Τιμές iPhone 5 στην Ελλάδα!
Δημοσίευση 19/10/2012 - 01:33
Τα πραγματα ειναι απλα, μενεις με το 4S.
Καλο ειναι για οσους δεν εχουν την οικονομικη ανεση, σε αυτες τις δυσκολες χρονιες και εξυπνο απο μερους τους,
να πηγαινουν ενα μοντελο πισω ωστε να κανουν την δουλεια τους και να γουσταρουν με πολυ λιγοτερα χρηματα.
Για οσους θελουν να αγοραζουν συσκευη ''κουτας'' να αλλαξουν λειτουργικο δλδ. να πανε σε αλλη μαρκα/συσκευη
που και ετσι μια χαρα θα κανουν αυτο που θελουν, απλα διαφορετικα.
Για να σταματησει η γκρινια, νομιζω οτι αυτες ειναι οι λυσεις ...........να ξερουμε τι θελουμε αλλα και το ποσο αντεχει η τσεπη μας.
Και ξαναλεω, ναι ειναι ακριβο και του χρονου θα ειναι ακομα περισσοτερο, οποτε?
Ad
Δημοσίευση 19/10/2012 - 02:53
Μια χαρά είναι κ το 4αρακι...τζιτζιλονι!!!
Δημοσίευση 19/10/2012 - 07:24
Δημοσίευση 19/10/2012 - 08:28
Εγώ πάντως από αυτά που έχω δει το 4 έχει πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής από το 5. Εγώ έχω το 4s και θα μείνω με αυτό. Αν δεν αλλάξει πολιτική η apple στο θέμα αλουμινίου δεν πρόκειται να αλλάξω. Εξάλλου το 4s με καλύπτει στα πάντα!
Πουλησα εδω και 3μηνες το 4s σε καλη τιμη και περιμενα ποτε θα κυκλοφορισει.Το έφερα απο Αγγλια το ειχα κανει προπαραγγελια απο της 14/9 αλλα λογο μικρη καθυστέρησης των 40λεπτων μου έβγαλε παραλαβή 2-3εβδομαδες αντι να το παρω απο τις 21/9 που κυκλοφορισε.Σε αυτή την περιπτωση ήμουνα τυχερός στην ατυχία μου ,εμενα Παντως δεν ειχε ουτε ενα χτυπημα ηταν ολα στην εντέλεια .Αν παρεις στα χερια σου το 5αρι θα καταλάβεις μεγάλη διαφορα οτι κρατάς κατι διαφορετικό απο αυτα που μας ειχε συνηθίσει η apple.Το βάρος ,η οθόνη ποιο μεγάλη οτι ειναι ποιο λεπτό το οποιο το καταλαβαίνεις αμεσως στα χερια σου και η διαφορα στη ταχύτητα στο ιντερνετ που το καταλαβαίνεις αφού αρχίσεις να το δουλεύεις.
Δημοσίευση 19/10/2012 - 08:38
το θεμα ειναι , οτι παρα ειναι ακριβό
Τελευταία επεξεργασία από: masteras, 19/10/2012 - 08:39
Δημοσίευση 19/10/2012 - 11:01
Δημοσίευση 19/10/2012 - 11:16
Και ναι εχετε δικιο...ειναι ακριβο....ναι αργει...αλλα φανταστητε οταν θα το παρετε στα χερια σας Εγω πηρα μεταχειρισμενο το 3gs οποτε σαν καινουργιο θα ειναι μια πολυ ομορφη εμπειρια! Οποτε ας το χονεψουμε!
Δημοσίευση 19/10/2012 - 11:59
New Design
Καλά, εδώ ήταν που έκλαψα στα γέλια
Δημοσίευση 19/10/2012 - 12:18
Για την ακριβεια ειναι μια διαφορετικη συσκευη απο ολες τις προηγουμενες
Δημοσίευση 19/10/2012 - 12:26
Δημοσίευση 19/10/2012 - 12:27
Δημοσίευση 19/10/2012 - 12:33
COMPLETELY REDESIGNED!
Δημοσίευση 19/10/2012 - 12:39
Με το 4G δε γέλασες ως χαρακτηριστικό στην Ελληνική αγορά;Καλά, εδώ ήταν που έκλαψα στα γέλια
Με την περισσότερη χωρητικότητα μπαταρίας;
Με το "νέο¨ χαρακτηριστικό του Lightning που η καινοτομία του είναι αξεπέραστη πραγματικά.
Μερικοί απλά παίρνουν το νέο iPhone, επειδή έτσι "πρέπει".
Δεν ξέρουν καν τι παραπάνω προσφέρει ή τι χαρακτηριστικά έχει. #FACT
Δημοσίευση 19/10/2012 - 12:43
Εσυ κατσε με το 4σαρακι σουΜε το 4G δε γέλασες ως χαρακτηριστικό στην Ελληνική αγορά;
Με την περισσότερη χωρητικότητα μπαταρίας;
Με το "νέο¨ χαρακτηριστικό του Lightning που η καινοτομία του είναι αξεπέραστη πραγματικά.
Μερικοί απλά παίρνουν το νέο iPhone, επειδή έτσι "πρέπει".
Δεν ξέρουν καν τι παραπάνω προσφέρει ή τι χαρακτηριστικά έχει. #FACT
Μια χαρα συσκευη ειναι
Τελευταία επεξεργασία από: Mik3Q, 19/10/2012 - 12:44
Δημοσίευση 19/10/2012 - 12:46
Καταλαβαινω οτι ειναι ακριβο και θα ειναι δυσκολο για πολλους να το αγορασουν.
Τα πραγματα ειναι απλα, μενεις με το 4S.
Καλο ειναι για οσους δεν εχουν την οικονομικη ανεση, σε αυτες τις δυσκολες χρονιες και εξυπνο απο μερους τους,
να πηγαινουν ενα μοντελο πισω ωστε να κανουν την δουλεια τους και να γουσταρουν με πολυ λιγοτερα χρηματα.
Για οσους θελουν να αγοραζουν συσκευη ''κουτας'' να αλλαξουν λειτουργικο δλδ. να πανε σε αλλη μαρκα/συσκευη
που και ετσι μια χαρα θα κανουν αυτο που θελουν, απλα διαφορετικα.
Για να σταματησει η γκρινια, νομιζω οτι αυτες ειναι οι λυσεις ...........να ξερουμε τι θελουμε αλλα και το ποσο αντεχει η τσεπη μας.
Και ξαναλεω, ναι ειναι ακριβο και του χρονου θα ειναι ακομα περισσοτερο, οποτε?
οχι ρε φιλε δεν παει ετσι ομως. Εγω φετος εκτος απροόπτου θελω να παρω και να δοκιμασω 2-3 συσκευες. Αυτο οχι γιατι μου τρεχουν λεφτα απο τα πατζάκια, εχω ήδη αρκετά να χάσω με τα μέτρα που βάζουν, βάζουν κοκ, αλλά γιατί γουστάρω να ασχολούμαι με τέτοια και δεν με πειράζει να τρώω τους μισθούς εκεί. Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει στην τελική. Η σκεπτική σου καταλήγει στο συμπέρασμα πεσμένες πωλήσεις το 13 στην ευρώπη το iphone5 και το 14 ακόμα περισσότερη χασούρα, αν συνεχίσουν μελλοντικά έτσι. Γιατί δεν είναι ότι και οι άλλοι λίγο έχουν τα αντίπαλα μοντέλα, ο φιλος απο πανω λεει για νοτε2, τετοια συσκευη αν πας να την παρεις απο τον παροχο θα σου πει 699 για την επιδότηση (μεχρι να περασει χρόνος/μήνες και να πέσει σε αλυσίδες ή συνεργαζόμενα καταστήματα η τιμή). Αρα θα χάσει η apple στη τελική και δεν είναι τα 50 ευρώ που κάνουν την διαφορά στα 700 ή τα 600 που θα δώσεις στη τελική. Ήδη πολλοί έχουν δείξει προτίμηση στα lumia (που προσωπικά αντιπαθώ, αλλά αυτά ειναι γούστα του καθένα), αν τους πετάξεις δηλαδή τον ανταγωνιστή σε λιγότερα λεφτά μερικοί θα το πάρουν. Το μαρκετινγκ είναι να βάζεις και τις τιμές σωστά για μερικές περιοχές. Με την κατάσταση αυτη τώρα στην μισή Ευρώπη δεν συμφέρει η αγορά. Συμφέρει στη Γαλλία, Ελβετία και μερικές χώρες που είπαν πριν. Ελλάδα, Ιταλία κλπ είναι για γέλια η κατάσταση.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες