Eμενα θα μου επιτρέψεις να γίνω λιγο πιο περιληπτικός!
Παρε το 5, η αν σου φαίνεται πολυ ακριβό, το 4S! Θα το ευχαριστηθείς οσο κανενα αλλο κινητο!
Θυμήσου με..... όσοι δάγκωσαν το μήλο, δεν ξανάφαγαν άλλο φρούτο!
μην το λες..εχει αντιστραφει το κλιμα!
περνουνε galaxy και λενε αααλλο φρουτο

Εντυπώσεις απο το Galaxy S3 και σύγκριση με Iphone.
Δημοσίευση 07/10/2012 - 02:40
SIA - MIDNIGHT DECISIONS
Ad
Δημοσίευση 07/10/2012 - 02:42
Grazie Luxus
Δημοσίευση 07/10/2012 - 02:44
δεν καταλαβαινω γιατι προσβαλεστε που συγκρινουν 2 κινητα που ειναι τα κορυφαια της αγορας.αφου θελετε να θαυμαζετε την apple χωρις την αντιθετη γνωμη χωρις τα κατα της χωρις τα ελατωματα της μπορειτε να μη το διαβαζετε και κυριως να μην απαντατε.δεν νομιζω να υποχρεωσε καποιος καποιον να απαντησει.Κατι που ξεχασα να αναφερω πριν..Καποιος χρηστης android συγκρινε itunes με dropbox συγκαταλεγοντας στα θετικα του android..Πρωτον η apple εχει τετοια εφαρμογη το icloud..Δευτερον αλλη η λειτουργια του itunes..Τριτον και μεις με iphone εχουμε dropbox..Για εμας λετε οτι μας τυφλωσε η μοδα αλλα δυστυχως βγαινετε οφσαιντ μονοι σας
Υ.Γ: Δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο αναρτησης σε iphone forum θεματα του στυλ " πηρα S3 και ειμαι καλα" ..Και μην αρχισετε τα εχω αλλο idevice οποτε μπορω να γραψω..
φιλικα το λεω οχι νευριασμενος.το εχετε πει παρα πολλοι εδω το ιδιο πραγμα γιαυτο και το σχολιαζω.
Δημοσίευση 07/10/2012 - 02:49
εδώ φίλε φονικοχερι τα χαλάμε γιατί δεν έχεις ιδέαεχετε φαγωθει ολοι για την ποιοτητα κατασκευης.τι σχεση εχει ομως η ποιοτητα με την αξιοπιστια?στην περιπτωση της apple η αξιοπιστια δεν συμβαδιζει με την ποιοτητα κατασκευης...
μου έχουν αλλάξει όλο το μπροστά + πληκτρολόγιο γιατί είχε σπάσει σε ένα σημείο λευκό macbook2007 πέρυσι χωρίς χρήματα.
Τρομερή αξιοπιστία-υποστήριξη λοιπόν
Δημοσίευση 07/10/2012 - 02:53
Τελευταία επεξεργασία από: fonikoxeris, 07/10/2012 - 02:56
Δημοσίευση 07/10/2012 - 02:56
Για την apple μίλησες όχι για iphoneστα Iphone ισχυει το ιδιο?ή μπλεκεις με τα refurbished???ναι ξερω οτι στα Imac macbook κλπ ειναι καλη στα Iphone ομως...ειδικα για τα ανταλλακτικα που πρεπει να βρεις μια καλη μαιμου...
αν δεν ξέρεις τι γράφεις sorry my friend
Δημοσίευση 07/10/2012 - 02:58
...μην το λες..εχει αντιστραφει το κλιμα!
περνουνε galaxy και λενε αααλλο φρουτο
Φιλε μου επέτρεψε μου λογο του οτι παρακολουθώ απο κοντα εδω και χρόνια την αγοραστική συμπεριφορά των φίλων μας συμφορουμιτων, να εκφράσω και εγω την ταπεινή μου γνωμη!

Ξέρεις τι θα γινει σε 2,3 μηνες απο τώρα; Απλώς θα αυξηθούν οι πωλήσεις του Galaxy S III στην ενότητα ''Πωλήσεις-Ανταλλαγές''!

όταν δίνεις ένα μεγάλο ποσό για να αγοράσεις κάτι τα 100 η 200ευρω παραπάνω για να πάρεις το καλύτερο δεν τα σκέφτεσαι Το 5 θέλω
Grazie Luxus
''Αφού λεφτα υπαρχουν'' τοτε δαγκωτό 5! ;-)
(...δεν κανει τιποτα)
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 07/10/2012 - 03:03
καλυτερα...θα το παρουμε τσαμπα!χαχαχαΦιλε μου επέτρεψε μου λογο του οτι παρακολουθώ απο κοντα εδω και χρόνια την αγοραστική συμπεριφορά των φίλων μας συμφορουμιτων, να εκφράσω και εγω την ταπεινή μου γνωμη!
Ξέρεις τι θα γινει σε 2,3 μηνες απο τώρα; Απλώς θα αυξηθούν οι πωλήσεις του Galaxy S III στην ενότητα ''Πωλήσεις-Ανταλλαγές''!
Δημοσίευση 07/10/2012 - 03:05
δεν καταλαβαινω γιατι προσβαλεστε που συγκρινουν 2 κινητα που ειναι τα κορυφαια της αγορας.αφου θελετε να θαυμαζετε την apple χωρις την αντιθετη γνωμη χωρις τα κατα της χωρις τα ελατωματα της μπορειτε να μη το διαβαζετε και κυριως να μην απαντατε.δεν νομιζω να υποχρεωσε καποιος καποιον να απαντησει.
φιλικα το λεω οχι νευριασμενος.το εχετε πει παρα πολλοι εδω το ιδιο πραγμα γιαυτο και το σχολιαζω.
Δεν ανοιχτηκε τοπικ συγκρισης smartphones.. Ειναι σαν ενα απο τα πολλα του στυλ " πηρα s3 και ειμαι καλα, δεν ειμαι πια προβατο εχω bt" ....Με το s3 δεν εχω τιποτα..Παρα πολυ καλο κινητο με 2 μειον σημαντικα για μενα..1) μεγεθος 2) android....Απλα εχω βαρεθει τα ανουσια ποστ " ειναι κινηταρα γιατι εχει bt , radio και αλλαζω και θεματα..Ενω το iphone εχει το ιδιο στυλ απο το 2007..Και αμα βγει το jelly θα ειναι πυραυλος.." Κ.λ.π..Δεν μπορω επισης να ακουω για μειον το itunes ..Ειναι προσον και χιλιοειπωμενα τα θετικα του
Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 07/10/2012 - 03:07
Δημοσίευση 07/10/2012 - 03:08
Δεν ανοιχτηκε τοπικ συγκρισης smartphones.. Ειναι σαν ενα απο τα πολλα του στυλ " πηρα s3 και ειμαι καλα, δεν ειμαι πια προβατο εχω bt" ....Με το s3 δεν εχω τιποτα..Παρα πολυ καλο κινητο με 2 μειον σημαντικα για μενα..1) μεγεθος 2) android....Απλα εχω βαρεθει τα ανουσια ποστ " ειναι κινηταρα γιατι εχει bt , radio και αλλαζω και θεματα..Ενω το iphone εχει το ιδιο στυλ απο το 2007..Και αμα βγει το jelly θα ειναι πυραυλος.." Κ.λ.π..Δεν μπορω επισης να ακουω για μειον το itunes ..Ειναι προσον και χιλιοειπωμενες τα θετικα του
η οθονη ειναι απολυτως ερωτευσιμη σε αυτο το κινητο ομως!
πολυ πιο ομορφη εμφανιση απο το iphone με οβαλ γωνιες!
SIA - MIDNIGHT DECISIONS
Δημοσίευση 07/10/2012 - 03:08
Δημοσίευση 07/10/2012 - 03:12
η οθονη ειναι απολυτως ερωτευσιμη σε αυτο το κινητο ομως!
πολυ πιο ομορφη εμφανιση απο το iphone με οβαλ γωνιες!
Για την οθονη σου ειπαν τα παιδια παραπανω..Καλυτερη οθονη εχει το iphone...Μεγαλυτερη εχει το S3..Αληθινα χρωματα εχει το iphone , ψευτικα το S3.. Οδον αφορα το σχημα..Ναι ωραιο αλλα πολυ μεγαλο..
Δημοσίευση 07/10/2012 - 03:14
Για την οθονη σου ειπαν τα παιδια παραπανω..Καλυτερη οθονη εχει το iphone...Μεγαλυτερη εχει το S3..Αληθινα χρωματα εχει το iphone , ψευτικα το S3.. Οδον αφορα το σχημα..Ναι ωραιο αλλα πολυ μεγαλο..
πως γινεται να βγαζει καλυτερες φωτο το s3 απο το 4s αλλα να δειχνουν ψευτικα??
η οθονη του iphone ειναι τελεια αλλα η amoled αναπτυσεται και αλλο.
Τελευταία επεξεργασία από: Rockettt, 07/10/2012 - 03:15
SIA - MIDNIGHT DECISIONS
Δημοσίευση 07/10/2012 - 03:16
γιατι αυτο καταλαβα διαβαζοντας οχι μονο εδω αλλα και αλλου
καλυνηχτα τωρα
ευχαριστω απο καρδιας οσους μου απαντησαν
Δημοσίευση 07/10/2012 - 03:21
πως γινεται να βγαζει καλυτερες φωτο το s3 απο το 4s αλλα να δειχνουν ψευτικα??
Εχει βγει το 5 το iphone..Δευτερον σου εξηγησαν τα παιδια πιο πανω περι χρωματων..Τριτον πως ξερεις οτι το S3 βγαζει καλυτερες φωτο; Εβγαλες ψωτο και απο τα 2 , τις περασες στο pc και τις συγκρινες; Και τι εννοεις καλυτερη φωτο για εσενα;
Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 07/10/2012 - 03:22
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες