Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Εντυπώσεις απο το Galaxy S3 και σύγκριση με Iphone.

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
343 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   Rocket

Rocket

iPH Contributor

• 1085 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 07/10/2012 - 03:22

Εχει βγει το 5 το iphone..Δευτερον σου εξηγησαν τα παιδια πιο πανω περι χρωματων..Τριτον πως ξερεις οτι το S3 βγαζει καλυτερες φωτο; Εβγαλες ψωτο και απο τα 2 , τις περασες στο pc και τις συγκρινες; Και τι εννοεις καλυτερη φωτο για εσενα;

του s3 ειναι πιο ζωντανες
του iphone 5 μονο προβληματα ακουω αλλα κραταω μια πισινη.

κατα την ταπεινη αποψη του steve wosniak:ευχομαι να βγαζει καλυτερες φωτο απο το s3..
συγκριτικα tests κτλ κτλ.

του 4s ηταν πιο μουντες.

το μονο μειον που εχω βρει στο s3 ειναι η ποιοτητα του ηχου τελειως απαραδεκτη.

Τελευταία επεξεργασία από: Rockettt, 07/10/2012 - 03:23

SIA -  MIDNIGHT DECISIONS   :wub:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9855 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2012 - 03:23

το S3 σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου υπερτερει του 5....στα υπολοιπα ειναι εφαμιλλο η ελαφρως υποδεεστερο του 5.

#228   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 07/10/2012 - 03:24

του s3 ειναι πιο ζωντανες
του iphone 5 μονο προβληματα ακουω αλλα κραταω μια πισινη.

κατα την ταπεινη αποψη του steve wosniak:ευχομαι να βγαζει καλυτερες φωτο απο το s3..
συγκριτικα tests κτλ κτλ.

του 4s ηταν πιο μουντες.

Το οτι εχει πιο εντονα χρωματα δεν σημαινει οτι η φωτο θα ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα..

#229   supergeorge

supergeorge

iPH Member

• 332 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/10/2012 - 06:56

Το οτι εχει πιο εντονα χρωματα δεν σημαινει οτι η φωτο θα ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα..

Τι σχέση έχουν τα χρώματα της οθόνης με την ποιότητα και τα χρώματα της φωτογραφίας;
Αν την ίδια φωτογραφία την προβάλεις σε άλλη οθόνη, τα χρώματα θα σου φανούν διαφορετικά.

#230   steved

steved

iPH Member

• 225 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 07/10/2012 - 07:35

εχετε φαγωθει ολοι για την ποιοτητα κατασκευης.τι σχεση εχει ομως η ποιοτητα με την αξιοπιστια?στην περιπτωση της apple η αξιοπιστια δεν συμβαδιζει με την ποιοτητα κατασκευης...

Δν καταλαβαινω τι θελεις να πεις και πως σχετιζεται με αυτα που λεω εγω.

#231   anochampions

anochampions

iPH Contributor

• 1078 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 07/10/2012 - 08:34

Φίλε rockettt όταν ξυπνήσεις, γιατί από όσα βλέπω το ξενυκτήσατε ψες, αδείασε χώρο στα μηνύματά σου

Να πω και εγώ τώρα τη γνώμη μου αν και χρήστης μόνο του iphone
Μου αρέσει πολύ η παραμετροποίηση που γίνεται στο android σε σχέση με το iphone
Η απουσία bluetooth δεν με απασχόλεισαι ούτε δευτερόλεπτο, ενώ θα ήθελα ραδιόφωνο για τις ώρες που περπατάω
Η αίσθηση που σου δίνει το iphone στο χέρι όμως είναι από άλλον πλανήτη. δεν συγκρίνεται με τίποτα
Αν είσαι και τυχερός και δεν έχει πρόβλημα :P (ακούσαμε τόσα) ... ακόμη καλύτερα

#232   fonikoxeris

fonikoxeris

iPH Enthousiast

• 393 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2012 - 08:49

Δν καταλαβαινω τι θελεις να πεις και πως σχετιζεται με αυτα που λεω εγω.

καμια σχεση φιλε μου.κολλαγε η σελιδα και επειδη παταγα συνεχεια παραθεση μολις αντιληφθηκα οτι το εκανε σε εσενα παραθεση ενω ηθελα να το κανω σε καποιον που μιλαγε για αξιοπιστια.ηταν και αργα σορυ οπως και να εχει.

#233   wpgreece

wpgreece

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2012 - 10:30

Τα χρώματα των SAMOLED μπορεί να είναι εντυπωσιακά στο μάτι, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι ψεύτικα, όχι ρεαλιστικά

#234   flat

flat

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/10/2012 - 11:10

To να κρατας το Iphone στο χερι δεν σου δινει καπιοα αισθιση,παρα μονο ποζερια!
Πανε ολοι τωρα και μου περνουν ολοι iphone και νομιζουν οτι θα αλαξουν το συμπαν,ελεος πια!Ειχαν και στα χωρια τους iphone! Lol

φιλικα παντα!

#235   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10216 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 07/10/2012 - 11:13

Πάντως είμαι της άποψης ότι αυτός ο κακός χαμός που γινότανε και είχαν όλοι iPhone ήταν επειδή και οι εταιρίες έδιναν υπέρ επιδοτήσεις.

Τώρα που σταμάτησε αυτό το iPhone 5 δεν θα το βλέπεις τόσο στον δρόμο.
Once You Go Mac You Never Go Back

#236   elekas

elekas

iPH newbie

• 99 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 07/10/2012 - 11:23

Ατέλειωτες σελίδες με καβγάδες για το πιο κινητο ειναι καλύτερο και προσωπικές επιθέσεις. Κάθε άνθρωπος έχει άλλες ανάγκες και γούστο και επιλέγει άλλο κινητό. Εγώ προσωπικά έχω iPhone γιατί το iOS μου κάνει πιο επαγγελματικό (αυτή τη χρήση θέλω ) και όχι το android που τα διάφορα tweaks μου το κάνουν πιο εφετζιδικο. Τώρα το να μαλώνουν εδώ λες και υπάρχουν προσωπικά συμφέροντα μου κάνει χαζό. Γράψτε την γνώμη σας σε σχέση με τα χαρακτηρίστηκα του κινητού και σταματήστε να κάνετε ένα ενδιαφέρον τοπικ τόσο βαρετό με καβγάδες. Ελεος πια . Καθένας θα αποφασίσει τι θα πάρει με βάση τα χρήματα που έχει και αυτά που ζητάει.

#237   vromogato

vromogato

iPH User

• 172 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:vromogato

Δημοσίευση 07/10/2012 - 11:26

To να κρατας το Iphone στο χερι δεν σου δινει καπιοα αισθιση,παρα μονο ποζερια!
Πανε ολοι τωρα και μου περνουν ολοι iphone και νομιζουν οτι θα αλαξουν το συμπαν,ελεος πια!Ειχαν και στα χωρια τους iphone! Lol

φιλικα παντα!

Σε αυτό που λες δεν έχεις και πολύ άδικο, μιλώντας πάντα όμως για μία σημαντική μερίδα από έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ αριθμό κατόχων iphone. Και δεν νομίζουν ότι θα αλλάξουν το σύμπαν. Καμιά γκόμενα να βγάλουνε μόνο θέλουνε ή να το έχουν πάνω στο γραφείο για να πουλάνε μούρη στους πελάτες.Το ίδιο όμως συμβαίνει και με άλλα ακριβά smartphones. Αν θεωρείς ότι και εμείς εδώ το θέλουμε μόνο για παπάντζα όμως κάνεις λάθος.

#238   ElectTheDeaD

ElectTheDeaD

iPH Member

• 344 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2012 - 11:34

Σε αυτό που λες δεν έχεις και πολύ άδικο, μιλώντας πάντα όμως για μία σημαντική μερίδα από έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ αριθμό κατόχων iphone. Και δεν νομίζουν ότι θα αλλάξουν το σύμπαν. Καμιά γκόμενα να βγάλουνε μόνο θέλουνε ή να το έχουν πάνω στο γραφείο για να πουλάνε μούρη στους πελάτες.Το ίδιο όμως συμβαίνει και με άλλα ακριβά smartphones. Αν θεωρείς ότι και εμείς εδώ το θέλουμε μόνο για παπάντζα όμως κάνεις λάθος.

Αυτό δεν μπόρεσα να το καταλάβω ποτέ μου.
Πως γίνεται να πιστεύει κάποιος ότι πουλάει μούρη με εμπορικά κινητά όπως τα iphone, τα galaxy κλπ.
Για αυτή τη δουλειά υπάρχουν τα vertu που είναι κοσμήματα, για λίγους και κοστίζουν χιλιάρικα.

#239   kornsep

kornsep

iPH User

• 161 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:Corey8

Δημοσίευση 07/10/2012 - 11:42

Εγώ διαβάζω μόνο posts από χρήστες (και δεν είναι λίγα ) τα οποία λένε ότι είχα iPhone και πήγα σε sgs3 τα οποίο είναι πολύ καλύτερο από το iPhone . Ενώ δεν έχω διαβάσει κανένα το οποίο να λέει ότι έκανα το λάθος να πάρω sgs3 και θέλω απεγνωσμένα να γυρίσω πίσω σε iphone. Μπορεί και να έχει υπόθει δεν είμαι 100% σίγουρος ,αλλά είμαι σιγουρος ότι τα posts στην 1η κατάσταση είναι πιο συχνό φαινόμενο. Και επίσης πιστεύω ότι είναι πολλοί αυτοί που έχουν πάρει sgs3 ενώ πριν είχαν iphone και δεν έχουν γράψει τίποτα απλά γιατί βαριουντε να κάτσουν να ανοίξουν ένα ΤΕΤΟΙΟ θέμα σε ένα τόσο θερμοαιμο forum για iPhone's. Πάντα μιλάω για μέχρι 4s εποχή ....δεν ξέρω για το πόσο καλό είναι το 5αρι , θα το δούμε όμως στο μέλλον.

#240   flat

flat

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/10/2012 - 11:44

Oλοι το θελουν για καπιο σκοπο,ενα καλο κινητο,δεν αναφερομε στα ατομα που γνωριζουν γιατι το εχουν,αναφερομαι σε ατομα που δεν τους ειναι χρησιμο,και το παιζουν καπως,οπως ειπα φιλικα παντα παιδια!
Ο καθε ενας κανει την επιλογη που του αρμοζη!
Και τα δυο ειναι εξερετικα εργαλεια!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15