φιλε μετα τις 20/11 δεν παρελαβαν το πρωτο κυμα απλα την παρασκευη 2/11 εβαλαν στο σαιτ τον κωδικο για παραγγελια...οποτε να εισαι σε αναμονη ποτε το παρηγγειλες;αν εισαι στους πρωτους μολις ερθει θα στο στειλουν.αλλα επειδη περιμενω και απο κωτσοβολο με παραγγελια 02/11 νομιζω θα το παρουμε 22/11 πρωτα ο θεος με το καλο.αν ερθουν οι παραγγελιες διοτι ξερεις τωρα πως ειναι αυταΚαλησπέρα! Περιμένω το 16gb σε λευκό από Κωτσόβολο Θεσσαλονίκη ! Έχει πάρει κανείς από εκεί να μου πει αν περιμένουν την δεύτερη παραλαβή ή έχουν ακόμη την πρώτη και δεν τα έχουν δώσει ? Διότι μου είπαν παραλαβή μέσα σε 10 μέρες και καλά? Εγώ όμως έχω κάνει την παραγγελία και οι δόση τον επόμενο μήνα θα μου έρθει γιατί μαζί με το κινητό πήρα και ένα λάπτοπ. wtf? :/
Υ.Γ. Και να ξέρετε, μίλησα με μία κοπέλα μέσα από ένα κατάστημα της βόνταφον και μου είπε οτι κινητά έρχονται κάθε μέρα και ενημερώνει με βάση τη λίστα της τηλεφωνικά όποιον θέλει να το πάρει. Απλά της έρχονται ότι νάναι. Πχ: 32 μαύρο, 16 άσπρο. Της έρχονται εντελώς random κομμάτια. Και κάποιος μπορεί να έχει παραγγείλει 16 και να τον πάρει και να του πει οτι ήρθε 32 και το έχει ετοιμοπαράδοτο και να πάει να το πάρει αν θέλει. Οπότε κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι γίνεται με τα κομμάτια και τις δεύτερες παραλαβές και μπλα μπλα μπλα !
παρασκευη και εσυ 02/11;;τη δοση στην πηραν για να κανονισουν να παραλαβουν τη συσκευη απ τον εισαγωγεα...αλλιως δε θα το βλεπες ποτε...
εκανα και εγω παραγγελια με το που ανεβηκε στο site τους. εμενα μου παν μινιμουμ 15 εργασιμες. για 32αρι.