Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Τρόποι προώθησης iphone app


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1 μήνυμα σε αυτό το θέμα

#1   achilleas22

achilleas22

    iPH User

  • 124 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 07/10/2012 - 11:05

Καλημέρα παιδιά. Όπως λέει και ο τίτλος, ο λόγος που άνοιξα αυτό το τόπικ είναι για να συζητήσουμε τρόπους με τους οποίους μπορεί ο καθένας απο εμάς, να διαφημίσει και να προωθήσει την εφαρμογή που έχει δημιουργήσει και έχει ανεβάσει στο app store. Πέρα απο τη δημιουργία ενός τοπικ στο αντίστοιχο section στο forum χρήσιμο πιστεύω θα ήταν να παραθέσουμε και άλλους τρόπους, είτε αυτοί είναι δωρεάν είτε έναντι αντιτίμου, που έχει χρησιμοποιήσει ο καθένας απο εμάς για τη διαφήμιση της εφαρμογής του.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   zozos

zozos

    iPH User

  • 173 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/10/2012 - 20:44

Κοίτα έναν τρόπο προώθησης ελληνικής εφαρμογής που συνάντησα πρόσφατα... (δυστυχώς ως αγοραστής-θύμα). Ο developer πρέπει να ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα.
1)Αρχικά φτιάχνει και κυκλοφορεί μια εφαρμογή η οποία υποτίθεται πως παρέχει δωρεάν μια on line υπηρεσία στους αγοραστές της. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται κατά περιόδους ενώ το μεγαλύτερο διάστημα απλώς η εφαρμογή δεν δουλεύει καθόλου.

2)Όταν έρθει η μέρα που η εφαρμογή λειτουργεί τότε ο developer δίνει promos και διαφημίζει-προωθεί την εφαρμογή του σε δημοφιλή forums. Έτσι υποψήφια θύματα-αγοραστές θα διαβάσουν τα θετικά σχόλια από τους promo-κατόχους και θα τρέξουν να αγοράσουν την εφαρμογή.

3)Μόλις σταματήσει η εφαρμογή να δουλεύει τότε αρχίζουν τα παράπονα... Ο developer για να κατευνάσει τα πνεύματα ρίχνει το φταίξιμο σε τρίτους (π.χ σε servers). Λέει πως θα διορθωθεί το πρόβλημα στο επόμενο update που έχει ήδη καταθέσει στην Αpple

4)Περνάει 1 βδομάδα. Το 'για τα μάτια του κόσμου΄ update κυκλοφορεί. Ο developer περιμένει να ξαναέρθει η μέρα που θα ξαναδουλέψει η εφαρμογή του. Με το που φτάνει ξανάκάνει τα βήματα 2 και 3... Με λίγη υπομονή και εκμεταλευόμενος τη δημοφιλία των forums η εφαρμογή του πετυχαίνει ικανοποιητικές πωλήσεις.




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες