Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Εντυπώσεις απο το Galaxy S3 και σύγκριση με Iphone.

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
343 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   Rocket

Rocket

iPH Contributor

• 1085 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 07/10/2012 - 02:40

Eμενα θα μου επιτρέψεις να γίνω λιγο πιο περιληπτικός! :rolleyes:

Παρε το 5, η αν σου φαίνεται πολυ ακριβό, το 4S! Θα το ευχαριστηθείς οσο κανενα αλλο κινητο!

Θυμήσου με..... όσοι δάγκωσαν το μήλο, δεν ξανάφαγαν άλλο φρούτο! B)

μην το λες..εχει αντιστραφει το κλιμα!
περνουνε galaxy και λενε αααλλο φρουτο :)

SIA -  MIDNIGHT DECISIONS   :wub:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   Rafeek

Rafeek

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:RafaellaEk8

Δημοσίευση 07/10/2012 - 02:42

όταν δίνεις ένα μεγάλο ποσό για να αγοράσεις κάτι τα 100 η 200ευρω παραπάνω για να πάρεις το καλύτερο δεν τα σκέφτεσαι Το 5 θέλω
Grazie Luxus

#213   fonikoxeris

fonikoxeris

iPH Enthousiast

• 393 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2012 - 02:44

Κατι που ξεχασα να αναφερω πριν..Καποιος χρηστης android συγκρινε itunes με dropbox συγκαταλεγοντας στα θετικα του android..Πρωτον η apple εχει τετοια εφαρμογη το icloud..Δευτερον αλλη η λειτουργια του itunes..Τριτον και μεις με iphone εχουμε dropbox..Για εμας λετε οτι μας τυφλωσε η μοδα αλλα δυστυχως βγαινετε οφσαιντ μονοι σας

Υ.Γ: Δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο αναρτησης σε iphone forum θεματα του στυλ " πηρα S3 και ειμαι καλα" ..Και μην αρχισετε τα εχω αλλο idevice οποτε μπορω να γραψω..

δεν καταλαβαινω γιατι προσβαλεστε που συγκρινουν 2 κινητα που ειναι τα κορυφαια της αγορας.αφου θελετε να θαυμαζετε την apple χωρις την αντιθετη γνωμη χωρις τα κατα της χωρις τα ελατωματα της μπορειτε να μη το διαβαζετε και κυριως να μην απαντατε.δεν νομιζω να υποχρεωσε καποιος καποιον να απαντησει.
φιλικα το λεω οχι νευριασμενος.το εχετε πει παρα πολλοι εδω το ιδιο πραγμα γιαυτο και το σχολιαζω.

#214   Rafeek

Rafeek

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2012 - 02:49

εχετε φαγωθει ολοι για την ποιοτητα κατασκευης.τι σχεση εχει ομως η ποιοτητα με την αξιοπιστια?στην περιπτωση της apple η αξιοπιστια δεν συμβαδιζει με την ποιοτητα κατασκευης...

εδώ φίλε φονικοχερι τα χαλάμε γιατί δεν έχεις ιδέα
μου έχουν αλλάξει όλο το μπροστά + πληκτρολόγιο γιατί είχε σπάσει σε ένα σημείο λευκό macbook2007 πέρυσι χωρίς χρήματα.
Τρομερή αξιοπιστία-υποστήριξη λοιπόν

#215   fonikoxeris

fonikoxeris

iPH Enthousiast

• 393 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2012 - 02:53

στα Iphone ισχυει το ιδιο?ή μπλεκεις με τα refurbished???ναι ξερω οτι στα Imac macbook κλπ ειναι καλη στα Iphone ομως...ειδικα για τα ανταλλακτικα που πρεπει να βρεις μια καλη μαιμου...και δεν αναφερομουν συγκεκριμενα για το service της αλλα για την ποιοτητα κατασκευης που λενε πολλοι.οκ ναι στο ματι και στο χερι σου βγαζει μια στιβαροτητα δεκτο.αλλα στα προβληματα που εχουν βγει σε ολα τα iphone ειναι αμετρητα και απαγοητευτικα.να μιλησουμε για χαλασμενα chip ηχου?να μιλησουμε για μικροφωνα ακουστηκα και δονησεις?να μιλησουμε για χαλασμενα wifi?εγω προσωπικα σαν τεχνικος τοσα προβληματα δεν εχω δει ποτε μου σε samsung.το μονο Galaxy s2 που εχω ανοιξει να το κανω βιδες ηταν το δικο μου επειδη εκανα μονος μου βλακεια και χαλασα την οθονη μου.αλλα και που την χαλασα βρηκα γνησιο ανταλλακτικο ενω στα Iphone πρεπει να ψαξω να βρω καποιον που θα εχει καλη μαιμου ανταλλακτικο και αν ειμαι τυχερος.για μενα αυτο ειναι απαραδεκτο τη στιγμη που σκας ενα 600αρι 700αρι ευρω...

Τελευταία επεξεργασία από: fonikoxeris, 07/10/2012 - 02:56

#216   Rafeek

Rafeek

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2012 - 02:56

στα Iphone ισχυει το ιδιο?ή μπλεκεις με τα refurbished???ναι ξερω οτι στα Imac macbook κλπ ειναι καλη στα Iphone ομως...ειδικα για τα ανταλλακτικα που πρεπει να βρεις μια καλη μαιμου...

Για την apple μίλησες όχι για iphone
αν δεν ξέρεις τι γράφεις sorry my friend

#217   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 07/10/2012 - 02:58

...μην το λες..εχει αντιστραφει το κλιμα!
περνουνε galaxy και λενε αααλλο φρουτο

Φιλε μου επέτρεψε μου λογο του οτι παρακολουθώ απο κοντα εδω και χρόνια την αγοραστική συμπεριφορά των φίλων μας συμφορουμιτων, να εκφράσω και εγω την ταπεινή μου γνωμη! :rolleyes:

Ξέρεις τι θα γινει σε 2,3 μηνες απο τώρα; Απλώς θα αυξηθούν οι πωλήσεις του Galaxy S III στην ενότητα ''Πωλήσεις-Ανταλλαγές''! ;)

όταν δίνεις ένα μεγάλο ποσό για να αγοράσεις κάτι τα 100 η 200ευρω παραπάνω για να πάρεις το καλύτερο δεν τα σκέφτεσαι Το 5 θέλω
Grazie Luxus

''Αφού λεφτα υπαρχουν'' τοτε δαγκωτό 5! ;-)

(...δεν κανει τιποτα)

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#218   fonikoxeris

fonikoxeris

iPH Enthousiast

• 393 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2012 - 03:03

ναι λαθος δικο μου.αλλα η apple δεν ειναι που φτιαχνει και τα iphone?και εδω στο θεμα για Iphone k s3 μιλαμε.

Φιλε μου επέτρεψε μου λογο του οτι παρακολουθώ απο κοντα εδω και χρόνια την αγοραστική συμπεριφορά των φίλων μας συμφορουμιτων, να εκφράσω και εγω την ταπεινή μου γνωμη! :rolleyes:

Ξέρεις τι θα γινει σε 2,3 μηνες απο τώρα; Απλώς θα αυξηθούν οι πωλήσεις του Galaxy S III στην ενότητα ''Πωλήσεις-Ανταλλαγές''! ;)

καλυτερα...θα το παρουμε τσαμπα!χαχαχα

#219   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 07/10/2012 - 03:05

δεν καταλαβαινω γιατι προσβαλεστε που συγκρινουν 2 κινητα που ειναι τα κορυφαια της αγορας.αφου θελετε να θαυμαζετε την apple χωρις την αντιθετη γνωμη χωρις τα κατα της χωρις τα ελατωματα της μπορειτε να μη το διαβαζετε και κυριως να μην απαντατε.δεν νομιζω να υποχρεωσε καποιος καποιον να απαντησει.
φιλικα το λεω οχι νευριασμενος.το εχετε πει παρα πολλοι εδω το ιδιο πραγμα γιαυτο και το σχολιαζω.

Δεν ανοιχτηκε τοπικ συγκρισης smartphones.. Ειναι σαν ενα απο τα πολλα του στυλ " πηρα s3 και ειμαι καλα, δεν ειμαι πια προβατο εχω bt" ....Με το s3 δεν εχω τιποτα..Παρα πολυ καλο κινητο με 2 μειον σημαντικα για μενα..1) μεγεθος 2) android....Απλα εχω βαρεθει τα ανουσια ποστ " ειναι κινηταρα γιατι εχει bt , radio και αλλαζω και θεματα..Ενω το iphone εχει το ιδιο στυλ απο το 2007..Και αμα βγει το jelly θα ειναι πυραυλος.." Κ.λ.π..Δεν μπορω επισης να ακουω για μειον το itunes ..Ειναι προσον και χιλιοειπωμενα τα θετικα του

Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 07/10/2012 - 03:07

#220   Rocket

Rocket

iPH Contributor

• 1085 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2012 - 03:08

Δεν ανοιχτηκε τοπικ συγκρισης smartphones.. Ειναι σαν ενα απο τα πολλα του στυλ " πηρα s3 και ειμαι καλα, δεν ειμαι πια προβατο εχω bt" ....Με το s3 δεν εχω τιποτα..Παρα πολυ καλο κινητο με 2 μειον σημαντικα για μενα..1) μεγεθος 2) android....Απλα εχω βαρεθει τα ανουσια ποστ " ειναι κινηταρα γιατι εχει bt , radio και αλλαζω και θεματα..Ενω το iphone εχει το ιδιο στυλ απο το 2007..Και αμα βγει το jelly θα ειναι πυραυλος.." Κ.λ.π..Δεν μπορω επισης να ακουω για μειον το itunes ..Ειναι προσον και χιλιοειπωμενες τα θετικα του

η οθονη ειναι απολυτως ερωτευσιμη σε αυτο το κινητο ομως!
πολυ πιο ομορφη εμφανιση απο το iphone με οβαλ γωνιες!

#221   Rafeek

Rafeek

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2012 - 03:08

Αντε μπραβο ρε φιλε Πανο γιατι αυτοι εδω πανε να με ξενερωσουν

#222   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2012 - 03:12

η οθονη ειναι απολυτως ερωτευσιμη σε αυτο το κινητο ομως!
πολυ πιο ομορφη εμφανιση απο το iphone με οβαλ γωνιες!

Για την οθονη σου ειπαν τα παιδια παραπανω..Καλυτερη οθονη εχει το iphone...Μεγαλυτερη εχει το S3..Αληθινα χρωματα εχει το iphone , ψευτικα το S3.. Οδον αφορα το σχημα..Ναι ωραιο αλλα πολυ μεγαλο..

#223   Rocket

Rocket

iPH Contributor

• 1085 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2012 - 03:14

Για την οθονη σου ειπαν τα παιδια παραπανω..Καλυτερη οθονη εχει το iphone...Μεγαλυτερη εχει το S3..Αληθινα χρωματα εχει το iphone , ψευτικα το S3.. Οδον αφορα το σχημα..Ναι ωραιο αλλα πολυ μεγαλο..

πως γινεται να βγαζει καλυτερες φωτο το s3 απο το 4s αλλα να δειχνουν ψευτικα??
η οθονη του iphone ειναι τελεια αλλα η amoled αναπτυσεται και αλλο.

Τελευταία επεξεργασία από: Rockettt, 07/10/2012 - 03:15

#224   Rafeek

Rafeek

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2012 - 03:16

και να πω και κατι κλεινοντας λεω εγω τωρα Μηπως οσοι δεν εχουν φραγκα λογω δυσκολης εποχης ξαφνικα αρχισαν να προτιμουν αλλες συσκευες
γιατι αυτο καταλαβα διαβαζοντας οχι μονο εδω αλλα και αλλου

καλυνηχτα τωρα
ευχαριστω απο καρδιας οσους μου απαντησαν

#225   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2012 - 03:21

πως γινεται να βγαζει καλυτερες φωτο το s3 απο το 4s αλλα να δειχνουν ψευτικα??

Εχει βγει το 5 το iphone..Δευτερον σου εξηγησαν τα παιδια πιο πανω περι χρωματων..Τριτον πως ξερεις οτι το S3 βγαζει καλυτερες φωτο; Εβγαλες ψωτο και απο τα 2 , τις περασες στο pc και τις συγκρινες; Και τι εννοεις καλυτερη φωτο για εσενα;

Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 07/10/2012 - 03:22

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6