Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

email απο ebay

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
61 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   giorgarasGRE

giorgarasGRE

iPH Addict

• 629 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/10/2012 - 17:28

Πακέτο με registered air mail China έχει γίνει customs clearance και departure for destination country εδώ και 1 μήνα και στο site του Ελτά ούτε ένα status.Απο Κίνα τα έχω δει όλα αλλά αυτό είναι πέρα απο κάθε πραγματικότητα.Παίζει να χάθηκε και αυτό...
Αλλο πακέτο registered απο Κίνα πάλι κολλημένο στο 1ο status (posting) για 20 μέρες και συνεχίζει!Ψάχνω τηλέφωνα να τους τα χώσω και δεν βρίσκω!

Τελευταία επεξεργασία από: giorgarasGRE, 21/10/2012 - 17:29

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6766 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 21/10/2012 - 17:51

μπορει ν αλλαζουν tracking number οταν μπαινουν στην ελλαδα
ταχυμεταφορες ελτα 800 11 83000

#33   souzana

souzana

iPH Contributor

• 914 μηνύματα
  • Twitter:@soyz__
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini Retina +4G
  • GameCenter:souzi13

Δημοσίευση 21/10/2012 - 18:48

παω στο costumer support και μετά στο i didnt receive my item και μου βγάζει κάποια από τα αντικείμενα που έχω πάρει για να ψάξω και να βρω να επιλέξω πιο δεν μου έχει έρθει, όμως μου έχει τα πιο πρόσφατα τα οποία τα έχω παραλάβει με αποτέλεσμα να μην μπορώ να επιλεξω αυτό που δεν μου έχει έρθει, δεν το έχει.
Τι να κάνω;

#34   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6766 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2012 - 22:13

εχει περασει πολυς καιρος
στειλτους νεο mail

#35   souzana

souzana

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2012 - 21:01

Σε ποιο όμως; Εκει που είχα στείλει και τις προάλλες;

#36   god21

god21

iPH Contributor

• 1019 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/10/2012 - 21:26

ναι! Εμενα μου είπαν ότι επειδή είναι international shipment ότι δεν ισχύει το όριο των 45 ημερών! B)

#37   souzana

souzana

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2012 - 17:21

Λοιπόν να σας πω οτι έκανα μαλακία ένα άγνοια μου για αυτο με έκραζαν για το feedback!
Εκει που έλεγε how satisfied είστε κλπ εγω νόμιζα οτι σημαίνει πόσο δυσαρεστημένοι είστε και εβαζα 1 αστέρι :P
Το κατάλαβα τυχαία προχθές, ειναι τραγική το ξέρω αλλα ετσι νόμιζα μου είχε καρφωθεί στο μυαλό, τουλάχιστον το κατάλαβα έγκαιρα!
Κατι άλλο τώρα Ήθελα να αγοράσω μια θήκη αλλα δεν ήξερα τι χρώμα ειναι ακριβώς και ρώτησα τον πωλητή κλπ και μου πε, αλλα δεν κατάλαβα ακριβώς, αλλα την οαραγγειλα και τώρα μου έστειλε ο πωλητής αυτοHopefully you will have received the case you ordered by now. I understand that there was some difficulty with deciding upon whether the case was really white or green in colour. I have therefore refunded your money. If you like the case, perhaps you will send me the money again.. I leave that up to you.

Τι θέλει ακριβώς; Εμένα μου ήρθε η θήκη και μου άρεσε

#38   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 30/10/2012 - 17:34

Σου λέει ότι λόγω μπερδέματος σου έστειλε τα λεφτά πίσω και αν είναι όλα καλά αν θέλεις να του τα ξαναστείλεις.

#39   valantisritsa

valantisritsa

iPH Addict

• 837 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 30/10/2012 - 17:36

Λοιπόν να σας πω οτι έκανα μαλακία ένα άγνοια μου για αυτο με έκραζαν για το feedback!
Εκει που έλεγε how satisfied είστε κλπ εγω νόμιζα οτι σημαίνει πόσο δυσαρεστημένοι είστε και εβαζα 1 αστέρι :P
Το κατάλαβα τυχαία προχθές, ειναι τραγική το ξέρω αλλα ετσι νόμιζα μου είχε καρφωθεί στο μυαλό, τουλάχιστον το κατάλαβα έγκαιρα!
Κατι άλλο τώρα Ήθελα να αγοράσω μια θήκη αλλα δεν ήξερα τι χρώμα ειναι ακριβώς και ρώτησα τον πωλητή κλπ και μου πε, αλλα δεν κατάλαβα ακριβώς, αλλα την οαραγγειλα και τώρα μου έστειλε ο πωλητής αυτοHopefully you will have received the case you ordered by now. I understand that there was some difficulty with deciding upon whether the case was really white or green in colour. I have therefore refunded your money. If you like the case, perhaps you will send me the money again.. I leave that up to you.

Λέει ότι σου έχει επιστρέψει τα λεφτά και ότι αν τελικά σου αρέσει η θήκη να του τα ξαναστείλεις..

#40   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6766 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2012 - 18:06

:D :D καλα βρε !!! δεν εβλεπες ποσα αστερια "φωτιζουν" ? (ασπρα τα ανενεργα, πορτοκαλι οσα εβαλες...) τεςπα

για την θηκη, οπως σου ειπε ο valantisritsa

#41   souzana

souzana

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2012 - 20:00

δεν μου είχε εμένα καθόλου χρώματα στα αστέρια!
εμένα μου άρεσε η θήκη οπότε την θέλω, τώρα πως θα του τα ξαναστείλω;

#42   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6766 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2012 - 20:08

πρεπει στον λογαριασμο του paypal να σου λεει καπου received payment, ή να εχεις μειλ που να λεει you got money
απο εκει θα δεις το mail του πωλητη
ή αν σου ειναι δυσκολο να το βρεις ετσι, στειλτου ενα μηνυμα μεσα απο το ebay, κ ρωτα τον σε ποιο mail να του τα στειλεις

#43   souzana

souzana

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2012 - 21:48

Βασικά μου ήρθε μαιλ απο PayPal και είπε οτι μου επέστρεψαν λεφτά

#44   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6766 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2012 - 21:56

οταν πας στον λογαριασμο σου, εκει
τα βλεπεις ?
μπορεις να κανεις deny payment, κ θα γυρισουν πισω
κ ισως ετσι να μην κανουν κ κρατησεις
(οταν στελνουμε σαν ιδιωτες διαφορα ποσα, κανει κ το paypal κρατησεις, οπως οι τραπεζες)

#45   souzana

souzana

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2012 - 22:28

Στο PayPal λέει αυτά
Type Name/Email Payment status Details Order status/Actions Gross
Select record 0 Oct 29, 2012 Transfer To Credit Card Completed Details Transfer To Credit Card 5WT263246S904410T -€6.39 EUR
Select record 1 Oct 29, 2012 Refund From Supplies Direct (UK) Ltd Completed Details Refund From Supplies Direct (UK) Ltd 5KU59492JB3300831 £4.98 GBP

Οτι ήρθαν τα λεφτά πίσω, δεν μου λέει αν πρέπει να τα δεχθώ η οχι
Βασικά θα του στείλω κιόλας να μου πει τι να κάνω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;