Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Εντυπώσεις απο το Galaxy S3 και σύγκριση με Iphone.

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
343 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   ilionmelegos21

ilionmelegos21

iPH Elite Poster

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2218 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 06/10/2012 - 16:13

Θα πω κι εγώ την άποψη μου μιας κι εγώ πούλησα το 4s και πρώτη φορά αγόρασα android, το galaxy s3, πραγματικά η οθόνη του είναι εκπληκτική, η κάμερα αν και ίδια με του 4s στο galaxy φαίνεται πολύ καλύτερα επειδή έχει πολύ καλύτερη οθόνη, τώρα στο software το android εχει πολλές επιλογές, πράγματα που το IOS δεν τα έχει, και μερικά απο αυτά μόνο με jb! μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το S3!

καλυτερη οθονη το s3?...σε τι ακριβως?...μεγαλυτερη αναλυση εχει μονο..ενω το iphone εχει καλυτερη....νομιζω πως το δευτερο παιζει σημαντικοτερο ρολο....επισης αν βαλεις με την καμερα ανοιχτη διπλα διπλα ενα s3 kαι ενα 4s θα δεις οτι το 4s τραβαει οπως τα βλεπεις και με γυμνο ματι..ενω το s3 τα κανει πολυ υπερβολικα και ψευτικα τα χρωματα

Τελευταία επεξεργασία από: ilionmelegos21, 06/10/2012 - 16:14

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   greg3301

greg3301

iPH Member

• 316 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2012 - 16:14

Δεν κανω πλακα... Μηπως θελεις να σου δωσω ενα χαρτι iphone 4s κουτατο με αποδειξη αγορας και εντος εγγυησης και να μου δωσεις το sgs3? πμ me

στο αγοραζω τωρα 370 το 4S φιλε αν ειναι λευκο pm tnx

#78   SPC

SPC

iPH Member

• 238 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2012 - 16:15

Δεν κανω πλακα... Μηπως θελεις να σου δωσω ενα χαρτι iphone 4s κουτατο με αποδειξη αγορας και εντος εγγυησης και να μου δωσεις το sgs3? πμ me

/
οχι σε εΥχαριστω ..θα το κρατησω για tablet.. :P

#79   billthes

billthes

iPH Contributor

• 1271 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:billthes

Δημοσίευση 06/10/2012 - 16:18

απο το κλασικό 4s vs sgs3 το πήγαμε στις αγγελίες..εγω ξερό ασο βλέπω την ΑΕΚ παιδια :)

#80   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 06/10/2012 - 16:18

/
οχι σε εΥχαριστω ..θα το κρατησω για tablet.. :P

Χαχαχαχα..εγραψες.

Ολοι αυτοι που λατρευουν τωρα το κορυφαιο super duper S3,μεχρι τα Χριστουγεννα θα εχουν παρει το 5αρι.Trust me.

#81   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1547 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 06/10/2012 - 16:19

καλυτερη οθονη το s3?...σε τι ακριβως?...μεγαλυτερη αναλυση εχει μονο..ενω το iphone εχει καλυτερη....νομιζω πως το δευτερο παιζει σημαντικοτερο ρολο....επισης αν βαλεις με την καμερα ανοιχτη διπλα διπλα ενα s3 kαι ενα 4s θα δεις οτι το 4s τραβαει οπως τα βλεπεις και με γυμνο ματι..ενω το s3 τα κανει πολυ υπερβολικα και ψευτικα τα χρωματα

Οθόνη πολύ καλύτερη ναι, δεν υπάρχει σύγκριση στην Οθονη ουτε στην Καμερα..

#82   ilionmelegos21

ilionmelegos21

iPH Elite Poster

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2218 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2012 - 16:22

Οθόνη πολύ καλύτερη ναι, δεν υπάρχει σύγκριση στην Οθονη ουτε στην Καμερα..

Εαν ξερεις απο αρθμους θα σου πω οτι το iphone εχει 326ppi και η παντοφλα 306ppi....ελπιζω να το καταλαβες........οσο για την καμερα σου ειπα...ποια ειναι καλυτερη καμερα?..αυτη που τραβαει φωτογραφιες οπως βλεπει και το ματι σου η αυτη που εσυ βλεπεις κατι π.χ ξεθωριασμενο κοκκινο και η καμερα στο κανει κοκκινο της φωτιας?..εκτος και αν εχεις αχρωματοψια που εκει αλλαζει και ζηταω συγνωμη

#83   SPC

SPC

iPH Member

• 238 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2012 - 16:23

οντωσ οθονη εχει καλuτερη απο το 4s αλλα τοΥ iphone 5 ειναι πολΥ καλuτερη...κακα τα ψεματα πολΥ καλο το s3 αλλα Υπερβολικα μεγαλο..

#84   Helix

Helix

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR

Δημοσίευση 06/10/2012 - 16:25

Αντικειμενικά η οθόνη των iPhone είναι καλύτερη. Έχουν LED-IPS panel ενώ τα Galaxy έχουν S-AMOLED. Άρα πιο ρεαλιστικά χρώματα, ενώ οι δεύτερες έχουν over-saturated, υπερβολικά έντονα, χωρίς όμως να είναι «σωστά». Και επιπλέον, οι AMOLED δεν είναι τόσο «καθαρές». Το κείμενο σε μια LED-IPS είναι πολύ πιο καθαρό.

Φυσικά, σε κάποιους τα over-saturated χρώματα αρέσουν. Είναι εντυπωσιακά, δε λέω. Αλλά δεν είναι «σωστά». Όταν μιλάμε με αντικειμενικά κριτήρια όμως, τα S-AMOLED panels "χάνουν".

#85   mtifosi

mtifosi

iPH Member

• 258 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:mtifosi

Δημοσίευση 06/10/2012 - 16:26

Να ξερεται παντως πως η οθονη του S3 δεν ειναι καθαρα 306ppi καθως ειναι τενολογια pentile amoled και οχι amoled+ οπως το s2,ενω του 4s ειναι καθαρα 326ppi ips panel.

#86   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 06/10/2012 - 16:37

Δε παιζει προβλημα στο κινητο με τοσο μεγαλη μπαταρια;

οχι ολα κανονικα παιζουν. Ειδικα οι mugen ειναι πολυ γνωστες στον χωρο.
Παντως σε οσους λενε για μπαταριες εγω το 4s το βγαζω απο φορτιση στις 10 το πρωι, μεσημερι κατα τις 5 το ξαναβαζω μπριζα,κ στις 1-2 το βραδυ ειναι κατω απο 20%.Με το s3 με ιδια χρηση (με την stock μπαταρια κ φορτωμενο προγραμματα κ widgets που ανανεωνονται συνεχως),κραταει παραπανω χωρις ενδιαμεση φορτιση με την μπαταρια 1-2 το βραδυ να ειναι στο ~33%. Ολα ανοιχτα εννοειται εκτος απο bluetooth. Δεν παιρνεις τετοια κινητα για να τα κοιτας.

Τελευταία επεξεργασία από: gesvts, 06/10/2012 - 16:39

#87   socratis84

socratis84

iPH User

• 117 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2012 - 16:46

Για την οθονη δειτε εδω¨
Αναρτημένη εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από: socratis84, 06/10/2012 - 16:49

#88   taksidiotis25

taksidiotis25

iPH Member

• 306 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2012 - 16:52

Καλησπέρα,προχτες αγορασα το πρωτο μου android και αυτο ειναι το s3
αποφασισα να πουλησω το 4s μου γιατι το ειχα βαρεθει,στο θεμα μας τωρα.

1.απο θεμα εμφανισης το galaxy s3 μου αρεσει πιο πολυ απο το 4s επειδη ειναι οβαλ εχει φοβερες γωνιες,το μπροστα δεν φενεται ψευτικο
αυτο που με χαλαει ειναι το πισω μερος το οποιο ειναι λιγο φτηνο.

2.οσον αφορα την οθονη την τεραστια κατα πολλους εχω να πω οτι με εχει τρελανει και ολο θελω να την βλεπω, στο χερι εφαρμοζει ανετα και με την θηκη flip cover ειναι super και πλεον αμφιβαλλω αν θα μπορω να γυρισω κατω απο 4,5 inch.
οσον αφορα για την super amoled σε συγκριση με την retina υστερει,η retina ηταν μαγεια!

3.ποιοτητα κατασκευης δεν με ενδιαφερει το αποτελεσμα το αισθητικο, ειναι στο ματι πως πεφτει...το γυαλι και το αλουμινιο δεν το ζητησα αυτο καθε αυτο..

4.η καμερα του s3 ειναι εκπληκτικη με πολλεσ επιλογες που λειπουν απο την επισης καταπληκτικη καμερα του iphone 4s...

5.το λογισμικο τωρα...το ios ειναι πιο stylish απλο και ανετο...το android που το χρησιμοποιω πρωτη φορα ειναι πιο ψαγμενο ,smooth(στο s3 τουλαχιστον)και κανεις τα παντα(ποσο μου ειχε λειψει το bluetooth και η αναφορα δεν λεγοτανε,ξεφορτωθηκα την συνδεση με το itunes και ηρεμησα)
με την jellybean ακουω οτι το κινητο ειναι ετη φωτος μπροστα,το ελπιζω.
,
ισως εχω εκστασιαστει και με την οθονη τοσο, που βλεπω το android θεικο :)

6.ΜΠΑΤΑΡΙΑ(ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ)

iphone πιο μαπα πεθαινεις...
galaxy s3 απο χτες πρωτη φορτιση στις 9 βραδυ και τωρα ειναι στο 34% Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΑΓΕΙΑ!

κοιταζα iphone σημερα και τα εβλεπα με απαθεια..
τελικα ολα για μενα ειναι θεμα marketing, η το εχασε στην πορεια η apple δεν υπαρχει αλλος λογος...

με τιμη ενας υγιης αγοραστης που κοιταζει τον ανταγωνισμο.

οτι απορια εχετε καλοδεχουμενη!

Κανονικά εδώ μέσα δεν θα πρεπε να ανοίγουμε τέτοια topics...μπαίνουμε στο μάτι....:)
Όντως είσαι ένας αγοραστής υγιής χωρίς κολλήματα...
Το iphone ήταν καλό,κάποτε...μέχρι και το 2010 ωραίο ήταν...αν και περισσότερο έγινε μόδα.
Έχει αποκτήσει φανατικό κοινό κι αυτό δεν το έχω ως αρνητικό...η apple έχει καταφέρει πολύ καλά να κλειδώνει το μυαλό των αγοραστών του όπως το ίδιο κλειδωμένο είναι και το τηλέφωνο πού πουλάει.αυτό είναι marketing.
Από κει και πέρα,το να επιλέξω πάλι iphone ευχαριστώ αλλά δεν θα το κάνω.
Θα προτιμήσω ένα λειτουργικό κι ένα τηλέφωνο πού ταιριάζει με τις απαιτήσεις πού έχω ως χρήστης και σίγουρα δεν θα προτιμήσω ένα smartphone στα χαρτιά πού στην ουσία είναι ένα κλειδωμένο τηλέφωνο επειδή έτσι γουστάρει η apple να πουλάει...το νταβατζικη αυτό δεν μου αρέσει.
Δεν θέλω ούτε iTunes,ούτε icloud,ούφο κλειδωμένο Bluetooth ούτε wifi direct πού να μην στέλνει αρχεία προς όλες τις συσκευές αλλά και ούτε μία μακρόστενη οθόνη.και φυσικά δεν θέλω και καμία εφαρμογή τρίτου του στυλ cydia.
Θέλω όλα τα παραπάνω ξεκλείδωτα στο χέρι μου συν την δυνατότητα του να βάζω ότι πληκτρολόγιό θέλω εγώ συν την δυνατότητα να έχω pinch to zoom κατά την πλοήγηση,συν πολλά αλλά.
Η καλύτερή κατασκευή του iphone δεν είναι παράγοντάς επιλογής κινητού για μένα πού ούτως η άλλος προσέχω τα κινητά μου σαν τα μάτια μου.
Ο καθένας κρίνει καλύτερα κι από μόνος του το πού θα σκάσει τα 700 ευρώ του,δε θα του πούμε εμείς τι θα κάνει.
Αλλά όπως γιουχαρουν κάποιοι εμάς για τις επιλογές μας έτσι μπορούμε κι εμείς να κάνουμε το ίδιο.αν και σε κάποιες περιπτώσεις δεν αξίζει ούτε καν να ασχοληθεί κανείς,είναι μάταιο και χωρίς νόημά.
Αστους να νομίζουν ότι έχουν το καλύτερό κινητό στα χέρια τους,άστους να νομίζουν ότι το κινητό τους κάνει παπάδες...δεν μας απασχολεί...
Άλλοι την βρίσκουν με την μετριότητα,άλλοι με κάτι ανώτερό...
Πρόβλημα τους,πρόβλημα μας.

#89   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 06/10/2012 - 16:55

Κανονικά εδώ μέσα δεν θα πρεπε να ανοίγουμε τέτοια topics...μπαίνουμε στο μάτι....:)
Το iphone ήταν καλό,κάποτε...μέχρι και το 2010 ωραίο ήταν...αν και περισσότερο έγινε μόδα.
Έχει αποκτήσει φανατικό κοινό κι αυτό δεν το έχω ως αρνητικό...η apple έχει καταφέρει πολύ καλά να κλειδώνει το μυαλό των αγοραστών του όπως το ίδιο κλειδωμένο είναι και το τηλέφωνο πού πουλάει.αυτό είναι marketing.
Θα προτιμήσω ένα λειτουργικό κι ένα τηλέφωνο πού ταιριάζει με τις απαιτήσεις πού έχω ως χρήστης και σίγουρα δεν θα προτιμήσω ένα smartphone στα χαρτιά πού στην ουσία είναι ένα κλειδωμένο τηλέφωνο επειδή έτσι γουστάρει η apple να πουλάει...το νταβατζικη αυτό δεν μου αρέσει.
Δεν θέλω ούτε iTunes,ούτε icloud,ούφο κλειδωμένο Bluetooth ούτε wifi direct πού να μην στέλνει αρχεία προς όλες τις συσκευές αλλά και ούτε μία μακρόστενη οθόνη.και φυσικά δεν θέλω και καμία εφαρμογή τρίτου του στυλ cydia.
Θέλω όλα τα παραπάνω ξεκλείδωτα στο χέρι μου συν την δυνατότητα του να βάζω ότι πληκτρολόγιό θέλω εγώ συν την δυνατότητα να έχω pinch to zoom κατά την πλοήγηση,συν πολλά αλλά.
Η καλύτερή κατασκευή του iphone δεν είναι παράγοντάς επιλογής κινητού για μένα πού ούτως η άλλος προσέχω τα κινητά μου σαν τα μάτια μου.
Ο καθένας κρίνει καλύτερα κι από μόνος του το πού θα σκάσει τα 700 ευρώ του,δε θα του πούμε εμείς τι θα κάνει.
Αλλά όπως γιουχαρουν κάποιοι εμάς για τις επιλογές μας έτσι μπορούμε κι εμείς να κάνουμε το ίδιο.αν και σε κάποιες περιπτώσεις δεν αξίζει ούτε καν να ασχοληθεί κανείς,είναι μάταιο και χωρίς νόημά.
Αστους να νομίζουν ότι έχουν το καλύτερό κινητό στα χέρια τους,άστους να νομίζουν ότι το κινητό τους κάνει παπάδες...δεν μας απασχολεί...

Συγκινηθηκα...

#90   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2022 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2012 - 17:01

Κανονικά εδώ μέσα δεν θα πρεπε να ανοίγουμε τέτοια topics...μπαίνουμε στο μάτι.... :)

χαχαχαχαχα, Aγάπη vs μίσος

ps
Μη προσπαθήσεις να μισήσεις αυτό που σε πλήγωσε, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να το αγαπήσεις περισσότερο ;)

Τελευταία επεξεργασία από: jig, 06/10/2012 - 17:04

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;