμη δεν υπαρχει κανενα κινητο να τα βαλει μαζι του εκτος απο το note2.
τα μονα μειον του ειναι η amoled που στον ηλιο ειναι πραγματικα για κλαματα και τα ηλικα κατασκευης.
η aplle με την πολιτικη της οχι ραδιοφωνο οχι bluetooth θα χασει σιγα σιγα αρκετους fun του μηλοφονου.
αυτα τα λιγα........
και παντα με πολυ αγαπη και θαυμασμο για τους δυο κολοσους apple--samsung..

#141   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/10/2012 - 21:22

η aplle με την πολιτικη της οχι ραδιοφωνο οχι bluetooth θα χασει σιγα σιγα αρκετους fun του μηλοφονου.

Δε θα τους χάσει απο αυτά.. Πλεον αυτα τα 2 είναι μικρές λεπτομέρειες.

Πλέον υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι που θα σε κάνουν να σκεφτείς και την άλλη πλευρά. Καλώς ή κακώς.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#142   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 06/10/2012 - 21:30

αντε να πω κι εγω τα δικα μου τωρα.
ειμαι κατοχος iphone 4s 16gb για να μην παρεξηγηθω ε :)
ειχα το s3 για πανω απο 2 μηνες και η γνωμη μου ειναι οτι αυτη την στιγμη δεν υπαρχει κανενα κινητο να τα βαλει μαζι του εκτος απο το note2.
τα μονα μειον του ειναι η amoled που στον ηλιο ειναι πραγματικα για κλαματα και τα ηλικα κατασκευης.
αυτα τα λιγα........
και παντα με πολυ αγαπη και θαυμασμο για τους δυο κολοσους apple--samsung..

ενω το ξεκινησες ομορφα στο τελος τα χαλασες....το bt εχει πεθανει εδω και καιρο...wifi direct ειναι το μελλον στην ανταλλαγη αρχειων(δε παιζει να το βαλει η apple φυσικα)
το radio σε οσες χωρες εχουν καλο 3g και φθηνα πακετα ειναι αχρηστο γιατι σαν το web radio(tunein πχ) δεν εχει...

αλλοι ειναι οι λογοι που θα αναγκασουν καποιους να αλλαξουν εταιρια...

#143   vicbar

vicbar

iPH newbie

• Pip
  • 59 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2012 - 21:49

αυτα τα λιγα.......

Ειλικρινά τώρα εσύ ακούς ραδιόφωνο από κινητό και ανταλλάζεσαι μέσο bluetooth τραγούδια/εικόνες/βίντεο? Εγώ νόμιζα έχουν περάσει αυτές τις εποχές, έχω να ασχοληθώ μ'αυτά 5 χρόνια. Και στα smartphones που είχα πριν το τεσσάρι παρόλο που είχα ραδιόφωνο και bluetooth δεν τα χρησιμοποιούσα καν. Τι να πω? Αν σ'εσάς είναι αυτές οι προτεραιότητες ενός smartphone, μάλλον δεν είναι το iPhone φτιαγμένο για σας.

#144   gavroulis

gavroulis

iPH User

• 150 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2012 - 21:54

παιδια γι μενα προσωπικα το ραδιο ειναι απαραιτητο κανω πολλα χιλιομετρα ποδηλατο καθε μερα και μονο με μουσικη δεν την παλευω.
τωρα για το bluetooth εχετε ενα δικιο αλλα αφου το κινητο το εχει γιατι να μην μπορουμε να το εκμεταλευτουμε ;
εχω αρκετους γνωστους που εδωσαν το iphone γιατι ηθελαν ραδιο .
τωρα για το web ραδιο ειναι μια πολυ πονεμενη ιστορια ( για την χωρα μας παντα :) )
καποτε το εκανα κι αυτο και μονο ραδιο δεν ακουγα στο δρομο........

Τελευταία επεξεργασία από: gavroulis, 06/10/2012 - 22:00

#145   gavroulis

gavroulis

iPH User

• 150 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2012 - 21:59

αδελφε vicbar μαλλον δεν ειχες ποτε αλλο κινητο εκτος απο iphone ε ;
συγνωμη αλλα εμεις οι απολητιστοι θελουμε και bluetooth και ραδιοφωνακι για να ακουμε και καμια κουβεντα απο κανενα αλλο ανθρωπο.
τι να κανουμε δεν ειμαστε ολοι το ιδιο.

#146   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2012 - 22:10

τα αλλα κινητα που αναφερεις πλεον εχουν μεινει πισω. δε ζουμε στην ιδια εποχη.

ενταξει μπορει να ειναι ελλειψη το ραδιοφωνο, αλλα εναλλακτικη υπαρχει.

#147   fonikoxeris

fonikoxeris

iPH Enthousiast

• 393 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2012 - 22:21

διαβαζα ολες τις σελιδες.ενα παλικαρι συγκεκριμενα μολις μιλησε ο mark κοτεψε με την μια και μονο που δεν εκλαψε επειδη ο mark ειναι απο τους παλεμαχους εδω μεσα.τον mark τον συμπαθω και οτι λεει ειναι σπαθι, απλα το αλλο το παλικαρι μονο που συγνωμη δεν ζητησε μιλαει στους υπολοιπους λες και ειναι τσογλανια.anyway το προσπερναω αυτο.
η τακτικη της apple ειναι απαραδεκτη οσον αφορα την εξυπηρετηση.οσο και να προσπαθεισετε μερικοι να την δικαιολογησετε δεν δικαιολογειτε με τιποτα.τα ανακατασκευασμενα οσοι διαβασαν το αρθρο του pantsos θα καταλαβαν οτι οχι διπλοελεγχμενα δεν ειναι αλλα διπλομονομενα με συνεπειες δυσαρεστες για τη σωστη τους λειτουργια.
δεν ξερω αν διαβασατε πουθενα για την sony που απεσειρε καμπωσες χιλιαδες ταμπλετ λογο προβληματος της μονωσης.αν αυτο δεν ειναι παραδειγμα εταιριας τοτε ποιο ειναι, το κατηγορητηριο της apple στους πελατες της που δεν ξερουν να κρατανε σωστα τη συσκευη :huh: για την samsung δεν ειδα κανεναν να λεει πως αντιμετοπιζει τους πελατες της με προβληματα των συσκευων τους...μηπως επειδη σπανια θα χαλασει καποιο τηλεφωνο της?μηπως επειδη δεν βγαζει ελατωματικες συσκευες με προβληματα σε χαρτες,καμερες,κεραιες και στο wifi???
ημουν χρηστης iphone απο το 2g μεχρι το 4.απο το 4 πηγα στο s2 και ισως αν εχω χρηματα να παω στο s3 αν πεσει αλλο λιγο η τιμη του.στο 4s δεν πηγα γιατι μας κοροιδεψε κανονικα.εννοω μας κοροιδεψε που εβγαλε ενα 4αρι αναβαθμησμενο εσωτερικα και για μενα αυτο ειναι τραγικο...μαρεσει το Iphone 5 αλλα τοσα λεφτα για ενα απλα καλο τηλεφωνο δεν τα δινω και κυριως για την τακτικη της apple που προσπαθει οτι παρουσιαζει να το παρουσιαζει σαν καινοτομια.φετος η καινοτομια της ηταν οι χαρτες και αποδειχτηκε βατερλο δεν θυμαμαι να παρουσιασε κατι αλλο καινοτομο...

Τελευταία επεξεργασία από: fonikoxeris, 06/10/2012 - 22:23

#148   nikosg83

nikosg83

iPH Member

• 290 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/10/2012 - 22:26

Εγω πoυ δεν ειμαι χρηστεις απo κανενα απo τα 2...απλα πρoχθες ημoυν στην wind και τα ειχαν διπλα διπλα και πραγματικα επαθα την πλακα μoυ με την oθoνη τo galaxy αλλα και γενικα με oλη τoυ την κατασκευη αλλα η oθoνη αν και ειχε και την ζελατινα πανω τoυ μoυ τραβηξε κατευθειαν την πρoσoχη!!!

#149   fonikoxeris

fonikoxeris

iPH Enthousiast

• 393 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2012 - 22:30

Εγω πoυ δεν ειμαι χρηστεις απo κανενα απo τα 2...απλα πρoχθες ημoυν στην wind και τα ειχαν διπλα διπλα και πραγματικα επαθα την πλακα μoυ με την oθoνη τo galaxy αλλα και γενικα με oλη τoυ την κατασκευη αλλα η oθoνη αν και ειχε και την ζελατινα πανω τoυ μoυ τραβηξε κατευθειαν την πρoσoχη!!!

το s3 εχει εντυπωσιακη οθονη λογω των χρωματων που εχει αλλα στην πραγματικοτητα η πιο ποιοτικη ειναι η retina.αν το s2 k s3 ειχαν retina θα ηταν κολαση...

#150   Mika

Mika

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 06/10/2012 - 22:35

Δε θα τους χάσει απο αυτά.. Πλεον αυτα τα 2 είναι μικρές λεπτομέρειες.

Πλέον υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι που θα σε κάνουν να σκεφτείς και την άλλη πλευρά. Καλώς ή κακώς.

Ποιοι αλλοι λογοι Νικο? Πειτε βρε παιδια οσο πιο αντικειμενικα γινεται και οχι προβατισια τι παραπανω εχει το S3 απο το iphone εσεις που τα χετε δουλεψει και τα δυο? εκτος απο ραδιοφωνο, αναφορες και BT? και τι παραπανω εχει το iphone εκτος απο πολυ ομορφο (κατα τη γνωμη μου) interface?
PS. δεν εχω δουλεψει samsung

Τελευταία επεξεργασία από: Mika, 06/10/2012 - 22:39

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;