φιλε ποσο χρονων εισαι
ειχα ιphone 4s εχω νεο ipad
πουλησα το 4s πηρα to s3 και εκανα συγκριση...
το κομπλεξ μαλλον ειναι δικο σου...
Τι ρολο παιζει πρωτον η ηλικια?Και πιστεψε με μπορει να ειμαι μεγαλυτερος απο σενα.Δευτερον,εχω χειριστει συσκευη android και του λειτουργικο με αφηνει αδιαφορο.Ακομα,ανοιξες το τοπικ για να γραψεις μια προσωπικη σου εμπειρια στο iphoneforum,για να αποδειξεις οτι το S3 ειναι καλυτερο απο το iphone?Δεν καταλαβαινω την λογικη σου.Στην συνεχεια,εδω και καποιες μερες,το βλεπω συνεχεια στα προσφατα με διαφορους να προσπαθουν να αποδειξουν την ανωτεροτητα αλλων συσκευων απεναντι στο iphone.Καλως ή κακως εμεις πηραμε αυτη την συσκευη και την γουσταρουμε.Αμα,καποια στιγμη θελουμε να ψαχτουμε για κατι αλλο,θα μπουμε στα αντιστοιχα τοπικ αλλων συσκευων να δουμε τι προσφερουν αυτες και να κανουμε την επιλογη μας.Δεν ειναι αναγκη καθε μερα στα recents να βλεπουμε καποιους που να προσπαθουν να αποδειξουν οτι το iphone ειναι μαπα.Οσο για το κομπλεξ το forum που βρισκεσαι λεγεται IPHONEforum,και ενα 95% μπαινουμε εδω οχι για να αλλαξουμε συσκευη αλλα για να ρωτησουμε πραγματα για την συσκευη την οποια εχουμε.Εγω παντως,απο μια φορα που ειχα επισκεφτει δικο σας τοπικ δεν ειδα κανενα να θελει να πεισει οτι το iphone ειναι καλυτερο.To ποιανου ειναι το κομπλεξ ας το κρινουν οσοι διαβαζουν.
Σε αυτό θα συμφωνήσω, είναι σχετικά μεγάλο για κινητό. Αλλά πιο πολύ εστίασα στα features του και τις ιδέες πίσω από αυτά. Είναι σαν να έχεις, snapseed, penultimate, note plus etc εγκατεστημένα σαν native! Πολύ καλό!
Οτι εχει καποια features που θα ηθελα να υπαρχουν και στο iphone δεν διαφωνω.Οπως και στο οτι η apple εχει καποια κολληματα(π.χ. radio,flash).Αλλα την θεωρω κορφη σε θεματα ευκολιας που προσφερει στον χρηστη,καθως και οτι με JB μπορεις να απελευθερωσεις πολλες δυνατοτητες του κινητου σου.