Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2101   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 20/12/2012 - 23:15

πραγματικα οταν διαβαζα το κομμεντ τ εβλεπα εμενα...
ανατριχιασα...!

Για πες λίγο τι κολληματα τρώει.
Τόσα παιδιά λένε πως είναι πολυ ικανοποιημένοι!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2102   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 20/12/2012 - 23:19

Κολλήματα υπάρχουν Θοδωρή..
Όχι τίποτα το τραγικό βέβαια (δεν λείπουν και αυτά βέβαια κάποιες φορές), αλλά έχει να κάνει απ'όσο έχω καταλάβει με το πόσο και με τι έχεις φορτώσει την συσκευή.. Αρκετή σαπίλα στο playstore..

#2103   samsavas

samsavas

iPH Contributor

• 1262 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen
  • GameCenter:nooberpr

Δημοσίευση 20/12/2012 - 23:19

Εχω κλειστο wifi.
το ανοιγω..
αρχιζουν και βαρανε ενημερωσεις απο φβ και τουιτερ.
Παω να ανοιξω φβ---crash report.
Κολλαει το συμπαν--επαννεκινηση.
Επειδη ειμαι λατρης της φωτο μπορω να βγαζω φωτο επι ωρες..
Αυτο ειχε ως αποτελεσμα..
μετα απο μιση ωρα περιπου χρησης(με φλας).. αργουσε υπερβολικα πολυ να βγαλει φωτο και με πεταγε.
Πολλες φορες εχει τυχει να μν με αφησει να παρω τηλ ουτε να με παρουν και με πεταγε απλα και μ λεει μη επιτρεπτο δικτυο(ενω ειχα φουλ σημα) και τελικα εφτιαχνε μετα απο μια λειτουργια πτησης..
Τα περισσοτερα φτιαχτηκαν με το jelly bean και το κινητο πολυ πιο γρηγορο αλλα ειμαι τελειως ξενερωμενος με τ ανδροιδ,
αυτα,

#2104   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2012 - 23:32

Κολλήματα υπάρχουν Θοδωρή..
Όχι τίποτα το τραγικό βέβαια (δεν λείπουν και αυτά βέβαια κάποιες φορές), αλλά έχει να κάνει απ'όσο έχω καταλάβει με το πόσο και με τι έχεις φορτώσει την συσκευή.. Αρκετή σαπίλα στο playstore..

Όταν μπαίνει οτιδήποτε στο palystore και βέβαια θα υπάρχει σαπίλα.

Και εγω αυτός σκεφτόμουν. Είναι και η χρήση που κανεις αν και με φουλ χρήση σε iOS τα κολληματα τα βλέπεις αραιά και που

Εχω κλειστο wifi.
το ανοιγω..
αρχιζουν και βαρανε ενημερωσεις απο φβ και τουιτερ.
Παω να ανοιξω φβ---crash report.
Κολλαει το συμπαν--επαννεκινηση.
Επειδη ειμαι λατρης της φωτο μπορω να βγαζω φωτο επι ωρες..
Αυτο ειχε ως αποτελεσμα..
μετα απο μιση ωρα περιπου χρησης(με φλας).. αργουσε υπερβολικα πολυ να βγαλει φωτο και με πεταγε.
Πολλες φορες εχει τυχει να μν με αφησει να παρω τηλ ουτε να με παρουν και με πεταγε απλα και μ λεει μη επιτρεπτο δικτυο(ενω ειχα φουλ σημα) και τελικα εφτιαχνε μετα απο μια λειτουργια πτησης..
Τα περισσοτερα φτιαχτηκαν με το jelly bean και το κινητο πολυ πιο γρηγορο αλλα ειμαι τελειως ξενερωμενος με τ ανδροιδ,
αυτα,

Κατατοπιστικότατος!

#2105   samsavas

samsavas

iPH Contributor

• 1262 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2012 - 23:36

Και εγω αυτός σκεφτόμουν. Είναι και η χρήση που κανεις αν και με φουλ χρήση σε iOS τα κολληματα τα βλέπεις αραιά και που

Κατατοπιστικότατος!

χαχαχα!
εκανα οτ μπορουσα!
χαχαχα

#2106   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 20/12/2012 - 23:40

Κατατοπιστικότατος!

Δεν είναι μόνο αυτό.. Και πόσες εφαρμογές του appstore μπορούν να χαρακτηριστούν σαπίλα..
Αλλά το σημαντικό είναι τα όρια που υπάρχουν στο ίδιο το σύστημα. Στο iOS δεν θα προκαλέσουν μάλλον τίποτα.. Το πολύ βαράς μια διαγραφή και τελείωσες. Αλλά στο android είναι διαφορετικά τα πράγματα..
Όλο αυτό βέβαια είναι και αρνητικό αλλά και θετικό ταυτόχρονα. Δηλαδή ναι μεν με κάποια εφαρμογή στο android μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα (να επέμβεις σε περισσότερα πράγματα δηλαδή), ενώ στο iOS πολύ λιγότερα πράγματα.
Η δουλειά με λίγα λόγια είναι ότι ακριβώς γίνεται και σε ένα jb iphone με τις προσθήκες του cydia. Τα tweaks επεμβαίνουν πολύ περισσότερο απ'ότι μια απλή εφαρμογή, και όσα προβλήματα και κολλήματα μπορεί να δημιουργηθούν από αυτά, μια απ'τα ίδια μπορεί να συμβεί και στο android.

#2107   samsavas

samsavas

iPH Contributor

• 1262 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2012 - 23:44

Δεν είναι μόνο αυτό.. Και πόσες εφαρμογές του appstore μπορούν να χαρακτηριστούν σαπίλα..
Αλλά το σημαντικό είναι τα όρια που υπάρχουν στο ίδιο το σύστημα. Στο iOS δεν θα προκαλέσουν μάλλον τίποτα.. Το πολύ βαράς μια διαγραφή και τελείωσες. Αλλά στο android είναι διαφορετικά τα πράγματα..
Όλο αυτό βέβαια είναι και αρνητικό αλλά και θετικό ταυτόχρονα. Δηλαδή ναι μεν με κάποια εφαρμογή στο android μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα (να επέμβεις σε περισσότερα πράγματα δηλαδή), ενώ στο iOS πολύ λιγότερα πράγματα.
Η δουλειά με λίγα λόγια είναι ότι ακριβώς γίνεται και σε ένα jb iphone με τις προσθήκες του cydia. Τα tweaks επεμβαίνουν πολύ περισσότερο απ'ότι μια απλή εφαρμογή, και όσα προβλήματα και κολλήματα μπορεί να δημιουργηθούν από αυτά, μια απ'τα ίδια μπορεί να συμβεί και στο android.

ναι αλλα αν συγκρινεις καθαρο iPhone( No jb) με ανδροιδ τοτε τελος..
Τ ανδροιδ κολλαει ενα ιο και τελος
αυτο ηταν..
ενω το iOS δεν νιωθει..
μ εχει λειψει αυτη η ελευθερια στις εφαρμογες..

#2108   sp3cial

sp3cial

iPH User

• 130 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:Irene.GR

Δημοσίευση 20/12/2012 - 23:53

Διαβάζω απο εδώ και απο εκεί το νήμα αυτό και έμεινα με ανοιχτό το στόμα όταν είδα πως πήρατε το S3 και ήσασταν περισσότερο ικανοποιημένοι απο τα iPhone! Μια ερώτηση όμως, λέτε για το I9300? Πολύ καλό το νήμα να μαθαίνουμε και οι αναποφάσιστοι!

#2109   samsavas

samsavas

iPH Contributor

• 1262 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2012 - 23:56

Διαβάζω απο εδώ και απο εκεί το νήμα αυτό και έμεινα με ανοιχτό το στόμα όταν είδα πως πήρατε το S3 και ήσασταν περισσότερο ικανοποιημένοι απο τα iPhone! Μια ερώτηση όμως, λέτε για το I9300? Πολύ καλό το νήμα να μαθαίνουμε και οι αναποφάσιστοι!

ναι ναι για το I9300 αναφερομαστε.!

#2110   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 20/12/2012 - 23:57

Αν πας στο SG3 βάλε κάτι παραπάνω και πάρε το LTE με τα 2GB RAM που θα το καταλάβεις στη πορεία..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2111   sp3cial

sp3cial

iPH User

• 130 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2012 - 00:12

Δεν διαφωνώ απλώς το πορτοφόλι μου δεν το σηκώνει αυτή τη περίοδο. Πάντως σκέφτομαι να περιμένω καθώς δεν πολυβιάζομαι να δω πως θα πάει και η τιμή του LTE.
Επίσης να παραθέσω πως το θεωρώ ακριβό καθώς πληρώνεις τη μεγάλη διαφορά πάνω στη RAM και το 4G που δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Με βρίσκεις σωστή;

#2112   samsavas

samsavas

iPH Contributor

• 1262 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2012 - 00:17

Δεν διαφωνώ απλώς το πορτοφόλι μου δεν το σηκώνει αυτή τη περίοδο. Πάντως σκέφτομαι να περιμένω καθώς δεν πολυβιάζομαι να δω πως θα πάει και η τιμή του LTE.
Επίσης να παραθέσω πως το θεωρώ ακριβό καθώς πληρώνεις τη μεγάλη διαφορά πάνω στη RAM και το 4G που δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Με βρίσκεις σωστή;

το 4g υπαρχει Ελλαδα..
Η κοσμοτε το εχει κανονικα..
Προσωπικα, το δικο μμ μοντελο (1 γιγα ραμ ,4πυρηνος στ 1,4) ειναι πολυ γρηγορο.

#2113   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2012 - 00:19

Σκέψου πως πλέον τα 2giga ram αρχίζουν και γίνονται στάνταρ. Δεν ξέρεις μετα απο λίγο καιρο αν το τηλέφωνο ανταποκρίνεται καλα με τα νέα firmwares κλπ.
Εγω μόνο αυτο σκέφτομαι.
Κοιτά τα σκρουτζοναγαζα έχουν πολυ καλές τιμές.

Εμένα η ερώτηση μου είναι πως έχω διαβάσει για την LTE έκδοση ότι δεν έχει καλή αυτονομία ισχύει;

#2114   sp3cial

sp3cial

iPH User

• 130 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2012 - 00:19

Λογικά θα ακολουθήσει και η Vodafone που θα πάει :P Ας μη βγαίνω απο το θέμα μας! Πάντως ακούω πολύ καλα λόγια και χαίρομαι για αυτό! :)

#2115   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 21/12/2012 - 00:21

Kαλώς ή κακώς θα τη χρειαστείς τη RAM λόγω λειτουργικού.. Αρκεί να κοιτάξεις πιο πίσω ή και σε άλλα Forum.

Φυσικά έχεις και την επιλογή απο τα διάφορα Skroutzoμαγαζα που γλυτώνεις αρκετά λεφτά..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;