Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Εντυπώσεις απο το Galaxy S3 και σύγκριση με Iphone.

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
343 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2022 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 06/10/2012 - 19:00

@delapo
Ολα αυτα θα επρεπε μα τα γραψεις εχοντας δουλεψει το 5
Τωρα οσο για το ''η Apple δείχνει έλλειψη σεβασμού απέναντι στον καταναλωτή'' εδω σιγουρα κανεις πλακα

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   mtifosi

mtifosi

iPH Member

• 258 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:mtifosi

Δημοσίευση 06/10/2012 - 19:04

Ε οχι και ελλειψη σεβασμου προς τον καταναλωτη η apple που υποστηριζει τα τηλεφωνα της οσο καμια αλλη εταιρια σε βαθος χρονου,ενω αλλες εταιριες στο στρατοπεδο του android τα ξεχνανε σε λιγους μηνες...

#108   Rocket

Rocket

iPH Contributor

• 1085 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 06/10/2012 - 19:06

Θα πω και εγω την αποψη μου...Πιστευω πως υπερενθουσιαστηκατε με τα android οπως και εγω τοτε οταν απο 3g->3gs->4->s2. μετα το s2 αρχισαν ολα...(βλεπε nikolai92 xda forum developers. custom rom/kernel expiria neo/neo v/mini pro/htc desire hd/htc evo 3d) εχω δουλεψει με αυτα τα κινητα και εχω ξοδεψει απειρες ωρες και ισως και αυτος να ηταν ο λογος που τα βαριομουν,ομως κανενα με κανενα android δεν μπορει να συγκριθει με Ios. Δεν ειμαι εδω για να σε κρινω που αγαπησες το android αντιθετως παιδια σεβομαι το παθος αυτο αλλα αν φιλε rocket αυτα που ηθελες απο ενα κινητο ηταν το bluetooth και η αναφορα μνματος τοτε προφανως και δεν σου ταιριαζε το iphone. Oμως μισο λεπτο,ησουνα σιγουρος οτι αξιοπιουσες το iphone καταλληλα? Αυτο που σε εκανε να αγαπησεις το android ειναι το γεγονος οτι ειναι ανοικτο βιβλιο σαν λογισμικο και για καθε ακομη μικρο επιλογη υπαρχει "On/off". Να ξερεις οτι και εμενα μου αρεσει το S3 και δεν το μειωσα ποτε οπως εσεις υποβιβαζετε το iphone. Tα εχουμε ξανα πει,δεν εχουμε ολοι τις ιδιες αναγκες-απαιτησεις απο ενα κινητο οποτε ειναι λογικο καποιο αλλο κινητο να μας ευχαριστει περισσοτερο. Kαι φιληκα σου λεω ετοιμασουθ να πεσεις απο τα συννεφα με το jely bean γτ δεν ειναι αυτο που νομιζεις

δεν ειπα οτι αγαπω το android αντιθετα ειπα οτι το ανακαλυπτω και οτι ειναι πιο δημιουργικο ενω το ios εχει αψογο περιβαλλον,
το εχω δουλεψει το 4s και jailbroken αλλα δεν μου εκανε αισθηση δυστηχως!υπερτιμημενο κινητο.
και οι amoled καθως και το λειτουργικο αναπτυσονται ραγδαια!

SIA -  MIDNIGHT DECISIONS   :wub:

#109   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2022 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2012 - 19:09

δεν ειπα οτι αγαπω το android αντιθετα ειπα οτι το ανακαλυπτω και οτι ειναι πιο δημιουργικο ενω το ios εχει αψογο περιβαλλον,
το εχω δουλεψει το 4s και jailbroken αλλα δεν μου εκανε αισθηση δυστηχως!υπερτιμημενο κινητο.
και οι amoled καθως και το λειτουργικο αναπτυσονται ραγδαια!

Eτσι ακριβως, ειναι στην αναπτυξη ;)

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#110   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 06/10/2012 - 19:44

ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ Η APPLE?? πατε καλα μωρε??

επειδη δηλαδη δεν εβαλε το siri στο 4 γιατι υποτiθεται δεν το σηκωνε το hw?

μηπως γιατι επρεπε να το κρατας με συγκεκριμενο τροπο για να μη χανει το σημα??

μηπως γιατι η μωβ αποχρωση στη καμερα του 5 ειναι φυσιολογικη και παλι θα πρεπει να το κρατας με συγκεκριμενο τροπο και μακρια απο εντονο φως?

μηπως γιατι απο το κολλημα της να φυγει απο τη google εδωσε αυτη τη σαβουρα το maps και αφησε εξω το google maps και κατοπιν εορτης ζητησαν συγνωμη και τα τετοια μας κουνιουνται?

η μηπως γιατι με το ετσι γουσταρω εχεις ενα χρονο εγγυηση??

αν ολα αυτα δειχνουν σεβασμο οκ τοτε καπου κανω λαθος.........................

βγαλτε τις παρωπιδες και δειτε περα πο τη μυτη σας....ΟΛΕΣ οι εταιριες το μπαγιοκο σκεφτονται...τους καταναλωτες τους εχουν γραμμενους στα @@ τους

#111   andreas37d

andreas37d

iPH Enthousiast

• 484 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 06/10/2012 - 19:49

Και εγώ αυτο το μήνα θα δώσω το 4s στην γυναίκα μου και πάω σφαίρα για android, Δεν αντέχω άλλο αυτο το iTunes. Είναι η ζωή της apple και θάνατος για τους χρήστες του.

#112   ilionmelegos21

ilionmelegos21

iPH Elite Poster

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2218 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 06/10/2012 - 19:56

Καποιοι κατηγορειται την apple λες και σας απειλησε να πληρωσετε με το ζορι το κινητο...Ασχετα που καποιες αιτιολογιες σας ειναι ΜΟΝΟ φημες η εχουν τυχει σε καποια iphone που αντικατασταθηκαν αμεσως.....Ναι για εσενα λεω parafron4

#113   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 06/10/2012 - 19:58

ποια ειναι ειναι φημη??

το antennagate?
η μωβ αποχρωση?
η εγγυηση?
το maps?

πιο ειναι φημη?

και ναι θα τα δωσω για το 5αρι αυτο δε σημαινει οτι θα βαλω παρωπιδες και θα γλειφω μια εταιρια....

#114   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 06/10/2012 - 20:05

Καποιοι κατηγορειται την apple λες και σας απειλησε να πληρωσετε με το ζορι το κινητο...Ασχετα που καποιες αιτιολογιες σας ειναι ΜΟΝΟ φημες η εχουν τυχει σε καποια iphone που αντικατασταθηκαν αμεσως.....Ναι για εσενα λεω parafron4

Μπορει να υπάρχουν haters που θα βρισουν ότι και να κάνει η apple(δεν εννοώ τον parafron) αλλα υπάρχουν και τα ΠΡΟΒΑΤΑ που θα πουν ότι καμμια άλλη εταιρία δε σέβεται σαν την apple. Σε πολλούς τομείς στο σεβασμό υστερεί. Εγγύηση; Ανακατασκευασμενα; Ποιοτικούς έλεγχος;; Σε όλα αυτα Εχει πρόβλημα...

Αναρτημένη εικόνα

#115   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/10/2012 - 20:05

Τωρα οσο για το ''η Apple δείχνει έλλειψη σεβασμού απέναντι στον καταναλωτή'' εδω σιγουρα κανεις πλακα

Ε οχι και ελλειψη σεβασμου προς τον καταναλωτη η apple που υποστηριζει τα τηλεφωνα της οσο καμια αλλη εταιρια σε βαθος χρονου,ενω αλλες εταιριες στο στρατοπεδο του android τα ξεχνανε σε λιγους μηνες...

H έλλειψη σεβασμού έχει χαθεί πολύ καιρό τώρα. Το αποκορύφωμα φυσικά τις κοροιδίας έχει να κάνει με το iOS 6. Ρεσιταλ.

Δε φταίει όμως η Apple. Φταίνε όλοι αυτοί που ακολουθούν και θεοποιούν πράγματα και καταστάσεις σαν πρόβατα.

Φταίνε όλοι αυτοί που εθελοτυφλούν και τα βλέπουν όλα ρόδινα.. Και δυστυχώς δεν το βλέπω να αλλάζει σύντομα αυτό. Δυστυχώς..

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 06/10/2012 - 20:06

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#116   paliotomaro

paliotomaro

iPH Addict

• 601 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 06/10/2012 - 20:07

Για την Αντενα δε το κρατας σωστα

Η μωβ αποχρωση ειναι η νεα χιπικη διασταση σις φωτογραφιες

Η εγγυηση.ποια εγγυηση?χρειαζεσεζαι εγγυηση?

Οι χαρτες ειναι περιττοι..εχει ενα..καρο χαρτες στο αππ στορ

#117   ilionmelegos21

ilionmelegos21

iPH Elite Poster

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2218 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2012 - 20:11

Το 5 κανει μωβ αποχρωσεις οπως εκανε και το 4s κιτρινες με το που βγηκε.Νομιζω καταλαβες τι εννοω.Εγω ειχα τεσσαρι πριν και δεν ειχα καποιο θεμα με το σημα.Οσον αφορα την εγγυηση η αππλε δινει ενα χρονο και το ξερεις απο πριν.Τωρα για τα παρατραγουδα με τις εγγυησεις φταινε οι μεταπωλητες εδω..

Mark δεν ειπα πως η αππλε ειναι τελεια σε ολα.Αλιμονο .Αλλα για μια αφορμη που βρισκουν προσθετουν και αλλες 10 φημες η πραγματα που μπορει να υπηρχαν οντως αλλα τα αντικατεστησαν τα τηλεφωνα τους.

#118   paliotomaro

paliotomaro

iPH Addict

• 601 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 06/10/2012 - 20:15

Απο που και ως που κΑταληγεις αβιαστα στο συμπερασμα οτι φταινε οι μεταπωλητες για το θεμα της εγγυησης?

#119   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 06/10/2012 - 20:15

Η apple δίνει ένα χρόνο και το ξέρεις απο πριν.
Ωραία λογική. Να σε μαμησει αλλα να το ξέρεις απο πριν..

Τι να πω πραγματικά..

Αναρτημένη εικόνα

#120   ilionmelegos21

ilionmelegos21

iPH Elite Poster

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2218 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2012 - 20:18

Μα ρε mark τι να σε μαμησει δηλαδη.Αμα γουσταρεις αγοραζεις iphone.Αμα δεν ηθελες ας επερνες νοκια.Απο την στιγμη που εχει καποια πολιτικη και την ξερεις δεν μπορεις να παραπονιεσαι για αυτην οτι δεν σε σεβεται.Σε αλλα θεματα ναι που στα αλλαξε στην πορεια.Οπως το ιος 6 με τους χαρτες

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13

0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες