Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Εντυπώσεις απο το Galaxy S3 και σύγκριση με Iphone.

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
343 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1031 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:peterboutsis

Δημοσίευση 07/10/2012 - 01:31

ναι αλλα δεν ειναι iphone..............

(αν δε το εγραφα εγω θα το εγραφε καποιος απο τους πολλους μετοχους που υπαρχουν στο forum)

Ο καθένας μπορεί να δει τι έχω από apple products..πόσο καιρό είμαι στο φόρουμ..

Αλλά να λέμε τα πράγματα κ με το όνομα τους... MacBook Pro retina problem. Ρωτήστε τον mark κ τόσους άλλους, iPhone 4 antennagate( έχω αλλάξει 3 συσκευές), iPhone 5 έχει πρόβλημα ο ήλιος όχι το κινητό, new iPad, η θερμοκρασία που ανεβάζει όταν παίζω air supremacy είναι για να τιγανιζω σαγανακι...που είναι ρε παίδες η apple και η αξιοπιστία της?

Τελευταία επεξεργασία από: peterboutsis, 07/10/2012 - 01:32

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 07/10/2012 - 01:31

Ειμαι σιγουρος πως το multitasking του note 2 θα βγει στο cydia καποια στιγμη. Ειναι τρομερο!

#183   flat

flat

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/10/2012 - 01:34

Οντος το note 2 θα κανει τρελες πωλησεις,κανει παπαδες!

#184   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 07/10/2012 - 01:35

Ο καθένας μπορεί να δει τι έχω από apple products..πόσο καιρό είμαι στο φόρουμ..

Αλλά να λέμε τα πράγματα κ με το όνομα τους... MacBook Pro retina problem. Ρωτήστε τον mark κ τόσους άλλους, iPhone 4 antennagate( έχω αλλάξει 3 συσκευές), iPhone 5 έχει πρόβλημα ο ήλιος όχι το κινητό, new iPad, η θερμοκρασία που ανεβάζει όταν παίζω air supremacy είναι για να τιγανιζω σαγανακι...που είναι ρε παίδες η apple και η αξιοπιστία της?

αδερφε ειναι γνωστα ολα αυτα...κανεις δε μπορει να τα αμφισβητησει.... για καποιους βεβαια ειναι απλα φημες

#185   konion2010

konion2010

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/10/2012 - 01:42

Αλλο ενα τοπικ που κατεντησε να προσπαθουν οι χρηστες αλλων συσκευων στο site του iphone να μας δειξουν την ανωτεροτητα των συσκευων τους.Ποσο κομπλεξ πια?

Τελευταία επεξεργασία από: konion2010, 07/10/2012 - 01:42

#186   iJulio

iJulio

iPH User

• 151 μηνύματα
  • Twitter:@julio_kk
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:iJulio

Δημοσίευση 07/10/2012 - 01:44

φίλε Rockettt στείλε μου σε παρακαλώ ένα pm γιατί δεν με αφήνει να σου στείλω. Θέλω να σε ρωτήσω κάτι πάνω στο θέμα του S3.

#187   ilionmelegos21

ilionmelegos21

iPH Elite Poster

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2218 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 07/10/2012 - 01:44

Αλλο ενα τοπικ που κατεντησε να προσπαθουν οι χρηστες αλλων συσκευων στο site του iphone να μας δειξουν την ανωτεροτητα των συσκευων τους.Ποσο κομπλεξ πια?

Εσυ τωρα γιατι το χαλας?...αφου ξερεις οτι στα δικα τους φορουμ ειναι ξενερωτα...το μονο που κανουν ειναι να αυτοεπιβεβαιωνονται μεταξυ τους..ενω εδω εχω μπολικο κοσμο να ανταγωνιστουν....

#188   Rafeek

Rafeek

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:RafaellaEk8

Δημοσίευση 07/10/2012 - 01:47

Μπήκα στο iphonehellas εδώ και κάποιες μέρες για να δω ποιο iphone θα αγοράσω αλλά μάλλον θα πάρω Samsung η κάτι αλλο με αυτά που διαβάζω
με μπερδέψατε πάρα πολύ γιατί όλοι εσείς που έχετε iphone από ότι έχω καταλάβει τα μισείτε αυτά και την εταιρεία που τα κατασκευάζει
βρε βρε περίεργα πράγματα

έχω τώρα ένα Lumia800 και δεν μου αρέσει καθόλου
Καλώς σας βρήκα

#189   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1031 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2012 - 01:49

Εσυ τωρα γιατι το χαλας?...αφου ξερεις οτι στα δικα τους φορουμ ειναι ξενερωτα...το μονο που κανουν ειναι να αυτοεπιβεβαιωνονται μεταξυ τους..ενω εδω εχω μπολικο κοσμο να ανταγωνιστουν....

Ο πιο υγιής διάλογος είναι να υπάρχει ασυμφωνια απόψεων...( και προσωπικά δεν έχω android, αλλά ειλικρινά το βίντεο του note 2 σας αφηνει αδιάφορους?)

#190   konion2010

konion2010

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2012 - 01:51

Μπήκα στο iphonehellas εδώ και κάποιες μέρες για να δω ποιο iphone θα αγοράσω αλλά μάλλον θα πάρω Samsung η κάτι αλλο με αυτά που διαβάζω
με μπερδέψατε πάρα πολύ γιατί όλοι εσείς που έχετε iphone από ότι έχω καταλάβει τα μισείτε αυτά και την εταιρεία που τα κατασκευάζει
βρε βρε περίεργα πράγματα

έχω τώρα ένα Lumia800 και δεν μου αρέσει καθόλου
Καλώς σας βρήκα

Εμεις εχουμε επιλεξει ποια συσκευη θελουμε και μπαινουμε στο φορουμ κυριως για να διαβασουμε τεχνικα πραγματα που αφορουν την συσκευη μας.Τωρα αν καποιοι με αλλες συσκευες μπαινουν εδω για να μας αποδειξουν οτι οι συσκευες τους ειναι καλυτερες,δεν νομιζω οτι εμεις μισουμε τις αλλες συσκευες,ισως να συμβαινει το αντιθετο.Μπες σε κανα δικο τους φορουμ(αν υπαρχει) και κοιτα αν μπαινουν τυποι με iphone να προσπαθουν να πεισουν για την ανωτεροτητα της συσκευης τους σε καθε τοπικ.

#191   flat

flat

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/10/2012 - 01:52

Παιδια ριχτε μια ματια σε αυτο το linc.
Αχαχαχ

#192   konion2010

konion2010

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2012 - 01:53

Ο πιο υγιής διάλογος είναι να υπάρχει ασυμφωνια απόψεων...( και προσωπικά δεν έχω android, αλλά ειλικρινά το βίντεο του note 2 σας αφηνει αδιάφορους?)

Προσωπικα με αφηνει.Το note2 δεν ειναι κινητο για μενα.Αμα ειναι τα κινητα να καταντησουν ταμπλετ,εγω δεν θα το υποστηριξω.Αμα ηθελε η samsung(και μπορουσε),ας το εβγαζε στην κατηγορια tablet να προσπαθησει να χτυπησει το ipad,αλλα ακομα και αυτοι ξερουν οτι τουλαχιστον με οτι εχουμε δει δεν υπαρχει περιπτωση να το καταφερουν.

#193   Rocket

Rocket

iPH Contributor

• 1085 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 07/10/2012 - 01:53

φιλε ποσο χρονων εισαι???
ειχα ιphone 4s εχω νεο ipad
πουλησα το 4s πηρα to s3 και εκανα συγκριση...
το κομπλεξ μαλλον ειναι δικο σου...

SIA -  MIDNIGHT DECISIONS   :wub:

#194   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1031 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2012 - 02:01

Προσωπικα με αφηνει.Το note2 δεν ειναι κινητο για μενα.Αμα ειναι τα κινητα να καταντησουν ταμπλετ,εγω δεν θα το υποστηριξω.Αμα ηθελε η samsung(και μπορουσε),ας το εβγαζε στην κατηγορια tablet να προσπαθησει να χτυπησει το ipad,αλλα ακομα και αυτοι ξερουν οτι τουλαχιστον με οτι εχουμε δει δεν υπαρχει περιπτωση να το καταφερουν.

Σε αυτό θα συμφωνήσω, είναι σχετικά μεγάλο για κινητό. Αλλά πιο πολύ εστίασα στα features του και τις ιδέες πίσω από αυτά. Είναι σαν να έχεις, snapseed, penultimate, note plus etc εγκατεστημένα σαν native! Πολύ καλό!

Παιδια ριχτε μια ματια σε αυτο το linc.
Αχαχαχ

Θεϊκό!!! Samsung ήθελες...αρπα την! Χαχαχα

Υγ: καθόλου στημένο..χαχαχα

#195   Rafeek

Rafeek

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:RafaellaEk8

Δημοσίευση 07/10/2012 - 02:06

έχουν προβλήματα πολλά τα iphone? Λεω να αγοράσω το 5
Να το αφήσω καλύτερα και να πάρω samsung βοηθηστε με παρακαλώ γιατί δεν έχω γνώσεις πολλές σε αυτά

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες