πραγματικα οταν διαβαζα το κομμεντ τ εβλεπα εμενα...
ανατριχιασα...!
Για πες λίγο τι κολληματα τρώει.
Τόσα παιδιά λένε πως είναι πολυ ικανοποιημένοι!
Δημοσίευση 20/12/2012 - 23:15
πραγματικα οταν διαβαζα το κομμεντ τ εβλεπα εμενα...
ανατριχιασα...!
Δημοσίευση 20/12/2012 - 23:19
Κολλήματα υπάρχουν Θοδωρή..Για πες λίγο τι κολληματα τρώει.
Δημοσίευση 20/12/2012 - 23:19
Εχω κλειστο wifi.Για πες λίγο τι κολληματα τρώει.
Δημοσίευση 20/12/2012 - 23:32
Όταν μπαίνει οτιδήποτε στο palystore και βέβαια θα υπάρχει σαπίλα.Κολλήματα υπάρχουν Θοδωρή..
Όχι τίποτα το τραγικό βέβαια (δεν λείπουν και αυτά βέβαια κάποιες φορές), αλλά έχει να κάνει απ'όσο έχω καταλάβει με το πόσο και με τι έχεις φορτώσει την συσκευή.. Αρκετή σαπίλα στο playstore..
Κατατοπιστικότατος!Εχω κλειστο wifi.
το ανοιγω..
αρχιζουν και βαρανε ενημερωσεις απο φβ και τουιτερ.
Παω να ανοιξω φβ---crash report.
Κολλαει το συμπαν--επαννεκινηση.
Επειδη ειμαι λατρης της φωτο μπορω να βγαζω φωτο επι ωρες..
Αυτο ειχε ως αποτελεσμα..
μετα απο μιση ωρα περιπου χρησης(με φλας).. αργουσε υπερβολικα πολυ να βγαλει φωτο και με πεταγε.
Πολλες φορες εχει τυχει να μν με αφησει να παρω τηλ ουτε να με παρουν και με πεταγε απλα και μ λεει μη επιτρεπτο δικτυο(ενω ειχα φουλ σημα) και τελικα εφτιαχνε μετα απο μια λειτουργια πτησης..
Τα περισσοτερα φτιαχτηκαν με το jelly bean και το κινητο πολυ πιο γρηγορο αλλα ειμαι τελειως ξενερωμενος με τ ανδροιδ,
αυτα,
Δημοσίευση 20/12/2012 - 23:36
χαχαχα!Όταν μπαίνει οτιδήποτε στο palystore και βέβαια θα υπάρχει σαπίλα.
Και εγω αυτός σκεφτόμουν. Είναι και η χρήση που κανεις αν και με φουλ χρήση σε iOS τα κολληματα τα βλέπεις αραιά και που
Κατατοπιστικότατος!
Δημοσίευση 20/12/2012 - 23:40
Δεν είναι μόνο αυτό.. Και πόσες εφαρμογές του appstore μπορούν να χαρακτηριστούν σαπίλα..Όταν μπαίνει οτιδήποτε στο palystore και βέβαια θα υπάρχει σαπίλα.
Και εγω αυτός σκεφτόμουν. Είναι και η χρήση που κανεις αν και με φουλ χρήση σε iOS τα κολληματα τα βλέπεις αραιά και που
Κατατοπιστικότατος!
Δημοσίευση 20/12/2012 - 23:44
ναι αλλα αν συγκρινεις καθαρο iPhone( No jb) με ανδροιδ τοτε τελος..Δεν είναι μόνο αυτό.. Και πόσες εφαρμογές του appstore μπορούν να χαρακτηριστούν σαπίλα..
Αλλά το σημαντικό είναι τα όρια που υπάρχουν στο ίδιο το σύστημα. Στο iOS δεν θα προκαλέσουν μάλλον τίποτα.. Το πολύ βαράς μια διαγραφή και τελείωσες. Αλλά στο android είναι διαφορετικά τα πράγματα..
Όλο αυτό βέβαια είναι και αρνητικό αλλά και θετικό ταυτόχρονα. Δηλαδή ναι μεν με κάποια εφαρμογή στο android μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα (να επέμβεις σε περισσότερα πράγματα δηλαδή), ενώ στο iOS πολύ λιγότερα πράγματα.
Η δουλειά με λίγα λόγια είναι ότι ακριβώς γίνεται και σε ένα jb iphone με τις προσθήκες του cydia. Τα tweaks επεμβαίνουν πολύ περισσότερο απ'ότι μια απλή εφαρμογή, και όσα προβλήματα και κολλήματα μπορεί να δημιουργηθούν από αυτά, μια απ'τα ίδια μπορεί να συμβεί και στο android.
Δημοσίευση 20/12/2012 - 23:53
Δημοσίευση 20/12/2012 - 23:56
ναι ναι για το I9300 αναφερομαστε.!Διαβάζω απο εδώ και απο εκεί το νήμα αυτό και έμεινα με ανοιχτό το στόμα όταν είδα πως πήρατε το S3 και ήσασταν περισσότερο ικανοποιημένοι απο τα iPhone! Μια ερώτηση όμως, λέτε για το I9300? Πολύ καλό το νήμα να μαθαίνουμε και οι αναποφάσιστοι!
Δημοσίευση 20/12/2012 - 23:57
Διαβάζω απο εδώ και απο εκεί το νήμα αυτό και έμεινα με ανοιχτό το στόμα όταν είδα πως πήρατε το S3 και ήσασταν περισσότερο ικανοποιημένοι απο τα iPhone! Μια ερώτηση όμως, λέτε για το I9300? Πολύ καλό το νήμα να μαθαίνουμε και οι αναποφάσιστοι!
Δημοσίευση 21/12/2012 - 00:12
Δημοσίευση 21/12/2012 - 00:17
το 4g υπαρχει Ελλαδα..Δεν διαφωνώ απλώς το πορτοφόλι μου δεν το σηκώνει αυτή τη περίοδο. Πάντως σκέφτομαι να περιμένω καθώς δεν πολυβιάζομαι να δω πως θα πάει και η τιμή του LTE.
Επίσης να παραθέσω πως το θεωρώ ακριβό καθώς πληρώνεις τη μεγάλη διαφορά πάνω στη RAM και το 4G που δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Με βρίσκεις σωστή;
Δημοσίευση 21/12/2012 - 00:19
Δεν διαφωνώ απλώς το πορτοφόλι μου δεν το σηκώνει αυτή τη περίοδο. Πάντως σκέφτομαι να περιμένω καθώς δεν πολυβιάζομαι να δω πως θα πάει και η τιμή του LTE.
Επίσης να παραθέσω πως το θεωρώ ακριβό καθώς πληρώνεις τη μεγάλη διαφορά πάνω στη RAM και το 4G που δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Με βρίσκεις σωστή;
Δημοσίευση 21/12/2012 - 00:19
Δημοσίευση 21/12/2012 - 00:21
Δεν διαφωνώ απλώς το πορτοφόλι μου δεν το σηκώνει αυτή τη περίοδο. Πάντως σκέφτομαι να περιμένω καθώς δεν πολυβιάζομαι να δω πως θα πάει και η τιμή του LTE.
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες