Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Εντυπώσεις απο το Galaxy S3 και σύγκριση με Iphone.

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
343 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   konion2010

konion2010

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/10/2012 - 02:10

φιλε ποσο χρονων εισαι :huh:
ειχα ιphone 4s εχω νεο ipad
πουλησα το 4s πηρα to s3 και εκανα συγκριση...
το κομπλεξ μαλλον ειναι δικο σου...

Τι ρολο παιζει πρωτον η ηλικια?Και πιστεψε με μπορει να ειμαι μεγαλυτερος απο σενα.Δευτερον,εχω χειριστει συσκευη android και του λειτουργικο με αφηνει αδιαφορο.Ακομα,ανοιξες το τοπικ για να γραψεις μια προσωπικη σου εμπειρια στο iphoneforum,για να αποδειξεις οτι το S3 ειναι καλυτερο απο το iphone?Δεν καταλαβαινω την λογικη σου.Στην συνεχεια,εδω και καποιες μερες,το βλεπω συνεχεια στα προσφατα με διαφορους να προσπαθουν να αποδειξουν την ανωτεροτητα αλλων συσκευων απεναντι στο iphone.Καλως ή κακως εμεις πηραμε αυτη την συσκευη και την γουσταρουμε.Αμα,καποια στιγμη θελουμε να ψαχτουμε για κατι αλλο,θα μπουμε στα αντιστοιχα τοπικ αλλων συσκευων να δουμε τι προσφερουν αυτες και να κανουμε την επιλογη μας.Δεν ειναι αναγκη καθε μερα στα recents να βλεπουμε καποιους που να προσπαθουν να αποδειξουν οτι το iphone ειναι μαπα.Οσο για το κομπλεξ το forum που βρισκεσαι λεγεται IPHONEforum,και ενα 95% μπαινουμε εδω οχι για να αλλαξουμε συσκευη αλλα για να ρωτησουμε πραγματα για την συσκευη την οποια εχουμε.Εγω παντως,απο μια φορα που ειχα επισκεφτει δικο σας τοπικ δεν ειδα κανενα να θελει να πεισει οτι το iphone ειναι καλυτερο.To ποιανου ειναι το κομπλεξ ας το κρινουν οσοι διαβαζουν.

Σε αυτό θα συμφωνήσω, είναι σχετικά μεγάλο για κινητό. Αλλά πιο πολύ εστίασα στα features του και τις ιδέες πίσω από αυτά. Είναι σαν να έχεις, snapseed, penultimate, note plus etc εγκατεστημένα σαν native! Πολύ καλό!

Οτι εχει καποια features που θα ηθελα να υπαρχουν και στο iphone δεν διαφωνω.Οπως και στο οτι η apple εχει καποια κολληματα(π.χ. radio,flash).Αλλα την θεωρω κορφη σε θεματα ευκολιας που προσφερει στον χρηστη,καθως και οτι με JB μπορεις να απελευθερωσεις πολλες δυνατοτητες του κινητου σου.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   Rocket

Rocket

iPH Contributor

• 1085 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 07/10/2012 - 02:10

Τι ρολο παιζει πρωτον η ηλικια?Και πιστεψε με μπορει να ειμαι μεγαλυτερος απο σενα.Δευτερον,εχω χειριστει συσκευη android και του λειτουργικο με αφηνει αδιαφορο.Ακομα,ανοιξες το τοπικ για να γραψεις μια προσωπικη σου εμπειρια στο iphoneforum,για να αποδειξεις οτι το S3 ειναι καλυτερο απο το iphone?Δεν καταλαβαινω την λογικη σου.Στην συνεχεια,εδω και καποιες μερες,το βλεπω συνεχεια στα προσφατα με διαφορους να προσπαθουν να αποδειξουν την ανωτεροτητα αλλων συσκευων απεναντι στο iphone.Καλως ή κακως εμεις πηραμε αυτη την συσκευη και την γουσταρουμε.Αμα,καποια στιγμη θελουμε να ψαχτουμε για κατι αλλο,θα μπουμε στα αντιστοιχα τοπικ αλλων συσκευων να δουμε τι προσφερουν αυτες και να κανουμε την επιλογη μας.Δεν ειναι αναγκη καθε μερα στα recents να βλεπουμε καποιους που να προσπαθουν να αποδειξουν οτι το iphone ειναι μαπα.Οσο για το κομπλεξ το forum που βρισκεσαι λεγεται IPHONEforum,και ενα 95% μπαινουμε εδω οχι για να αλλαξουμε συσκευη αλλα για να ρωτησουμε πραγματα για την συσκευη την οποια εχουμε.Εγω παντως,απο μια φορα που ειχα επισκεφτει δικο σας τοπικ δεν ειδα κανενα να θελει να πεισει οτι το iphone ειναι καλυτερο.To ποιανου ειναι το κομπλεξ ας το κρινουν οσοι διαβαζουν.

θα μου επιβαλλεις τι θα ρωτησω??εβρισα??την γνωμη μου ειπα..κοιταω τον ανταγωνισμο και αναλογως ψωνιζω και εκφερω γνωμη..οπως ελεγα για το iphone που το ανεβαζα στα υψη και τελικα ειναι απλα ενα υπερεκτιμημενο προιον!

να σου τονισω οτι τα 600 μνματα τα εκανα για το 4s...

SIA -  MIDNIGHT DECISIONS   :wub:

#198   flat

flat

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/10/2012 - 02:12

έχουν προβλήματα πολλά τα iphone? Λεω να αγοράσω το 5
Να το αφήσω καλύτερα και να πάρω samsung βοηθηστε με παρακαλώ γιατί δεν έχω γνώσεις πολλές σε αυτά

Φιλε μου διαβασε το topic ολα και βγαλε συμπερασμα,,για να παρεις μια αποφαση!Και τα δυο ειναι στην κορυφη!

#199   Rocket

Rocket

iPH Contributor

• 1085 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 07/10/2012 - 02:12

θα μου επιβαλλεις τι θα ρωτησω??εβρισα??την γνωμη μου ειπα..κοιταω τον ανταγωνισμο και αναλογως ψωνιζω και εκφερω γνωμη..οπως ελεγα για το iphone που το ανεβαζα στα υψη και τελικα ειναι απλα ενα υπερεκτιμημενο προιον!

να σου τονισω οτι τα 600 μνματα τα εκανα για το 4s...δεν μπηκα τωρα μετα απο 10 μηνες να πουλησω μουρη ...δυστηχως!

SIA -  MIDNIGHT DECISIONS   :wub:

#200   iosif19

iosif19

iPH Member

• 286 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 07/10/2012 - 02:15

Καλησπερα παιδια κ απο εμενα...Ειμαι χρηστης και των 2 κινητων GS3 k iphone5...Μπορω να πω πως οταν ειχα το 4ς ναι το s3 ηταν πολυ ανωτερο του...Τωρα ομως που πηρα το 5αρακι και τα συγκρινω οι διαφορες που βλεπω ειναι:οτι το s3 φυσικα και εχει μακραν καλητερη μπαταρια απ οτι το 5αρι,επισης πιστευω πως η φωτογραφικη του s3 ειναι ενα ελαχιστο κλικ πιο πανω απο το 5,ομως το 5 εχει μακραν πολυ καλητερη θωνη απ'οτι το s3...Επισης τα δοκιμασα και τ 2 σε επιδοσεις παιχνιδιων που δουλευει στο φουλ ο επεξεργαστης και επισης μπορω να πω πως το 5αρι ειναι καλητερο,μικρες βεβαια η διαφορες απλα κανει κατι κολληματακια το σ3 στα βαρια παιχνιδια...Απο αποψη θερμοκρασιας επισης μπορω να πω οτι το 5αρι ανεβαζει πιο ευκολα απ'οτι το s3....Τεσπα παντως και τ 2 κινητα ειναι απιστευτα απλα το καθενα εχει κατι ανωτερο και κατι κατωτερο απο το αλλο....Και οσο για το μεγεθος του s3 που λενε καποιοι οτι ειναι παντοφλα κλπ στο χερι καθετε μια χαρα στην τσεπη βεβαια ειναι λιγο πακετο αν ειναι καμια μικρη....ΑΑΑΑ και αλλο ενα πολυ βασικο ειναι οτι το IOS ειναι πολυ πιο ευχρηστο και πιο απλο για καποιον π δεν ξερει ωστε δεν ταλαιπωρηται τοσο αλλα για αυτους που ξερουν καλητερο παντα κατα την γνωμη μου ειναι το Android διοτι εχει απειρες επιλογες ου μπορεις να κανεις παπαδες.....

#201   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9855 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2012 - 02:16

200 μηνυματα με το απολυτο τιποτα παλι....και ειναι και σαββατο βραδυ.Δεν παμε καλα.

#202   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1031 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:peterboutsis

Δημοσίευση 07/10/2012 - 02:20

200 μηνυματα με το απολυτο τιποτα παλι....και ειναι και σαββατο βραδυ.Δεν παμε καλα.

Κρίση...αραζουμε στο iphonehellas και συζητάμε!

#203   Rafeek

Rafeek

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:RafaellaEk8

Δημοσίευση 07/10/2012 - 02:20

Φιλε μου διαβασε το topic ολα και βγαλε συμπερασμα,,για να παρεις μια αποφαση!Και τα δυο ειναι στην κορυφη!

Κορίτσι είμαι :)
το έχω διαβάσει από την αρχή και βλέπω ότι οι περισσότεροι και ειδικά αυτοί με πολλά μηνύματα έχουν phone άλλα δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι
με μπερδέψατε απόψε ρε παιδιά

#204   flat

flat

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/10/2012 - 02:23

Λεφτα υπαρχουν παιδια για sg3 και iphone 5!
Ahahah

#205   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1031 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:peterboutsis

Δημοσίευση 07/10/2012 - 02:24

το έχω διαβάσει από την αρχή και βλέπω ότι οι περισσότεροι και ειδικά αυτοί με πολλά μηνύματα έχουν phone άλλα δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι

Ευχαριστημένοι είμαστε!

Απλά ο εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο..για αυτό το λόγο ψαχνομαστε!

Δεν υπάρχει περίπτωση να σου προτείνω τι να πάρεις...αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό! ( πρώτου πάρω iPhone έψαχνα 2 μήνες...χαχα)

Welcome onboard!

#206   iosif19

iosif19

iPH Member

• 286 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 07/10/2012 - 02:24

Αν επρεπε να διαλεξω ενα απο τα 2 πιστευω πως θα επερνα το 5...

#207   konion2010

konion2010

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/10/2012 - 02:25

Κρίση...αραζουμε στο iphonehellas και συζητάμε!

+1

Για το κινητο που θα διαλεξεις,αμα θες να το χρησιμοποιησεις σαν κινητο παρε το iphone.Τωρα αμα θες να παρεις ενα μηχανημα που να ειναι λιγο απο κινητο και λιγο απο tablet,παρε ενα απο τα αλλα δυο.Προσωπικα θα σου ελεγα να πας να τα δεις και απο κοντα να δεις τι σε βολευει,μιας και ειναι και στον ανθρωπο και να αποφασισεις.Τα κινητα σαν δυνατοτητες ειναι περιπου ιδια και αν ενα δευτερολεπτο πανω ενα κατω δεν νομιζω καν να το καταλαβαινεις.Απλα το ενα εχει android και το αλλο ios.Κατα την γνωμη μου ios ειναι ακομα πολυ καλυτερο απο το android.

#208   Rafeek

Rafeek

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:RafaellaEk8

Δημοσίευση 07/10/2012 - 02:31

έχω ipad και επειδή είναι καταπληκτικό για αυτό είπα να αγοράσω το 5 να έχω και cloud
GRAZIE iosif & konion

#209   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 07/10/2012 - 02:36

Eμενα θα μου επιτρέψεις να γίνω λιγο πιο περιληπτικός! :rolleyes:

Παρε το 5, η αν σου φαίνεται πολυ ακριβό, το 4S! Θα το ευχαριστηθείς οσο κανενα αλλο κινητο!

Θυμήσου με..... όσοι δάγκωσαν το μήλο, δεν ξανάφαγαν άλλο φρούτο! B)

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#210   fonikoxeris

fonikoxeris

iPH Enthousiast

• 393 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2012 - 02:38

Καποιοι εδω μεσα το φαγατε το παλικαρι...
Οπως εγραψα σε αλλο τοπικ:

"Δν θα σας κουρασω πολυ.
Οπως εχω γραψει σε αλλο ποστ εχασα/μου εκλεψαν το 4s.
Περασα εναν εκνευρισμο διοτι η apple δν εχει διαδικασια δηλωσης κλεμμενου κλπ κλπ οποτε τις πρωτες μερες λεω αι στο καλο δν παιρνω αλλο.
Μετα την πρωτη αντιδραση απολυτως φυσικα αποφασισα να παρω το 5αρι(χαχαχα!!!).
Λεω σε εναν φιλο που ειναι Αμερικη αυτες τις μερες να μου φερει,δν εχουν πουθενα σκετη συσκευη και δη factory unlocked,και αποκλειεται να βγαλουν στην αγορα μεχρι να γυρισει.
Ζηταω απο εναν γνωστο απο Αγγλια να μου στειλει ΤΖΙΦΟΣ δν εχει πουθενα ετοιμοπαραδοτο.
Αυριο Παρασκευη ερχεται ο κολλητος μου απο Γερμανια,ψαχνει να μου βρει σε ολοκληρο Βερολινο ολη την βδομαδα τιποτα παλι.
Τα παιρνω στο κρανιο χτες βραδυ κ αποφασιζω να παρω s3.Ζυγιζω τα θετικα,πολλα υπερ του (sd,τιμη,αναλυση οθονης κλπ κλπ)Βρισκω εναν γνωστο που το εχει το χαιδευω,το επεξεργαζομαι το κραταω τον ρωταω κλπ κλπ κλπ συμπερασμα δν ειναι κ δν θα γινει ποτε iphone ειδικα στην ποιοτητα κατασκευης.
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ 5ΑΡΙ.
Fuck once iphone always iphone."

Ειμαι σκορπιος ,αναποφασιστος και παρορμητικος,αλλα...με τρωει ασχημα η τσεπη μου απο χτες και παλι να παρω το s3 κυριως λογω του android και των δυνατοτητων του απο οσα εχω δει ονλαιν,δν εχω δουλεψει καθολου τετοιο λογισμικο...αλλα ομολογω πως με ιντριγκαρει και με εντυπωσιαζει ειδικα στον τομεα του customization.
Και αν αποδειχτει λαθος η επιλογη γυρναω στα γνωστα μηλολημερια!
Παντως να ξερετε πως κανενα προιον δν μπορει να ειναι παντα στην κορυφη ,ολα κανουν κυκλους,και ολοι εμεις οι πολυ φανατικοι ισως να πρεπει να σκεφτουμε την πιθανοτητα πως εν ετη 2012 ( 6 χρονια μετα το 2g και το ios ) ισως οι ανταγωνιστες να εχουν φτασει ή ακομα κ ξεπερασει το μηλο (κυριως σε λογισμικο) αλλα αν δν δοκιμασουμε τετοιο διαφορετικο προιον δν θα το αντιληφθουμε ποτε.
Εκει που κερδιζει με διαφορα ομως η apple ειναι στο στυλ,στην ομορφια αλλα και στα υλικα παραγωγης αλλα τι να το κανουμε πια εαν εξελισσεται στα προιοντα της (κυριωσ software) με ρυθμο χελωνας συγκριτικα με τους ανταγωνιστες :huh:
Ξανα σημειωνω πως αν δν μου ειχαν κλεψει το κινητο ουτε καν θα διαβαζα το ποστ,αλλα τελευταια,ειδικα αφου εχω να διαθεσω 700€ αμμεσα σε τετοιους καιρους,και δν μπορω να βρω το 5αρι ειμαι στα ορια μου να αλλαξοπιστησω.
Εκει που δν μπορει κανενας να παιξει ακομα ειναι στο ipad.
Τεσπα σας κουρασα,παω να συνεχισω τα reviews iphone 5 vs sgs3 ,να τελειωσω αυτη την αναθεματισμενη λιστα με pros+cons (δεκτες σημειωσεις btw) και να αποφασισω επιτελους ποιο θα παρω επειδη το 3gs δν αντεχεται αλλο.
Και να θυμαστε κατι που για εμενα αποτελει μειονεκτημα για καποιον αλλο μπορει πλεονεκτημα οποτε να ειστε οσο μπορειτε αντικειμενικοι.

εχετε φαγωθει ολοι για την ποιοτητα κατασκευης.τι σχεση εχει ομως η ποιοτητα με την αξιοπιστια?στην περιπτωση της apple η αξιοπιστια δεν συμβαδιζει με την ποιοτητα κατασκευης...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες