Καποιοι εδω μεσα το φαγατε το παλικαρι...
Οπως εγραψα σε αλλο τοπικ:
"Δν θα σας κουρασω πολυ.
Οπως εχω γραψει σε αλλο ποστ εχασα/μου εκλεψαν το 4s.
Περασα εναν εκνευρισμο διοτι η apple δν εχει διαδικασια δηλωσης κλεμμενου κλπ κλπ οποτε τις πρωτες μερες λεω αι στο καλο δν παιρνω αλλο.
Μετα την πρωτη αντιδραση απολυτως φυσικα αποφασισα να παρω το 5αρι(χαχαχα!!!).
Λεω σε εναν φιλο που ειναι Αμερικη αυτες τις μερες να μου φερει,δν εχουν πουθενα σκετη συσκευη και δη factory unlocked,και αποκλειεται να βγαλουν στην αγορα μεχρι να γυρισει.
Ζηταω απο εναν γνωστο απο Αγγλια να μου στειλει ΤΖΙΦΟΣ δν εχει πουθενα ετοιμοπαραδοτο.
Αυριο Παρασκευη ερχεται ο κολλητος μου απο Γερμανια,ψαχνει να μου βρει σε ολοκληρο Βερολινο ολη την βδομαδα τιποτα παλι.
Τα παιρνω στο κρανιο χτες βραδυ κ αποφασιζω να παρω s3.Ζυγιζω τα θετικα,πολλα υπερ του (sd,τιμη,αναλυση οθονης κλπ κλπ)Βρισκω εναν γνωστο που το εχει το χαιδευω,το επεξεργαζομαι το κραταω τον ρωταω κλπ κλπ κλπ συμπερασμα δν ειναι κ δν θα γινει ποτε iphone ειδικα στην ποιοτητα κατασκευης.
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ 5ΑΡΙ.
Fuck once iphone always iphone."
Ειμαι σκορπιος ,αναποφασιστος και παρορμητικος,αλλα...με τρωει ασχημα η τσεπη μου απο χτες και παλι να παρω το s3 κυριως λογω του android και των δυνατοτητων του απο οσα εχω δει ονλαιν,δν εχω δουλεψει καθολου τετοιο λογισμικο...αλλα ομολογω πως με ιντριγκαρει και με εντυπωσιαζει ειδικα στον τομεα του customization.
Και αν αποδειχτει λαθος η επιλογη γυρναω στα γνωστα μηλολημερια!
Παντως να ξερετε πως κανενα προιον δν μπορει να ειναι παντα στην κορυφη ,ολα κανουν κυκλους,και ολοι εμεις οι πολυ φανατικοι ισως να πρεπει να σκεφτουμε την πιθανοτητα πως εν ετη 2012 ( 6 χρονια μετα το 2g και το ios ) ισως οι ανταγωνιστες να εχουν φτασει ή ακομα κ ξεπερασει το μηλο (κυριως σε λογισμικο) αλλα αν δν δοκιμασουμε τετοιο διαφορετικο προιον δν θα το αντιληφθουμε ποτε.
Εκει που κερδιζει με διαφορα ομως η apple ειναι στο στυλ,στην ομορφια αλλα και στα υλικα παραγωγης αλλα τι να το κανουμε πια εαν εξελισσεται στα προιοντα της (κυριωσ software) με ρυθμο χελωνας συγκριτικα με τους ανταγωνιστες

Ξανα σημειωνω πως αν δν μου ειχαν κλεψει το κινητο ουτε καν θα διαβαζα το ποστ,αλλα τελευταια,ειδικα αφου εχω να διαθεσω 700€ αμμεσα σε τετοιους καιρους,και δν μπορω να βρω το 5αρι ειμαι στα ορια μου να αλλαξοπιστησω.
Εκει που δν μπορει κανενας να παιξει ακομα ειναι στο ipad.
Τεσπα σας κουρασα,παω να συνεχισω τα reviews iphone 5 vs sgs3 ,να τελειωσω αυτη την αναθεματισμενη λιστα με pros+cons (δεκτες σημειωσεις btw) και να αποφασισω επιτελους ποιο θα παρω επειδη το 3gs δν αντεχεται αλλο.
Και να θυμαστε κατι που για εμενα αποτελει μειονεκτημα για καποιον αλλο μπορει πλεονεκτημα οποτε να ειστε οσο μπορειτε αντικειμενικοι.